Zemzem Gulender Acanal Haberleri

Düğünde maganda kurşunu 2 can aldı! Önce karnındaki bebeği, sonra kendisi can verdi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 3 aylık hamile olan Zemzem Özdemir (42), kız kardeşinin düğününde havaya açılan rastgele ateş sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Özdemir’in karnındaki bebeği kurtarılamadı. Bebeğini kucağına alamayan talihsiz kadın da, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. İşte detaylar...

Haber 2024-05-13 09:59:32

Gelinin duvağını toplamaya çalıştığı sırada maganda kurşunuyla vuruldu!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. Bir düğünde Zemzem Özdemir, gelinin duvağını toplamaya çalıştığı sırada havaya açılan rastgele ateş sonucu ağır yaralandı. Yaşanan olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 2024-05-07 00:02:13

Enkaz altındayken başından geçtiğini söyledi! Anlattıkları tüyleri diken diken etti: Bir şehit geldi...

Türkiye deprem felaketinde hayatını kaybeden binlerce kişinin yasını tutarken, bir yandan da enkazdan kurtarılanların hikayelerini konuşuyor. Depremzede Döne Balcı'nın enkaz altındayken başlarından geçtiğini söylediği olay ise oldukça ilginç. Balcı enkaz altındayken bir şehidin kendisine zemzem suyu getirdiğini ve kızının başındaki kanamayı durdurduğunu söyledi. Şehidin bir saat sonra akrabalarının kendilerini kurtaracaklarını söylediğini belirten Balcı'ya göre kurtarılması da aynı şekilde oldu.

Haber 2023-02-17 14:08:20

Zemzem suyu ne demek? Zemzem suyu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede sözcükler tek başına bir anlam ifade ettiği gibi bir araya geldiklerinde de farklı anlamlarda kullanılabilir. Bu aşamada sözcüklerde bazı harfler düşebilir, kelimeler birleşebilir ya da hiçbir değişime uğramadan bir araya gelerek kullanılabilir. Yaşanan bu harf ve anlam değişiklikleri ise ortaya çıkan yeni sözcüklerin ve anlamlarının araştırılmasını zorunlu kılar. Türkçede kullanılan kelimelerin anlamları ile ilgili inceleme yürüten Türk Dil Kurumu (TDK), Zemzem suyu birleşik kelimesini de mercek altına almıştır. Zemzem suyu birleşik kelimesi ne demek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 2022-05-23 20:56:59

Zemzem ne demek? Zemzem kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilini güzelleştirerek yeni kelimeleri Türkçeleştirmeyi hedefleyen Türk Dil Kurumu, kelimelerin anlamlarıyla birlikte kökenlerini de inceler. Bu nedenle kelimelerle ilgili araştırma yapıldığında kılavuz olarak TDK kabul edilir. 1932 yılından bu yana incelemeler yapan ve kelimelerle ilgili çalışmalar yayımlayan TDK tarafından yapılan araştırmalar içerisinde Zemzem kelimesi de bulunur. Zemzem ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:56

Zemzem suyu ile yıkanmak ne demek? Zemzem suyu ile yıkanmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Zemzem suyu ile yıkanmak ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Zemzem suyu ile yıkanmak TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:43

Zemzem kuyusuna işemek ne demek? Zemzem kuyusuna işemek TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller, en az iki sözcüğün birleşerek oluşturduğu eylemlerdir. Bazı deyimler de birleşik fiiller yardımıyla oluşmuştur. Sözcük öbeği olan bu deyimlerin aksine bir de cümle halindeki deyimler vardır. Cümle halindeki deyimler atasözleriyle benzerdir ancak atasözlerinin aksine öğüt vermezler. Deyimler, atasözleri ve birleşik fiiller, dildeki anlatımı kuvvetlendiren sözlerdir. Bu sözlerden biri de Zemzem kuyusuna işemek şeklindedir. Zemzem kuyusuna işemek TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 19:43

Esra Erol'da ikinci 'yufkacı' vakası! Canlı yayında karşı karşıya geldiler

Esra Erol'da ikinci bir 'yufkacı' vakası yaşandı. 'Yufkacı Muammer'e kaçan eltiler Türkiye'de günlerce konuşulmuştu. Bu sefer de yayına katılan Zemzem Hanım, 24 yıllık eşi Zeki Öztemel'in yufkacı Nejla Çobaner'e kaçtığını belirtti. Zemzem Hanım ile eşi ve Nejla Çobaner, canlı yayında telefonda karşı karşıya geldi. İşte 'Yufkacı Nejla' vakasında yaşananlar!

Haber 28-09-21 09:43

30 yıllık birikimleriyle otomobil aldılar! Kaza yapınca büyük şok yaşadılar

İstanbul Arnavutköy’de 30 yıllık birikimleri ile otomobil alan Sezgin ve Zemzem Özata çifti, kaza yapınca dolandırıldıklarını anladı. Satın aldıkları aracın arkası ve üstü 2009, önü 2007, kaputu ise 2008 model olduğunu öğrenen çift, büyük şok yaşadı.

Haber 07-06-21 09:59

Başkan Canpolat Ankara’dan eli boş dönmedi: 500 bin TL hibe

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara temaslarından eli boş dönmeyerek, ilçeye kilitli beton parke taşı için 500 bin Türk Lirası ile 500 adet çöp konteyneri hibesi aldı.Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal ve Halil Özşavlı ile birlikte ziyaret etti.

Yurthaber 30-03-21 23:03

Otomobilin çarptığı yaşlı adam yaralandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı yaşlı adam yaralandı.Kaza, Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yeniyalı Mahallesi Zemzem Sokak’ta meydana geldi.

Haber 05-01-21 12:19

Akçakale’de dar gelir ailelere ekmek desteği

Akçakale’de ikamet eden dar gelirli ailelere ekmek desteğinde bulunuldu.Akçakale Belediye Başkanlığı ve Zemzem Derneği’nin ortak çalışmasıyla, ilçede dar gelirli Türk ve Suriyeli ailelere toplam 4 bin paket ekmek dağıtıldı.

Yurthaber 08-08-20 16:36

Salgında Hac İbadetinde Yeni Kurallar

Suudi Arabistan, Corona virüsü salgını döneminde Mekke’de hac ibadetini bu ay yerine getirecek olan yaklaşık bin hacı adayı için kılavuz yayımladı. Tedbirler gereği hacı adayları Zemzem suyunu sadece plastik şişelerden içebilecek

Haber 07-07-20 20:34

Kısıtlamalar, Ramazan öncesi hurma ve zemzem satışlarını düşürdü

Kayseri’de 10 yıldır hac malzemeciliği yapan Ahmet Diyarbekirli, Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan zemzem ve hurma satışları hakkında verdiği bilgilerde ortam koşullarından olumsuz etkilendiklerini söyleyerek, “Yeni ürün alımlarını durdurmak zorunda kaldık” dedi.Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi olan hurma ve zemzem suyunun satışlarında düşüş yaşanıyor.

Yurthaber 23-04-20 11:04

Suudi Arabistan'da Kovid-19 hastalarına zemzem suyu dağıtılıyor

Suudi Arabistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalarının tedavi edildiği hastanelerde, hastalara zemzem suyu dağıtılmaya başlandı.

Haber 13-04-20 02:06

Sosyal yardım merkezinde inceleme

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte geçtiğimiz gün yoğun katılımla açılışı gerçekleşen sosyal yardım tesisini gezerek incelemelerde bulundu.Haliliye Belediyesinin ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hizmete sunduğu Sosyal Market, Giyim Market, Aşevi ve Çamaşırhaneyi içinde bulunduran sosyal tesis yoğun ilgi görüyor.

Yurthaber 24-01-20 17:16

ABD Adana Konsolosluğu’nda görevlilerin fotoğrafları tepki çekmişti! Yeni gelişme

ABD Adana Konsolosluğu’nda görevli C.G. ve C.Y.'nin Kabe'nin fotoğrafı ve zemzem suyu şişesini tutarak İslami değerlerle dalga geçtiği görüntülere tepki gösteren Adana Sivil İnsiyatif Meclisi Başkanı Mahmut Eraslan, "Kutsallarımızla alay eden şahısların seviyesiz ve ahlaksız paylaşım yapanlar, hakettikleri cezayı almalıdır" dedi.

Haber 22-11-19 13:38

Sarıçam’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı hediye

Karabük’ün genç bürokratlarından Karabük Üniversitesi Demir Çelik Enstitüsü Sekreteri Ferhat Sarıçam’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlamlı hediye.Kendilerini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hac sonrası zemzem, hurma ve Kâbe örtüsü hediye eden Sarıçam, Karabüklülerin de selamını ileterek, “ Cumhurbaşkanımız sağ olsun randevumuzu kabul edip bizleri onurlandırdı.

Yurthaber 14-10-19 15:20

Ecdat yadigarları Mekke Müzesinde

Kabe'nin tarihine ışık tutan Mekke Müzesi, ibadetlerinin ardından şehrin kutsal mekanlarını gezen hacı adaylarının uğrak yerleri arasında bulunuyor - Eski dönemlerde Kabe-i Muazzama'da kullanılan kapı, sütun, örtü, merdiven, altın oluk ile zemzem çıkrığı, el yazması Kur'an-ı Kerim kopyaları, Hacer-ül Esved muhafazası gibi eserler bulunan müzede, Osmanlı döneminde Kabe'ye gönderilen eserler de yer alıyor

Haber 08-08-19 22:48

Osmanlı'nın Kabe örtüsü dünyaya tanıtılıyor

Mekke Hac ve Umre Müessesesi Başkanlığı, dünyanın dört bir yanından kutsal topraklara gelen hac kafilelerine yönelik birtakım tanıtım faaliyeti yürütüyor - Bu faaliyetlerden biri de şehrin farklı bölgelerinde açılan ve içinde son peygamber Hazreti Muhammed'in kabrindeki örtü ile Osmanlı'dan kalma parçanın da bulunduğu Kabe örtülerinin yer aldığı tanıtım sergisi oldu - Sergide, zemzemin çıkarılmasını ve işletilmesini sağlayan Zemzemi ailesinden temsilciler de konuklara zemzem ikramında bulunuyor - Mekkeli kadınların yağlı boya Kabe resimleri ile şehir yaşantısına ait örneklerin de bulunduğu sergide yabancı konuklara şehri tanıtıcı hediyeler veriliyor

Haber 07-08-19 14:33

Musluk suyunu 'zemzem' diye satıyormuş

ADANA'da musluk suyunu 'zemzem suyu' diyerek şişeleyip sattığı iddia edilen 1 kişi yakalandı.

Haber 01-08-19 21:27

Musluk suyunu zemzem diye satacağı iddiası

Adana'da musluk suyuyla doldurduğu 5'er litrelik bin 200 bidona "zamzam" yazılı etiket yapıştırıp satışa hazır hale getirdiği ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı - Ruhsatsız olduğu belirlenen iş yeri mühürlendi

Yurthaber 01-08-19 16:16

Musluk suyunu zemzem diye satacağı iddiası

Adana'da musluk suyuyla doldurduğu 5'er litrelik bin 200 bidona "zamzam" yazılı etiket yapıştırıp satışa hazır hale getirdiği ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı - Ruhsatsız olduğu belirlenen iş yeri mühürlendi

Haber 01-08-19 16:14

Musluk suyunu 'zemzem' diye satıyormuş

ADANA'da musluk suyunu 'zemzem suyu' diyerek şişeleyip sattığı iddia edilen 1 kişi yakalandı.

Haber 01-08-19 15:40

Çeşme suyunu bidonlara doldurup zemzem diye satmış

Adana’da çeşmelerden bidonlara doldurduğu suları zemzem diye satan bir kişi yakalandı.

Haber 01-08-19 15:35

Çeşme suyunu zemzem diye satmış

Adana’da çeşmelerden bidonlara doldurduğu suları zemzem diye satan bir kişi yakalandı.Adana polisi, merkez Yüreğir ilçesine bağlı İncirlik Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde etil alkol dolumu yapıldığı ihbarı aldı.

Haber 01-08-19 15:12

Başkanlar Şanlıurfaspor’un durumunu değerlendirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Vali Abdullah Erin, vekiller ve merkez ilçe belediye başkanları ile birlikte Şanlıurfaspor’u durumu değerlendirildi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Zemzem Gülender Açanal, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aslan, ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek ile birlikte Şanlıurfaspor’u değerlendirdiler.Şanlıurfaspor için ortak kararla hareket edeceklerini belirten Beyazgül, "Toplantımızı yaptık.

Yurthaber 27-07-19 18:45

Mekke-i Mükerreme'de Kadir Gecesi 3 milyon litre zemzem tüketildi

Mekke-i Mükerreme'de Kadir Gecesi 3 milyon litre zemzem tüketildi

Haber 02-06-19 01:51

2019 yılı hurma ve zemzem fiyatları ne kadar? Hurma ve zemzem fiyatlarına zam yapıldı mı?

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte hurma ve zemzem fiyatları da merak konusu oldu. Fiyatlarda geçen yıla oranla artış var. Bu artışın oranda olduğu ise merak ediliyor.

Haber 01-05-19 08:53

Hurma ve zemzem fiyatlarında yüzde 20 artış oldu

Zam oranları hurma ve zemzeme de yansıdı. Ramazan Ayında sofralarda olacak zemzem suyu ve hurma fiyatlarında geçtiğimiz yıla oranla yüzde 20 artış oldu.

Finans 29-04-19 11:07

Hurma ve zemzem fiyatlarında yüzde 20 artış oldu

Zam oranları hurma ve zemzeme de yansıdı.

Yurthaber 29-04-19 09:45

Büyükşehir bir hibeyi daha Şanlıurfa’ya kazandırdı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Japonya Hükumeti tarafından kurulan Japonya Resmi Kalkınma Yardımına başvurarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi engelli koordinasyon merkezi için hibe aldı.Dünyanın dört bir yanından Şanlıurfa’nın gelişimi ve dönüşümünü gerçekleştirecek olan projelere kaynak bulmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’ya yapılanan ve yapılacak olan projeler için hibe ve destekler bulmaya devam ediyor.Bu kapsamda Türkiye’nin en büyük Engelli Rehabilitasyon merkezlerinden biri olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon merkezi için ekipman hibesi için arayışına giren Büyükşehir Belediyesi, hazırlamış olduğu projeler ile Japonya ODA Ajansından hibe desteği aldı.Japonya’nın Türkiye Büyükelçiliğinde Japonya Büyükelçisi Akio Mıyajıma’nın ev sahipliğinde düzenlenen hibe programına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye Şanlıurfa Milletvekilleri Zemzem Gülendar Açanal ve Halil Özşavlı eşlik etti.Düzenlenen resepsiyonda Türk-Japon dostluğuna dikkat çekilirken Türkiye ve Japonya arasında her ne kadar mesafe olsada gönüllerin bir olduğunu belirtildi.Japon halkına ve Japonya Büyükelçisi Akio Mıyajıma’ya teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, burada bir konuşma yaptı.Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Her ne kadar Türkiye ve Japonya arasında çok uzun mesafe olsa bile gönüller bir birine yakın ve kökleşmiş bir dostluk vardır.

Yurthaber 06-02-19 16:10

Gaziantep'te bir okul... Öğretmen ilkokul öğrencilerini kıbleye çevirip 'zemzem' suyu içirdi

Gaziantep'te bir ilkokulda Arif Özbek adındaki öğretmen çocukları kıbleye çevirerek zem zem suyu olduğunu ifade ettiği suyu içirdi. Okul müdüründen olayla ilgili açıklama geldi...

Haber 25-09-18 09:25

4 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü

ŞANLIURFA'da, Ali Rıza Selver (42) tartıştığı eşi 4 çocuk annesi Zemzem Selver'i (37), bıçaklayarak öldürdü.

Haber 03-07-18 14:19

DHA YURT BÜLTENİ-7

4 ÇOCUK ANNESİ EŞİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ ŞANLIURFA'da, Ali Rıza Selver (42) tartıştığı eşi 4 çocuk annesi Zemzem Selver'i (37), bıçaklayarak öldürdü.

Haber 03-07-18 13:24

4 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü

ŞANLIURFA'da, Ali Rıza Selver (42) tartıştığı eşi 4 çocuk annesi Zemzem Selver'i (37), bıçaklayarak öldürdü.

Haber 03-07-18 12:41

Gülen'in artık suyundan en çok Arif Erdem içiyordu

İzmir'de yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında itirafçı olan eski emniyet mensubu, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'daki malikaneye yaptığı ziyarette yaşadıklarını savcıya anlattı - İtirafçı N.Y'nin ifadesinden: - "Orada bulunanlar Fetullah Gülen'in ağzını sildiği peçeteyi kapıp saklıyorlardı. Gülen'in içtiği bardaktan artan suyu 'zemzem' diye şişeye koyuyor, sonradan içiyorlardı. Orada bulunduğum süre içerisinde eski Galatasaraylı futbolcu Arif Erdem, kapatılan Samanyolu TV Genel Yayın Yönetmeni Hidayet Karaca ve kapatılan Zaman gazetesi yazarı Ali Ünal'ı gördüm. Hatta Fetullah Gülen'in artık suyundan en çok Arif Erdem içiyordu"

Haber 03-07-18 11:11

Milletvekilleri kayıt yaptırıyor

Meclis'te kaydını yaptıran milletvekili sayısı 41'e ulaştı - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal: - "Bu seçimle birlikte, Türkiye Cumhuriyeti'nin 1. Devlet Başkanını da seçmiş olduk. Bu sevinçle Meclise giriyoruz"

Haber 01-07-18 17:16

Hırsızları zemzem Yazısı Ele Verdi

Adana’da bir evden televizyon ve tıraş makinesi çaldığı ileri sürülen 3 hırsızdan 2’si, bindikleri otomobilin...

Yurthaber 20-06-18 09:13

Hurma’ya Yüzde 10 Zam Geldi

Kayseri’de yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla hurma ve zemzem satışlarında artış yaşanırken, hurmanın fiyatına da yüzde...

Yurthaber 13-05-18 09:08

DHA YURT BÜLTENİ- 20

Bakanlar Eroğlu ve Özlü'den birbirlerine bal ikramı (2) ZEMZEM İÇTİ, DİLEKTE BULUNDU Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce şehir merkezinde esnafları ziyaret ederek doğal bitki çayı hediye etti.

Haber 07-05-18 22:55

Bakanlar Eroğlu ve Özlü'den birbirlerine bal ikramı (2)

ZEMZEM SUYU İÇTİ, DİLEKTE BULUNDU Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce şehir merkezinde esnafları ziyaret ederek doğal bitki çayı hediye etti.

Haber 07-05-18 22:35

Bakanlar Eroğlu ve Özlü'den birbirlerine bal ikramı (2)

ZEMZEM SUYU İÇTİ, DİLEKTE BULUNDU Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce şehir merkezinde esnafları ziyaret ederek doğal bitki çayı hediye etti.

Haber 07-05-18 22:20

Başkan Can, zemzem suyu ikram edilerek, kurbanlar kesilerek ve alkışlarla karşılandı

Mersin’in Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, cami ve halı saha temeli atmak için geldiği Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından zemzem suyu ikram edilerek, kurbanlar kesilerek ve alkışlanarak karşılandı.Çocuklar tarafından sevgi çemberine alınan Belediye Başkanı Şevket Can, mahalle sakinleri ile tek tek tokalaştı.Can’ı kurban keserek karşılayan vatandaşlar, zemzem suyu ikram etti.Barbaros Mahallesi Cami ve halı sahanın temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.İlk olarak söz alan Barbaros Mahallesi Muhtarı Salih Başkan, tarihi bir gün yaşadıklarını söyledi.Muhtar Başkan, “İnşaatına başlanan bu projeler mahallemiz için çok önemlidir.

Haber 12-04-18 15:07

Başkan Can, Zemzem Suyu İkram Edilerek, Kurbanlar Kesilerek Ve Alkışlarla Karşılandı

Mersin’in Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, cami ve halı saha temeli atmak için geldiği Barbaros...

Yurthaber 12-04-18 15:00

Demet Akalın, bidonla zemzem taşıdı

Demet Akalın, önceki gün Bebek’te oturan bir arkadaşını ziyaret etti. Ünlü şarkıcı, evden elinde 5 litrelik zemzem bidonuyla ayrıldı.

Magazin 04-04-18 09:38

Mekke'de zemzem kuyusunu iyileştirme projesi tamamlandı

Proje, zemzem suyunun taşınması için özel kanalların inşası, zemzem kuyusu çevresini iyileştirme ve Mescid-i Haram'ın zemininde bulunan beton ve demirin, kuyunun üzerindeki etkilerini bertaraf etmeyi kapsıyor

Haber 28-03-18 01:31

Umreden döndü, herkesin yararlanması için Sapanca Gölü'ne zemzem döktü

SAKARYA'da, umreden dönen Ebubekir Tuncer, herkesin yararlanması için Sakarya'nın su ihtiyacını karşılayan Sapanca Gölü'ne zemzem dökerek, kendince mayalama yaptı.

Haber 20-02-18 13:13

Umreden döndü, herkesin yararlanması için Sapanca Gölü'ne zemzem döktü

SAKARYA'da, umreden dönen Ebubekir Tuncer, herkesin yararlanması için Sakarya'nın su ihtiyacını karşılayan Sapanca Gölü'ne zemzem dökerek, kendince mayalama yaptı.

Haber 20-02-18 12:14