Hercai Haberleri

İstanbul İçin Son Çağrı filminin psikoloğu Senan Kara'nın eşi kendisinden de ünlü çıktı! Meğer Hercai’nin yıldızıyla evliymiş

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu'dan 13 yıl sonra 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmi için birlikte kamera karşısına geçti. Netflix'in yeni yerli yapımında bir psikoloğa hayat veren Senan Kara gündem oldu. Ünlü oyuncunun eşini ilk kez duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Senan Kara'nın eşi, 15 Mart 2019 - 25 Nisan 2021 tarihleri arasında ATV'de yayınlanan Hercai dizinin oyuncusu çıktı.

Magazin 24-11-2023 15:09

Hercai'nin yıldızı Akın Akınözü’nün annesi de çok ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı

Hercai dizisinde hayat verdiği Miran karakteriyle hafızalara kazınan Akın Akınözü’nün özel hayatı merak konusu haline geldi. En son Tuzak dizisinde rol alan Akınözü’nün annesi de çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin 20-09-2023 08:27

Antidepresan'dan sonra... Nihat Doğan bu kez de Çelik'in o ünlü şarkısını söyledi! Çok konuşulacak yorum

Nihat Doğan'ın geçtiğimiz aylarda, Mabel Matiz'in ünlü şarkısı Antidepresan'ı kendine has tarzıyla yorumlaması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Doğan bu kez de Çelik'in unutulmayan şarkısı Hercai'yi yine özgün tarzıyla seslendirdi. Doğan'ın yorumu yine sosyal medyada gündem yarattı.

Magazin 26-05-2023 13:54

Hercai'nin Miran'ıydı! Akın Akınözü'nün annesi bakın kim çıktı! Meğer ünlü oyuncuymuş...

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de hayat verdiği Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü son olarak Bensu Soral ile başrolünü paylaştığı Tuzak dizisiyle izleyicisinin karşısına çıktı. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Akın Akınözü'nün annesinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 19-05-2023 16:29

Hercai

Hercai Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hercai Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çocuktan Al Haberi'nin minik Ebrar'ı son haliyle ağızları açık bıraktı! Bakan bir daha baktı

2016 yılında Evrim Akın'ın sunumuyla ekrana gelen Çocuktan Al Haberi programından birçok isim gelip geçti. Bu isimlerden biri de zekası ve güzelliğiyle kendine hayran bırakan Ebrar Demirbilek idi. Şimdilerde 9 yaşında olan çocuk yıldız, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 11-11-2022 13:16

Cedi Osman ile evlenen Ebru Şahin'in mini etekli paylaşımı nefes kesti! Güzel olmaktan bıkmadın mı?

Televizyon ekranlarında son olarak Destan dizisinde Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin, Cedi Osman ile yaşadığı ilişkiyle gündem olmuştu. Cedi Osman ile geçtiğimiz dönemde dünyaevine giren ünlü oyuncunun düğün ve tatil fotoğrafları da çokça konuşulmuştu. Tatil paylaşımlarını sürdüren Şahin'den bu kez mini etekli bir paylaşım geldi.

Magazin 06-09-2022 09:40