Evrim Akın Haberleri Ve Son Dakika Evrim Akın Haberleri

Evrim Akın Haberleri Ve Son Dakika Evrim Akın Haberleri

12 Haziran 1979, Ankara doğumludur. Oyunculuk mesleğine İzmir’de Konak Belediye Tiyatrosu’nda kursiyer olarak başlamıştır. Oyunculuğa tiyatroculuktan başlayan Akın, Show TV’de yayınlanan İmparator isimli dizide Çiçek karakterini canlandırarak dizi oyunculuğu da yapmıştır. 1999’dan itibaren İbo Show’da birçok skeçte yer almıştır. Sonrasında çeşitli dizilerde rol alan yetenekli oyuncu, ATV’de yayınlanan Avrupa Yakası dizisinde ün kazanmıştır. Bez Bebek isimli dizide Nana karakterini de canlandırarak hayranlarından beğeni toplamıştır. 2007’de Levent Kırca, Müjdat Gezen, Kadir Çöpdemir, Peker Açıkalın gibi başarılı isimlerle Güldür Bakalım isimli televizyon yarışmasında jüri olarak yer almıştır. Bir dönem, Koca Kafalar programında sunuculuk yapmıştır. TV8’de Uzman Avı programında ve Show Tv’de Ev Kuşu programında sunuculuk yapmıştır. Aynı kanalda Çocuktan Al Haberi isimli yarışma programında da sunuculuk yapmıştır. Daha sonra Güldür Güldür isimli komedi programında rol almıştır. Birçok ödüle layık görülen başarılı oyuncu ve sunucu, bir yıl içerisinde 5 ayrı ödül almayı başarmıştır.

Evrim Akın Haberleri

Evrim Akın Nuray Sayarı bana evliliği yasakladı dedi! Akla seçim yorumu gelince...

Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz akşam astrolog Nuray Sayarı ile birlikte görüntülendi. Akın, Sayarı'nın kendisine evlenmeyi yasakladığını söyleyince sosyal medyada astroloğun seçim tahmini geldi.

Magazin 15-04-2024 10:22

90’ların unutulmaz ismi Tayfun Duygulu, eşiyle birlikte yaşadığı 3 katlı villasının kapılarını açtı!

Evrim Akın bu hafta Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulunun evine konuk oldu. 3 katlı villalarının kapılarını açan çiftin sade ve şık evi dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 16-03-2024 11:08

Elif Karlı oğluyla yaşadığı 4+1 evinin kapılarını açtı! Manzaram çok güzel

Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bu haftaki konuğu şarkıcı Elif Karlı oldu. Şarkıcının siyah ve kahve tonlarının hakim olduğu ev dekorasyonu dikkat çekti.

Magazin 11-03-2024 09:22

Yıllar sonra Türkiye'ye dönmüştü! Tanyeli'nin İstanbul'daki mütevazi evi dikkat çekti

Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programının konuğu Pankreas kanserine yakalandıktan Avustralya’daki evini kapatıp Türkiye’ye yerleşen Tanyeli oldu. Ünlü oryantal yeşillikler içerisinde yer alan evinin kapılarını açtı.

Magazin 05-03-2024 09:18

Evrim Akın

Evrim Akın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Evrim Akın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şarkıcı Tuğba Ünal evinin kapılarını açtı! 1+0 dairede halı ve perde kullanmıyor

'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programının konuğu son dönemlerde adından sıkça söz ettiren şarkıcı Tuğba Ünal oldu. Ünal, Evrim Akın'ı Uludağ manzaralı 1+0 dairesini gezdirdi. Şarkıcı mobilya seçiminde ise sadeliği tercih etmiş.

Magazin 04-03-2024 18:00

Nuray Sayarı Hayretler içinde kalacağız deyip seçime dair iddialı konuştu! Mansur Yavaş, İstanbul ve dahası...

Evrim Akın'ın sunduğu Pijama Sohbetleri'ne astrolog Nuray Sayarı konuk oldu. Heyecanla beklenen belediye seçimlerine dair de görüşlerini paylaşan ünlü astrolog İstanbul için iddialı sözler söyledi. İşte Nuray Sayarı'nın gündem olan yorumları...

Magazin 23-01-2024 06:59

Teknik direktör Yılmaz Vural'ın Alaçatı'daki ultra lüks villası ağızları açık bıraktı! Yatak odasını 'Burası tehlikeli bir yerdir' diye gezdirdi

Efsane teknik direktör Yılmaz Vural, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu oldu. Ünlü teknik direktör, Ege'nin göz bebeği İzmir Alaçatı'da bulunan ultra lüks villasının kapılarını açtı. Vural, yatak odasını gezdirirken Akın'ı 'Burası tehlikeli bir yerdir' diye uyardı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-09-2023 17:44

Ev sahibi TV programını izleyince neye uğradığını şaşırdı! Baştan aşağı yenilendi... Kiracıya tazminat davası açtı

Ev sahibi-kiracı anlaşmazlıklarında bu kez yaşanan bir olay, eşine az rastlanır türden oldu. Kiracı olan diş hekimliği öğrencisi, bir TV programıyla görüşüp oturduğu evi baştan aşağı değiştirtti. Program TV'de yayınlanınca ev sahibi evdeki değişikliklerden haberdar oldu ve mahkemeye başvurdu. "Kiracı eve zarar verdi, amacı TV programından eşya almakmış" diyen ev sahibi kiracısına tazminat davası açtı. Kiracı adına yapılan savunmada ise "Ev, kiralandığı gibi teslim edildi" ifadeleri kullanıldı.

Haber 02-09-2023 09:35

Berdan Mardini'nin 3 katlı lüks villasını görenler hayran kaldı! İçinde yok yok! Konser salonu, havuz, kış bahçesi...

Özel hayatı, farklı giyim tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Berdan Mardini şimdi de 3 katlı lüks villasıyla gündem oldu. 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi’' programının konuğu olan ünlü türkücünün evini görenler hayran kaldı. Mardini'nin özel yaptırdığı villasının içinde yok yok.

Magazin 18-08-2023 09:51

Bez Bebek'in Nana'sı ve Emre'si yıllar sonra buluştu! Değişimleri sosyal medyayı salladı

Bir dönemin efsane dizilerinden olan Bez Bebek'te Nana'ya hayat veren Evrim Akın ile Emre'yi canlandıran Ege Tanman yıllar sonra bir araya geldi. İkilinin yıllar içindeki değişimi olay oldu. Nana ve Emre'nin dizinin jenerik müziğini birlikte söyledikleri anlar ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 03-08-2023 17:21

Çocuktan Al Haberi'nin çakıl bebeği Nisan Aktaş büyüdü! Son halini görenler şaşkına döndü

Çocuktan Al Haberi'nin akıl küpü bebeği Nisan Aktaş şimdilerde kocaman oldu. 2016 yılında Evrim Akın'ın sunumuyla gerçekleşen programda birbirinden renkli çocuklar bulunuyordu. Nisan Aktaş'ın son halini görenler şaşkına döndü.

Magazin 16-05-2023 22:49

Bez Bebek'in Emre'sini görenler gözlerine inanamadı! Ege Tanman yıllar içinde bambaşka biri oldu

Bir zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Bez Bebek, zaman zaman gündeme geliyor. Dizide çocuk oyunculardan 'Emre' rolüne Ege Tanman hayat veriyordu. Evrim Akın, Aleyna Keskinci, Fatoş Kabasakal gibi oyuncularla kamera karşısına geçen Ege Tanman'ın yıllar içindeki değişimi görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 02-05-2023 21:15

Çocuktan Al Haberi'nin kutu bebek Ebrar'ı koca kız oldu! Son hali görenleri şaşırttı

'Kutu Bebek' adıyla hatırlanan Ebrar Demirbilek, 2016-2019 yılları arasında yayınlanan Çocuktan Al Haberi programıyla tanındı. Küçük yaşlardan beri ekranlarda olan Demirbilek şimdilerde kocaman kız oldu. Demirbilek'in son halini görenler tanıyamadı. İşte son hali...

Magazin 03-03-2023 09:09

Avrupa Yakası'nın Selin'i Bez Bebek'in Nana'sıydı! Evrim Akın'ın son hali şaşırttı

Avrupa Yakası'nda Selin karakterine hayat veren, Bez Bebek dizisinde ise Nana karakteri ile adından söz ettiren Evrim Akın'ın son hali merak konusu oldu. Evrim Akın'ın değişimini görenler "Bambaşka olmuş", "Nilgün Belgün'e benzemiş" yorumlarında bulundu.

Magazin 25-11-2022 13:34

Çocuktan Al Haberi'nin zeka küpü Nisan Aktaş'ı bir de şimdi görün! Son hali şoke etti

2016 yılında Evrim Akın'ın sunumuyla ekrana gelen Çocuktan Al Haberi programına damga vuran çocuk yıldız Nisan Aktaş, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 14-11-2022 13:53

Çocuktan Al Haberi'nin minik Ebrar'ı son haliyle ağızları açık bıraktı! Bakan bir daha baktı

2016 yılında Evrim Akın'ın sunumuyla ekrana gelen Çocuktan Al Haberi programından birçok isim gelip geçti. Bu isimlerden biri de zekası ve güzelliğiyle kendine hayran bırakan Ebrar Demirbilek idi. Şimdilerde 9 yaşında olan çocuk yıldız, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 11-11-2022 13:16

Çocuktan Al Haberi'nin Bal Yanak Arda Şahin'i bakın nasıl da değişmiş! Koca oğlan olmuş

Arda Şahin, Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi programıyla tanındı. 'Bal Yanak' olarak anılan Arda Şahin, programda konuşmalarıyla dikkat çekti. Küçük Arda'nın şimdiki hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 23-09-2022 20:56

Çocuktan Al Haberi'nin Kutu Bebek'i Ebrar Demirbilek kocaman oldu! Ne ara bu kadar büyüdün?

Ebrar Demirbilek, Evrim Akın'ın sunuculuğunu üstlendiği Çocuktan Al Haberi programıyla dikkat çekti. Programda 'Kutu Bebek' olarak anılan Ebrar Demirbilek, şimdilerde değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 07-09-2022 20:54

Bez Bebek'in huysuz Özge'si son haliyle şaşı etti! Bakan bir daha bakıyor

Bez Bebek dizisinde hayat verdiği Özge karakteriyle hafızalara kazınan ve ekranlara uzun bir ara veren ünlü oyuncu Sibel Kasapoğlu, son haliyle görenleri şaşkına çeviriyor. Güzeller güzeli bir genç kız olan Kasapoğlu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kendine hayran bırakıyor.

Magazin 15-09-2021 15:50

Çocuktan Al Haberi sunucu Doğa Rutkay’a Evrim Akın’dan tam destek geldi!

2017 yılında Show TV ekranlarına gelmeye başlayan Çocuktan Al Haberi sunuculuğunu sevilen oyuncu Evrim Akın yapıyordu. Ara veren programın yeni sezonunda sunucu değişikliği yaşandı. Evrim Akın’ın yerine başarılı oyuncu Doğa Rutkay Kamal sunuculuk görevini üstlendi. Çocuktan Al Haberi programının yeni sezonda yayınlanan birinci bölümünün sonrasında ilk yorum Evrim Akın’dan geldi.

Magazin 05-10-2020 12:00

Güldür Güldür'de flaş ayrılıklar... Emre Altuğ ve Evrim Akın da bıraktı

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu'nun Güldür Güldür Show'a veda etmesinin ardından iki isim daha programdan ayrıldı. Emre Altuğ ve ünlü sunucu Evrim Akın programa veda etti.

Magazin 25-06-2020 16:57

Evrim Akın ile Aşkım Kapışmak aşk yaşamaya başladı

Güldür Güldür Show'un yeni oyuncusu Evrim Akın, Aşkım Kapışmak ile aşk yaşamaya başladı. İkili, yeni ilişkilerini sosyal medya hesaplarından ilan etti.

Magazin 04-06-2019 09:40

Evrim Akın: Terliğimi başkası giyerse çöpe atarım

“Çocuktan Al Haberi” programıyla seyirci karşısına çıkan Evrim Akın, Emre Saygı’nın Hadi Be programına konuk oldu

Magazin 01-03-2018 14:37

Çocuktan Al Haberi Ünlüler'de Bülent Ersoy sürprizi!

Sunuculuğunu Evrim Akın'ın üstlendiği 'Çocuktan Al Haberi Ünlüler' yeni bölümleriyle yakında Show TV’de başlıyor. Çocuktan Al Haberi Ünlüler'e katılan Bülent Ersoy çocuklara sürpriz sorular soruyor!

Magazin 08-11-2017 02:30

'Hissederek ölmek isterim!'

Başarılı oyuncu Evrim Akın, Elele dergisinin sorularını yanıtladı.

Magazin 02-01-2010 11:35