Destan Haberleri

Destan eş anlamlısı nedir? Destan kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Dilimize farklı kelimelerden gelmiş ve zamanla çeşitli değişimler yaşayarak Türkçeleşmiş birçok kelime vardır. Türkçe bu anlamda kelime dağarcığı en geniş olan dillerden biridir. Bir kelime birden fazla anlama sahip olabilir. Destan kelimesi de yabancı kökenli bir kelimedir. Eş anlamlı karşılıkları birden fazladır ve anlamı çeşitlilik gösterir.

Egitim 10-04-2023 14:21

Göktürk Devleti ne zaman ve nerede kuruldu, kaç yıl hüküm sürdü? Göktürk Devleti kurucusu, hükümdarları ve tarihi nedir, hangi boya mensuptur?

Göktürk Devleti tarihte “Türk” adını ilk defa kullanan devlet olmasıyla dikkat çeker. Ayrıca Göktürk Devleti Orta Asya bölgesinde en geniş sınırlara ulaşan devlet olma özelliğine sahiptir. Uzun süre bağımsızlığını sürdüren devlet “Köktürk” adıyla da bilinmektedir. Türk diline ait en eski yazılı kaynaklara da Göktürkler döneminde rastlanır. Göktürk Devleti'nin tarihi ve özellikleri nedir?

Egitim 24-03-2023 16:42

Cedi Osman ile evlenen Ebru Şahin'in mini etekli paylaşımı nefes kesti! Güzel olmaktan bıkmadın mı?

Televizyon ekranlarında son olarak Destan dizisinde Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin, Cedi Osman ile yaşadığı ilişkiyle gündem olmuştu. Cedi Osman ile geçtiğimiz dönemde dünyaevine giren ünlü oyuncunun düğün ve tatil fotoğrafları da çokça konuşulmuştu. Tatil paylaşımlarını sürdüren Şahin'den bu kez mini etekli bir paylaşım geldi.

Magazin 06-09-2022 09:40

Destan

Destan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Destan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.