Kemalettin Gunes Haberleri

Zonguldak'ta eşi ve gelinini yaralayan sanık: Çok pişmanım kızım gibi severim

Zonguldak'ta geçen yıl Ağustos ayında meydana gelen olayda Kemalettin Yarımbaş, oğluyla tartışmasının ardından eşi ve gelini yaralamıştı. Yarımbaş'ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken, yargılama sırasında aile bireyleri ve tanıkların karakoldaki ifadelerini değiştirmesine mahkeme başkanı 'Mermi izi olmasa 'ateş bile etmedi' diyeceksiniz' derken, Kemalettin Yarımbaş, ''Gelinimin vurulduğunu ifade verirken öğrendim. Çok pişmanım kızım gibi severim'' ifadesini kullandı.

Haber 2022-04-06 14:18:00

TURKOVAC hatırlatma dozu olarak kullanıldığında antikoru 4-5 kat artırıyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın: - "3'üncü doz yani hatırlatma dozu olarak yaptığımızda antikor sayısını 4-5 kat artırabilme özelliğini biliyoruz. Bugünden sonra Çin aşısı dediğimiz Sinovac aşısının hatırlatma dozu veya ilk doz olarak rahatlıkla TURKOVAC kullanılabilir" - "'Ben yerli ve milli aşıyı bekliyorum' diyen bir grup vardı. En azından bu grubun beklentileri karşılandığı için aşı hemen uygulanmaya başlandığında toplumsal immünizasyonun yüksek düzeye ulaşmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum" - "Aşı Çin aşısıyla benzer ve ondan daha üst düzeyde bir etkinliğinin olduğunu biliyoruz. Güvenilirlik problemi söz konusu değil"

Yurthaber 2021-12-25 11:19:05

Gençlere 'uzun Covid' uyarısı: Hastalığı atlatırsınız ama...

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, 15-35 yaş grubunun aşıya uyma oranlarının düşük olduğunu söyledi. Aydın, "Gençler 'Gencim, dinamiğim, hastalığı atlatırım' diye düşünüyor. Hastalığı atlatırsınız ama 'uzun Covid' dediğimiz tablo var; 2-3 sene sonra akciğerdeki performans düşüklükleri gibi geri kalan hayatınızı hastalıklar silsilesi ile geçirme riskine sahipsiniz. Aşıyla hiç hasta olmamak en doğrusu" dedi.

Haber 2021-10-20 13:54:16

Adam ve Çocuk filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu

Kemalettin Tuğçu'nun ‘’Aynı’’ adındaki eserinden sinemaya uyarlanan Adam ve Çocuk filminin yönetmen koltuğunda Özer Kızıltan oturuyor. Sarp Levendoğlu, Esra Kızıldoğan, Atilla Pakdemir, Kaan Turgut, Uğur Karabulut ve Kübra Süzgün gibi isimlerin yer aldığı Adam ve Çocuk filminin konusu da çok ilginç…

Trend 2021-09-02 15:55:53

Prof. Dr. Aydın: Pazartesi vakalar artabilir

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Kemalettin Aydın normalleşme süreciyle başlayan hareketlilikle birlikte vakaların artabileceğini söyledi. Prof. Aydın, vaka sayılarının 10 bin-12 bin düzeyine çıkabileceğini belirterek vatandaşlara aşı olmaları çağrısında bulundu.

Haber 12-06-21 18:14

Ramazan ayı için toplu iftar uyarısı

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemalettin Özden, "Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) yayılımını engellemek için Ramazan'da bir araya gelinmemeli, toplu iftar, aile, eş dost bir araya gelip kalabalık şekilde iftar verilmesinin önüne geçmek lazım." dedi.

Haber 13-04-21 11:29

Prof. Dr. Kemalettin Aydın'dan turizm kentleri için 'tam kapanma' çağrısı

Koronavirüste son dönemde vaka sayılarının yükselmesi, turizmcileri endişelendirirken, Prof. Dr. Kemalettin Aydın, turizm kentlerinde tam kapanma önerisinde bulundu. Aydın, "Turizm sezonunda yoğun hizmet verecek İzmir, Aydın, Muğla, Antalya gibi iller bir makro bakışla 4'lü, 5'li il potansiyelinde değerlendirilebilir. Buralarda 10-15 gün, ramazan süresince çok sıkı bir kapanma yapılabilir, rakamlar dip yaptırılabilir, sonra da o bölgelere giriş çıkışlarda HES kodu ve PCR istenebilir" dedi.

Haber 11-04-21 10:27

Koronavirüsle mücadelede endişelendiren açıklama: 65 yaş üstünde aşıya direnenler var

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, 65 yaş ve üstünün aşı yaptırmaktan çekindiğini söyledi. Prof. Dr. Aydın, "Devletin ücretsiz olarak evinde dahi aşı yapmasına rağmen, aşı yaptırmayan büyük şehirlerde belirli bir sayının olduğunu biliyorum. Örneğin İstanbul'da belirli bir oranda 65 yaş üzeri, devlet aradığı halde aşıya direnenler var" dedi.

Haber 24-03-21 11:44

Bilim insanlarından sevindiren açıklama! 'Yazı rahat geçireceğiz'

Bilim insanları, koronavirüs vakalarındaki artışın nisan ortasına kadar devam edeceğini, ardından düşüşün başlamasının beklendiğini söyledi. Prof. Dr. Kemalettin Aydın, "Vaka sayılarının haziranın ikinci yarısından itibaren 1000'ler civarında olacağını, yazı geçen yıla göre rahat geçireceğimizi düşünüyorum" dedi. Doç. Dr. Ümit Savaşçı ise "Nisan ayının ortasında pik noktasını göreceğiz, daha sonra bir iniş başlayacaktır" açıklamasında bulundu.

Haber 23-03-21 10:59

Yeşil, Madenciyi bilgilendirmeye devam ediyor

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, üretim bölgelerinde çalışan maden işçilerini ziyaret ederek çeşitli konularda bilgilendirmeye devam ediyor.Genel Başkan Hakan Yeşil, beraberinde GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ve Şube Teşkilat Sekreteri Tevfik İncebacak ile birlikte, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi Gelik İşletmesi’nde çalışan madencileri ziyaret etti.

Yurthaber 19-03-21 15:06

Şanlıurfa Unesco’ya ‘müzik şehri’ başvurusu yapacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa müziğinin yaşatılması, gelecek nesillere aktarılması ve dünyaya tanıtılması amacıyla UNESCO’ya ‘Müzik Şehri’ başvurusunu yapmaya hazırlanıyor.Büyükşehir Belediyesi bağrında birçok ünlü sanatçının yetiştiği Şanlıurfa’nın müzikal zenginliğini tüm dünyaya duyurmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.Sıra gecesi kültürünün şehrin tamamına sirayet ettiği Şanlıurfa’da müzik kültürünün Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından da tescillenmesi için 2021 yılında yapılacak başvuru ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Tüm paydaş kurumlarla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Şube Müdürlüğü’nde (Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezi) bir araya gelinen toplantıda yapılan çalışmalar önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek etkinlikler ve atılacak adımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Yurthaber 04-03-21 12:16

Kovid-19 tedbirleri gribi ve bilinçsiz antibiyotik kullanımını büyük oranda azalttı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın: - "Kovid-19 salgını döneminde solunum yoluyla bulaşan diğer enfeksiyonlar çok az görüldüğü için antibiyotik kullanımı da düştü" - "Antibiyotiklerin virüslere etkinliği söz konusu değildir, antibiyotikler bakterilere etkilidir ancak bazen yanlış bilgi dolayısıyla toplumda, grip gibi viral enfeksiyonlarda antibiyotik kullanımı gibi yanlış uygulama olabiliyor" - "Bilinçsiz antibiyotik kullanımı sonucu ortaya çıkabilecek enfeksiyonlara karşı yarın elimizde hiçbir silahımız olmayabilir. O nedenle hem kendimiz hem de toplum için antibiyotikleri doğru şekilde kullanmamız gerekiyor"

Yurthaber 19-02-21 11:01

'Yerinde karar' dönemiyle ilgili önemli açıklama: Hiç vakanın olmadığı yerleri hızlı açmak lazım

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın duyurduğu salgın yönetiminde 'yerinde karar' dönemi ile ilgili, "5 bin vaka sayıları görülürken bunun yüzde 65'i İstanbul'daydı. Aslında Anadolu'da birçok kasabada hiç vaka yokken okulunu, kafesini, kahvehanesini, çay ocağını da kapatmıştık. Bunu bilerek süreci yönetmek; hiç vakanın olmadığı yerleri hızlı açmak lazım" dedi.

Haber 14-02-21 09:34

Korkutan mutasyonlu virüs açıklaması: Daha kısıtlayıcı kararlar gelebilir

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, "Temmuz ayında biz anormal normalleştik." dedi ve mutasyonlu virüsle ilgili uyardı. Prof. Dr. Aydın "Bunun klinik vaka olarak bize nasıl yansıyacağını şu an için çok görmüş değiliz. Matematiksel bir hesaplama ile yayıldığını söyleyebiliyoruz. Klinik olarak gösterebilirsek hayatı daha kısıtlayıcı kararlar gelebilir, gelmelidir" dedi.

Haber 04-02-21 13:56

Başkan Balcı, Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlerle tanıştı

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, Diyadin Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle tanıştı.Diyadin Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunan Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, Gençlik ve Spor Müdürü Kemalettin Koran’dan yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Yurthaber 29-01-21 20:55

Maden şehidi Ramazan Toprak için Kur-an okutuldu

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi Gelik İşletmesi’nde 11 Ocak 2021 tarihinde meydana gelen iş kazasında şehit olan Ramazan Toprak için Kur-an merasimi düzenlendi.25 Ocak 2021 tarihinde TTK Gelik İşletmesi’nde sabah vardiyasında düzenlenen Kur-an merasimine Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, GMİS Genel Mali Sekreteri Volkan Yıldız, TTK Karadon Müessesesi Üretimden Sorumlu Müdür Yardımcısı Recep Ayyıldız, Gelik İşletme Müdürü Batuhan Türkyaşar, Üretim Başmühendisi Murat Karagöl, Başmühendisler Birkan Tank ve Zafer Çığır, GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ve Şube Yönetim Kurulu, mühendisler, nezaretçiler ve sabah vardiyasında çalışan maden işçileri katıldı.Şehit madenci için okunan Kur-an sonrasında maden şehidi Ramazan Toprak ve tüm maden şehitleri için yapılan duaların ardından madenciler üretim için ocağa indi.

Yurthaber 25-01-21 13:06

Okullar ne zaman açılacak 2021? İkinci dönem okullar 15 Şubat’ta açılacak mı?

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle okullarda yüz yüze eğitime ara verilmesinin ardından vatandaşlar okullar ne zaman açılacak 2021 sorusuna yanıt arıyor. Peki, ikinci dönem okullar açılır mı? Bilim Kurulu Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan ve Prof. Dr. Kemalettin Aydın önemli değerlendirmelerde bulundu. Okullar 15 Şubat’ta açılacak mı? İkinci dönem okullar ne zaman açılacak? İşte detaylar…

Haber 07-01-21 16:08

Prof. Dr. Kemalettin Aydın: Sömestr tatilinden sonra okullar açılmalı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, "Bana göre önümüzdeki günlerde kısıtlamaların kaldırılması, normalleşmeye doğru evrilmemiz gerekiyor. Okulları açık tutabilecek dış kısıtlamalar devam etmeli, yani okulları devam ettirmeliyiz. Okulların sömestr tatilinden sonraki dönemde açılması gerekiyor" dedi

Haber 07-01-21 09:42

Maden şehidi dualarla anıldı

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müesesesi Kilimli İşletmesinde meydana gelen iş kazasında yaşamını yitiren Soner Dağlıoğlu için Kur-an merasimi düzenlendi.TTK Karadon Müessesesi Kilimli İşletmesinde 5 Ocak 2021 tarihinde sabah vardiyasında kuyu başında düzenlenen Kur-an merasimine Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, GMİS Genel Mali Sekreteri Volkan Yıldız, GMİS Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Karadon Müessesesi Üretimden Sorumlu Müdür Yardımcısı Recep Ayyıldız, Kilimli İşletme Müdürü Ümit Değirmenci, GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ve Şube Yönetim Kurulu, GMİS Amasra Şube Başkanı Ertan Kaya ve Şube Yönetim Kurulu ve sabah vardiyasında çalışan maden işçileri katıldı.Şehit madenci için okunan Kur-an sonrasında maden şehidi Soner Dağlıoğlu ve tüm maden şehitleri için yapılan duaların ardından madenciler üretim için ocağa indiler.

Yurthaber 05-01-21 14:29

Sakarya’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Kaza, Sapanca ilçesi Çayiçi Mahallesi Kemalettin Sami Paşa Caddesinde meydana geldi.

Haber 07-11-20 01:09

Ağaçtan düşerek yaralandı

Ordu’nun Ünye ilçesinde ağaçtan düşen şahıs yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Eskikizilcakese Mahallesi’nde bahçesindeki hurma ağacına çıkan Kemalettin G.

Yurthaber 29-10-20 22:29

Şair Asaf Halet Çelebi ve Kemalettin Tuğcu ölüm yıl dönümünde anıldı

Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Türk Edebiyatının iki önemli ismi Şair Asaf Halet Çelebi ve Kemalettin Tuğcu için ölüm yıl dönümlerinde mezarları başında bir anma programı düzenledi.Eyüpsultan Belediyesi Gençlik Merkezi ve Yazı Akademisi öğrencilerinin katıldığı anma programı kapsamında ilk önce Şair Asaf Halet Çelebi’nin Küplüce Mezarlığı’nda bulunan naaşı ziyaret edildi.

Yurthaber 16-10-20 11:57

Malazgirt Savaşı alanının tespiti için açılan mezarlarda kemik kalıntılarına rastlandı

Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Eski Çağ Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemalettin Köroğlu: - "Biri defineciler tarafından kazılmış 5 mezarı açtık, iskeletlere ulaştık. Ölü gömme geleneklerini, mezarların yapılışını, içinde yatan iskeletin mezara konuş biçimini ve çıkabilecek başka buluntuları değerlendirerek bir ön fikir ortaya çıkaracağız"

Yurthaber 25-09-20 11:01

İstanbul'a dönüş yapanlar için kritik uyarı! '14 gün izole olun'

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, tatil beldelerinden ve memleketlerinden İstanbul'a dönüş yapacakları, evlerinde 14 gün izole olmaları konusunda uyardı. Aydın, "İstanbullu yeniden korkulu günler yaşamak istemiyorsa hem apartman ziyaretlerini hem de birkaç aydır görmediği akrabalarıyla yapacağı sohbetleri askıya almalı, ev içinde dahi mesafeli ve maskeli sohbetler yapmalı" dedi.

Haber 22-09-20 11:22

DOKTORLAR KOVİD-19'LA SAVAŞI ANLATIYOR - Servisten kaçmaya çalışan Kovid-19 hastası da oldu, eşinin cenazesine gidemeyen de

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemalettin Özden: - "Çok dramatik öyküler oldu. Çarşafı ip yaparak servisten kaçmaya çalışan Kovid-19 hastası da oldu, eşinin cenazesine gidemeyen de" - Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Faruk Karakeçili: - "Yaşlı nüfus risk altında diyoruz ama 20-30'lu yaşlarda yoğun bakıma aldığımız hastalarımız da var. Tabii ki yaşlı nüfus risk grubu daha fazla ama 'Bana bir şey olmaz.' dememek lazım"

Yurthaber 20-09-20 11:05

Kumluca Deresi temizlendi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yer alan Kumluca Deresi’nde başlatılan temizlik çalışmaları tamamlandı.Çorlu’da Kemalettin, Nusratiye, Cemaliye, Silahtarağa ve Hıdırağa mahallelerinden geçen Kumluca Deresi’nin kış şartlarında meydana gelebilecek yağışlarda olası taşkınlara neden olmaması için başlatılan temizlik çalışmaları tamamlandı.Çalışmaların ilk kısmına Kemalettin Mahallesi, Küme Evler tarafında yaklaşık 950 metrelik güzergah hattında başlanarak, İstanbul-Edirne yoluna uzanan bin 152 metrelik kısım temizlenerek çalışmalar sonlandırıldı.Dere yatağından hafriyat atıkları çıktıKumluca Deresi temizlik çalışmasından toplamda birinci etap ve ikinci etap için yaklaşık 300 metreküp hafriyat atığı çıkarıldı.

Yurthaber 17-09-20 11:23

Modanın merkezini canlandıracak proje

Mimar Kemalettin Moda Merkezi, İzmir Ekonomili Üniversiteli tasarımcıların elinden 24 saat yaşayan bir mekana dönüşecek.

Yurthaber 17-09-20 11:06

Korkutan koronavirüs uyarısı: Kış dönemini tsunami olarak görürüz

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, "Yaz modunda devam edersek, kış dönemini 2'nci dalga değil de tsunami olarak görürüz" dedi.

Haber 05-09-20 11:49

Dikkat çeken tespit! 'Ankaralı virüsü tatilde aldı'

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Ankara'da koronavirüs vakalarının artış nedenine ilişkin çarpıcı bir tespitte bulundu. Aydın, "Ankara halkı gittiği güney ya da kırsal tatilinde enfekte oldu. Ankaralının kendisi kırsala ve kumsala gitti, virüsü oradan aldı. Ankara'ya geldi, birbirlerine bulaştırdılar" dedi. Aydın, ekim ayından itibaren İstanbul'un yeniden ilk sıraya çıkabileceğini de belirtti.

Haber 04-09-20 12:02

Necmettin Erbakan'ın kardeşi Kemalettin Erbakan hayatını kaybetti

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kardeşi Kemalettin Erbakan İstanbul'da hayatını kaybetti. 92 yaşında ölen Erbakan için yarın Fatih Camii'nde tören düzenleneceği öğrenildi.

Haber 12-08-20 12:16

GMİS yönetim kurulu, Gelik’te madenciyi ziyaret etti

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi Gelik İşletmesi’nde çalışan madencileri ziyaret ederek kıdem tazminatı konusundaki gelişmeler hakkında bilgilendirdi.Ziyarete; GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ve şube yöneticileri katıldı.Kıdem tazminatının işçi sınıfının son kalesi olduğunu belirten GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, “Kıdem tazminatımıza dokundurtmayacağız” dedi.

Yurthaber 08-07-20 15:21

Yangınla mücadele ekipleri eğitimlerine devam ediyor

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı, İşletme Müdürlüklerinde yangın iş başı eğitimleri devam ediyor.Orman Koruma Şube Müdürü Ersan Kabakcı, Şube Mühendisi Yakup Varlı, Elektronik Haberleşme sorumlusu Kemalettin Cengiz’in katılımı ile gerçekleştirilen ve şu ana kadar Bartın, Ulus, Zonguldak, Devrek, Dirgine, Kdz.Ereğli, ve Yenice İşletme Müdürlüklerinde yapılan eğitimlere İşletme Müdürleri, Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri, bu yıl göreve başlayan orman muhafaza memurları ve yangın işçileri katıldı.Eğitimde yangın sezonunun başlamasıyla birlikte personelin muhtemel bir yangına karşı hareket kabiliyeti, reaksiyon süresi, kriz ve stres yönetimi becerisini artırmak, orman yangınlarında kullanılacak araç ve gereçlerin eksikliklerinin tamamlanması hususu hatırlatılarak, yangın öncesi, yangın esnasında ve yangın sonrasında yapılacak tüm iş ve işlemlerin gerekli emniyet tedbirleri alınmak kaydıyla nasıl yerine getirileceği uygulamalı olarak anlatıldı.

Yurthaber 06-06-20 11:20

Habertürk TV'de yayına yansıyan yellenme sesi gündem oldu

Habertürk TV'de Veyis Ateş'in sunduğu haber bültenine Prof. Dr Necmettin Ünal ve Prof. Dr. Kemalettin Aydın konuk oldu. Yayına yansıyan yellenme sesi yine sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz ay yine Veyis Ateş'in programındaki yellenme sesi gündem olmuştu.

Haber 21-05-20 23:13

Minibüs yayaya çarptı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde geri manevra yapan minibüsün çarptığı yaya çarptı.Edinilen bilgilere göre kaza, Kemalettin Mahallesi Kırkova Meydanı’nda meydana geldi.

Yurthaber 02-05-20 20:33

Vali Bektaş, Kemalettin Can Yaman Anaokulu’nun açılışını yaptı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde hayırsever işadamı Kemalettin Yaman tarafından oğlu adına yaptırılan 4 derslikli Kemalettin Can Yaman Anaokulu, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın katıldığı törenle açıldı.

Yurthaber 10-03-20 18:03

Vali Bektaş, Kemalettin Can Yaman Anaokulu’nun açılışını yaptı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde hayırsever işadamı Kemalettin Yaman tarafından oğlu adına yaptırılan 4 derslikli Kemalettin Can Yaman Anaokulu, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın katıldığı törenle açıldı.

Yurthaber 10-03-20 17:58

Vali Bektaş, Kemalettin Can Yaman Anaokulu’nun açılışını yaptı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde hayırsever işadamı Kemalettin Yaman tarafından oğlu adına yaptırılan 4 derslikli Kemalettin Can Yaman Anaokulu, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın katıldığı törenle açıldı.

Yurthaber 10-03-20 17:57

Vali Bektaş, Kemalettin Can Yaman Anaokulu’nun açılışını yaptı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde hayırsever işadamı Kemalettin Yaman tarafından oğlu adına yaptırılan 4 derslikli Kemalettin Can Yaman Anaokulu, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın katıldığı törenle açıldı.

Yurthaber 10-03-20 17:57

Vali Bektaş, Kemalettin Can Yaman Anaokulu’nun açılışını yaptı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde hayırsever işadamı Kemalettin Yaman tarafından oğlu adına yaptırılan 4 derslikli Kemalettin Can Yaman Anaokulu, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın katıldığı törenle açıldı.

Yurthaber 10-03-20 17:57

Konak Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi ilkokul öğrencilerini ağırladı

Konak Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi, Mimar Kemalettin İlkokulu öğrencilerini ağırlarken, çocukların bilim serüvenine bu kez Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da eşlik etti.Geçtiğimiz günlerde Mimar Kemalettin İlkokulu öğrencilerine kapılarını açan Konak Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi, çocuklara eğlenceli olduğu kadar öğretici de olan bir gün yaşattı.

Yurthaber 10-03-20 12:45

Madenciler, şehitler için Kur’an-ı Kerim okuttu

Suriye İdlib’de saldırı sonucu şehit düşen 36 Mehmetçik için Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi Gelik ve Kilimli İşletmesi’nde çalışan maden işçileri Kur-an okuttu.Sabah 08-16 vardiyasında Gelik İşletmesinde düzenlenen etkinliğe Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Karadon Müessese Müdür Yardımcısı Recep Ayyıldız, Gelik İşletme Müdürü Cüneyt Yamudi, GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş, Şube Teşkilat Sekreteri Tevfik İnce Bacak, işletme yöneticileri ve madenciler katıldı.GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Suriye’de Rejim güçlerinin hain saldırısı sonucu şehit düşen Mehmetçiklerimiz’e rahmet dilediği konuşmasının ardından Kur-an okundu ve salavatlar getirildi.Aynı saatler de Karadon Müesesesi Kilimli İşletmesinde düzenlenen etkinliğe GMİS Mali Sekreteri Volkan Yıldız, GMİS Karadon Müesesese Müdür Yardımcısı Arif Karakaş, Kilimli İşletme Müdürü Ümit Değirmenci, GMİS Karadon Şube Sekreteri Korhan Boz, Şube Mali Sekreteri Bülent Kılıç,işletme yetkilileri ve maden işçileri katıldı.Kuyu başında Ocak girişine asılan, ’Bir avuç kömür için can veren madenciler, vatan için can veren Mehmetçiğin yanında’ pankartının altında hoca tarafından okunan Kur-an ardından birlikte getirilen salavat ve yapılan duaların ardından madenciler ocağa indiler.

Yurthaber 02-03-20 23:27

GMİS’in MTA bölgelerine ziyaretleri

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu ile MTA Şube Yönetimi, 3-4-5 Şubat 2020 tarihlerinde Maden Tetkik Arama Kurumu (MTA) sondaj kampları ile MTA Şube Baştemsilcilikleri ve Bölge Müdürlüklerini ziyaretlerine devam etti.GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil Başkanlığındaki GMİS Heyeti, MTA Konya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Antalya Korkuteli Sondaj Kampı’nı, MTA İzmir Bölge Müdürlüğü ile Bölge Müdürü Aytekin Türkel’i ve Bölge Baştemsilcisi Can Öndoğan’ı, İzmir MTA Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Tavas Sondaj Kampı’nı, MTA Balıkesir Bölge Müdürlüğü ile Bölge Müdürü Mehmet Aksu’yu ve Bölge Baştemsilcisi Hüseyin Arda’yı, MTA Kocaeli Bölge Müdürlüğü ile Bölge Müdürü Burhanettin Yüce ve Bölge Baştemsilcisi Necmettin Talay’ı ziyaret etti.GMİS Genel Merkez Yönetimi ile MTA Şube Yönetimi daha önce Nevşehir, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Adana ve Konya’da bulunan Maden Tetkik Arama Kurumu (MTA) Bölge Müdürlükleri ile sondaj kamplarını ziyaret etmişti.Ziyaretlere GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreteri Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş, GMİS MTA Şube Başkanı Durmuş Kılıç, Şube Sekreteri Mehmet Uğurlu Deveci, Şube Mali Sekreteri Murat Pekiyi, Şube Teşkilat Sekreteri Yiğit Soylu katıldı.İzmir’de rahatsızlığı nedeniyle tedavisi devam eden GMİS Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak da MTA İzmir Bölge Müdürlüğü ziyaretine katıldı.

Yurthaber 06-02-20 15:19

GMİS’in MTA bölgelerine ziyaretleri

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu ile MTA Şube Yönetimi, 3-4-5 Şubat 2020 tarihlerinde Maden Tetkik Arama Kurumu (MTA) sondaj kampları ile MTA Şube Baştemsilcilikleri ve Bölge Müdürlüklerini ziyaretlerine devam etti.GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil Başkanlığındaki GMİS Heyeti, MTA Konya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Antalya Korkuteli Sondaj Kampı’nı, MTA İzmir Bölge Müdürlüğü ile Bölge Müdürü Aytekin Türkel’i ve Bölge Baştemsilcisi Can Öndoğan’ı, İzmir MTA Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Tavas Sondaj Kampı’nı, MTA Balıkesir Bölge Müdürlüğü ile Bölge Müdürü Mehmet Aksu’yu ve Bölge Baştemsilcisi Hüseyin Arda’yı, MTA Kocaeli Bölge Müdürlüğü ile Bölge Müdürü Burhanettin Yüce ve Bölge Baştemsilcisi Necmettin Talay’ı ziyaret etti.GMİS Genel Merkez Yönetimi ile MTA Şube Yönetimi daha önce Nevşehir, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Adana ve Konya’da bulunan Maden Tetkik Arama Kurumu (MTA) Bölge Müdürlükleri ile sondaj kamplarını ziyaret etmişti.Ziyaretlere GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreteri Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş, GMİS MTA Şube Başkanı Durmuş Kılıç, Şube Sekreteri Mehmet Uğurlu Deveci, Şube Mali Sekreteri Murat Pekiyi, Şube Teşkilat Sekreteri Yiğit Soylu katıldı.İzmir’de rahatsızlığı nedeniyle tedavisi devam eden GMİS Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak da MTA İzmir Bölge Müdürlüğü ziyaretine katıldı.

Yurthaber 06-02-20 15:19

Bartınlılar başkanını seçti

Zonguldak’ta kurulu bulunan Bartın il Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Karadon Şube salonunda yapılan kongrenin Divan Başkanlığını GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil yaptı.Genel kurula ayrıca GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ,CHP merkez ilçe yönetimi ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Yurthaber 25-01-20 16:18

Çorlu Belediyesi taziye evi ile vatandaşların yanında

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların yaşamına dokunan projeler üretmeye devam eden Çorlu Belediyesi, Kemalettin Mahallesi’nde inşa edilen taziye evini vatandaşların hizmetine sundu.Vatandaşların mutlu günlerinde olduğu kadar acı günlerinde de yanlarında olmaya özen gösteren Çorlu Belediyesi, hayata dokunan yepyeni bir projeyi daha hizmete sundu.

Yurthaber 16-01-20 11:20

Kayseri Küçük Millet Meclisi’nde ‘Kanal İstanbul’ konuşuldu

Kayseri Küçük Millet Meclisi’nin ‘Kanal İstanbul’ başlıklı toplantısında konuşan Mimar Kemalettin Tekinsoy, “Dünya ticaretinin yüzde 80’i deniz yoluyla yapılıyor” dedi.Kayseri Küçük Millet Meclisi, 2020’nin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Yurthaber 04-01-20 16:30

GMİS’in taban eğitim seminerlerinin ilki gerçekleştirildi

Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GMİS) bağlı Karadon, Armutçuk, Kozlu, Üzülmez, Amasra, Merkez, MTA Şubelerinin taban eğitim seminerlerinin ilki, 27-28-29 Aralık 2019 tarihlerinde Karadon Şube Gelik İşletmesi Taban Eğitim Semineri Kızılcahamam’da yapıldı.Seminere GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreteri Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş, Şube Sekreteri Korhan Boz, Şube Mali Sekreteri Bülent Kılıç, Şube Teşkilat Sekreteri Tevfik İncebacak ile Karadon Gelik İşletmesi’nde çalışan GMİS üyesi 120 madenci katıldı.

Yurthaber 30-12-19 16:16

Devrim'in mühendislerinden Vardar'ın son ropörtajı Neden stop ettiği belli değildir -2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün tanıtımını yaptığı yerli otomobilin ardından Türkiye'nin ilk yerli otomobili Devrim?in mühendislerinden Kemalettin Vardar?ın 2016 yılında ölmeden 1 ay önce o dönemde yaşanılanları anlattığı röportajı yeniden gündeme geldi.

Haber 28-12-19 17:05

Devrim'in mühendislerinden Vardar'ın son ropörtajı Neden stop ettiği belli değildir -1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün tanıtımını yaptığı yerli otomobilin ardından Türkiye'nin ilk yerli otomobili Devrim?in mühendislerinden Kemalettin Vardar?ın 2016 yılında ölmeden 1 ay önce o dönemde yaşanılanları anlattığı röportajı yeniden gündeme geldi.

Haber 28-12-19 17:05