Sheikh Haruz Haberleri

Motokurye Yunus Emre Göçer hayatını kaybetmişti! Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna verilen para cezasının gerekçeli kararı açıklandı

Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud’un 27 bin 300 lira ceza aldığı kararın gerekçesi açıklandı. Kararda Göçer ailesinin avukatının dosyaya sunduğu dilekçeyle davadaki şikayetlerinden vazgeçtiklerini belirtikleri de ifade edildi.

Haber 2024-02-07 17:56:22

SON DAKİKA | Motokurye Yunus Emre Göçer'in öldüğü kazada karar! Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna 27 bin TL'lik para cezası

Son dakika haberi: Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un karıştığı kazaya ilişkin davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanığın 2 yıldan 6 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme Somali liderinin oğluna 27 bin 300 TL para cezası verilmesine hükmetti.

Haber 2024-01-16 12:23:28

SON DAKİKA | Motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olmuştu! Somali Cumhurbaşkanının oğlu duruşmaya geldi, ifadesi ortaya çıktı: 'Başında kaskı yoktu'

Son dakika haberi: Fatih'te motokurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan ve 6 yıla kadar hapsi istenen Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud ara celseye getirilerek ifade verdikten sonra yakalaması kaldırıldı. Hakkındaki yurt dışı yasağı da kaldırılan sanık Mohamud'un serbest bırakılmasına karar verilirken, mahkemede verdiği ifade de ortaya çıktı.

Haber 2024-01-12 17:33:14

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun çarptığı kuryenin eşinin söyledikleri gündem olmuştu! Adalet Bakanı Tunç polisler hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu

Son dakika: Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Hassan Sheikh Mohamud'in karıştığı kazada hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'in anlattıkları gündem olmuştu. Göçer'in "Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi" açıklamasının ardından yeni gelişme yaşandı. Adelet Bakanı Tunç, trafik kazası sonrası olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesi yapan polisler hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 2023-12-10 17:22:41

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamud Türkiye'den kaçmıştı! Ölen motokurye Emre Göçer'in acılı eşi konuştu: Görüntüler çıkana kadar polis eşimin intihar ettiğini söyledi

Türkiye'nin konuştuğu Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Hassan Sheikh Mohamud'in karıştığı kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer, yaşadıklarını anlattı. Mohamud'in ülkeden kaçmasına isyan eden Göçer, "Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi. O adam polisler hatalı tutanak tuttuğu için elini kolunu sallayarak kaçabildi" diye konuştu.

Haber 10-12-23 14:04

Bangaldeşli çift, genci geneleve sattıkları için idam cezasına mahkum edildi

Hindistan’ın Hulna kentinde meydan gelen olay 13 yıl süre hukuk mücadelesinin sonucunda netlik kazandı. O dönemde 17 yaşında olan bir kızı yanlarında çalıştırmak üzere Hindistan’a davet eden Bangladeşli çift, onu geneleve satmıştı. Genç kızın şikayetçi olması üzerine mahkemeye çıkartılan Shahin Sheikh ve Asma Begum çifti idam cezasına çarptırıldı.

Trend 20-05-22 13:55

Uygulamalı Çiftçi Okulu hizmete girdi

Kilis’te, küçükbaş hayvan yetiştiriciliği ve hastalıkları konusunda uygulamalı eğitimlerin verildiği "Uygulamalı Çiftçi Okulu" hizmete girdi.AB’nin finansal desteği, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünün (FAO) uzmanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının iş birliğinde hayata geçirilen proje kapsamındaki "Uygulamalı Çiftçi Okulu" hizmete girdi.Düzenlenen programa, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, FAO Türkiye Program Sorumlusu Sheikh Ahaduzzaman, FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı Ayşegül Selışık, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.

Yurthaber 11-02-21 16:11

Şanlıurfalı özel sektör işletme sahipleriyle bir araya geldi

Uluslararası Gıda Tarım Örgütü FAO Koordinatörlüğünde Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Sosyoekonomik Entegrasyonun Desteklenmesi ve Geçim Sağlama İmkânlarının Yaratılması Aracılığıyla Türkiye’de Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ile Ev Sahibi Toplulukların Dayanıklılığının Geliştirilmesi Projesi” kapsamında Şanlıurfa GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Eğitim Merkezinde Özel Sektör İstişare Toplantısı düzenlendi.Programa Şanlıurfa Vali Yardımcısı ve Haliliye Kaymakamı Metin Esen, Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Halil Şıtıl, FAO Koordinatörü Sheikh Ahaduzzaman, FAO Konu Uzmanları Şebnem Gürbüz ve Fatih Bayrak, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Hasan Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı Ahmet Demir, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü konu uzmanları, proje kapsamında eğitim alan kursiyerleri istihdam eden seracılık işletmeleri, küçükbaş hayvan yetiştiriciliği işletmeleri, sebze yetiştiricileri ve yeni dönem kurs programlarında işletme olarak projeye katılım sağlayacak işletmeler katıldı.Programda projeye katkı sunan işletmelere FAO tarafından düzenlenen teşekkür belgeleri Vali Yardımcısı Metin Esen tarafından verildi.

Yurthaber 03-02-21 17:07

Libya müftüsünden Türkiye ile imzalanan anlaşmaya yönelik açıklama

Libya Müftüsü Sheikh Sadiq Al-Ghariani, Libya ile Türkiye arasında imzalanan anlaşmadan dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.Libya Müftüsü Sheikh Sadiq Al-Ghariani (Şeyh Sadık El Gazi), 27 Kasım’da Libya ile Türkiye arasında imzalanan ve iki ülkenin deniz sınırını belirleyen anlaşmadan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Haber 12-12-19 15:32

Katarlı yatırımcıdan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk halkına teşekkür

Al Faisal Holding Kurucusu ve holding bünyesinde faaliyet gösteren ARTIC'in Yönetim Kurulu Başkanı Sheikh Faisal Bin Qassim Al Thani: - "Biz ambargonun hiçbir etkisini Türkiye sayesinde hissetmedik ve gerçekten de Türkiye'nin mazlum ülkelere karşı duruşunu Katar nezdinde yakından hissetmiş olduk. Bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanı'na ve Türk halkına teşekkür ediyorum" - JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Sinan Köseoğlu: - "ARTIC'in Türkiye'de daha fazla yatırım yapma vizyonu var"

Finans 18-11-19 23:52

Lübnan müftüsü: “Protestocuların taleplerinin kabul edilmesi şart”

Lübnan’da günlerdir devam eden yolsuzluk ve kamu hizmetinin yetersizliğine karşı düzenlenen gösteriler kapsamında Lübnan müftüsü protestocuların taleplerini kabul edilmesi için devlet yetkililerine seslenerek “Protestocuların taleplerinin kabul edilmesi şart” dedi.Lübnan’da 17 Ekim’de başlayan ve günlerdir devam eden işsizlik, yolsuzluk ve hükumet karşıtı gösterilere ilişkin Lübnan müftüsü Sheikh Abd al Latif Darian, protestocuların taleplerinin kabul edilmesinin gerektiğini vurguladı.

Haber 09-11-19 17:13

Mujibur Rahman İstanbul'da anıldı

Bangladeş'in atası olarak bilinen Sheikh Mujibur Rahman şehit edilişinin 44. yılında düzenlenen etkinlikle anıldı

Haber 15-08-19 20:13

Pakistan, Hindistan’la tren seferlerini durdurdu

Pakistan Demiryolları Bakanı Sheikh Rashid Ahmed, ülkesinin Hindistan’la tren seferlerini durdurduğunu açıkladı.Pakistan Demiryolları Bakanı Rashid Ahmed, başkent İslamabad’da gerçekleştirdiği bir basın konferansında Lahor şehri ile Hindistan’ın Attari şehri arasında gerçekleştirilen Samjhota Express’i servisini durdurduğunu açıkladı.

Haber 08-08-19 15:00

Newcastle United: Mike Ashley kulübü satmak için milyarder Sheikh Khaled ile görüşüyor

BAE'li (Birleşik Arap Emirlikleri) yatırım grubu, Newcastle United kulübünün sahibi Mike Ashley'nin, kulübü Sheikh Khaled bin Zayed Al Nahyan'a satmak için görüşmelerde bulunduğunu belirtti.

Trend 28-05-19 04:25

Mısır’da intihar saldırısı: 7 ölü, 26 yaralı

Mısır’da düzenlenen intihar saldırısında 4’ü polis 3’ü sivil toplam 7 kişinin öldüğü, 26 kişinin yaralandığı belirtildi.Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki Kuzey Sina’da yer alan Sheikh Zuweid Bölgesi’nde bir pazar yeri yakınlarında devriye gezen polislere yönelik intihar saldırısı düzenlendiği belirtildi.

Haber 09-04-19 18:15

Mısırda intihar saldırısı, ölü ve yaralılar var

Mısır’daki Sina Yarımadası’nda gerçekleştirilen intihar saldırısı sonucu 2 polis, 2 asker ve sivillerin öldüğü öğrenildi.Mısır medyası, Sina Yarımadası’nın kuzeyindeki Sheikh Zuweid bölgesinde 2 terörist tarafından gerçekleştirilen intihar saldırısı sonucu 2 polis, 2 asker ve henüz bilinmeyen sayıda sivilin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Haber 09-04-19 16:13

İpek Soylu hem teklerde hem çiftlerde şampiyonluk sevinci yaşadı

Milli tenisçi İpek Soylu, 25-31 Mart tarihleri arasında Mısır’ın Sharm El Sheikh kentinde gerçekleşen ITF Sharm El Sheikh W15 turnuvasında hem tekler hem de çiftlerde şampiyonluk kazandı.Tekler kategorisinde, Amerikalı rakibi Nadja Gilchrist’i her iki sette de 6-3’lük skorla geçen İpek Soylu, çiftler kategorisinde ise takım arkadaşı İsveçli Cabaj Awad ile rakiplerini 6-2 ve 6-4’lük setlerle geçerek şampiyonluğa ulaştı.

Haber 01-04-19 12:17

Kabin basıncı düşen Litvanya uçağı İstanbul’a iniş yaptı

Getjet Havayolları’nın Vilnius-Kahire seferini yapan yolcu uçağı, kabin basıncının düşmesi üzerine Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı.Litvanya GetJet Havayolları’nın Vilnius-Sharm El Sheikh seferini yapan GJT-3607 sefer sayılı Airbus A-320 tipi yolcu uçağının Marmara Denizi üzerindeyken kabin basıncı düştü.

Haber 27-03-19 14:48

Hindistan'ın Cammu Keşmir konusundaki kararlarına eleştiriler yöneltildi

Cammu Keşmir hükümetinin eski üst düzey hukuki danışmanı Jehangir İkbal Ganai, Keşmir'le ilgili değişikliklerin yapılma şeklinin doğru olmadığını belirtti - İslamabad'da bulunan Barış, Kalkınma ve Reform Merkezi Başkanı İrşad Mahmud, Keşmir'in özel statüsünü değiştirerek, Hindistan'la birleştirmenin amaçlandığını ifade etti - Siyasi analist Sheikh Showkat, Cemaat-i İslami Keşmir'in yasaklanması kararına ilişkin, bir dünya görüşüne ve ideolojiye sahip olan bu örgütün yasakla değil ancak başka bir dünya görüşüyle yenilebileceğini söyledi

Haber 02-03-19 17:37

İngiliz Lordu 32 yaşındaki Özbek kadınla evlendi

İngiliz Lordu Mohamed İltaf Sheikh, Semerkantlı 32 yaşındaki Özbek Guli Muradova ile evlendi.İngiltere Parlamentosunun üst kanadı Lordlar Kamarası üyesi olan Muhafazakâr Parti’nin Müslüman Forumu (CFM) kurucusu 77 yaşındaki Lord Mohamed İltaf Sheikh, Semerkantlı 32 yaşındaki Özbek Guli Muradova ile evlendi.

Haber 30-01-19 10:39

Boris Johnson'ın peçe yazısına tepkiler sürüyor

İngiltere Başbakanı Theresa May, eski Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın, peçe kullanımına ilişkin açıklaması sebebiyle özür dilemesi yönündeki çağrılara destek verdi - May'in liderliğindeki Muhafazakar Partili Lordlar Kamarası üyesi Lord Mohamed Iltaf Sheikh: - "Artık özür dilese de yetmez. Johnson artık partimizi temsil etmiyor. Partiden ihraç edilmeli"

Haber 08-08-18 14:08

Formula 1 Tutkunu Katar Emrinin Kardeşi Sivas’ta

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’nin Formula 1 tutkunu kardeşi Sheikh Khalid bin...

Yurthaber 27-07-18 18:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim başarısı

Doğu Afrika İlmi Araştırma ve Kalkınma Derneği Genel Müdürü Dr. Ali Sheikh Ahmed: - "Bu görkemli andan itibaren yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye için belirlenen vizyon ve hedefleri takip etmeye devam etmesini diliyorum. Allah, Türkiye'ye barış ve refah ihsan etsin"

Haber 25-06-18 22:12

Kenya'da Müslümanlar ve Hristiyanlar iftar sofrasında buluştu

Kenya Müslümanlar Birliği Yüksek Konseyi üyesi Sheikh İbrahim Lethome: - "Müslümanların, ramazan ayı vesilesiyle dil ve din ayrımı yapmadan herkesi bir sofranın etrafında toplaması ramazanın ruhunu yansıtıyor" - TİKA Nairobi Koordinatörü Emre Yüksek: - "Yaklaşık 500 kişi iftarımıza iştirak etti, hakikaten Türkiye'deki iftar şenliği havasını burada da tatmış olduk. İftar programı camiye ilk defa gelen, iftarı ilk kez bir camide açan Kenyalı Hristiyan kardeşlerimiz için güzel bir deneyim oldu. Biz bundan gerçekten çok memnun olduk"

Haber 26-05-18 22:31

Fueron despejados terroristas de una aldea cercana a Raju en Afrín

La aldea de Sheikh Mohamed, en el noroeste de Afrín, fue despejada de los terroristas dentro del alcance de la Operación Rama de Olivo. El número de terroristas neutralizados desde el comienzo de la operación llegó a 2.222.

Haber 01-03-18 21:08

Genç kız, tecavüze kalkışan adamın cinsel organını kesti

20 yaşındaki bir genç kız, Hindistan'daki bir iş yerinde kendisine tecavüz etmeye kalkan adamın penisini kesti. Hindistan'ın Maharaştra eyâletinin başkenti Mumbai’da 20 yaşındaki genç kız iş başvurusunda bulunduğu sırada Shamsher Sheikh isimli dükkan sahibinin saldırısına uğradı. Genç kıza tecavüz etmeye kalkan adamın sonu korkunç oldu. Zorla üzerine çıkan adamın kulağını ısırıp penisini bir bıçakla kesti.

Haber 07-09-17 15:31

Türkiye, Tekvando Dünya Şampiyonası'nda 2 Gümüş Madalya Daha Kazandı

- TÜRKİYE, 3. Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'nın ikinci gününde 2 gümüş madalya kazandı. Dünya Tekvando Federasyonu (WT) tarafından Mısır'ın Sharm El-Sheikh

Yurthaber 25-08-17 20:00

Başbakan Yıldırım, Katar Ekonomi Bakanını Kabul Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sheikh Ahmed Bin Jassim Bin Mohammed Al...

Yurthaber 13-07-17 12:48

Katar'dan kriz açıklaması: Biz hazırız

Katar Dışişleri Bakanı Sheikh Mohammed bin Abdulrahman al-Thani, Katar krizinin çözümüne ilişkin diyalog yoluna girmeye hazır olduklarını bildirdi. Katar Dışişleri Bakanı Sheikh Mohammed bin Abdulrahman al-Thani, çeşitli temaslar bulunmak üzere geldiği Roma'da, Katar Krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber 02-07-17 00:52

Asya Kıta’sı Türkiye’yi Daha Yakından Tanıyacak

Pakistan’ın önde gelen film yönetmenlerinden birisi olan Javed Sheikh, ‘Wujood’(Vücut) adlı yeni filminin bir bölümünü...

Yurthaber 09-06-17 16:05

wujood Filmi Türkiye Sahnelerinin Çekimi Tamamlandı

Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL,(DHA)-PAKİSTANLI Ünlü Yönetmen Javed Sheikh İstanbul, Antalya ve Rize'de bazı sahnelerini çektiği "Wujood" (Vücut) filminin Türkiye sahnelerini tamamladı. Pakistanlı film

Yurthaber 08-06-17 19:24

Katar'dan son dakika açıklaması

Tüm dünyanın konuştuğu Katar krizinde flaş gelişme! Katar'dan krizle ilgili son dakika açıklaması geldi. Katar Dışişleri Bakanı Al Thani, çevre ülkeler tarafından yaptırım uygulanması krizinin çözümü için Katar'ın aracılığa açık olduğunu söyledi. CNN International'a röportaj veren Sheikh Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani, "Oturup konuşmak istiyoruz," dedi.

Haber 06-06-17 19:40

Sharm el Sheikh: Büyülü Dünyanın Gizli Kapısı

Ve altımızda muhteşem bir dünya akıyordu. Rengarenk balıklar, mercanlar, deniz kaplumbağaları süzülüp gidiyor, yanımızdan geçerken hafifçe yan çizip umursamazca o enfes derinliğe devam ediyordu. Etraftaki herşey, insanoğlunun bu renksiz ve şekilsiz bedenle nasıl muhteşem bir dünyaya zarar verme cüretinde olduğunu düşündürüyordu...

Trend 18-01-16 17:16

Sharm El Sheikh Uçuşlarının İptal Süresi Uzadı

Türk Hava Yolları, güvenlik nedeniyle daha önce 16 Kasım tarihine kadar iptal ettiği Sharm El...

Yurthaber 15-11-15 12:02

Erdoğan To Visit Kuwait Next Week

- President Tayyip Erdoğan will pay an official visit to Kuwait next week, at the invitation of Kuwait’s emir Sheikh

Yurthaber 22-04-15 12:11

Somali Ankara Büyükelçisi Sheikh, Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Somali Ankara Büyükelçisi Mohammed Mursal Sheikh, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.Ondokuz Mayıs...

Yurthaber 12-03-15 18:44

Soma'daki Maden Faciası

Bangladeş Başbakanı Sheikh Hasina, “Bangladeş halkı ve hükümeti adına, kayıp ailelerine, dualarımızı, üzüntülerimizi iletiyoruz” dedi.Bangladeş’in...

Yurthaber 14-05-14 15:45

Uzayda Namaz Kılan Astronot Shukor: daha İyi Bir Yönetim İçin Siyasiler Uzaya Gönderilmeli

Uzayda namaz kılan ilk astronot Dr. Sheikh Muszaphar Shukor, üstün zekalı çocuklarla bir araya geldi....

Yurthaber 26-04-14 14:26

İpek Soylu Mısır'da şampiyon!

Teniste ITF Pro Circuit Kadınlar Sharm El Sheikh Turnuvası'nda tekler finalinde Yunan sporcu Despina Papamichail'i 2-0 yenen İpek Soylu, birinci oldu.

Spor 20-01-14 11:39

İpek Soylu Mısır’da Şampiyon

Mısır’da düzenlenen 10 bin dolar ödüllü, ITF Pro Circuit Women Sharm El Sheikh Turnuvası'nda milli...

Yurthaber 30-09-13 14:27

İpek Soylu şampiyon oldu!

Milli tenisçi İpek Soylu, Mısır'da düzenlenen ITF Pro Circuit Sharm El Sheikh Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Spor 30-09-13 11:28

Cumhurbaşkanı Gül, Somali Cumhurbaşkanı Onuruna Köşk'te Akşam Yemeği Verdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk yurtdışı ziyaretini Türkiye’ye düzenleyen Somali Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hassan Sheikh Mohamud...

Yurthaber 05-12-12 21:09

Cumhurbaşkanı Gül, Somali’nin Ankara Büyükelçisi Abdırahman’ı Kabul Etti

Somali’nin Ankara Büyükelçisi Mursal Sheikh Abdırahman, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e güven mektubu sundu.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Somali’nin...

Yurthaber 05-07-12 14:28

Canlı yayında bayıldı!

Avustralya’da faaliyet gösteren GetUp adlı siyasi hareketin başkanı Simon Sheikh dün akşam katıldığı bir programda canlı yayında bayıldı.

Haber 03-07-12 11:01

Cumhurbaşkanı Gül, Somali Cumhurbaşkanı Ahmed İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Somali Cumhurbaşkanı Sharif Sheikh Ahmed ile bir araya geldi. Tarabya'daki Huber Köşkü'nde...

Yurthaber 31-05-12 15:42

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün'den,Somali Büyükelçiliği'ne ziyaret

TBMM Somali Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Somali Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Nur Sheikh Hamud Mursal

Yurthaber 08-05-12 20:40

Bangladeş Başbakanı Hasina: Türkiye'ye uygun fiyatlarla ilaç verebiliriz

Bangladeş Başbakanı Sheikh Hasina, Türkiye'nin ülkelerindeki ilaç endüstrisinden faydalanmasını istediklerini belirterek, uygun fiyata ilaç verebileceklerini...

Yurthaber 13-04-12 10:13

Başbakan Erdoğan, Hasina'yı resmi törenle karşıladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bangladeş Başbakanı Sheikh Hasina'yı Başbakanlık'ta resmi törenle karşıladı. Milli marşların ardından...

Yurthaber 12-04-12 18:17

Dünya Tekvando Şampiyonu Gop'tan

Mısır'ın Sharm El-Sheikh şehrinde düzenlenen 9. Gençler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Gaziosmanpaşa Belediyesi...

Yurthaber 12-04-12 15:07