Türk Vatandaşı Haberleri Ve Son Dakika Türk Vatandaşı Haberleri

Türk vatandaşı

Türk Vatandaşı Haberleri

Gazze'den tahliye edilen Türk vatandaşları İstanbul'a geldi

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'den tahliye edilen 68 Türk vatandaşı ve aile yakını, Mısır üzerinden İstanbul'a ulaştı.

Yurthaber 06-12-2023 07:40

Tehlikeyi fark edince... Otobüste Türk vatandaşları vardı! Sırbistan'daki selde felaketten dönüldü

Sırbistan'daki selde yıkılan köprünün tehlike altında olduğunu fark eden Nemanja Bogosavljevic, gösterdiği hızlı tepkiyle Türk vatandaşlarının içinde bulunduğu otobüsün kaza yapmasını engelledi. Söz konusu olayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Sırbistan İnşaat Ulaşım ve Altyapı Bakanı Goran Vesic, Bogosavljevic'e teşekkür etti. Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy da sosyal medya hesabında Bakan Vesic'in paylaşımına yer vererek Sırpça teşekkürlerini iletti.

Haber 17-06-2023 21:08

Bakan Hulusi Akar açıkladı! Sudan'daki Türk vatandaşlarının tahliyesi için 5 nakliye uçağı görevlendirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sudan'dan Türk vatandaşlarının tahliyesi için TSK'ye ait 2'si A400M olmak üzere 5 nakliye uçağını görevlendirdiklerini bildirdi.

Haber 27-04-2023 22:05

SON DAKİKA | İsrail polisi tarafından gözaltına alınan Türk vatandaşı serbest bırakıldı

İsrail polisi Mescid-i Aksa’daki tepki çeken müdahalelerine devam ediyor. İsrail güvenlik güçleri Yahudi yerleşimcilerin baskını sırasında Türk vatandaşı Özgecan Mutlu'yu gözaltına aldı. Mutlu’nun gözaltına alındığı o anlar kameralara yansırken genç kızın ‘Ya bırak! Kolumu sıkıyor şerefsiz! Elimde Kur’an var, Kur’an’ı alın’ dediği görüldü. Gelen son bilgiye göre gözaltına alınan Türk vatandaşı serbest bırakıldı.

Haber 25-04-2023 13:48

Türk Vatandaşı

Türk Vatandaşı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Türk Vatandaşı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dışişleri Bakanlığından Sudan’da yaşayan Türk vatandaşlarına uyarı!

Dışişleri Bakanlığı, Sudan’da yaşanan olaylar nedeniyle Türk vatandaşları için uyarı mesajı yayımladı.

Haber 16-04-2023 22:09

'Seçmen kütüklerinde 466 bin Suriyeli' iddiası gündem olmuştu! Nüfus Müdürlüğü gerçek rakamı açıkladı

'Seçmen kütüklerinde 466 bin Suriyeli tespit edildi' iddiaları gündem olmuş ve sosyal medyada en çok konuşulan konu haline gelmişti. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tartışmalara son noktayı koydu. Nüfus Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Günümüz itibarıyla 125 bin 563'ü 18 yaş ve üzeri, 96 bin 108'i çocuk olmak üzere toplam 221 bin 671 Suriyeli Türk vatandaşlığını kazanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Haber 02-12-2022 16:46

Konya'da seyyar satıcıyı darbeden yabancı uyruklu 3 kişi tutuklandı

Konya'da seyyar satıcıyı darbeden yabancı uyruklu 3 kişi tutuklandı

Yurthaber 23-07-2022 22:35

Türk vatandaşı olma şartı değişmişti! Merak edilen soru yanıt buldu! BES'te yabancılar devlet katkısı alacak mı?

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte Türk vatandaşlığına geçmek isteyen yabancıların şartları değiştirilmişti. Eski yönetmelikte, vatandaşlık alabilmek için 250 bin dolarlık konut almak yeterliyken bu sınır 400 bin dolara yükseltilmişti. Öte yandan 500 bin dolar katkı payı ile emeklilik sistemine katılan yabancılara da aynı hak tanınmıştı. Peki Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) dahil olacak yabancılara devlet katkısı verilecek mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Finans 13-05-2022 18:14

Hollanda'da silahlı saldırı! Restoranda yemek yiyen iki Türk'ü öldürüp kaçtı

Hollanda’nın Zwolle şehrinde korkunç bir silahlı saldırı meydana geldi. Silahlı saldırgan restoranda yemek yiyen iki Türk’ü öldürüp kaçtı. Saldırı esnasında çocuklu ailelerin de bulunduğu restoranda çok sayıda kişinin olaya şahit olduğu belirtildi.

Haber 31-03-2022 00:42

Mehmet Öz, Türk vatandaşlığından ayrılacağını açıkladı

ABD'nin ünlü doktoru Mehmet Öz, Cumhuriyetçilerin adayı olarak Senato'ya girmesi takdirinde Türk vatandaşlığından ayrılacağını belirtti. Açıklama, Öz'ün ABD kamuoyunda seçilmesi takdirinde bir Türk vatandaşı olarak nasıl güvenlik brifingi alabileceğine dair tartışmalar sonrası geldi.

Haber 17-03-2022 06:29

Almanya'da yaşayan Türk hasta tedavi için ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi

Almanya'da yaşayan Türk hasta tedavi için ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi

Yurthaber 27-02-2022 21:47

Türk vatandaşı 3 genç kadın Ukrayna’da büyük şok yaşadı! Anlattıkları inanılmaz…

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından ülkedeki çok sayıda Türk vatandaşı da mağdur oldu. Son olarak Lviv’de sokak ortasında valizleri ile kalan 3 genç kadın yetkililerden yardım isteyerek başlarına gelen akılalmaz olayları anlattı. Tercümanlarının kaçtığını dil bilmediklerini ve kaldıkları otelden de atıldıklarını anlatan Türk vatandaşı 3 kadın yardım istedi.

Haber 26-02-2022 08:36

Son dakika… Ukrayna’daki Türk vatandaşı paylaştı: Sığınaklara iniyoruz!

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısını başlatmasının ardından bölgeden gelen görüntüler dehşete düşürdü. Halk büyük bir panik içinde sığınaklara iniyor. Şehirdeki benzin istasyonları, marketler ve ATM’lerin önünde uzun kuyruklar var. Odessa’daki Türk vatandaşı Sinan Bayraklı ise sosyal medya hesabından sığınaklara sığındıkları anların görüntülerini paylaştı. İşte Ukrayna’dan gelen son dakika haberinin detayları…

Trend 24-02-2022 10:38