Son Dakika

Son Dakika Haber ve Güncel Bilgiler Mynet'de!

Son Dakika Haberleri

13:42

Yaşanan akılalmaz olayı görgü tanıkları anlattı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde akılalmaz bir kaza meydana geldi. Otomobille su kanalına uçan şahsı herkes öldü sandı. Fakat su kanalına uçan araçtan çıkarak yüzerek kurtulan şahsın yaptığı şey hayretlere düşürdü. Görgü tanıkları olayı anlattı. İşte haberin tüm detayları!

13:31

Bitcoin, "ödül yarılanması" sonrası istikrar, regülasyonlar ve yenilikler arıyor

Kripto dünyasının yakından takip ettiği "ödül yarılanması (halving)" sonrası Bitcoin istikrar ararken, kripto ekosisteminin sonraki gündemlerinin regülasyonlar, spot Ethereum ETF ve emeklilik fonlarının portföylerinde Bitcoin'e yer ayırması olacağı belirtiliyor.

13:31

Şehirlerarası yolcu otobüsünde skandal hareket: Seyir halindeyken yaptılar

İstanbul'dan Gaziantep'e giden bir yolcu otobüsünde çekilen görüntüler 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Seyir halinde ilerleyen otobüsteki sürücü bir başka sürücüyle hareket halindeyken yer değiştirdi. Görüntüler akıllara durgunluk verirken sosyal medyada büyük tepki çekti.

13:24

Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ara zam açıklaması geldi. Bakan Işıkhan net bir şekilde Temmuz ayında zam yapılmayacağının altını çizdi.

13:17

Sahte güneş kremi nasıl anlaşılır?

TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

13:12

Küresel piyasalarda gözler Fed faiz kararında

Küresel pay piyasaları, yoğun veri gündemi ve açıklanan şirket bilançolarının takip edildiği haftayı pozitif seyirle tamamlarken, gelecek hafta gözler ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararı ile Fed Başkanı Jerome Powell'ın sözle yönlendirmelerine çevrildi.

12:59

6 yıl sonra ilk kez! Aziz Yıldırım toplantıya tekneyle katıldı... Başkan adayına tepki gösterdi

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na Aziz Yıldırım 6 yıl sonra ilk kez katıldı. Yıldırım alana tekneyle gelirken, 'Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağım' diyen Yüksek Divan Kurulu başkan adayı Nihat Tokat'a tepki gösterdi.

12:20

Derbinin yabancı hakemi belli oldu!

Son dakika... Süper Lig'in 34. hafta karşılaşması dev bir mücadeleye sahne olacak. Haftanın maçında Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşmanın oynanmasına az bir süre kala maçta görev yapacak yabancı VAR hakemi de belli oldu. İşte detaylar...

12:16

1 Mayıs'ta başlıyor! Bakan Şimşek açıklık getirdi: KDV artışı yok

KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Gıdadaki KDV istismarını önleyecek düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı 'KDV artışı' haberleri sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Düzenleme ile KDV oranlarında herhangi bir artış olmadığının altını çizen Bakan Şimşek, "İşletmelerin vatandaştan aldığı KDV’nin doğru belgelendirilmesi için düzenleme yapıldı." ifadelerini kullandı.

11:41

Antalya’da kontrolsüz turizm alarmı

İspanya'nın Kanarya Adaları’ndaki kontrolsüz turizm eylemleri devam ederken yabancılara yönelik bir dizi yasak kararı alındı. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, İspanya'nın 2,2 milyon nüfuslu Kanarya Adaları'nda yaşanan turist yoğunluğuna dikkat çekti. Yavuz, Antalya'nın 2,5 milyon nüfusuna rağmen 16 milyon turisti sorunsuz bir şekilde ağırladığını belirtti. Ancak gelecek dönem için tedbirlerin şimdiden alınması gerektiğini vurguladı.

11:37

İYİ Parti'de kurultay günü: 4 aday yarışıyor! Akşener böyle veda etti

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. Genel Başkan Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda, 4 aday genel başkanlık için yarışıyor. Akşener kurultayda konuşma yaptı. Konuşmasında "Bedel ödeme sırasında da en önde karşınızda duruyorum" diyen Akşener "Ben bu bedeli ödemeye razıyım. Başarısızlığı ben aldım, artık başarıyı sizler yakalayacaksınız. Bedeli ben ödedim, artık hesabı siz tutacaksınız" sözlerini kullandı. Akşener "Allah'a ısmarladık" deyip veda etti.

11:26

Lila Kağıt'ın halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu

Lila Kağıt'n halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Talep toplama 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Genel Müdür Alp Öğücü, "Halka arzda aramıza katılacak yatırımcılarımızla birlikte, sektördeki konumumuzu daha da güçlendireceğimize inanıyoruz" dedi.

11:17

Dursun Özbek aday olduğunu resmen duyurdu

Son dakika haberi: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs’ta yapılacak seçimde yeniden başkan adayı olacağını açıkladı. Konuşmasında Erden Timur'a ayrı bir parantez açan Özbek, önümüzdeki dönemde devam etmesine yönelik dileklerini ifade etti.

11:15

Bakan Yerlikaya duyurdu: 13 ilde Sibergöz-35 operasyonu! Şüphelilerin hesaplarında 500 milyon liralık dikkat çekti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 13 ilde Sibergöz-35 operasyonlarında 48 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, şüphelilerin banka hesaplarında 500 milyon liralık hareketlilik bulunduğunu belirtti. Şüphelilerin Kaş, Kalkan, Finike, Patara, Adrasan, Çıralı ve Olimpos bölgelerinde yer alan villaları kiralamak isteyen 110 kişiyi sahte sosyal medya hesapları açarak dolandırdıkları ortaya çıktı.

10:57

Maden suyunda dışkı örneğine rastlandı!

Fransa'daki maden suyu krizi yeni bir boyuta ulaştı. İsviçre firması Nestle, işlettiği kuyulardan birinde dışkı bakterisi bulunması nedeniyle Perrier markalı iki milyon şişeyi imha etti. Durumun sebebi olarak ise Mart ayında bölgeyi vuran Monica fırtınası sırasında yaşanan yoğun yağışların olduğu kaydedildi.

10:50

1 yıllık spor salonu ücreti için akılalmaz iddia! 700 çivinin üzerine yattı, hastaneye koştu: Sırtında delikler oluştu

Antalya’da yaşayan Ozan Kuşçu (24), arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine yaklaşık 700 çivinin bulunduğu tahtanın üzerine yatıp, 100 kilogramlık ağırlık kaldırdı. İddiayı kazanan Kuşçu, çivilerin sırtına batması nedeniyle tetanos aşısı oldu. Girdiği iddia üzerine 1 yıllık spor salonu ücreti ödemeyecek olan genç, sırtında deliklerin oluştuğunu belirtti.

10:36

Kalem kalem tespit edilecek: Çalışma başladı

Geçtiğimiz yıl 1 trilyon 28 milyar TL ödenek ayrılan kamu harcamalarında deprem harcamaları harici tasarrufa gidilecek. Bu kapsamda Hazine ve Strateji Bütçe Başkanlığı kamu tasarrufu için ayrı ayrı çalışma yürütüyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, iki çalışmanın birleştirilerek nihai kararın verileceğini açıkladı. Ayrıca enflasyonun kalıcı şekilde düşürülmesi yanında, kalıcı bir sosyal refah artışının hedeflendiğini sözlerine ekledi.

10:16

Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyeti sonrası spor yorumcuları maçı değerlendirdi!

Trendyol Süper Lig'de artık şampiyonun belli olmasına sayılı günler kaldı. Ligin 34. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Maçtan 3-0'lık net bir skorla ayrılan sarı-kırmızılıların bu galibiyeti sonrası spor yorumcuları maçı değerlendirdi.

10:03

Liseyi bitirdi, hayatı değişti! Girişimcilikten hanım ağalığa... Her şey devlet desteğiyle başladı

Osmaniye'de aile ekonomisine katkıda bulunan kadınların başarısı parmakla gösteriliyor. 7 kadın bir araya gelerek devlet desteğiyle çiftlik kurdu. Ortak sayısı 23'e çıktı ve ardından hepsi birer hanım ağa oldu. Çiftliğin genç ortaklarından Mine Sina Yüksel liseden sonra girdiği bu yolda hayatının nasıl değiştiğini anlattı.

09:58

Mevduatta vade seçimine dikkat!

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yatırımcılar güncel mevduat faizi oranlarını merak ediyordu. Kamu ve özel bankalarda mevduat faizleri belli oldu. Peki faizler daha da artar mı? Ekonomist Muhammet Bayram vade seçimine dikkat çekti. Altın, dolar, borsa ve mevduat arasından hangisinin daha yüksek kazanç sağlayabileceğine ilişkin değerlendirmede bulundu. “Zorunlu karşılıklar artabilir, o nedenle bankalar daha uygun maliyetli para toplamak adına mevduat faizlerini daha da yükselebilir” dedi.

09:34

Real Sociedad-Real Madrid maçının ardından Arda Güler'i yere göğe sığdıramadılar: 'Saf bir yetenek, altın gibi!' Geleceği hakkında karar verildi

Hem LaLiga'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Real Madrid, dün ligin 33. hafta maçında Real Sociedad ile karşılaştı. Mor menekşeler sahadan milli oyuncumuz Arda Güler'in 29. dakikada kaydettiği golle 1-0 galip ayrıldı. Güler'in damga vurduğu gece sonrası Real Madrid'in patronu Carlo Ancelotti Arda Güler'in seneye takımda olup olmayacağına dair açıklamalar geldi. İspanyol basınında da gündem 3 puanı getiren Arda Güler'di.

09:24

Altın, beyaz eşya derken 500 bin lirayı buluyor!

Bu yıl havaların erken ısınmasıyla birlikte düğün sezonunun da açılmaya başladığını söyleyen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Havaların erken ısınmasıyla birlikte fotoğrafçı, kuaför, berber, gelinlikçi, çiçekçi, pastacı, çeyizci gibi onlarca farklı sektörde esnafımız düğün sezonuna hazır. Bu yıl yapılacak düğünlerle birlikte evliliklerin 500 milyar TL’lik ekonomi oluşturması bekleniyor” dedi.

08:53

Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip

Düğünlerin, nikâh törenlerinin vazgeçilmez bir parçası takı merasimidir. Öyle ki bazıları için çok büyük önem taşıyor. "Kim, ne taktı?" diyerek sayfa sayfa not alan bile var. Ancak yeni bir uygulama çıktı. Yazılım mühendisi bir genç, "Takı Takip" uygulamasını geliştirdi. İşte haberin detayları…

08:43

Basketbol hakemi hırsızlık yaparken yakalandı: Bu adam yıllardır çalıyor!

Euroleague'in tanınmış hakemlerinden Matej Boltauzer, Partizan-Monaco maçı sonrası Belgrad Havalimanı'nda 221 Euro değerinde parfüm çalarken güvenlik tarafından suçüstü yakalandı. Eski Baskonia oyuncusu Matt Janning'in "Bu adam yıllardır çalıyor" paylaşımı ise dikkat çekti.

08:37

CHP Asgari ücret ve emekli maaşı için harekete geçti! 3 ay detayı dikkat çekti: En düşük maaş teklifi de belli oldu

Ekonominin en çok konuşulan konusu asgari ücret ve emekli maaşlarıyla ilgili CHP'li 3 grup başkanvekili harekete geçti. Meclis'e sunulan teklifle birlikte asgari ücretin 3 ayda bir artırılması istendi. Teklifte ayrıca en düşük emekli maaşının da asgari ücret seviyesine çıkarılması istendi.

08:14

42 ilde 'Narkoçelik-14' operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde 'Narkoçelik-14' Operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, 322 kilogram uyuşturucu madde, 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandığını açıkladı.

08:08

Emekli zammında ‘formül’ tartışması!

Son dakika: Temmuz zammı ile emekli maaşları bir kez daha artacak. 16 milyon kişi 6 aylık enflasyon oranında emekli zammı alacak. En düşük emekli maaşı ve emekli kök maaş düzenlemesi ile milyonların geliri yükselecek. Merkez Bankası’ndan zam oranı için ipucu gelirken SGK Başuzmanı İsa Karakaş ise emekliye zam formülünü açıkladı. İşte SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammı haberinin detayları...

07:31

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme!

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme. Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu genelgede barınma, sağlık ve eğitim hizmetleriyle ilgili düzenlemeler yer alırken; İşçileri taşıyan karayolu araçlarının, 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmamaları sağlanacağı ifade edildi.

07:12

D-130 Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi...

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu’nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.

01:17

Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı!

Son dakika haberi: Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV, yüzde 20'ye çıkarıldı. Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenlemeye göre, lokantaların hizmetlerini, et, su, meyve suyu gibi gıda malzemesi satışı göstererek yüzde 10 yerine yüzde 1 KDV ile faturalandırmasının önüne geçilecek.

23:17

Okan Buruk'tan Fenerbahçe açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Y. Adana Demirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada “Büyük rekorlara imza atıyoruz. Daha büyük rekorlar ve başarılar bizi bekliyor. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

22:56

Galatasaray'ın bileğini bükebilene helal olsun!

Galatasaray, Adana Demirspor galibiyetiyle Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 22’ye çıkardı.

22:54

''Benim bir daha bunu görmeye ömrüm yetmez''

Galatasaray, Adana Demirspor karşılaşmasıyla Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu geliştirdi. Bu maçın ardından Rıdvan Dilmen karşılaşmayı yorumladı ve ilginç ifadeler kullandı.

22:41

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk 11 çıktığı ilk maçta golünü atarak tarihe geçti!

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk 11 çıktığı ilk maçta golünü atarak tarihe geçti!

22:26

Mauro Icardi, Dzeko'yu geçerek zirveye oturdu

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Adana Demirspor maçında attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.

22:08

Galatasaray, Süper Lig tarihinin rekorunu kırdı!

Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 15. galibiyetini aldı ve geçen sezon kırdığı rekoru güncelledi. Galatasaray, Süper Lig'de 93 puan toplayarak 88/89 sezonunda Fenerbahçe'nin 93 puanlık rekor puanını egale etti.

22:05

Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla tarih yazıyor...

Adana Demirspor maçında 8 kurtarış yapan Fernando Muslera, bu sezon 17 maçta kalesini gole kapatarak kendisine ait lig rekorunu kırdı. Muslera'nın Adana Demirsporlu oyunculara geçit vermediği maçı Galatasaray 3-0 kazanarak büyük bir avantaj elde etti.

22:04

Galatasaray, şampiyonluk yolunda dev bir adım attı!

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaştı. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın oynayacağı haftada kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmak isteyen sarı-kırmızılılar bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Ligde 14 maçtır puan kaybetmeyen Galatasaray güzel oyununu Adana'da da sürdürdü. Adana Demirspor da Galatasaray'ın güzel oyununa karşılık verdi ve maç yüksek tempoda geçti. Şampiyonluğu yakından ilgilendiren mücadeleyi Galatasaray 3-0 kazandı.

21:17

Adana Demirspor - Galatasaray maçında kural hatası mı yapıldı!

Adana Demirspor'un Galatasaray maçında yaptığı oyuncu değişikliği sonrası sosyal medyada 'kural ihlali' tartışması gündeme geldi. Sahadan bulunan yabancı oyuncu sayısı ile yaşanan bu tartışmaya açıklık getirildi.

20:24

Kadıköy'de seçimi kazanamamıştı! Fatih Mehmet Maçoğlu yeni işini paylaştığı videoyla duyurdu

Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, TKP tarafından 31 Mart'ta aday gösterildiği İstanbul Kadıköy'deki seçim yarışını kazanamamıştı. 'Komünist başkan' lakabıyla da bilinen Maçoğlu, seçimlerin ardından döndüğü memleketin Tunceli'de arı yetiştiriciliğine başladı. Maçoğlu o anlarda kaydedilen bir videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

20:23

Balotelli'den yerde yatan Torreira'ya olay hareket!

Adana Demirspor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği maçta ilginç bir olay yaşandı. Balotelli ile Torreira'nın ikili mücadelesinde yerde kalan Galatasaraylı oyuncuya Balotelli yerdeki çimleri fırlattı.

18:58

Dev derbi öncesi Beşiktaş'a müjde geldi!

Beşiktaş’ta sakatlığı sebebiyle Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda oynanan MKE Ankaragücü müsabakalarını kaçıran Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe’ye karşı forma giyecek. 18 yaşındaki futbolcu, ligde attığı 10 golle takımının en golcü ismi konumunda bulunuyor.

18:56

Yine olay... Yeşil saha boks ringine döndü!

Mersin’de Amatör Futbol Ligi U17 grubunda Mersin Başarıspor ile İçel Yolspor arasında oynanan maçta futbolcular birbirine girdi. Olaylar nedeniyle saha adeta boks ringine döndü.

18:54

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi dünya gündeminde!

Süper Lig’in 34. haftasında yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine 4’ü yabancı olmak üzere toplam 203 basın mensubu akredite yaptırdı. Ayrıca bu önemli karşılaşma 100 ülkeden de canlı yayınlanacak.

18:39

Teleferik faciasından dakikalar önce uyarmış! "Kıvılcım çıkarıyor hemen durdurun"

Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte saatlerce mahsur kalan makine teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, olaydan dakikalar önce yaşananları açıkladı. Türkyılmaz "Kafamı kaldırıp baktığımda direğin üzerinde makaralar kilitlenmiş dönmüyordu. Arayıp, ‘direğin üzerindeki makaralar dönmüyor. Bu yüzden çelik halat kıvılcım çıkarıyor, teleferiği hemen durdurun’ dedim. Ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi" dedi.

18:34

TFF'den Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı cezasına indirim!

TFF, Fenerbahçe'ye Süper Kupa maçı için verilen 4 Milyon TL'lik para cezasını 400 Bin TL'ye düşürdü. Bu indirimin yanında 3-0'lık hükmen mağlubiyet kararı da onandı.

18:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta yapacağı ABD ziyareti ertelendi. Yapılan açıklamada neden olarak program uyuşmaması gösterildi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Programlanmış bir şey yok" ifadesini kullanmıştı.

17:59

Erdoğan ve Rutte'den ortak basın toplantısı! 'Destek bekliyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte’yi Vahdettin Köşkü’nde kabul etti. Kabul sonrası iki lider ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan toplantıda, "AB'nin Türkiye ile ilişkilerini hakkaniyetle ele almasında Hollanda'nın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

17:47

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri gündem olmuştu! Özgür Özel'den yanıt geldi

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel'e yönelik "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" sözleri gündemde tartışılmaya devam ediliyor. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasında bir yanıt da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den geldi. Özel, "Biz müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık" dedi.

17:33

''Messi'den iyiydim''

Trabzonspor’un Kuzey Makedonyalı oyuncusu Enis Bardhi, kulüp dergisine konuştu. İspanya’da oynadığı dönemde Lionel Messi’den sonra en fazla frikik golü atan oyuncu olduğu dönemi hatırlatan Bardhi, kendisinin yıldız oyuncuyla karşılaştırılmasına ilişkin gülerek, “Ondan daha iyi olduğum zamanlar da oldu. Çünkü ben 25 faul atışında 7, o ise 52 faul atışında 8 gol atmıştı. Yüzdeye bakınca ben daha iyiydim. Biraz da gerçeğin olduğu bir şaka diyelim” dedi.

17:30

Yoğun bakımdaki hastaya cinsel saldırı! Hemşirenin cezası belli oldu

İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde erkek hemşire Emre Kale (30), yoğun bakımda tedavi gören kanser hastası N.C.'ye (63) cinsel saldırıda bulundu. Sanık Kale’ye, duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. İşte iğrenç olayın detayları...

Gündem

12:41

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'ndan İsrailli Bakan'ın paylaşımına tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ilişkin, "İsrail Dışişleri Bakanı da bütün dünya da bilsin ki Sevr'i gerçekleştiremeyenler, büyük İsrail'i de gerçekleştiremeyecekler." dedi.

01:37

Konya'da pastanede silahlı saldırı! 1 ölü,1 ağır yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde pastanede oturan Yavuz Ç. (38) ile arkadaşı Hacı S.Ç. (29), silahlı saldırıda ağır yaralandı. Yavuz Ç. kaldırıldığı hastanede kurtarılamazken, şüpheli Hilmi P. (44) polis tarafından suç aleti tabancayla yakalandı.

00:19

Elazığ'da lisede iğrenç olay! Matematik öğretmeni tutuklandı

Elazığ'da bir lisede 3 kız öğrencisine tacizde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan İ.B. isimli öğretmen, tutuklandı. Öte yandan, iddialar üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü İ.B.'yi açığa aldı.

00:18

Balıkçılar Marmara Denizi'nde ceset bulmuştu! Batuhan A gemisinin mürettebatına ait olduğu belirlendi

Marmara Denizi'nde, Karacabey ilçesinin Kurşunlu Mahallesi açıklarında, 2 gün önce balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan ceset bulunmuştu. Yapılan DNA incelemesinin ardından cesedin 73 gün önce batan 'BATUHAN A' isimli geminin mürettebatından Ahmet Atav'a (22) ait olduğu belirlendi.

20:39

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: 'BM iflas etti, Dünya Adalet Teşkilatı kurulmalı'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, BM'nin iflas ettiğini ifade ederek "Dünya Adalet Teşkilatı"nın kurulması çağrısı yaptı.

20:30

Türkiye'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsrailli Bakan'a sert tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ilişkin "Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın (Recep Tayyip Erdoğan) hedef alınması, İsrail hükümetinin ruh halinin göstergesidir." ifadesini kullandı.

19:41

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde köstebek skandalı! Ayhan Bora Kaplan'ın avukatlarıyla yemek yiyip masaj salonuna gittiler

Organize Suç Örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın yargılanması devam ederken bir köstebek olayı patlak verdi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4 polisin, Kaplan'ın ifadesini aldıktan sonra avukatlarıyla önce yemek yediği daha sonra da masaj salonuna gittiği öğrenildi. Olayın ortaya çıkması üzerine İçişleri Bakanlığı harekete geçti.

18:21

Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni gelişme! Ekipler derede buldu

Balıkesir'de kaybolan kayıp ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmaları kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Henüz insan veya bir hayvana ait olduğu belirlenemeyen yaklaşık 10 santimetre büyüklüğünde bir kemik daha bulundu.

17:29

Duayen iş insanı Yücel Kurttepeli, hayatını kaybetti…

Türk halkını ekonomik ve sağlıklı enerji kaynağı LPG ile tanıştıran, Türkiye’nin girişimci, başarılı ve duayen iş insanlarından Yücel Kurttepeli, 26 Nisan 2024 Cuma günü hayatını kaybetti. Yücel Kurttepeli’nin aziz naaşı 28 Nisan Pazar günü Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Zincirlikuyu’daki aile kabristanında toprağa verilecek.

Ekonomi

13:58

Neredeyse 3 bin TL! Açlık sınırı asgari ücreti geçti!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun araştırma sonuçlarına göre, nisan ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı sebze fiyatlarında yaşanan mevsimsel düşüşün etkisiyle 19 bin 890 lira oldu.

13:51

Altın fiyatlarında Çin rallisi: Kendi rezervlerini normalleştirirken, dünyayı ayağa kaldırdılar

Çin'deki emlak balonu ve pay piyasasındaki sert düşüşten sonra ekonomik belirsizliğe yönelik endişelerinin artmasıyla Çinli yatırımcıların altına hücumu değerli metalin ons fiyatını yukarı yönlü desteklemeye devam ediyor.

15:44

Bakan Işıkhan açıkladı: 2,5 ayda 100 binin üzerinde kadının istihdamını sağlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İŞKUR aracılığıyla sadece 2023 yılı içerisinde 464 bini aşkın kadının işe yerleştirilmesini sağlamış durumdayız." dedi.

15:39

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki yavaş düşüş sürüyor.

15:24

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 1 milyar 779 milyon lira artarak 12 trilyon 899 milyar 25 milyon liraya yükseldi. Tüketici kredilerinin tutarı 1 trilyon 622,6 milyar lira oldu.

15:06

Merkez Bankası'nın altın rezervleri zirveye çıktı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri üst üste iki hafta yaşanan yükselişin ardından yeniden aşağı yöne döndü. Altın rezervlerinde ise yeni zirve görüldü.

14:50

Borsa günün ilk yarısında rekor seviyeyi gördü!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 9.907,38 puanla rekor seviyeyi gördü. Bankacılık endeksi yüzde 2,03, holding endeksi yüzde 1,93 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,13 ile inşaat, en çok kaybettiren yüzde 2,35 ile spor oldu.

14:27

Ticaret Bakanlığı fiyatları düşürmek için harekete geçti! Tavuğa ihracat yasağı geliyor!

Peş peşe zamlarla gündem olan beyaz etteki fahiş fiyatların önüne geçmek için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Beyaz ete ihracat yasağı geliyor. Uludağ kırmızı et fiyatlarıyla ilgili de çalışmaların olduğunu söyledi.

14:21

Özgür Özel'den Almanya anısı: 272 Euro maaş alıyor emeklimiz dedim, tercüme hatası sandılar! "Bir sıfır eksik mi?"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya'da Türkiye'deki maaşını duyanların şaşırdığını anlattı. Özel, "272 Euro maaş alıyor emeklimiz dedim, tercüme hatası sandılar!" diye konuştu. Özel düzenleyecekleri emekli mitinginin tarihini de yakında duyuracaklarını söyledi.

Magazin

13:54

Survivor'ın eski yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisini başka bir kadınla yakaladı! Ortalığı birbirine kattı

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, sevgilisi Muhammed Zeyit Günay tarafından ihanete uğradı. Bir gece kulübünde sevgilisini başka bir kadınla gören Aycan Yanaç sinirlenerek sevgilisine tokat attığı iddia edilmişti. Yanaç, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

13:12

Sihirli Annem'in Perihan'ı Gül Onat hastalığını ilk kez anlattı! 'Ölümü hep bekledim'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Perihan karakteri ile hafızalara kazınan Gül Onat, geçen yıl hastalandığı ve uzun süredir tedavi gördüğü açıkladı. Gül Onat, "İyileşeceğime dair hiç umudum yoktu. Ölümü hep bekledim" dedi.

12:29

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Sertab Erener'in son halini görenler çok şaşırdı

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sertab Erener, 'Mecbursun' klibiyle geri döndü. Erener'in klibindeki son hali herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcının estetikle değişen yüzüne sosyal medyada yorum yağdı.

12:01

Deniz Çakır Hülya Avşar'a konuk oldu! Gündüz kuşağını sert eleştirdi: 'Öpüşmenin olmadığı ekranlarda...'

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Deniz Çakır Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Çakır, son dönemlerde yayınlanan diziler hakkında konuştu.

11:31

Aralarından su sızmıyordu... Yunus Emre Nefise'yi kucaklayıp kaldırdı! Aleyna sert çıktı! Survivor'da bomba anlar

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Yunus Emre ve Aleyna arasındaki gerginlik damga vurdu. Aralarından su sızmayan ikilinin tartışması sosyal medyada gündem oldu.

10:44

Hasan Can Kaya'nın "Veteran komedyen" çıkışına tepkisiz kalmadı! Cem Yılmaz 'dan G.O.R.A. göndermesi!

Son günlerde yaptığı göndermelerle gündeme gelen Cem Yılmaz bu sefer de ünlü komedyen Hasan Can Kaya'yı gözüne kestirmişti. Hasan Can Kaya'nın 'veteran' çıkışıyla sessizliğini bozmasından sonra Yılmaz'ın G.O.R.A. filminden paylaştığı karakterin gönderme olduğu iddia edildi.

10:44

OnlyFans modeli Merve Taşkın 'Cinsellik korkum var' diyerek açık açık anlattı! 'Ayakkabımı yalamak, sakızımı çiğnemek istiyorlar'

Geçtiğimiz aylarda müstehcenlik suçuyla yargılanan sonrasında beraat kararı çıkan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Cinsel yaşamına dair soruları açık açık yanıtlayan Merve Taşkın anlattıkları ile sosyal medyada gündem oldu.

10:19

Yıldız Tilbe'den şaşırtan poz! Dişsiz halini paylaştı

Şarkıları ve danslarıyla adından söz ettiren Yıldız Tilbe, diş tedavisi görmeye başladı. Ön dişleri çekilen şarkıcı, o halini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Sosyal medyada gündem olmayı başardı.

09:57

'Tam unutuldu derken...' Kızılcık Şerbeti'ne Eylem Tok sahnesi damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinde Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği kazanın faili 17 yaşındaki firari Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok’a gönderme yapıldı. Dizideki Eylem Tok sahnesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Spor

13:47

Taraftar heyecanla bekliyordu! Beşiktaş'tan Sergen Yalçın için resmi ağızdan ilk açıklama

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yaptığı açıklamada teknik direktör konusuna dair gelişmeleri aktarırken Sergen Yalçın konusunda da konuştu.

12:59

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısına 6 yıl sonra ilk kez katıldı! Yıldırım alana tekneyle geldi, o isme tepki gösterdi!

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na Aziz Yıldırım 6 yıl sonra ilk kez katıldı. Yıldırım alana tekneyle gelirken, 'Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağım' diyen Yüksek Divan Kurulu başkan adayı Nihat Tokat'a tepki gösterdi.

12:20

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde görev yapacak yabancı VAR hakemi belli oldu!

Son dakika... Süper Lig'in 34. hafta karşılaşması dev bir mücadeleye sahne olacak. Haftanın maçında Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşmanın oynanmasına az bir süre kala maçta görev yapacak yabancı VAR hakemi de belli oldu. İşte detaylar...

11:17

Son dakika! Dursun Özbek aday olduğunu resmen duyurdu

Son dakika haberi: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs’ta yapılacak seçimde yeniden başkan adayı olacağını açıkladı. Konuşmasında Erden Timur'a ayrı bir parantez açan Özbek, önümüzdeki dönemde devam etmesine yönelik dileklerini ifade etti.

10:16

Şampiyonluk yolunda kritik dönemeç! Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyeti sonrası spor yorumcuları maçı değerlendirdi!

Trendyol Süper Lig'de artık şampiyonun belli olmasına sayılı günler kaldı. Ligin 34. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Maçtan 3-0'lık net bir skorla ayrılan sarı-kırmızılıların bu galibiyeti sonrası spor yorumcuları maçı değerlendirdi.

09:34

Real Sociedad-Real Madrid maçının ardından Arda Güler'i yere göğe sığdıramadılar: 'Saf bir yetenek, altın gibi!' Geleceği hakkında karar verildi

Hem LaLiga'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Real Madrid, dün ligin 33. hafta maçında Real Sociedad ile karşılaştı. Mor menekşeler sahadan milli oyuncumuz Arda Güler'in 29. dakikada kaydettiği golle 1-0 galip ayrıldı. Güler'in damga vurduğu gece sonrası Real Madrid'in patronu Carlo Ancelotti Arda Güler'in seneye takımda olup olmayacağına dair açıklamalar geldi. İspanyol basınında da gündem 3 puanı getiren Arda Güler'di.

08:43

Basketbol hakemi Matej Boltauzer, hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı: Bu adam yıllardır çalıyor!

Euroleague'in tanınmış hakemlerinden Matej Boltauzer, Partizan-Monaco maçı sonrası Belgrad Havalimanı'nda 221 Euro değerinde parfüm çalarken güvenlik tarafından suçüstü yakalandı. Eski Baskonia oyuncusu Matt Janning'in "Bu adam yıllardır çalıyor" paylaşımı ise dikkat çekti.

23:17

Okan Buruk'tan Fenerbahçe açıklaması! ''Yarın derbiyi izleyeceğiz ama...''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Y. Adana Demirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada “Büyük rekorlara imza atıyoruz. Daha büyük rekorlar ve başarılar bizi bekliyor. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

22:56

Galatasaray yenilmezlik serisini 22’ye çıkardı

Galatasaray, Adana Demirspor galibiyetiyle Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 22’ye çıkardı.