Cankaya Belediye Baskani Alper Tasdelen Haberleri

'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' sözleriyle gündem olan Eyüp Aksu'dan İmamoğlu ziyareti! Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki

31 Mart seçimleri öncesi 'taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' diyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmede, ulaşım sorunlarının masaya yatırıldığı öğrenilirken, Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki geldi.

Haber 2024-04-24 16:52:14

El değiştiren belediyede 'jakuzi' iddiası gerilim yarattı! Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin: Önceki başkan lüks banyo yaptırmış

AK Parti'den CHP'ye geçtikten sonra 'jakuzi' iddiasıyla gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nin yeni başkanı Alper Yeğin'den iddiaya ilişkin açıklama geldi. Son seçimde belediye başkanlığını kaybeden Şeyma Döğücü, jakuzi iddiasını çok sert bir dille reddetmişti. Yeğin, "jakuzi meselesi çok değersiz kalır" diyerek belediyenin batırıldığını öne sürdü.

Haber 2024-04-07 11:22:42

Sancaktepe seçim sonuçları CANLI! Sancaktepe'de seçim heyecanı sürüyor, AK Parti mi kazandı CHP mi?

Sancaktepe seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Sancaktepe'de mevcut belediye başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti'den aday olurken CHP'nin adayı ise Alper Yeğin oldu. İYİ Parti'de ise Cemal Doğan aday oldu. Sancaktepe seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 2024-03-31 16:08:49

Büyükkılıç: Uzaya ilk yolculuk, Kayseri Bilim Merkezi’nde heyecanla kutlanacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Bilim Merkezi’nde Türkiye’nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu çerçevesinde ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı’nın uzaya yapacağı ilk yolculuğu için tüm gün etkinlikler düzenleneceğini duyurdu.

Yurthaber 2024-01-16 11:25:41

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Alper Rende ile olan diyaloğu sosyal medyada gündem oldu

Fenomen Alper Rende'nin İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile konuşması sosyal medyayı salladı. Çektikleri videolarla ve yaşadığı aşkla gündeme gelen Alper Rende ve Betül Çakmak çifti 2021 yılında yollarını ayırmıştı. Evlenmesi beklenilen çiftten geçtiğimiz günlerde barışma haberi gelmişti. Belediye Başkanı İmamoğlu, Alper ve Betül'ün barışmasıyla ilgili konuştu. İmamoğlu'nun 'Betül ile barışmana çok sevindim. Betül'e iyi davran, ben Betül'den yanayım' sözleri çok konuşuldu.

Haber 27-12-23 00:40

Bursa'da 10 fabrikada yangın! Canlı yayında patlama saniye saniye görüntülendi

Bursa'da bir iplik fabrikasında çıkan ve 9 fabrikayı da saran yangın, 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. 14 kişinin yaralandığı yangında günün ilk ışıklarıyla birlikte havadan çekilen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi. Öte yandan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban sıcak bölgede canlı yayında bilgileri aktarırken patlama meydana geldi.

Haber 02-08-23 09:36

İnegöl’de engellilere özel etkinlik

Yenice Rehabilitasyon Merkezi’nin Engelliler Haftası dolayısıyla DOSTUM tesislerinde gerçekleştirdiği etkinliğe katılan Belediye Başkanı Alper Taban, “Gerçek engel bedenlerde veya zihinde değil, kalplerdedir. Tüm engeller sevgiyle aşılır” dedi.

Yurthaber 16-05-23 11:16

Bursa’da yardım seferberliği

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, deprem bölgeleri için yardım kampanyası başlatıldığını açıkladı.

Yurthaber 06-02-23 15:20

Bursa'da otobüs şoföründen takdir toplayan hareket! 'Helal olsun kaptan'

Bursa'da otobüs şoförü hayat kurtardı, o anlar kameraya yansıdı. Otobüs içindeki Meral Y. aniden fenalaşınca otobüs sürücüsü Niyazi Ateş, yolcuyu otobüsle hastaneye yetiştirdi. Fenalık geçiren Meral Y., Acil Serviste tedavi altına alırken, şoförün hareketi yolcular tarafından takdirle karşılandı. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da duruma kayıtsız kalmayarak, sosyal medya hesabından "Helal olsun kaptan. Yolcuyu yolunu değiştirerek hastaneye yetiştiren Niyazi Ateş'i tebrik ediyorum'' dedi.

Haber 09-05-22 15:10

Belediye Başkanı paylaşmıştı! Çöp konteynerinin ateşe verilmesiyle ilgili soruşturma

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir çöp konteynerini ateşe veren şahıslar güvenlik kameralarına yakalandı. Söz konusu videoyu sosyal medya hesabından paylaşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Milli servete bile bile zarar vermek hainliktir" diyerek tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haber 26-12-21 01:23

Jeotermal kaynak zengini Diyadin'de kayak ve kaplıca keyfi bir arada yaşanacak

Kışın hava sıcaklığının sıfırın altında 35 dereceye düştüğü, kaplıcalarıyla bilinen Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, saatte 600 kişinin kayak yapabileceği, 300 metre uzunluğunda piste sahip kayak merkezi yapımında sona gelindi - Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı: - "İlçemize gelen vatandaşlarımız kayak merkezimizi görecekler. Burada kayak yaptıktan sonra 10 dakika mesafedeki kaplıcaya da girecekler. Tesisimiz bir ay içerisinde tamamen işlemeye başlayacak"

Yurthaber 02-12-21 11:59

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılış galası, kırmızı halı geçişiyle başladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: - "Bu hafta boyunca bütün vatandaşlarımız sinemaya, filmlere doyacak" - Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Emin Alper: - "Çok heyecan verici filmler izleyeceğimiz için sabırsızlanıyoruz"

Yurthaber 02-10-21 20:43

Kocaeli'de 2. Dünya Savaşı'ndan kalma Alman denizaltısı bu yıl dalış turizmine kazandırılacak

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan: - "Ağustos-eylül gibi Kerpe'de deniz altında kazı yapma projemiz var. Dalışla ilgili lokasyonları daha da artırarak bu turizmi geliştirmemiz gerekiyor" - Denizyıldızları Spor Kulübü dalış eğitmeni Alper Korkmaz: - "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesinin desteğiyle bu sene U23 batığını dalış tutkunlarının hizmetine sunacağız"

Yurthaber 28-04-21 11:24

Çankaya Belediye Başkanı'ndan Saadet Apartmanı açıklaması: Herhangi bir risk bulunmuyor

Ankara'da, bitişiğindeki inşaatının temel kazısında yaşanan toprak kayması nedeniyle 3 katlı Saadet Apartmanı çökme riskine karşı tahliye edildi. Saadet Apartmanı ve inşaat çalışması yapılan alanda inceleme yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, apartmanda herhangi bir riskin bulunmadığını söyledi.

Haber 17-04-21 07:49

Belçika Anvers Milletvekillerinden Diyadin’e ziyaret

Belçika Anvers Milletvekili/Belediye Başkan yardımcısı Güler Turan ve Belçika Anvers Belediye Meclis Üyesi Erkan Öztürk’ten Diyadin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Alper Balcı’nın davetlisi olarak Diyadin’ e gelip bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Ziyaret kapsamında İlçe Halk Eğitim Merkezi ziyaret edilerek kursiyerlerle bir araya gelindi.

Yurthaber 07-04-21 14:20

Diyadin’de çöp toplama etkinliği düzenlendi

Ağrı Diyadin İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı’nın öncülüğünde, daha temiz bir Diyadin için “Hep birlikte omuz omuza” sloganıyla Diyadin’de çöp toplama etkinliği düzenlendi.Kaymakamlık ve Belediye personelleri, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen çöp toplama etkinliğinde, gruplara ayrılarak Şehit İlhan Demir Yatılı Bölge Ortaokulu ve TOKİ evleri bölgesinde bulunan çöpler toplandı.

Yurthaber 06-04-21 10:04

Türkiye'nin verisinin güvenliğini Türkiye'nin Switchi sağlayacak

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu: - "Bugünden itibaren hem Türkiye'ye hem de tüm dünyaya switch noktasındaki tecrübe ve kalitemizi hep birlikte göstereceğiz" - Pnetworks Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alper Özbilen: - "Bu ürüne 'Türkiye'nin Switch'i dedik çünkü Türk mühendisliğinin birikimi neticesinde önce bir dertlenmeden fikre, fikirdense ürüne geldi. Bu bizim için bir başlangıç noktası" - Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: - "Ürünün kullanılmasıyla ilgili çalışmaları başlattık, denedik ve başarılı olduğunu gördük. Bundan sonraki süreçte de yerli switch'leri kullanarak desteğimizi sürdüreceğiz"

Yurthaber 02-04-21 13:32

Çankaya’da pazarlar hafta içi kurulacak

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara’da yeniden uygulanmaya başlayan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle semt pazarlarının hafta içi kurulacağını açıkladı.Çankaya Belediyesi hafta sonu pazarlarını hafta içi açacak.

Yurthaber 31-03-21 12:23

Başkan Alper Taban gençlerle buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ‘Gençlik Buluşmaları’ kapsamında gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 21-03-21 14:30

Trabzon’da Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni düzenlendi

Trabzon Valiliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde şehit aileleri ve gaziler onuruna Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni gerçekleştirildi.Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Vali İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra, Garnizon Komutan Vekili Personel Albay Erdem Canpolat, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile il protokolü katıldı.Vali Ustaoğlu törende yaptığı konuşmada, şehitlerin bıraktığı emanetleri korumak en önemli görevlerinin başında geldiğini belirterek “Bu özel ve anlamlı günde ülkemiz ve milletimizin varlığını devam ettirmek, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek uğruna canını feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan evlatlarımızın siz kıymetli aileleri ve gazilerimizle bir araya gelmenin heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.

Yurthaber 18-03-21 16:12

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: “Çanakkale Zaferi Türk milletinin ilk Kurtuluş Savaşı’dır”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çanakkale Zaferi Türk milletinin ilk Kurtuluş Savaşı’dır.

Yurthaber 17-03-21 12:18

Çaylar Başkan Alper Taban’dan

’Çaylar benden’ diyerek sosyal medya hesapları üzerinden ilçedeki gençlere seslenen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, çaylı sohbet eşliğinde gençlerle bir araya gelecek.Salgın döneminde sosyal mecrada gençlerle sürekli bir arada olan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, kontrollü normalleşme sürecinde de gençleri unutmadı.

Yurthaber 17-03-21 10:47

6,7 şiddetindeki Van depremi İnegöl’de canlandı

Daha öncede doğal afetlerle mücadele kapsamında oluşturduğu ‘193 Maddelik Doğal Afet Eylem Planı’ ile örnek bir çalışma sağlayan İnegöl Belediyesi, bu kez de deprem bilincini arttırmak hedefiyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Gezici Deprem Simülasyon Eğitim Tırı’nı İnegöl’e getirterek vatandaşlara bilgilendirme yaptı.Doğal Afetlere karşı bilincin artmasında önemli çalışmalara imza atan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçe protokolü ile simülasyon tırında 6,7 şiddetindeki Van depremini yaşadı.

Yurthaber 13-03-21 14:09

Çankaya’nın Akpınar Mahallesi’ndeki yapı yasağı kaldırıldı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2011 yılında yaşanan aşırı yağışlar nedeniyle heyelana maruz kalan Akpınar Mahallesi’nin 10 yıldır askıya alınan yapı yasağının kaldırıldığını açıkladı.Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi kararına göre Akpınar Mahallesi’nde 25893, 25896, 25897, 25898, 25899, 25900, 26027, 26028, 26029, 26030, 26031, 26032, 26033, 26038, 28032, 28033, 28034 ve 28035 sayılı imar adaları ve bu adalardaki tüm parseller her türlü imar uygulama işlemine açıldı.

Yurthaber 11-03-21 12:26

Kadınlar Çankaya’da güven altında

Çankaya Belediyesi ve Ankara Barosu, kadınların ve çocukların hukuki destek almalarını sağlayacak “Gelincik Projesi” protokolünü yeniledi.Kadınların ve çocukların fiziksel, psikolojik ve cinsel şiddete maruz kalmalarını önlemek amacıyla oluşturulan protokolü Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Ankara Barosu Başkanı Erinç Sağkan imzaladı.

Yurthaber 10-03-21 15:10

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’den “Dünya Kadınlar Günü” mesajı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Taşdelen, mesajında, ülkelerin özgür ve mutlu olmasının yolunun kadınların özgürlük ve mutluluğundan geçtiğine dikkat çekerek şunları kaydetti:“Kadına yönelik her türlü şiddetin arttığı, bunun normalleştirilmeye çalışıldığı ve yaşamın her alanında kadınların sesinin kısılmak istendiği karanlık bir dönemden geçmekteyiz.

Yurthaber 07-03-21 12:47

Menteşe Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı

Menteşe Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı 2 Mart salı günü Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılacak.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında yapılacak Mart Ayı Meclis toplantısında 16 Ekim 2020 tarihinde 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanuna eklenen ek-3.

Yurthaber 01-03-21 16:09

Şahinbey Belediyesinin eğitime desteği sürüyor

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Şahinbey İlçesinde yapılacak olan Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu protokolü Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve hayırsever Ökkeş Eruslu arasında imzalandı.Gaziantep Valiliğinde düzenlenen protokol imza törenine, Vali Davut Gül, Vali Yardımcısı Alper Çifçi, Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, ile hayırseverler Ökkeş Eruslu ve Kahraman Eruslu katıldı.“İlimize hayırlı olsun”Eruslu ailesinin hayır hasenat konularında önde giden ailelerden biri olduğunu dile getiren Vali Davut Gül, “Hayırseverimiz Ökkeş Eruslu hem hayır işlerine önderlik ediyor, hem organizasyonlarda görev alıyor hem de kendisi maddi olarak katkıda bulunuyor.

Yurthaber 28-02-21 14:44

Türkan Saylan’ın adı Çankaya Evi’nde yaşayacak

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in "21.

Yurthaber 26-02-21 12:50

Esnafın borç defterini kayyum başkan kapadı

Ağrı’nın Diyadin İlçesi Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Alper Balcı, esnaf ziyaretinde vatandaşın biriken borçlarını ödedi.Geçtiğimiz günlerde Diyadin İlçesi Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili olarak atanan Alper Balcı, ilçe halkının sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

Yurthaber 26-02-21 12:08

Ardıl Barajı’nın işletmesi Araban Belediyesine verildi

Gaziantep Valiliği ile Araban Belediyesi arasında imzalanan protokol ile Ardıl Barajı’nın işletmesi Araban Belediyesine devredildi.Yaklaşık bir yıldan beri Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YUKUP) tarafından işletilen Ardıl Barajı’nın işletmesi, Gaziantep Vali Yardımcısı Alper Çiftçi ile Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru tarafından imzalanan protokol ile Araban Belediyesine devredildi.

Yurthaber 24-02-21 18:07

İnegöl Belediyesi TEKNOFEST’e dolu dolu hazırlanıyor

Yenilik ve inovasyon adına adımların atılmasında ciddi anlamda destek sağlayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, tamamıyla genç kadrodan oluşan Baykoca proje takımının 3 farklı alanda yarışacağı TEKNOFEST 2021 başvuru çalışmalarını yerinde inceledi.21-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) yarışlarında İnegöl Belediyesi’ni üç farklı alanda temsil edecek olan Baykoca Elektrikli Gezi Aracı Takımı, Fezakadı Drone Takımı, İstikba Roket Takımı ekipleri, projelerinin Ar-Ge çalışmalarına Beşinci Mevsim Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam ediyor.

Yurthaber 21-02-21 14:15

Başkan Taşdelen makam aracını satışa çıkardı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, makam aracını satışa çıkardığını duyurdu.“Biz yapalım örnek olsun” çağrısında bulunan Taşdelen, “Aracın değerlemesi yapıldı.

Yurthaber 18-02-21 12:25

Şahinbey Belediyesi’nden iki önemli eser için destek

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yapılacak olan cami ve diyanet anaokulu protokolü Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve hayırsever Orhan Tüzel ve ailesi tarafından imzalandı.Valilikte düzenlenen törene, Vali Davut Gül, Vali Yardımcısı Alper Çifçi, Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ile Hayırsever Orhan Tüzel ve ailesi katıldı.

Yurthaber 16-02-21 16:23

Çankaya Belediyesi’nden minik öğrencilere hijyen seti hediyesi

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, köy okullarının uzun süren aranın ardından yeniden eğitime başladıkları ilk gün tüm çocuklara ve öğretmenlere hijyen seti armağan etti.Çankaya’nın kırsal mahallelerinden taşımalı eğitimin yapıldığı Beynam İlk ve Ortaokulu ile Karataş İlk ve Ortaokulu’nda yapılan açılış töreninde çocuklara çanta içerisinde kolonya, kolonyalı mendil ve maskeden oluşan hijyen seti dağıtıldı.Hijyen seti içerisinde çocuklara yönelik bir mesaj yayınlayan ve pandemi sürecinde yapılması gerekenleri bir kez daha hatırlatan Taşdelen, çocukların maske ve hijyene dikkat etmelerini istedi.

Yurthaber 15-02-21 13:18

Başkan Taban’dan 3 aylar mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yazılı bir mesaj yayımlayarak; rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak bilinen üç ayları kutladı.İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, başlayan mübarek üç aylarla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, müminler olarak her yıl gelişini heyecanla beklediğimiz nadide zamanlar olan mübarek üç ayların milletimize ve tüm insanlığa sağlık, afiyet ve hayırlar getirmesini diledi.

Yurthaber 13-02-21 13:13

Akıllı robot İnegöl’de

Konya’da bir yazılım firması tarafından üretilen insansı robot Ada, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’nı makamında ziyaret etti.

Haber 11-02-21 14:04

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Balcı sağlık çalışanlarını unutmadı

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı mücadele eden Diyadin Devlet Hastanesi ve Sağlık Ocağını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına şiir ve gül verdi.Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, Hastane Başhekimi Dr.

Yurthaber 06-02-21 17:13

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den, Başkan Balcı’ ya ’hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı’ ya ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti teşkilatı ile birlikte Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı’ ya ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Yurthaber 05-02-21 16:31

Karapınar Spor Parkı açılış için gün sayıyor

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in temelini geçtiğimiz ekim ayında attığı Dikmen Karapınar Spor Parkı açılış için gün sayıyor.Çankaya Belediyesi, pandemi nedeniyle evlerine kapanan vatandaşların spor yapmasına olanak sağlayacak Dikmen Karapınar Spor Parkı’nı hizmete açmak için gün sayıyor.

Yurthaber 05-02-21 11:45

Çankaya Belediyesi’nden 65 yaş üstüne hijyen seti

Çankaya Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşlara maske ve kolonyadan oluşan hediye paketlerini dağıtmaya başladı.Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 65 yaş üstü vatandaşlara dağıtmaya başladıkları hijyen setini Çankaya evlerinde kendilerinin ürettiğini bildirdi.

Yurthaber 04-02-21 11:55

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Balcı’nın kurum ziyaretleri

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, ilçede faaliyet gösteren Diyadin Özel Eğitim, Rehabilitasyon Merkezi ve Simya Özel Eğitim, Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, ilçede faaliyet gösteren Diyadin Özel Eğitim, Rehabilitasyon Merkezi ve Simya Özel Eğitim, Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret ederek, öğretmenler, çocuklar ve çocukların aileleri ile bir araya geldi.

Yurthaber 03-02-21 22:31

İnegöl tarım modeli Türkiye’ye örnek olacak

Şehrin tarım faaliyetlerinin de yönetildiği İnegöl Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün 2020 çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, sanayi şehri kimliğinin yanında iyi bir tarım şehri de olan İnegöl’de özgün bir tarım modelinin adım adım hayata geçirildiğini ifade etti.Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi Muhtar İşleri Müdürlüğü’nün 2020 yılı çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yurthaber 31-01-21 13:34

Başkan Balcı, Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlerle tanıştı

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, Diyadin Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle tanıştı.Diyadin Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunan Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, Gençlik ve Spor Müdürü Kemalettin Koran’dan yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Yurthaber 29-01-21 20:55

Başkan Taban’ın babası son yolculuğuna uğurlandı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın babası Ahmet Taban son yolculuğuna uğurlandı.Dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın babası Ahmet Taban (75) hayatını kaybetti.

Haber 29-01-21 15:05

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Balcı, kursları ziyaret etti

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, Diyadin Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne ziyaret etti.Diyadin Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Ağrı İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülen geleneksel el sanatları kursu ile dikiş nakış kurslarını ziyaret eden Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, kurslarda eğitim gören kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

Yurthaber 28-01-21 20:30

Akhisar Belediyespor Basketbol Takımı sezonu değerlendirdi

Akhisar Belediye Basketbol Spor Kulübü Başkanı Alper Ayan düzenlediği basın toplantısında "Sezona geçen yılın 3’te 1’i bir bütçeyle başlama kararı aldık.

Yurthaber 21-01-21 17:23

Diyadin Kaymakamı Balcı’dan Belediye Başkanı Sayan’a ziyaret

Diyadin Kaymakamı olarak göreve başlayan Alper Balcı, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı makamında ziyaret etti.Eskişehir’de Vali Yardımcısı iken İçişleri Bakanlığı tarafından Diyadin Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Alper Balcı, Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Yurthaber 19-01-21 17:31

Başkan Taban, gençlerle bir araya geldi

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl’de yaşayan 30 yaş altı 100 genç ile sosyal medya üzerinden canlı yayınla bir araya geldi.Şehrin gelişmesinde önemli rol sahibi olan gençler ile korona virüs tedbirleri sebebiyle canlı yayın görüşmesi şeklinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, gençlerden gelen istek talep ve önerileri dinlerken, sorularına da cevap verdi.

Yurthaber 17-01-21 15:47