Altın Oran Haberleri

Estetik cerraha göre dünyanın en yakışıklı 10 erkeği! Altın oran kullanılarak incelendi

Güzellik ve yakışıklılık kavramı kişiden kişiye göre değişse de bazı görünümler belirlenmiş estetik ölçüler sebebiyle herkese hitap edebiliyor. Altın oran kullanılarak bulunan dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde yer alan erkekler oldukça ilgi görüyor.

Kadin 24-05-2023 10:22

Bilime göre dünyanın en güzel kadını belli oldu! Güzellikleriyle büyüleyen 10 kadın

Güzellik anlayışı kişiden kişiye göre değişim gösterebiliyor. Bazı kişiler yüzdeki her detayın belirli ölçüde olmasından hoşlanırken bazıları ise daha karakteristik özellikleri olan kişileri beğeniyor. Ancak altın oran kullanılarak hesaplanan güzellik ölçülerinde dünyanın en güzel kadınını seçmek mümkün olabiliyor. İşte altın oran kullanılarak tespit edilen bilimsel olarak en güzel kadın...

Kadin 11-04-2023 11:00

Milyonlarca kişiden hakaret aldı ama bilimsel olarak dünyanın en güzel kadını seçildi! Seçilme nedeni tartışma yarattı

Güzellik kişiden kişiye göre değişen bir kavram olsa da altın oran ve belirli ölçüler ideal güzelliği belirleyebiliyor. Dünyanın en güzel kadınını seçmek için her yıl bir sürü testler ve yarışmalar yapılıyor. Bir uzman bilimsel olarak dünyanın en güzel yüzüne sahip olan ünlüyü açıkladı. Yapılan seçim birçok kişi tarafından eleştirildi.

Kadin 31-03-2023 08:45

Bilimsel olarak dünyanın en yakışıklı erkeği seçildi! Kadınlar gözlerini alamıyor

Erkeklerin dış görünümü kadınlara oranla daha az önemseniyor. Birçok kadın yakışıklı erkek yerine çirkin erkeklerin daha çekici olduğunu savunuyor. Ancak bilimsel olarak yapılan testler sonucunda dünyanın en güzel yüzüne sahip olan en yakışıklı erkekler açıklandı.

Kadin 30-03-2023 14:32

Bilimsel olarak dünyanın en güzel kadını seçildi! Herkes bu kadının yüzünü merak ediyor

Güzellik anlayışı kişiden kişiye göre değişse de altı oran gibi bazı ölçümlere göre ideal güzellik belirlenebiliyor. Bilimsel olarak dünyanın en güzel yüze sahip kişisini seçmek için büyük bir araştırma yapıldı. Yapılan araştırmanın sonucunda dünyanın en güzel kişisi belirlendi.

Kadin 24-02-2023 16:20

Altın orana göre güzelliği kusursuz olan 10 kadın! Altın oran nedir?

Güzelliğin göreceli bir kavram olduğu bilinse de matematiksel olarak da belirli standartları bulunmaktadır. Belirli ölçüler içerisinde kalan yüzler altın orana uygundur. Bu yüzler birçok insan tarafından beğenilmektedir. Altın orana göre güzelliği kusursuz olan 10 ünlü kadın belirlendi.

Kadin 28-10-2022 10:43