Dudak Haberleri

Baharda o hastalıklar artıyor! 'Özellikle geceleri daha çok...'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Kükürt, ilkbahar mevsiminde bazı cilt hastalıklarının görülme sıklığının arttığını söyledi. Bu dönemde en sık görülen cilt hastalıklarından olan kurdeşen, güneş alerjisi, alerjik deri hastalıkları, mantar enfeksiyonları ve güneş lekeleri hakkında bilgi veren Kükürt, korunma yollarını anlattı.

Kadin 18-04-2024 11:25

Dudak kalemiyle nasıl 10 yaş daha genç görünebileceğinizi anlattı! Basit numarası sosyal medyayı şaşkına çevirdi 'Denedim ve işe yaradı'

Genç kalmak ve genç görünmek hemen hemen herkesin hayali. Bu yüzden gençleşme yöntemleri ile ilgili pek çok tüyo paylaşılıyor. Ancak 47 yaşındaki makyöz Erika Taylor'ın verdiği tüyo, gerçekten şaşırttı. Taylor, dudak kalemi uygulama şeklini daha çekici olacak şekilde değiştirerek kendisini en az 10 yıl daha genç gösterebileceğini iddia etti ve bunu takipçileriyle paylaştı.

Kadin 17-04-2024 13:14

Makyajınıza altın dokunuşu yapmanızı sağlayacak en iyi dudak parlatıcı önerileri

Dudak parlatıcıları her mevsimin favori makyaj ürünlerinden biri. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında mevsimin enerjisini dudaklarınıza yansıtıp ışıltılı bir görünüm elde etmek için makyajınızı bir dudak parlatıcısı ile tamamlamak isteyebilirsiniz. Gelin, dikkatleri üzerinize çekecek birbirinden güzel ürünleri inceleyelim ve "En iyi dudak parlatıcısı hangisi?" sorusunun cevabını birlikte keşfedelim.

Kadin 01-04-2024 18:07

Astrolojiyi takip edenler dikkat! Nisan ayı saç kesimi ve kişisel bakım takvimi açıklandı

Astroloji, birçok kişi için yaşamlarını yönlendiren bir rehber olarak kabul edilir. Ayrıca kişisel bakım alışkanlıklarını etkileyebilir. Astrolojik takvimlere göre, belirli dönemler saç kesimi ve kişisel bakım için daha uygun olabilir.

Kadin 30-03-2024 14:32

Diğer Haber Etiketleri

barbie bebeklerde pamukçuk Doktor Futbolcu Oyuncu Şarkıcı İletişim youtube hindistan cevizi yağı aloe vera anne sütü hibiskus yıldız Avokado bebek Doja Cat dudak kalemi göz kalemi retinol saç kesimi ben gülümsemek hastalık 17 17 nemlendirici ruj eyeliner lohusalık Barbie filmi saç kremi Los Angeles maskara hindi Yasemin Özilhan Instagram Güneş Vajina Vulva Göz Aysun Kayacı Bella Hadid Halsey Kutsi botoks mantar dövme cilt bakımı Cinsellik dudak kremi dudak nemlendiricisi fondöten Irak kış yaz ameliyat Astroloji güneş kremi Aşk miras Alev Aydın makyaj kozmetik kirpik epilasyon kaş dudak dolgunlaştırma bikini tiktok cinsel hastalık enfeksiyon herpes Bağdat Kolombiya Türkiye Leke dizisi altın oran alara acı cerave cilt dermoskin değişim aysun bahar çekici bilim burun biyometrik fotoğraf biyometrik fotoğraf nasıl olur estetik ender erkek far epilatör erik fiyatları güzellik görünüm göz makyajı hamile göğüs gençleşme yöntemleri flört hücre ilhan ilik iltihap iğne herpes virüsü ayak araştırma allık avokado faydaları eleştiri dolgu doktorlar dudak dolgunlaştırıcı dudak dolgusu dudak kenarında yara dudak kuruluğu neden olur dudak kuruması dudak nemlendirici dünyanın en yakışıklı erkeği isim ipek kirpik kahkül kalem kalem ruj kalite yaz makyaj trendleri nemlendirici krem neutrogena kozmetik ürünleri leke kremi lip balm lip gloss lohusalık dönemi loreal paris makyaj malzemeleri makyaj trendi la roche posay serum mac ruj madecassol madecassol krem madecassol krem ne işe yarar madecassol ne işe yarar saç saç boyama sade yağ retro rimel ruj renkleri siyah semen serum servet sevgi taht takma kirpik taktik küçük bebekler kadın kaş kalemi ombre trend uzman ücretsiz vücut vulva nedir herpes simpleks bilimsel karakteri tüyo zombie vichy the purest solutions yeşil erik dudak kuruması neden olur eo dilde beyazlık sant hücreler sade makyaj ense lip gloss nedir saç stili kurallarına vf lipgloss nedir hindistan cevizi sütü spektrum 5 yaş ayaklar posa göz yapısı sosyal medya

Dudak

Dudak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dudak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hiçbiri tesadüf değil! Vücudunuzdaki benlerin ruhsal ve bedensel anlamları

Vücudumuzdaki benler, fiziksel özelliklerimizin bir parçasıdır. Birçok kişi bunların aynı zamanda ruhsal ve bedensel anlamlar taşıdığına inanır. Benlerin konumları bazı inanışlara göre kişisel ve spiritüel anlamlar taşıyabilir.

Kadin 22-03-2024 16:00

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin 18-03-2024 13:12

Daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt için en iyi retinol serum markaları

Ciltte mucizevi bir dönüşüm sağlayan retinol, cilde sayısız fayda sunan bir bileşen. Şimdiye kadar belki de retinolün kırışıklıklarla savaşmak için en etkili bileşen olduğunu duymuş olabilirsiniz ancak bu sadece hikayenin bir kısmı. Çünkü retinol lekelerin azaltılması, cildin parlaklığının artırılması ve daha sağlıklı bir cilt görünümü için de önemli bir rol oynuyor. Sizler için en iyi retinol serum markalarından oluşan bir seçki hazırladık. Daha fazlası için gelin, içerimize bir göz atalım!

Kadin 26-02-2024 02:18

Biyometrik fotoğraf makyajı: Biyometrik fotoğrafta makyaj olur mu? Biyometrik fotoğrafta güzel çıkmak için öneriler

Biyometrik fotoğraf bir vesikalık fotoğraf türüdür. Kuralları ICAO yani Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü tarafından belirlenmiş olan ve dijital ortamda kayıt altına alınan vesikalık fotoğraflardır. Resmî kurumlar tarafından kullanılan bu fotoğraf türünde belirli kurallar aranır. Bu fotoğraf türünde makyaj, saç modeli gibi pek çok detaya dikkat edilir. Peki biyometrik fotoğrafta makyaj olur mu? İşte biyometrik fotoğrafta güzel çıkmak için öneriler.

Kadin 22-02-2024 18:58

Kış makyajı: Kış makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kış ayları, güneşin daha zayıf olduğu ve nemin yüksek olduğu zamanlardır. Bu noktada cildin nem dengesinin sağlanması ve dış etkenlere karşı korunması önemlidir. Kış makyajı da cildin korunmasına ve güzel görünmesine yardımcı olmalıdır. Bu nedenle doğru makyaj teknikleri ve ürünlerin seçimi oldukça önemlidir. Peki kış makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:56

Kışın çatlayan dudakların çaresi evinizde! Dudakları neme doyuran doğal yöntem

Kışın soğuk ve kuru havası, dudaklarımızın çatlamasına ve kurumasına neden olabilir. Neyse ki, bu sorunu evinizde çözebileceğiniz doğal yöntemler mevcut. Bal, hindistancevizi yağı gibi evinizde bulunan malzemelerle dudaklarınıza ihtiyacı olan nemi kazandırabilirsiniz. Doğal yağlar dudakları nemlendirirken, su tüketimi de dudakların sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Bu basit adımlarla, kışın çatlayan dudaklarınızı rahatlatmak mümkün.

Kadin 10-02-2024 11:16

'Altın alsalar daha karlı bence' Tanesi 100 TL! Şehir dışından gelip 3 tane alıp dönüyorlar... Anne adayları için satışa çıktı

Antalya'da daha çok anne adayları için satışa sunulan yeşil erik fiyatı ile cep yakıyor. Ortalama 20 gram olan adedi 100 TL’den satılıyor. 6 bin TL'lik 1 kg erik, yaklaşık 3 gram altın fiyatına denk geliyor. Tezgahındaki en değerli ürün olduğunu söyleyen bir manav şehir dışından gelip 3 tane alanların olduğunu söyledi. Manav "Altınla yarışıyor fiyatı" derken fiyatını yüksek bulan biri de "Altın alsalar daha karlı bence. Eriğe bu kadar para verilmez. Eşim aşerseydi alırdım herhalde" dedi.

Kadin 02-02-2024 11:21

Kalıcı makyaj kimlere uygulanır, kimlere uygulanmaz? Kalıcı makyaj zararlı mı?

Kadınların makyaj alanında uygulattıkları birçok farklı işlem vardır. Bu işlemlerden biri son zamanlarda da çok sık tercih edilen kalıcı makyaj uygulamalarıdır. Kalıcı makyaj, isminden de anlaşılabileceği gibi belli bir süre çıkmayan ve uygulatan kişiyi her daim bakımlı gösteren bir işlemdir. Özellikle sık sık makyaj yapanlar için kurtarıcı özelliğe sahip olan kalıcı makyaj işleminin bazı durumlarda zararı olabilir. Peki, kalıcı makyaj kimlere uygulanır, kimlere uygulanmaz? Zararları nelerdir?

Kadin 22-01-2024 18:51

Sandıktan tesadüfen ortaya çıkan dev miras dudak uçuklattı! Harem ağasının serveti sahiplerini buldu

İkinci Beyazıt dönemi harem ağası olan Hüseyin Ağa'nın mirası sandıkta tesadüf eseri ortaya çıktı. 1510 yılında başı kesilip öldürülen ve 'Kesikbaş' olarak da anılan Hüseyin Ağa'nın torunu, 1960'ta sandıkta bir tapu buldu. Tapu, Çardaklı Hamamı ve bir konak arsasını kapsıyordu. Hüseyin Ağa'nın dudak uçuklatan serveti tam 63 yıl süren hukuk mücadelesinin ardından sahiplerini buldu.

Kadin 22-01-2024 11:58

Soğuk havaların etkisiyle kuruyan dudaklarınıza merhem olacak nemlendirici balm önerileri

Kışın soğuk havalar nedeniyle dudaklarımızın nem dengesi bozuluyor, kuruluk ve çatlama gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Ama endişelenmeyin, çözümü burada! Dudaklarınızın kuru, çatlamış ve hassas olduğu bu kış günlerinde sizler için seçtiğimiz birbirinden etkili dudak kremleriyle kuruyan ve çatlayan dudaklara elveda diyoruz! Renkli renksiz, kokulu kokusuz hassas ciltlerden SPF korumalı olanlara kadar her zevke ve beğeniye uygun 10 lip balm ürününü derledik.

Kadin 21-01-2024 23:12

Kalıcı makyaj nedir, nasıl uygulanır? Kalıcı makyaj ne kadar dayanır?

Kadınlar için şüphesiz ki makyaj yapmak ayrı bir öneme sahiptir. Makyaj sayesinde yüz bölümü daha dikkat çekici bir hâle gelir ve daha pürüzsüz bir görünüm elde edilir. Makyaj yapmak, kusurların kapatılmasında da en etkili yöntemlerden biridir. Ancak bazı dönemlerde kadınlar için her gün makyaj yapmak işkenceye dönüşebilmektedir. Bu noktada kalıcı makyaj denilen uygulamalar devreye girmektedir. Peki, kalıcı makyaj nedir, nasıl uygulanır ve ne kadar dayanır?

Kadin 19-01-2024 18:23

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan'ın son hali şaşırttı! Dudaklarındaki değişim sosyal medyayı salladı

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela Altındağ karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü ismin dudaklarındaki değişim sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-10-2023 14:46

Madecassol krem yüzde ne işe yarar? Madecassol krem cilt için nasıl kullanılır?

Madecassol krem cilt bakımında son yıllarda popülerlik kazanmış ve dermatolojik tedavilerde yaygın olarak kullanılan bir üründür. Bu krem doğal bileşenler içerir ve cilt sağlığını desteklemek için birçok faydaya sahiptir. Madecassol'ün cilt bakımındaki yeri, cilt sorunlarını hafifletme, iyileştirme ve koruma amacıyla kapsamlı bir şekilde incelenmelidir.

Kadin 29-10-2023 23:25

Avokado yağı ciltte nasıl kullanılır? Avokado yağı cildi sıkılaştırır mı?

Avokado yağı son yıllarda cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş ve tıpkı avokado meyvesi gibi birçok sağlık faydası sunmaktadır. Bu doğal yağın cilt bakımındaki kullanımı ve önemi oldukça ilgi çekicidir. Avokado yağı cilt sağlığına olan olumlu etkileri nedeniyle büyük popülarite kazanmıştır. İçerdiği E vitamini, C vitamini, potasyum ve doğal yağ asitleri, cildin nemlenmesini, onarılmasını ve korunmasını destekler.

Kadin 27-10-2023 12:01

Lohusalık nedir? Lohusalık döneminde ne olur?

Anne olmak ve annelik duygusunu yaşamak her kadının hakkıdır. Bir bebek sahibi olacağının heyecanı, onu kucağına almayı bekleme, geleceğe dair hayaller kurma gibi durumlar birçok kadında görülmektedir. Gebelik sürecinde çoğu kadınlarda fiziksel değişimler söz konusu olur ve kimisi kilo alırken kimisi ise yalnızca göbek kısmından kilo almaya başlar. Gebelikte belirlenen süre bittiğinde yani doğum gerçekleştiğinde ise lohusalık dönemine geçiş yapılır. Peki, lohusalık nedir?

Kadin 18-10-2023 19:50

Pırıl pırıl dudaklara sahip olmak isteyenler buraya! TikTok'u ele geçiren lip gloss akımı için öneriler

Işıl ışıl dudaklarla tamamlanmış harika bir makyaj yapmaya ne dersiniz? Öyleyse tam size göre önerilerimiz var! İster akşam buluşmalarında bir yıldız gibi parlayın ister hafif tonlardaki makyajınızı dudaklarınızla ön plana çıkarın. Makyajınızın tamamlayıcısı Lip glosslarla herkesin dikkatini dudaklarınıza çekebilirsiniz. Üstelik birbirinden renkli ve parlak bu ürünler dudaklarınızı da besliyor. Gelin, sizin için hazırladığımız listeye birlikte göz atalım.

Kadin 11-10-2023 15:40

Cilt soyucu krem ne işe yarar? Cilt soyucu krem nasıl kullanılır?

Cilt sağlığı ve görünümü pek çok kişi için önemli bir konudur. İyi bir cilt bakım rutini sağlıklı, genç ve canlı bir cilt elde etmenin anahtarıdır. Bu rutinin temel taşlarından biri de cilt soyucu kremlerdir. Cilt soyucu kremler cildin üst tabakasındaki ölü deri hücrelerini nazikçe uzaklaştırmak ve daha taze, pürüzsüz bir cilt yüzeyi oluşturmak için kullanılır. Ancak bu ürünlerin nasıl çalıştığını ve doğru şekilde nasıl kullanılması gerektiğini anlamak cilt bakımının temelini oluşturur.

Kadin 30-09-2023 17:21

Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak edecek, etkisini anında gösterecek güzellik ürünleri

Rimelden dudak parlatıcısına, kremden saç maskesine kullanıcılarından tam not alan, verdiğiniz parayı sonuna kadar hak edecek güzellik ürünleriyle tanışmaya hazır mısınız? Aldığınıza pişman olmayacağınız, cildinize ve saçınıza ihtiyacınız olan bakımı yapacak bütçe dostu güzellik ve bakım ürünlerini kaçırmayın!Haydi gelin, listemizde ne var ne yok birlikte inceleyelim.

Kadin 27-09-2023 16:58

Dudak kenarında yara nasıl olur? Dudak kenarında yara için bitkisel çözümler

Günlük yaşamın karmaşıklığı içinde dudak kenarında oluşan yaralar sıklıkla kaçınılmaz bir durum olarak karşımıza çıkabilir. Dudaklar yüzümüzün doğal olarak en dikkat çeken bölgelerinden biri olduğundan dudak çevresindeki yaralar hem fiziksel rahatsızlığa hem de estetik kaygılara neden olabilir. Bu yaraların bir dizi nedeni olabilir. Neyse ki doğanın zengin bitkisel dünyası dudak kenarındaki yaraların tedavisinde doğal ve etkili bir destek sağlayabilir.

Haber 28-08-2023 20:46

Hem denizde hem havuzda kullanabileceğiniz suya dayanıklı makyaj malzemeleri

Makyaj yapmak her mevsimde enerjik ve canlı görünmenin en kolay yollarından biri. Fakat sıcak havalarda makyaj rutinini biraz değiştirmek gerekebiliyor. Makyaj yapmayı seviyor ama "Deniz ve havuzda makyajım akacak mı?" korkusunun eğlencenizi bozmasını istemiyorsanız listemizde yer alan suya dayanıklı makyaj ürünleriyle bir yaz makyaj çantası oluşturabilirsiniz!

Kadin 24-08-2023 16:30

Barbie makyaj trendini yakalamak isteyenler buraya! İşte ihtiyacınız olan ürünler

Barbie filminin vizyona girmesiyle pembe tonları, kıyafet kombinlerinden makyaja kadar her yerde kendine yer buldu. Sosyal medyada ya da sokakta; hemen hemen her yerde pembe makyaj rüzgârları esiyor. Yaz mevsiminin enerjisine yakışan renkler ile Barbie makyaj trendine ayak uydurabilirken capcanlı görünmeniz de mümkün. Peki, bu makyaj modasında hangi ürünleri kullanabilirsiniz? Gelin, birlikte şeker kadar tatlı makyajlar oluşturmaya doğru yola çıkalım!

Kadin 26-07-2023 16:29

Hem kalıcı hem dikkat çekici en iyi likit ruj önerileri

Makyajın vazgeçilmezi ve tamamlayıcısı olarak değerlendirilen rujlar çok farklı formlarda hazırlanarak kullanıcılara sunulur. Son dönemlerde popülerlik kazanan likit rujlar da gerek kolay sürülebilmesi gerek kusursuz görünümleriyle makyaj severleri kendine hayran bırakır. Siz de makyajınızı güzelleştirmek için en iyi likit ruju arıyorsanız sizin için hazırladığımız listemize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 17-07-2023 18:49

Kişisel bakımını her şeyin önüne koyanlar için en iyi yüz epilatörleri

Yüz epilatörleri, yüzünüzdeki istenmeyen tüyleri kökünden alarak daha pürüzsüz ve temiz bir görünüm sağlar. Üstelik hassas bölgelerde bile cildinize zarar vermeden etkili bir şekilde çalışır. Siz de kuaförde vakit kaybetmek yerine yüz epilasyonunu evde kendiniz yapmak istiyorsanız bu cihazlardan yardım alabilirsiniz. "Peki ama en iyi yüz epilatörünü nasıl bulacağım?" diye düşünüyorsanız birbirinden kaliteli ürünleri derlediğimiz listemize göz atabilirsiniz.

Kadin 10-07-2023 10:24

Maskaralardan nemlendiricilere mutlaka denemeniz gereken kozmetik ürünleri

Işıl ışıl saçlara, pürüzsüz bir tene sahip olmanın yolu, düzenli bakım ve makyaj rutinlerinden geçiyor. Bu rutinleri etkili kılmak içinse doğru ürünleri kullanmak gerekiyor. "Peki ama ihtiyaçlarıma uygun ürünleri nasıl bulacağım?" diye düşünüyorsanız bu konuyu merak etmenize hiç gerek yok. Sosyal medyada çok konuşulan ve kullanıcıların genelinden olumlu yorumlar alan kozmetik ürünlerini sizin için seçtik. Haydi gelin, mutlaka denemeniz gereken o ürünleri inceleyelim.

Kadin 05-07-2023 15:52

Bu rujların yakışmayacağı kimse yok! Ömrünüzün sonuna kadar çantanızda taşımak isteyeceğiniz rujlar

Rujun cilt alt tonuna, makyaja ve kombine göre seçilmesi ve ardından da doğru bir şekilde sürülmesi makyajı kusursuz bir hâle getirecek en önemli faktörlerden biri. Sayısız renkte, formda ve türdeki ruj çeşitleri arasında kaybolduğunuzu düşünüyorsanız listemize göz atabilirsiniz. Yıllar geçse de modası asla geçmeyen kusursuz rujlardan bazılarını sizin için bir araya getirdik.

Kadin 03-07-2023 17:12

Güneş kreminden rimele: Bu sezonun favorileri arasına girmeye aday 10 cilt bakım ve kozmetik ürünü

Cilt bakımı ve kozmetik ürünlerinin çeşitliliği arasında kaybolduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Sizin için son zamanların en dikkat çeken kozmetik ve cilt bakım ürünlerini bir araya getirdik. Bakımını ve güzelliğini önemseyen herkesin ihtiyacı olan ürünlere gelin birlikte göz atalım.

Kadin 27-06-2023 17:08

Siren Eyes'tan Clean Girl'e 2023'ün en yeni makyaj trendlerini inceliyoruz

Clean Girl'den Siren Eye'a, 2023'ün makyaj trendlerini denediniz mi? Denemediyseniz 2023 yılına damga vuran, TikTok'ta ortalığı kasıp kavuran bu makyaj trendlerini bir an önce öğrenmelisiniz. Böylece ister parlatıcılarla dudaklarınızı belirginleştirebilir ister simsiyah bir eyeliner yardımıyla buğulu bakışlar yaratabilirsiniz. Hazırsanız gelin, 2023'ün makyaj trendlerine ve dilediğiniz görünümü elde etmek için kullanabileceğiniz ürünlere beraber bakalım.

Kadin 22-06-2023 15:31

Yaz aylarının sıcak günlerine girerken mutlaka çantanızda bulunması gerekenler 2023

Uzun bir kışın ardından yazın gelmesini hepimiz dört gözle bekledik değil mi? Rahatlık ve enerji hissettiren sıcak havalar, beraberinde maalesef terleme gibi sorunları da getiriyor. Yaz aylarında mutlaka her kadının çantasında olması gereken ürünleri sizin için özel olarak derledik. Yaz mevsimini daha güzel şekilde geçirmenizi sağlayacak ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-06-2023 16:56

Sadece dudağını büyütmek istedi ama kabusu yaşadı! Dudak dolgusu şişince...

Dudak büyütmek için dudak dolgusunu tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dudak dolgusu yaparak dudakları istenilen ölçüde büyütmek ve bu büyüklüğü daha uzun süre korumak mümkün olabiliyor. Ancak yanlış işlemler ve yan etkiler dudakta istenmeye görünümlere sebep olabiliyor. Sosyal medyada bir kadın dudak dolgusu sonucunda yaşadığı kabusu gösterdi.

Kadin 26-05-2023 09:41

Dudağına yaptırdığı dövme TikTok'ta olay oldu! Acı çekiyorum

Dudak pigmentasyonu yaptıran kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dudakların kırmızı ve pembe tonlanlarında renklendirilmesine yarayan pigmentasyon doğal sonuçlar elde edildiğinde çok daha bakımlı bir görünüm sağlayarak sürekli makyaj yapma ihtiyacını götürüyor. Ancak yanlış müdahaleler yapay görünümlere sebep olabiliyor. TikTok'ta yaptırdığı dudak dövmesini paylaşan bir kadın viral oldu.

Kadin 22-05-2023 14:27

Zarafet uzmanı anında kalitesiz gösteren 3 görünümü açıkladı! Sadelik güzelliktir

Kıyafetlerimiz, saç stilimiz tanımadığımız kişilere karşı tanıtıcı etki yaratıyor. Bu etkenler dışında yer alan makyaj stilleri de görünümün değişmesine sebep olarak bizim hakkımızda ipuçları verebiliyor. Kendini zarafet uzmanı olarak tanıtan bir kadın kalitesiz gözükmeye neden olan görünümleri açıkladı.

Kadin 19-05-2023 14:42

Bu makyaj hilesi dudaklarınızı dolgu yaptırmış gibi büyütüyor! Dolgun dudaklar için...

Dolgun dudaklara sahip olmak kadının hayalleri arasında yer alıyor. Doğal dolgun dudaklar için dudak büyütme yöntemleri aranıyor. En çok tercih edilen estetik operasyonlar arasında slikon ve dudak dolgusu bulunuyor. Ancak bu işlemleri yaptırmak istemeyenler için de etkili dudak büyütme tüyoları paylaşılıyor. TikTok'ta dudak dolgusu etkisi yaratan makyaj tüyosunu paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Kadin 11-05-2023 14:23

Sosyal medya yıldızı vajina ameliyatı olmak istediğini açıkladı! Artık gerçeği biliyorum

Cinsel organlar üzerine yapılan estetik operasyonlar toplumda konuşulmayan konular arasında yer alsa da bu operasyonlara gösterilen ilgi giderek artıyor. Sosyal medya yıldızı Bella Davis, Instagram hesabında eskiden vajina ameliyatı yaptırmak istediğini ama gerçekleri öğrenince bu işlemden vazgeçtiğini paylaştı.

Kadin 10-05-2023 16:09

Anneler Günü'nde güzelliğine düşkün annelere hediye edebileceğiniz cilt bakım ve makyaj ürünleri

Anneler Günü yaklaşırken herkesi bir hediye seçme telaşı aldı! Her yıl yaratıcı ve anlamlı bir hediye bulabilmek için günlerce düşünüyorsanız bu konuda işinizi biraz kolaylaştırabiliriz çünkü "Bakım ve güzellik konusunda annemin eline kimse su dökemez." diyenler için harika hediye önerileriyle geldik. Peki, mucizevi etkili o ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Kadin 10-05-2023 14:11

Aşık etme garantili taktiğini paylaştı! Flört tüyosu milyonlarca kişi tarafından izlendi

Aşık olmak ve karşınızdaki kişiyi kendinize aşık etmek oldukça zor olabiliyor. İlk buluşmalarda etkileyici bir izlenim bırakmak isteyenler internet üzerinden flört tüyolarını araştırıyor. TikTok'ta bir uzman herkeste işe yarayacağını düşündüğünü karşınızdaki kişinin size aşık olmasını sağlayacak taktiği paylaştı.

Kadin 26-04-2023 13:56

Halsey'in şaşırtan güzellik sırrı! Anne sütünü hem oğluna hem de kendine...

Amerikalı şarkıcı Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın'la olan birlikteliğinden Ender adında bir çocuk dünyaya getirmişti. 2021 yılında doğum yapan Halsey, başarılarının yanı sıra kusursuz cildi ve Alev Aydın'la olan Türkiye ziyaretleri ile gündem oluyordu. Halsey, geçen günlerde yaptığı açıklamada cildi için anne sütü kullanarak yaptığı şaşırtıcı güzellik sırrını açıkladı.

Kadin 26-04-2023 11:46

Kedi gözü ameliyatı için Türkiye'ye gelerek eleştirilerin hedefi oldu! Seksi olduğumu biliyorum

Bella Hadid'in göz şekli olarak da bilinen kedi gözü son yılların trendleri arasında bulunuyor. Birçok kadın kedi gözü görünümüne sahip olmak için ameliyat olmayı tercih ediyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden ülkemize ameliyat olmaya gelenler Türkiye'de yaşadıkları ameliyat sürecini anlatıyor. Türkiye'de kedi gözü ameliyatı olan bir kadın gelen eleştirileri umursamayarak seksi olduğunu belirtti.

Kadin 24-04-2023 11:34

Ücretsiz diye yaptırdı kabusu yaşadı! Dudak dolgusu yüzünden başına gelenleri ağlayarak anlattı

Dudak dolgusu günümüzde en çok yapılan güzellik işlemleri arasında yer alıyor. Dudak dolgusu yaptırmadan önce yaptırılacak yeri oldukça araştırmak gerekiyor. Aşırı dudak dolguları kötü görünüme ve sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Influencer Jessica Burko, dudaklarına yaptırdığı dolgunun ardından başına gelenleri anlattı.

Kadin 18-04-2023 14:29

Barbie bebeğe benzemek için 43 ameliyat oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü

Barbie bebek görünümü birçok kadın için çocukluktan itibaren güzellik standartı olarak görülüyor. Kadınlar estetik operasyonlarla Barbie bebeğe dönüşmeye çalışıyor. 29 yaşındaki Dalia Naeem, yaptırdığı estetik operasyonlarla yaşadığı değişimi sosyal medya hesabında paylaştı.

Kadin 17-04-2023 17:20

Yıldız gibi parlamaya hazır olun: Yüzünüzü ışıl ışıl gösterecek lip gloss önerileri

Hem günlük makyajların hem gece makyajlarının olmazsa olmaz adımı rujdur. Son dönemde dolgun ve kıvrık dudaklar moda olduğundan rujlar yerini ağırlıklı olarak lip glosslara bıraktı. Lip glosslar; rujlara göre dudaklara daha dolgun ve canlı bir görünüm sunuyor. Gelin, dudaklarınızı kusursuz gösterecek lip glossları beraber inceleyelim.

Kadin 14-04-2023 16:13

Görünüşünü değiştirmek isteyenler için denenmesi gereken 2023 güzellik trendleri

Güzellik trendleri her sene değişim gösteriyor. Kaşlardan, saç renklerine, makyaj stillerine kadar değişim gösteren bu trendler görünüşü tamamen değiştirebiliyor. 2023 güzellik trendleri arasında günlük hayatta sıklıkla kullanılan uygulamalar olduğu gibi oldukça şaşırtıcı görünüşler de bulunuyor.

Kadin 10-04-2023 15:28

Erkeklerin kadınlarda baktıkları ilk yer! Bugüne kadar yanlış biliyormuşuz

Bir kişiyi tanımadan önce ona olan ilk bakışımızda gördüklerimiz karşımızdaki hakkında izlenimlerimizi oluşturuyor. Kadınlar ilk bakışta birçok analiz yapabiliyor. Erkekler ise daha yüzeysel gözlemler yapıyor. Bu konuda yapılan araştırmalar erkeklerin kadınlarda ilk baktıkları yerleri açıkladı.

Kadin 06-04-2023 10:47

Bebeklerde pamukçuk nasıl geçer, neden olur? Bebek ağzındaki pamukçuk nasıl geçer, ağzı pamukçuk olan bebeğe ne yapılır?

Bebeklerde pamukçuk sıklıkla bebeklerin ağızlarında ve dilinde beyaz lezyonlar şeklinde kendini gösteren bir enfeksiyondur. Bu enfeksiyon bebeklerin bağışıklık sistemleri henüz tam olarak gelişmediği için sıkça görülebilir. Pamukçuk genellikle zararsız bir enfeksiyon olarak kabul edilse de bebeklerde rahatsızlık ve ağrıya neden olabilir. Bu nedenle pamukçuk hakkında bilgi sahibi olmak ve tedavi seçenekleri hakkında bilgi edinmek bebeklerin sağlığı açısından önemlidir.

Kadin 30-03-2023 17:20

Bilimsel olarak dünyanın en yakışıklı erkeği seçildi! Kadınlar gözlerini alamıyor

Erkeklerin dış görünümü kadınlara oranla daha az önemseniyor. Birçok kadın yakışıklı erkek yerine çirkin erkeklerin daha çekici olduğunu savunuyor. Ancak bilimsel olarak yapılan testler sonucunda dünyanın en güzel yüzüne sahip olan en yakışıklı erkekler açıklandı.

Kadin 30-03-2023 14:32

Genital uçuk nedir, neden olur? Genital uçuk tedavisi nasıl yapılır, belirtileri nelerdir?

Halk arasında genital uçuk, tıpta ise genital herpes olarak bilinen rahatsızlık, kadınlarda ya da erkeklerde içi dolu kabarcıkların oluşması ile karakterizedir. Bu rahatsızlığa sahip olan kadınlarda vajina dudakları ile çevresinde lezyonlar oluşur. Genital uçuğa sahip olan erkek bireylerin ise daha çok penis başı ve gövdesinde içi dolu kabarcıkların oluştuğu söylenebilir. Herpes simplex adlı virüsün yol açtığı bu rahatsızlıkta tedavi süreci ilaçlarla yürütülür. Genital uçuk belirtileri nelerdir?

Kadin 24-03-2023 17:36