Gran Haberleri

Uzman isimden 'kalıcı oje' için önemli uyarı! 'Cilt kanserini tetikleyebilir'

Dermatoloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Arzu Gökdemir Yanardağ, "kalıcı oje" işlemi sırasında cildin, UV ışınlarına maruz kaldığını ve sürekli olarak kalıcı oje yaptıran kişiler için bu durumun bir cilt kanseri tetikleyicisi olabileceğini belirtti.

Kadin 22-03-2024 16:10

Genç kadın girişimci boya ile ısıtma sistemi keşfetti! Doğalgazın tahtını sallayacak buluş! Yüzde 40 ile 70 tasarruf sağlıyor... Maliyeti 5 bin TL!

Gaziantep’te yaşayan Aleyna Arastacı, artan maliyetler ve son zamanlardaki tedarik krizi nedeniyle doğalgaza alternatif olarak enerji tüketiminde ortalama yüzde 40 ile 70 tasarruf sağlayan ısı boyası keşfetti.

Kadin 02-03-2024 14:12

NASA evin havasını temizleyen bitkileri açıkladı! Tüm ortamı değiştiriyor

Ev bitkilerinin sağlık ve temiz hava için özenle seçilmesi gerekiyor. Her bitki evde yetiştirilmeye uygun olmuyor. NASA yaptığı araştırmada evin havasını temizleyen bitkileri sıraladı. Evinize bitki almadan hangisini alsam diye düşünüyorsanız bu bitkilere öncelik verebilirsiniz.

Kadin 29-05-2023 09:53

Kuaför müşterisinin saçlarını kestirdikten 30 yaş genç görünmesini sağladı! Olgun kadınlar için en uygun saç kesimi

Saç kesimi görünüşümüzü değiştirerek çok daha genç veya yaşlı gözükmemize neden olabiliyor. Kuaförler her yaşa ve yüz şekline uygun olan saç kesimlerinin farklı olduğunu belirtiyor. Ünlü bir kuaför müşterisini saçlarını keserek 30 yaş genç gözükmesini sağladı.

Kadin 01-05-2023 09:04

Bilime göre dünyanın en güzel kadını belli oldu! Güzellikleriyle büyüleyen 10 kadın

Güzellik anlayışı kişiden kişiye göre değişim gösterebiliyor. Bazı kişiler yüzdeki her detayın belirli ölçüde olmasından hoşlanırken bazıları ise daha karakteristik özellikleri olan kişileri beğeniyor. Ancak altın oran kullanılarak hesaplanan güzellik ölçülerinde dünyanın en güzel kadınını seçmek mümkün olabiliyor. İşte altın oran kullanılarak tespit edilen bilimsel olarak en güzel kadın...

Kadin 11-04-2023 11:00

Ne batık kalır ne de kuruluk! Tüm problemleri pul pul dökecek

Kadınlar ciltlerinin yaz kış pürüzsüz olmasını istiyor. Ancak özellikle bacak bölgesinde batık, tavuk derisi görünümü ve çilek bacak gibi problemler görünebiliyor. Uzmanlar bu problemlerden kurtulmak için mutlaka düzenli olarak peeling yapmanız gerektiğini belirtiyor. Evde yapacağınız peeling tarifi ile vücudunuzu pürüzsüz ve yumuşacık yapabilirsiniz.

Kadin 19-10-2022 08:43