Scarlett Johansson Haberleri Ve Son Dakika Scarlett Johansson Haberleri

Scarlett Johansson Haberleri Ve Son Dakika Scarlett Johansson Haberleri

Danimarka asıllı Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson, 22 Kasım 1984 tarihinde New York'da doğmuştur. The Avengers serisindeki performansıyla büyük yankı uyandıran Johansson, oyunculuk kariyerine 1994 yılındaki North filmi ile başlamıştır. 2001 yılındaki "Ghost World" adlı film ile ün kazanmaya başlayan Scarlett, Venedik Film Festivali'nde en iyi aktrist ödülüne layık görülmüştür. Lost in Translation filmindeki performansı ile bu ödülü kazanan Johansson, 2008 tarihinde dizi ve sinema oyuncusu olan Ryan Reynolds ile evlenmiştir. Ryan Reynolds ile evliliğini sonlandıran Johansson, Fransız gazeteci Romain Dauriac'la ilişki yaşamaya başlamış ve bu birliktelikten Rose adında bir kızı olmuştur. Marvel serisindeki karakterleriyle beğeni toplayan Scarlett Johansson, tiyatro oyunlarında da rol almıştır.

Scarlett Johansson Haberleri

Bilime göre dünyanın en güzel kadını belli oldu! Güzellikleriyle büyüleyen 10 kadın

Güzellik anlayışı kişiden kişiye göre değişim gösterebiliyor. Bazı kişiler yüzdeki her detayın belirli ölçüde olmasından hoşlanırken bazıları ise daha karakteristik özellikleri olan kişileri beğeniyor. Ancak altın oran kullanılarak hesaplanan güzellik ölçülerinde dünyanın en güzel kadınını seçmek mümkün olabiliyor. İşte altın oran kullanılarak tespit edilen bilimsel olarak en güzel kadın...

Kadin 11-04-2023 11:00

'Objeleştirildim' diyen Scarlett Johansson'dan beklenmedik orgazm itirafı

KAtıldığı bir podcastte ilginç açıklamalar yapan ünlü oyuncu Scarlett Johansson, 2013'ün ses getiren filmlerinden Her (Aşk) filminde sahte orgazmını duymanın "iğrenç olduğunu" söyledi. Johansson, açıklamasında, "objeleştirildiğini" ve sektörde kendisine yönelik bu algı yüzünden farklı rollere seçilemeyeceğini düşündüğünü belirtti.

Magazin 14-10-2022 15:47

Hande Sarıoğlu Scarlett Johansson'a özendi! İddialı tarza tam not

Oryantal yaptıktan sonra çalıştığı kanaldan tepki gören ve istifa etmek zorunda kalan Hande Sarıoğlu Youtube'da çeşitli programlar yapıyor. Hande Sarıoğlu son olarak Scarlett Johansson'ın Black Widow tarzına özendi. Ünlü isim siyahlar içindeki pozunu paylaştı.

Magazin 30-12-2021 08:49

Scarlett Johansson'a benzerliği sayesinde milyonlarca dolar kazanan fenomenden şaşırtan itiraf: Bu ağlatıyor

25 yaşındaki Yekaterina Shumskaya, Hollywood aktrisine esrarengiz benzerliğinden bir servet kazanmayı başardı. Ancak ünlü oyuncuya benzer olmanın dezavantajlı tarafları olduğunu itiraf etti. Shumskaya "Onunla sadece benziyoruz. Ben kendi hayatımı yaşamak istiyorum. Bu beni ağlatıyor" diye konuştu.

Trend 26-11-2021 16:26

Scarlett Johansson ve Disney arasındaki savaş sona erdi

Scarlett Johansson, başrolünü üstlendiği Black Widow filminin aynı anda hem sinemada hem de Disney+ platformunda gösterime girmesi nedeniyle Disney’e maddi kayıp yaşadığı gerekçesiyle dava açmıştı. ABD’li oyuncu Scarlett Johansson’la Disney arasında anlaşma sağlandı.

Magazin 01-10-2021 23:33

Olaylı davada sona gelindi! Disney ve Scarlett Johansson davasında anlaşmaya varıldı

Hollywood’un ünlü isimlerinden Scarlett Johansson ve Disney arasındaki ‘Kara Dul’ davasında karara varıldı. Scarlett Johansson’ın Black Widow (Kara Dul) filminin vizyona girdiği gün Disney+’ta yayınlanması üzerine sözleşmesinin ihlâl edildiği gerekçesiyle Disney’e açtığı dava sonuçlandı.

Trend 01-10-2021 15:09

Scarlett Johansson’a benzerliğiyle sayesinde milyonlarca dolar kazanan fenomenden ilginç itiraf: Dezavantajları var

Sosyal medyada ‘Kate Johansson’ ismiyle ünlenen Rus sosyal medya fenomeni Ekaterina Shumskaya, dünyaca ünlü yıldız Scarlett Johansson’a olan benzerliğiyle dikkatleri çekiyor. Fiziksel özellikleri sayesinde 8.3 milyon takipçiye ulaşan Shumskaya, bu benzerliğin dezavantajları olduğunu söyledi.

Trend 25-08-2021 14:07

Disney’den yeni adım! Scarlett Johansson'a karşı hamle geldi

Geçtiğimiz aylarda Black Widow (Kara Dul) filmiyle izleyicinin karşısına çıkan Scarlett Johansson Disney’e açtığı dava ile gündeme gelmişti. Disney, davanın bir üst mahkemeye taşınması için gerekli adımları attı.

Trend 23-08-2021 14:25

Scarlett Johansson ikinci çocuğunu dünyaya getirdi

Ünlü oyuncu Scarlett Johansson'ın ikinci çocuğu doğdu. Bu, Johansson’ın oyuncu eşi Colin Jost ile ilk çocuğu. Çift, bebeklerinin adını da açıkladı.

Magazin 19-08-2021 12:06

Colin Jost eşi Scarlett Johansson'ın hamilelik haberini doğruladı

Scarlett Johansson'ın geçen ay çıkan ancak doğrulanmayan hamilelik haberini, eşi Colin Jost verdi. Bebek, Black Widow yıldızının ikinci, Colin Jost'un ise ilk çocuğu olacak.

Magazin 18-08-2021 11:42

Scarlett Johansson, Wes Anderson’ın yeni filminin kadrosuna katıldı! Yıldızlar geçidine döndü

Yakın zamanda Disney’e açtığı davayla gündeme gelen Scarlett Johansson, yeni bir anlaşmaya imza attı. Scarlett Johansson, Wes Anderson’ın Tilda Swinton ve Bill Murray’li yeni filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Margot Robbie, Tom Hanks ve Adrien Brody’nin de rol aldığı filmin çekimleri kısa bir süre önce İspanya’da başladı.

Trend 17-08-2021 14:50

Scarlett Johansson’dan sonra Disney’e yeni dava şoku! Emma Stone’da dava açacağı iddia edildi

Disney yapımı olan Marvel kahramanlarından Black Widow'un (Kara Dul) başrol oyuncusu Scarlett Johansson, filmin sinemalarla aynı anda Disney +’ta da gösterime girmesi nedeniyle sözleşmesinin ihlal edildiğini iddia etti. 36 yaşındaki ünlü oyuncu Disney’e dava açtı. Amerikalı oyuncunun davayı kazanması durumunda benzer birçok tazminatın söz konusu olması bekleniyor.

Trend 03-08-2021 11:20

Scarlett Johansson’a Disney’den yanıt geldi

Disney, Black Widow’un Disney+’ta yayınlanması üzerine Scarlett Johansson tarafından açılan dava haberlerine yanıt verdi.

Haber 31-07-2021 10:38

Scarlett Johansson'dan Disney'e dava

36 yaşındaki oyuncunun davayı kazanması halinde sinema sektöründe benzer birçok tazminatın söz konusu olması bekleniyor.

Magazin 30-07-2021 16:36

Black Widow, 200 milyon dolar barajını aştı! Küresel gişede başarısı alkış topladı

Marvel’in büyük bir merakla beklenen süper kahraman filmi Black Widow, geçtiğimiz haftalarda sinema seyircisiyle buluştu. Sinemaların yeniden açılmasıyla beyaz perdeyi selamlayan Black Widow, küresel gişede 200 milyon dolar barajını aştı.

Trend 16-07-2021 15:17

Kabuktaki Hayalet filminin oyuncuları kimdir? Kabuktaki Hayalet filmi hangi ülkenin?

Bu akşam Star TV ekranlarında 23.00'da yayınlanacak Kabuktaki Hayalet filmine ilişkin seyirciler araştırma yapmaya başladı. "Kabuktaki Hayalet filminin oyuncuları kimdir?" , "Kabuktaki Hayalet filmi hangi ülkenin?" sorularının yanıtı araştırılıyor. Filmin başrolünde dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Trend 10-07-2021 21:42

Sinemaseverler filme bu hafta doyacak! 5 film birden vizyona giriyor

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5 film vizyona girecek. Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson'un başrolünde oynadığı bilim-kurgu ve aksiyon filmi Black Widow izleyici ile buluşacak. Michael Chaves'in yönettiği "Korku Seansı 3: Katil Şeytan" gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday bir yapım olarak dikkatleri çekiyor.

Trend 08-07-2021 10:51

Scarlett Johansson ikinci çocuğuna hamile

ABD'li oyuncu Scarlett Johansson'ın ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenildi.

Magazin 07-07-2021 17:38

Stephen Dorff, Marvel filmleri hakkında sert açıklamalarda bulundu

Ünlü oyuncu Stephen Dorff, Marvel filmlerinde oynamak istemediğini dile getirdi. Uzun metrajlı Marvel filmi Black Widow’u ‘kötü bir video oyunu’ olarak nitelendiren Stephen Dorff sert açıklamalar yaptı.

Trend 06-07-2021 17:06

Scarlett Johansson cinsel fantezisini açıkladı: Tercihim...

Ödüllü oyuncu Scarlett Johansson, yaptığı itirafla olay yarattı. 2 kere dünyanın en seksi kadını seçilen 36 yaşındaki yıldız, "Arabada cinsel ilişkiye girmeyi seviyorum. Gerçekten çılgın ve değişik bir şey yapmak isteseydim arka koltuğu seçerdim" dedi.

Magazin 03-07-2021 21:03

Scarlett Johansson güzellik sektörüne kendi markası ile adım atacak!

Hollywood sinemasının ünlü ismi Scarlett Johansson, sektör değişikliği yapıyor. Başarılı oyunculuk performansı ile tüm dünyaya adını duyuran Johansson, bu kez de güzellik sektörüne adım atıyor. Son olarak Netfilx orijinal yapımı olan 'Marriage Story'de boy gösteren Johansson, güzellik sektörüne kendi markası ile girmeye hazırlanıyor...

Magazin 29-06-2021 09:31

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminin oyuncuları kimdir?

Marvel hayranlarının büyük bir beğeni ile izlediği Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sinemaseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Kaptan Amerika filminin başrollerinde ise Chris Evans, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson gibi oldukça başarılı isimler yer alıyor. Peki Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı oyuncu kadrosunda kimler var?

Magazin 25-06-2021 14:19

‘Oyuncak Hikayesi’ filminin yönetmeninden yeni film! Başrolünde Scarlett Johansson yer alacak

Avengers ekibinin en esaslı üyelerinden biri olan Black Widow/Natasha Romanoff karakterini canlandıran Scarlett Johansson, bu sefer de Disney yapımı ‘Tower Of Terror’ filminde yer alacak. Filmin başrolü olmasının yanında Johansson yapımcı kimliğini de konuşturacak. Filmin senaryosunu Toy Story 4’un Oscar ödüllü yönetmeni Josh Cooley kaleme alacak.

Trend 24-06-2021 16:39

Scarlett Johansson açık konuştu: Kara Dul karakteri fazla cinselleştirildi

Scarlett Johansson, yeni filmi öncesi Black Widow (Kara Dul) karakterinin Iron Man 2'de cinselleştirilmesini eleştirdi.

Magazin 18-06-2021 11:30

Scarlett Johansson’ın Altın Küre Savaşı’na destek artıyor! Yeni hamle NBC’den geldi

Altın Küre Ödülleri’ni dağıtan Hollywood Yabancı Basın Birliği’nin (Hollywood Foreign Press Association-HPFA) kendi içerisindeki düzenlemeleri geciktirmesi sinema sektörünü kızdırmıştı. Scarlett Johansson'ın birlikte çekilme çağrısına Tom Cruise cephesinden destek geldi. Ünlü oyuncuların tepkisi üzerine NBC, 2022 Altın Küre Ödül Törenini yayınlamayacağını açıkladı.

Trend 11-05-2021 17:18

Marvel’in yeni filmi Black Widow’un ilk posteri yayınlandı!

Marvel’in merakla beklenen Black Widow filminden ilk poster yayınlandı. Natasha Romanoff’un geçmişiyle yüzleşme ve tamamlanmamış işleriyle başa çıkma mücadelesini konu alan Black Widow’un yepyeni karakterleri görücüye çıktı.

Trend 11-05-2021 16:02

Bütün popülerliğine rağmen sosyal medya kullanmayı reddeden ünlü isimlerin nedenleri şaşırttı

Teknolojinin hızlı gelişimi sosyal medya kullanımını her geçen gün arttırdı. Sosyal medyanın yaygınlaşması üzerine ünlü isimler bu platformları hayranlarıyla iletişime geçmek için kullanmaya başladı. Milyonlarca hayran sosyal medya hesapları aracılığıyla sevdikleri isimleri takip ediyor, paylaşımlarını beğeniyor veya yorum yapabiliyorlar. Ancak bu uygulamaları kullanmayı reddeden ünlülerin sayısı da azımsanmayacak derecededir.

Trend 01-04-2021 15:43

Christopher Nolan filmleri: Sonu tahmin edilemeyen dünyaca ünlü yapımlar!

Dünya sinemasının mihenk taşlarından biri olarak kabul edilen usta yönetmen Christopher Nolan başarılı filmleriyle adını altın harflerle tarihi yazdırmıştır. Inception, Memento ve Insterstellar gibi filmleriyle tanınan isim dünyaca ünlenen yapımlara imza atmıştır. Nolan filmlerinin temelini ise hiç şüphesiz “belirsizlik” oluşturdu. Sizler için Nolan’ın her biri büyük ses getiren filmlerini araştırdık.

Trend 05-03-2021 15:34

Scarlett Johansson'dan vazgeçemiyorlar

Çıkan son söylentiler Marvel hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Gelen haberlere göre Black Widow’u canlandıran Scarlett Johansson'ı Marvel evrenindeki son görüşümüz olmayacak.

Trend 21-01-2021 08:53

Scarlett Johansson, Frank Grillo’nun aklını aldı: 'Altıma yaptım'

Frank Grillo Kaptan Amerika: Kış Askeri filminde birlikte rol aldığı Scarlett Johnasson’la çekimlerde yaşadığı bir olayı ilk kez anlattı.

Trend 20-01-2021 08:26

Oyuncuların fendi mankenleri yendi... 100 yılın en güzel kadınları

En güzel kadınların mankenler olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz... Güzellikleri otoriteler tarafından tescillenmiş 21. yüzyılın göz alıcı güzelleri.

Trend 28-12-2020 08:34

Scarlett Johansson ile Colin Jost evlendi

Yaşlılara yönelik yardımlarıyla bilinen Meals on Wheels, Hollywood yıldızı Scarlett Johansson ile komedyen Colin Jost ile evlendiğini duyurdu ve ekledi: Çiftin düğün dilekleri, bu zor dönemde zor durumdaki savunmasız yaşlılar için bir fark yaratılmasına yardımcı olmak.

Magazin 30-10-2020 10:02

Dünyanın en seksi kadınının kardeşi bakın kim çıktı!

Scarlett Johansson, Hollywood'da çalışan en yetenekli ve en çok kazanan aktrislerin başında gelir. BAFTA ödülü sahibi başarılı oyuncu çocukluğundan beri göz önünde olsa da hakkında şimdiye kadar duymadığınız bir sürü şey var...

Trend 23-10-2020 10:44

Scarlett Johansson: Sürekli hasta olup, olmadığımı sorarlardı

Dokuz yaşında başladığı oyunculuk kariyerinin ilk yıllarında, kısık sesi nedeniyle seçmelerde kabul edilmediğini dile getiren Amerikalı aktris Scarlett Johansson, "Neyse ki yıllar içinde sesim biraz daha açıldı. İnsanlar da buna alıştı" şeklinde konuştu.

Magazin 29-06-2020 15:28

Scarlett Johansson: Kadın oyuncuların ince kalması için baskı hep vardı

Hollywood’daki kadın ve erkek sinemacılar arasındaki eşitsizlik tartışmalarına katılan Scarlett Johansson "Kadın oyuncuların ince kalması için baskı hep vardı" dedi ve bu duruma 1950 yapımı All About Eve'i (Perde Açılıyor) örnek gösterdi.

Magazin 26-06-2020 17:13

Nurgül Yeşilçay’dan Scarlett Johansson yorumu! 'G.t göbek salmış...'

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 92. kez düzenlenen Oscar töreni sonrası dünyaca ünlü oyuncularla ilgili yorumlarda bulundu. Nurgül Yeşilçay'ın yorumları takipçilerinden beğeni topladı.

Magazin 10-02-2020 14:03

Black Widow filminden yeni video geldi

Scarlett Johansson’lu Black Widow filminden yeni video yayınlandı.

Trend 04-02-2020 12:23

Black Widow (Kara Dul) fragmanında gizlenmiş 23 ipucu

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. evresinin açılışı Black Widow (Kara Dul) filmiyle start verecek. Scarlett Johansson’un başrolünü üstlendiği Black Widow’un (Kara Dul) beklenen fragmanı geçtiğimiz gün nihayet yayınlandı. İşte fragmanda yer alan ipuçları.

Trend 04-12-2019 16:09

Scarlett Johansson’lu Black Widow’dan (Kara Dul) beklenen ilk fragman geldi

Güzel oyuncu Scarlett Johansson’un başrolünü üstlendiği Black Widow (Kara Dul) filminden ilk fragman paylaşıldı.

Trend 03-12-2019 11:12

Scarlett Johansson 35 yaşında! Scarlett Johansson kimdir? Scarlett Johansson’un rol aldığı filmler

Ödüllü sanatçı Scarlett Johanson 35. yaşını kutluyor. Çocukluğundan itibaren kamera karşısında olan güzel yıldız, son dönemde Marvel karakterlerinden Kara Dul rolüyle ön plana çıktı. Önümüzdeki yıllarda solo Kara Dul filmiyle (Natasha Romanoff / Black Widow) karşımıza çıkmaya hazırlanan Scarlett Johanson’un bugün doğum günü. İşte dünden bugüne Scarlett Johansson…

Trend 22-11-2019 10:01

Scarlett Johansson ve Adam Driver’a, Santa Barbara Uluslararası Film Festivali’nden ödül!

Marriage Story filminin başrollerini paylaşan Scarlett Johansson ve Adam Driver’a, Santa Barbara Uluslararası Film Festivali’nden Yılın Üstün Performansları ödülü takdim edilecek.

Trend 20-11-2019 12:08

Scarlett Johansson: Rollerle cinselleştirildim

Hollywood'un en ünlü kadın oyuncularından biri olan Scarlett Johansson, 20'li yaşlarına ulaşır ulaşmaz, bir grup erkek tarafından aşırı derecede "cinsel obje" olarak görüldüğünü ve "cinselleştirildiğini" söyledi.

Magazin 17-11-2019 09:56

Marriage Story’den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

Yılın merakla beklenen filmlerinden olan Marriage Story’den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

Trend 18-10-2019 16:47

Scarlett Johansson, Country sanatçısı Dolly Parton'ı mı canlandıracak?

Country müzik sanatçısı Dolly Parton'ın hayatını anlatacak olan biyografik filmde başrolü, başarılı yıldız Scarlett Johansson üstlenebilir.

Trend 16-10-2019 09:17

Scarlett Johansson: Woody tacizci olamaz

Ünlü oyuncu Scarlett Johansson, adı taciz skandalına karışan Woody Allen'ın masum olduğuna inandığını belirtti.

Magazin 07-09-2019 13:34

Black Widow hakkında merak edilen her şey...

Güzel oyuncu Scarlett Johansson, merakla beklenen Black Widow filmi hakkında ilk kez konuştu.

Trend 06-09-2019 11:03

Scarlett Johansson, Woody Allen’ın masum olduğuna inanıyor

Daha önce 3 filmde birlikte çalıştığı yönetmen Woody Allen hakkında konuşan Scarlett Johansson, yönetmenin masum olduğuna inandığını ve yeniden birlikte çalışmak istediğini söyledi.

Trend 05-09-2019 09:05

2019’un en çok kazanan kadın oyuncuları

Forbes dergisinin her yıl yayınladığı 'En çok kazanan kadın oyuncular' listesine giren isimler belli oldu.

Trend 27-08-2019 13:33

Black Widow filminin posteri paylaşıldı

Black Widow filminin posteri dün akşam gerçekleşen özel Marvel etkinliğinde paylaşıldı.

Trend 27-08-2019 11:16