Anadolu Efes Olimpia Milano Maci Hangi Kanalda Haberleri

Anadolu Efes-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı nasıl izlenir? Anadolu Efes Real Madrid basketbol maçı şifresiz mi?

Anadolu Efes-Real Madrid basketbol maçı hakkında araştırmalar hız kazandı. Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında bu akşam İspanya'nın güçlü ekibi Real Madrid'i ağırlayacak. Euroleague'in ilk haftasında Barcelona'ya 91-74 kaybeden Anadolu Efes, sahasında Real Madrid'i yenerek galibiyet almak istiyor. Heyecan dolu maça dair yayın bilgileri de merak konusu oldu. Peki, Anadolu Efes-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgisi...

Spor 2023-10-12 16:07:33

Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Anadolu Efes, İtalyan ekibi Olimpia Milano karşısında!

Anadolu Efes, Olimpia Milano'yu THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında ağırlayacak. Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı için geri sayım sürüyor. Basketbolseverler arama motorlarında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak maçın yayın saati ve kanalı ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-03-28 13:22:31

Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? THY Avrupa Ligi Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı için heyecan dorukta!

Anadolu Efes ile Olimpia Milano, THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında karşılaşacak. Temsilcimiz, Avrupa Ligi'nde çıktığı 30 maçtan 14 kez üstünlükle ayrılırken, 16'sında mağlubiyet yaşadı. Temsilcimiz THY Avrupa Ligi'nde 10. sırada yer alıyor. Rakibi ise aynı galibiyet ve mağlubiyetle 11. sırada bulunuyor. Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı için geri sayım sürüyor. Peki, Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-03-28 08:56:34

Valencia Basket Anadolu Efes basketbol maçı ne zaman, saat kaçta? Valencia Basket Anadolu Efes basketbol maçıhangi kanalda?

Valencia Basket ile Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasında kozlarını paylaşacak. Valencia Basket Anadolu Efes maçı canlı izle ekranı çok sayıda basketbolsever tarafından internette araştırılıyor. Maç, İspanya'nın Valensiya kentindeki 9.000 kişilik seyirci kapasiteli Pavello Municipal Font de Sant Lluis arenada oynanacak. Peki, Valencia Basket Anadolu Efes basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-01-11 13:43:08

ANADOLU EFES BARCELONA MAÇI CANLI İZLE! Anadolu Efes Barcelona basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes Barcelona maçının, yayın saati ve kanalı; THY EuroLeague'in 8. haftasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma öncesi, sporseverler tarafından merak konusu oldu. Euroleague'de son 2 sezonun şampiyonu kozlarını paylaşacak. Bilindiği üzere temsilcimiz 2022-2023'te çıktığı 7 karşılaşmanın 2'sinden galip 5'inden yenilgiyle ayrıldı. Anadolu Efes Barcelona maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki Anadolu Efes Barcelona basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-11-22 14:03

Real Madrid Anadolu Efes maçı hangi kanalda, saat kaçta? THY EuroLeague Real Madrid Anadolu Efes basketbol maçı için heyecan dorukta!

Real Madrid ile Anadolu Efes THY EuroLeague 7. haftasında karşı karşıya gelecek. Maçın canlı yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından merak konusu oldu. Maç, İspanya'nın Madrid şehrinde bulunan 17 bin 453 seyirci kapasiteli WiZink Center'da (Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid) oynanacak. Maç öncesi "Real Madrid Anadolu Efes maçı canlı izle" konu başlığı internette araştırılıyor. Peki, Real Madrid Anadolu Efes maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Spor 10-11-22 15:23

Anadolu Efes Valencia maçı hangi kanalda, saat kaçta? Anadolu Efes Valencia maçı canlı yayını şifresiz mi?

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi 3. haftasında İspanya ekibi Valencia ile karşı karşıya gelecek. Sporseverler 18 Ekim 2022 Salı günü karşılaşmanın yayın saati ve kanalına ilişkin arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. 2 takım daha önce 7 kez kozlarını paylaşmıştı. Peki, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan Anadolu Efes Valencia maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Anadolu Efes Valencia maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 18-10-22 14:57

Monaco Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Monaco Anadolu Efes basketbol maçı canlı yayın bilgisi!

Monaco Anadolu Efes basketbol maçı için geri sayım devam ediyor. Kızılyıldız'ı 72-59 yenerek THY EuroLeague'de sezona galibiyetle başlayan temsilcimiz, 2'de 2 yapmayı amaçlıyor. Anadolu Efes, THY EuroLeague ikinci hafta karşılaşmasında Gaston Medecin Salonu'nda Monaco ile karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin heyecanla beklediği maçın ne zaman saat kaçta ekrana geleceği merak konusu oldu. Peki, Monaco Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 13-10-22 15:28

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı için heyecan dorukta. İki güçlü takım, 36. Erkekler Basketbol Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 28 Eylül 2022 Çarşamba günü oynanacak olan maçta kozlarını paylaşacak. Maç, bugün Ankara Spor Salonu’nda oynanacak. Birçok kişi heyecanla beklenen basketbol maçı öncesi arama motorlarında "Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı canlı izle" konu başlığını sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 28-09-22 18:12

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı saat kaçta? Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı için geri sayım devam ediyor. İki güçlü takım ING Basketbol Süper Ligi play-off final 2. maçında kozlarını paylaşacak. Sporseverler arama motorlarında 'Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?' soru ve konu başlıklarını sorgulamayı sürdürüyor. İşte heyecanla beklenen maç ile ilgili merak edilenler...

Spor 09-06-22 15:18

Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı ne zaman, saat kaçta? Play-off yarı final Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı için heyecan dorukta. İki güçlü takım, ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı finallerinde kozlarını paylaşacak. Vatandaşlar heyecanla beklenen maç için geri sayım sürerken internette araştırma yapmaya devam ediyor. Peki Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı ne zaman, saat kaçta? Play-off yarı final Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte ING Basketbol Süper Lig yarı final karşılaşmasına ilişkin ayrıntılar...

Spor 27-05-22 15:23

Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı ne zaman, saat kaçta? Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı için taraftarın heyecanlı bekleyişi sürüyor. İki güçlü takım, ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı finallerinde karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen maç öncesi çok sayıda vatandaş internette araştırma yapmaya başladı. Peki Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı ne zaman, saat kaçta? Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte ING Basketbol Süper Lig yarı final karşılaşmasına ilişkin detaylar...

Spor 27-05-22 15:22

Ziraat Türkiye Kupası ne zaman? Ziraat Kupası finali saat kaçta yayınlanacak? Kayserispor – Sivasspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası finali şifresiz nasıl izlenir?

Ziraat Türkiye Kupası final maçı araştırılmaları başladı. Merakla beklenen Ziraat Türkiye Kupası maçının ne zaman, saat kaçta oynanacağı araştırılıyor. Bu yıl şampiyonluğa iki Anadolu takımından biri ulaşmayı planlıyor. Kayserispor ile Sivasspor, bu tarihi kupayı evlerine götürmeye çalışacak. Peki, Kayserispor – Sivasspor maçı şifresiz mi, Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, saat kaçta oynanacak? sorularının ayrıntılı cevapları!

Spor 26-05-22 10:30

Anadolu Efes Real Madrid final maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes Real Madrid maçı hangi kanalda canlı izlenecek? EuroLeague Final Four final heyecanı!

Anadolu Efes Real Madrid Eurolegaue final maçına saatler kala vatandaşlar karşılaşmaya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da, Yunanistan takımı Olympiakos'u 77-74 mağlup eden temsilcimiz İspanyol ekibiyle karşı karşıya gelecek. Peki Anadolu Efes Real Madrid final maçı ne zaman saat kaçta? Anadolu Efes Real Madrid maçı hangi kanalda canlı izlenecek? İşte heyecanla beklenen EuroLeague Final Four final karşılaşmasına ilişkin detaylar...

Spor 21-05-22 16:52

Olympiakos Anadolu Efes Final Four maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Olympiakos Anadolu Efes final four maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleyi sporseverlerin ekranlarına taşıyacak. Euroleague Final Four'un ilk gününde yarı finalde Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak olan temsilcimiz Anadolu Efes, mücadeleyi kazanıp adını finale yazdırmak için sahada olacak. Peki, Olympiakos Anadolu Efes Final Four maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 19-05-22 17:01

SON DAKİKA | Anadolu Efes, Final Four'a yükseldi

Son dakika: Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off dördüncü maçında Olimpia Milano'yu 75-70 mağlup ederek Final Four'a yükseldi. Son şampiyon Anadolu Efes, üst üste üçüncü kez EuroLeague Final Four'a yükselme başarısı gösterdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 28-04-22 22:30

Fenerbahçe böyle istedi! Anadolu Efes'in rakibi Olimpia Milano oldu

EuroLeague'de Maccabi Tel Aviv ile Fenerbahçe karşılaştı. Fenerbahçe deplasmanda 85-76 kaybetti. Bu sonuçla Anadolu Efes'in Play-Off'taki rakibi Olimpia Milano oldu.

Spor 13-04-22 21:33

Bitci Baskonia - Anadolu Efes maçı hangi kanalda? Bitci Baskonia - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta?

Bitci Baskonia - Anadolu Efes maçının detayları merak ediliyor. THY EuroLeague'in 20. hafta erteleme maçında temsilcilerimizden Anadolu Efes, deplasmanda İspanyol ekibi Bitci Baskonia'ya misafir olacak. Peki Bitci Baskonia - Anadolu Efes maçı hangi kanalda? Bitci Baskonia - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta? İşte maçın detayları...

Spor 07-03-22 17:32

Anadolu Efes, Milano deplasmanında kaybetti

THY EuroLeague'in 4. haftasında Anadolu Efes, Olimpia Milano'ya deplasmanda kaybetti.

Spor 15-10-21 23:26

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman ve saat kaçta? Efes Fenerbahçe hangi kanalda?

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak final serisinde 2. raund başlıyor. ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. Mücadelede, basketbol severler tarafından takip edilecek.

Spor 05-06-21 11:33

THY Euroleague Real Madrid - Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

Anadolu Efes, Real Madrid serisinde üçüncü kez karşı karşıya geliyor. Anadolu Efes, İspanya'daki maçta Real Madrid karşısında galip gelmesi durumunda adını Final-Four'a yazdıracak.

Spor 27-04-21 16:25

THY Euroleague Real Madrid - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

THY Euroleague karşılaşmasında Anadolu Efes, üçüncü maçında Real Madrid’e konuk oluyor. Anadolu Efes takımı, İstanbul’da oynanan ilk iki maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Anadolu Efes, bu maçı da kazandığı takdirde, tarihinde ilk kez 4. Kez Final Four’a adını yazdıracak. 2000 yılından beri iki takım arasında karşılıklı oynanan THY Euroleague maçlarından 23’ünü Real Madrid kazanırken, 11’ini ise Anadolu Efes kazandı.

Spor 27-04-21 12:41

29 Ocak Çarşamba DHA Spor Gündemi

(ÖZEL) Ergin Ataman: Bryant, lokavt döneminde Türkiye'de oynamak istiyordu "Kobe Bryant müthiş bir efsane" "Türkiye'ye reklam filmi için geldiğinde bile antrenman yaptı" "Kobe Bryant'ı hep gülerken görüyorsunuz" "Kelimelerle anlatmak çok zor" "Beşiktaş dönemimde Kobe Bryant ile her konuda anlaştık ancak ufak detaylardan dolayı transfer olmadı" "New York Times başyazarı beni aradı ve 'Şaka mı, gerçekten Bryant, Beşiktaş'ta mı oynayacak?' diye sordu" "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın taziye mesajını görünce duygulandım" "Sezonun ilk maçında Barcelona'nın bizi yeneceğini biliyordum" "Bizim takımımız tam kadro olduğu zaman, Barcelona'yı deplasmanda yenecek güçteydi" "Anadolu Efes 15 senedir, ben ise hiç Real Madrid deplasmanında kazanamamıştık" "Hedefimiz bulunduğumuz seviyeyi korumak" "Pleiss ve Sertaç, Dunston'un yokluğunda müthiş iş yaptılar" "Dunston sakatlandığından beri, sanki Dunston'umuz varmış gibi Sertaç ve Pleiss ile yolumuza devam ettik" "Oyuncular birbirlerinin yerini doldurabiliyorsa, benim yokluğumda da Yakup (Sekizkök) benim yerimi en iyi şekilde doldurur" "Geçen sezon Larkin henüz forma girmeden de Eurolague'de ilk dördün içindeydik" "Herkes takım Larkin-Micic diyordu ama Micic 3-4 haftadır yok ve takım yine kazanmaya devam ediyor" "Barcelona maçını kazanalım diye oyundan atılmadım" "'12 sayıdan 6 sayıya düşmüş bu maç gidiyor'a bir tepki için orada ben ikinci teknik faulü aldım" "Türk antrenörlüğü, Avrupa'nın en üst seviyesinde" "Avrupa basketbolunda bir lobi var; her yerde Sırp, Yunan ve İtalyan antrenörler" "Final Four ve finalde hangi takımın oyuncuları daha iyi oynarsa o takım şampiyon olacak" BEŞİKTAŞ 11.30 Siyah beyazlılar, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına basına kapalı yapacağı idmanla devam edecek.

Spor 29-01-20 09:36

Anadolu Efes, EA7 Olimpia Milano deplasmanında

THY Euroleague’de 3 maçlık galibiyet serisi bulunan Anadolu Efes, 10.

Spor 20-11-19 09:53
Haber 04-04-19 22:42

Anadolu Efes 101 - 95 AX Armani Exchange Olimpia Milan

THY Avrupa Ligi'nin 30. ve normal sezonun son hafta maçında Anadolu Efes, konuk ettiği İtalya temsilcisi AX Armani Exchange Olimpia Milan'ı 101-95 yendi. Daha önce play-off turunu garantileyen Anadolu Efes, bu sonuçla sezonu 20 galibiyetle 4. sırada tamamladı. Konuk ekip ise 16. kez sahadan yenilgiyle ayrıldı ve play-off yarışını kaybetti.

Spor 04-04-19 22:30

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Anadolu Efes: 101 - AX Armani Exchange Olimpia Milan: 95

Spor 04-04-19 22:30

Anadolu Efes’in son hafta rakibi EA7 Olimpia Milano’yu

Anadolu Efes, THY Euroleague’de son haftasında yarın İtalyan EA7 Olimpia Milano’yu ağırlayacak.THY Euroleague’de 30.

Haber 03-04-19 10:42

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Fenerbahçe Beko, 29. haftada yarın İtalya ekibi AX Armani Exchange Olimpia Milan'a konuk olacak - Darüşşafaka Tekfen'in Almanya temsilcisi Bayern Münih'i ağırlayacağı 29 Mart Cuma günkü maçlarda, Anadolu Efes de İspanya'nın Baskonia takımıyla deplasmanda karşılaşacak

Spor 27-03-19 11:30

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Olympiakos, lider CSKA Moskova'nın ardından play-off turuna yükselmeyi garantileyen ikinci takım oldu - Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Real Madrid'i 86-83 mağlup ederken, Anadolu Efes AX Armani Exchange Olimpia Milan'a 77-64 yenildi

Haber 03-03-18 10:29

Basketbol: THY Avrupa Ligi

AX Armani Exchange Olimpia Milan: 77 - Anadolu Efes: 64

Haber 02-03-18 01:01

Anadolu Efes, Milano Deplasmanında

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 24. hafta karşılaşmasında yarın İtalya’nın AX Armani Exchange Olimpia Milan...

Yurthaber 28-02-18 13:01

Anadolu Efes, Milano deplasmanında

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 24.

Haber 28-02-18 12:11

Anadolu Efes, İtalya deplasmanında

Lacivert-beyazlı basketbol takımı, THY Avrupa Ligi'nin 24. haftasında yarın deplasmanda İtalya'nın AX Armani Exchange Olimpia Milan ekibi ile karşılaşacak

Haber 28-02-18 09:55

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Ligde 23. hafta maçları yapılırken liderliğini sürdüren CSKA Moskova, play-off turuna yükselmeyi garantiledi - Fenerbahçe Doğuş'un AX Armani Exchange Olimpia Milan'ı yendiği haftada Anadolu Efes, Zalgiris'e mağlup oldu

Haber 24-02-18 10:16

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Ligin 23. haftasında yarın ve 23 Şubat Cuma günü 8 karşılaşma yapılacak - Fenerbahçe Doğuş'un yarın İtalya'nın AX Armani Exchange Olimpia Milan takımını konuk edeceği haftada, Anadolu Efes ise cuma günü Litvanya temsilcisi Zalgiris'i ağırlayacak

Haber 21-02-18 11:51

Basketbol: THY Avrupa Ligi

- Rus ekibi CSKA Moskova, 10. hafta maçlarının ardından 8 galibiyetle liderliğini sürdürdü - Deplasmanda İspanyol ekibi Baskonia'yı 83-69 yenen Fenerbahçe Doğuş, 3'ü üst üste olmak üzere 7. galibiyetini alarak 3. sıradaki yerini korudu - Konuk ettiği İtalyan temsilcisi AX Armani Exchange Olimpia Milan'a 73-68 üstünlük kuran Anadolu Efes, 3. galibiyetini alarak 13. sıraya yükseldi

Haber 02-12-17 11:48

Simone Pianigiani: “bulduğumuz Boş Pozisyonları Değerlendiremedik”

Olimpia Milano Başantrenörü Simone Pianigiani, Anadolu Efes’in kendilerinden daha çok üçlük attığını belirterek, “Efes’in bizden...

Yurthaber 01-12-17 00:49

Thy Euroleague: Anadolu Efes: 73 - Ea7 Olimpia Milano: 68

THY Euroleague’in 10. haftasında Anadolu Efes, sahasında karşılaştığı İtalyan ekibi EA7 Olimpia Milano’yu 73-68’lik sonuçla...

Yurthaber 30-11-17 23:22

Basketbolda maçın ardından

- Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic: - "Savaştık ve evimizde kazanmayı başardık" - AX Armani Exchange Olimpia Milan Başantrenörü Pianigiani: - "Bulduğumuz boş pozisyonları değerlendiremedik"

Haber 30-11-17 23:06

Basketbol: THY Avrupa Ligi

- Anadolu Efes: 73 - AX Armani Exchange Olimpia Milan: 68

Haber 30-11-17 22:42

Anadolu Efes Evinde İlk Peşinde

THY Euroleague’in 10. haftasında sahasında İtalyan ekibi AX Aramni Exchange Olimpia Milano ile karşı karşıya...

Yurthaber 29-11-17 12:42

Anadolu Efes evinde siftah peşinde

- THY Avrupa Ligi'ndeki iki galibiyetini de deplasmanda alan lacivert-beyazlılar, 10. hafta maçında yarın İtalyan temsilcisi AX Armani Exchange Olimpia Milan'ı ağırlayacak

Haber 29-11-17 10:45

Euroleague: Fenerbahçe Doğuş - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Doğuş ile Anadolu Efes kozlarını Euroleague maçında paylaşıyorlar. Basketbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşma, 2017-2018 Turkish Airlines EuroLeague sezonu üçüncü haftasında Ülker Spor Salonu'nda oynanacak. Geçen sezonun Euroleague şampiyonu Fenerbahçe, Anadolu Efes'i taraftarı önünde ağırlıyor. Peki Fenerbahçe Doğuş - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haber 25-10-17 12:22

Krunoslav Simon, Anadolu Efes’de

Anadolu Efes, en son İtalya’nın EA7 Emporio Armani Milano takımında forma giyen Hırvat oyuncu Krunoslav...

Yurthaber 09-07-17 12:35

Basketbol ligi finali: Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Basketbol Süper Lig play off finalinde karşı karşıya geliyorlar. Fenerbahçe, THY Euroleague kupasını kazandıktan sonra lig kupasını da müzesine götürmek istiyor. Beşiktaş ise Anadolu Efes'i eleyerek çıktığı finalden eli boş dönmek istemiyor. Peki Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off finalinde Fenerbahçe - Beşiktaş Sompo Japan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 09-06-17 08:02

Thy Euroleague

THY Euroleague 22. hafta maçında Anadolu Efes, EA7 Olimpia Milano’yu konuk etti. Karşılaşma Anadolu Efes’in...

Yurthaber 10-02-17 00:09

Anadolu Efes, Milano’yu Ağırlayacak

THY Euroleague’in 22. haftasında Anadolu Efes, evinde oynayacağı EA7 Emporio Armani Milano ile 24. kez...

Yurthaber 08-02-17 11:43