Arac Muayene Borcu Sorgulama Haberleri

Araç muayene sorgulama nasıl yapılır? TÜVTÜRK muayene sorgulama

Araç muayenesi, trafiğe çıkan araçların teknik olarak yeterlilik durumlarının kontrol edilmesi, trafiğe çıkmak için uygun olup olmadığına karar verilmesi ve yolcu güvenliğine uygun olup olmaması durumunun tespit edilmesi anlamına gelir. Peki, araç muayene sorgulama nasıl yapılır? TÜVTÜRK muayene sorgulama

Haber 2024-05-07 01:16:03

İcra dosyası sorgulama nasıl yapılır? UYAP ve e-Devlet icra dosyası sorgulama

Borcu olan kişilere borçlarını borçlu oldukları kişilere ödemeleri için icra dosyası gönderilir. Bu dosyalar alacaklıların başvurduğu hukuk firmaları veya avukatlar aracılığıyla düzenlenir ve resmî olarak hukuk yoluyla borçluya ulaştırılır. Düzenlenen ve gönderilen icra dosyaları çeşitli yollardan sorgulanabilir ve takip edilebilir.

Haber 2024-05-07 00:30:27

Arabam ne kadar, arabam ne kadar eder? Arabamın değerini nasıl öğrenirim? Araç değeri sorgulama ve hesaplama

Günümüzde aktif olarak kullanılan ikinci el araç alım-satım platformları sayesinde bir arabanın yaklaşık kaç TL değerinde olduğu anlaşılabilir. Bu gibi platformlarda araçların kaç TL değerinde olduğunun sorgulanmasını mümkün kılan taşıt değerleme sistemleri mevcuttur. Taşıt değerleme işleminin en sağlıklı şekilde tamamlanması için ise araca yönelik olan önemli hususların mutlaka bilinmesi gerekir. Bunlar arasında aracın markası, kilometresi, modeli, tramer borcu gibi detaylar yer alır.

Finans 2024-04-22 18:06:15

Vergi borcu sorgulama: Vergi borcum olup olmadığını nasıl öğrenirim?

Kamu hizmetlerine harcanması amacı ile devletin yerel yöneltimlerin kanunlara göre direkt olarak ya da kimi maddelerin, hizmetlerin ücretleri üzerine ekleme yaparak dolaylı olarak vatandaşlardan toplanan para vergi olarak adlandırılmıştır. Kişiler ve kurumlar çeşitli vergiler ödeme sorumluluğundadır. Vergi borçlarının günü gününe ödenmesi önemli olduğu için çeşitli yollardan yapılabilen vergi borcu sorgulama işlemi aksatılmamalıdır.

Haber 2023-10-17 15:15:22

KYK borç sorgulama: Öğrenim katkı kredisi geri ödeme borcu nasıl ödenir?

Kredi Yurtlar Kurumu yükseköğrenim gören Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler için onların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayabilmek amacı ile her ay belli bir miktar maddi destek sağlar. Ödenen tutar düzenli olarak kredi ya da burs açıklaması ile öğrencinin hesabına yatırılır. Burs alan öğrenciler okudukları programdan mezun olduktan sonra geri ödeme yapmazlar. Ancak ödeme kredi olarak yapıldıysa borçlanmış olurlar ve mezun olduktan sonra geri ödeme yapmak durumundadırlar.

Haber 09-10-23 23:29

EVKUR borç sorgulama 2023: e-Devlet'ten EVKUR borcu nasıl sorgulanır?

Evkur, Türkiye’de yer alan, taksitli alışveriş konusunda en çok tercih edilen zincirlerinden birisidir. Günümüzde taksit ödeme yöntemiyle birçok insan Evkur v.b mağazalardan alışveriş yapıyor. Türkiye’nin birçok şehrinde bayisi bulunan Evkur, taksit ödemelerini online üzerinden sorgulamaya ve ödemeye olanak sağlar. Evkur ürünleri arasında teknolojik ürünler, ev aletleri ve eşyaları birçok ürün bulunur. Evkur borç sorguluma 2023 yılında nasıl yapılır?

Haber 18-07-23 20:58

TÜVTÜRK randevu sorgulama 2023: Araç muayene randevu sorgulama nasıl yapılır?

TÜVTÜRK Türkiye’de düzenli araç muayeneleri konusunda yetkili ve görevli olarak kabul edilen tek kuruluştur. Uluslararası standartlarda gerçekleştirdiği muayene işlemleri ile trafikte yayaların, sürücülerin, araç sahiplerinin can ve mal güvenliğini sağlayabilmeyi hedeflemiş olan kuruluş yetkili olduğu alanda son derece uzmandır.

Haber 10-07-23 23:28

İSKİ su borcu yapılandırma nasıl yapılır? İstanbul İSKİ borç yapılandırma son tarih ne zaman? Yüzde 90 indirim, 48 ay taksit

İSKİ su borcu yapılandırma işlemi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre gecikme zammı cezalarına da büyük indirim uygulanacak. Yüzde 90 oranında gecikme zammı indiriminden ya da 48 ay taksit imkanından faydalanmak isteyenler internette konuya ilişkin sorgulama yapıyor. Peki, İSKİ su borcu yapılandırma nasıl yapılır? İstanbul İSKİ borç yapılandırma son tarih ne zaman?

Finans 21-05-23 14:23

GSS prim borcu silinecek mi, borç sorgulama nasıl yapılır? İşte GSS primleri ile ilgili son durum

Genel Sağlık Sigortası (GSS) ile ilgili son durum vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi, prim, matrah artırımı, öğrenim kredisi, belediyelere ve il özel idarelerine olan borçlar ve kamu kurumlarının diğer alacakları için borç yapılandırması uygulamasına başlayacak. Peki bu uygulama kapsamında GSS prim borçları silinecek mi, borç sorgulama nasıl yapılır?

Finans 25-01-23 09:21

Genel sağlık sigortası borcu ödeme ve sorgulama nasıl yapılır? Genel sağlık sigortası borcu nedir, borcu ödemek zorunlu mu?

Genel Sağlık Sigortası, Türk vatandaşlarını koruyan bir sigorta sistemidir. Genel sağlık sigortası, 2012 yılında hayata geçirilen ve sağlık sigortası olmayan kişilerin de sağlık hizmetlerine erişimini sağlayan, zorunlu sigorta türlerinden birisidir. Bu sistemle birlikte tüm vatandaşlar genel sağlık sigortası kapsamında ücretsiz muayene ve tedavi hizmeti alabilir. Peki, genel sağlık sigortası borç sorgulaması işlemleri nasıl yapılır ve ödemek zorunlu mu?

Haber 09-01-23 16:09

HGS km sorgulama nedir? HGS'den araç kilometre ve muayene bilgisi sorgulama nasıl yapılır?

Hızlı Geçiş Sistemi otoyollarda ve köprülerde kullanılan sistemlerden biridir. Kamera sisteminin kullanıldığı ücretli sistemlerden biridir. Kart veya etiket üzerinden ücret alınmaktadır. HGS başvuru yapabilmek için PTT şubelerine başvuru yapabilirsiniz. HGS üzerinden km sorgulama veya muayene bilgisi gibi işlemlerinizi de tamamlayabilirsiniz. HGS'den araç kilometre ve muayene bilgisi sorgulama işlemi nedir ve nasıl yapılır?

Haber 11-11-22 17:00

HGS borç öğrenme ve sorgulama işlemi nasıl yapılır? Araç HGS borcu nereden öğrenilir?

Hızlı Geçiş Sistemi özellikle uzun yolculuklarda kullanılması gereken sistemlerden biridir. Trafik sorunlarını azaltmak için kullanılır. Kart veya etiket tipi HGS çeşitleri bulunmaktadır. Etiket tipi HGS çeşitleri aracınızı yapıştırdığınız andan itibaren kullanıma açıktır. Ücretli otoyol veya köprülerden geçerken plaka bilgisi ile ücret kesintisi yapılır. HGS yapılmamışsa ya da bakiye yetersizse HGS borcu olabilir. Araç HGS borcu nasıl sorgulanır?

Haber 11-11-22 16:45

KYK kredi borcu nasıl sorgulanır? E-Devlet KYK kredi borcu sorgulama ve yapılandırma ekranı

KYK kredi borcu nasıl sorgulanır sorusunun yanıtı, KYK kredi borçlarındaki faizlerin kaldırılmasının ardından birçok kişi tarafından sorgulanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KYK kredi faizlerinde düzenleme açıklamasının ardından KYK ana para borç tutarları merak ediliyor. Peki, KYK kredi borcu nasıl sorgulanır? İşte E-Devlet KYK kredi borcu sorgulama ve yapılandırma ekranı.

Haber 19-07-22 08:42
KYK

KYK borcu sorgulama ekranı! Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) kredi borcu nasıl sorgulanır?

KYK kredi borcunu sorgulamak isteyen öğrenciler sorgulama yöntemini araştırıyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yükseköğrenim gören öğrencilere ekonomik katkı sağlamak için ödenen öğrenim kredisi, okul bittikten sonra taksitler halinde öğrenciler tarafından geri ödeniyor. Öğrenciler “KYK kredi borcu sorgulaması nasıl yapılır?" sorusunu sorguluyor. Peki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) kredi borcu nasıl sorgulanır? İşte KYK borcu sorgulama ekranı!

Finans 11-07-22 01:27

Yürürlüğe girdi! Milyonlar için büyük fırsat: 1100 TL'den 85 TL'ye düşüyor!

Yapılandırma yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonları sevindirecek haber de geldi. Borcu olanlar için büyük bir fırsat sunan yapılandırma yasası ile araç muayene borcunu ödemek isteyenler 1100 TL yerine 85 TL ödeyecek.

Finans 14-06-21 12:46

GSS prim borcu nasıl ödenir? 2021 GSS prim borcu sorgulama sayfası

Genel Sağlık Sigortası (GSS) vatandaşların yararlandığı bir sağlık hizmetidir. Bu kapsamda GSS, sigortalı olarak çalışan veya sigortalının bakmakla yükümlü olduğu kişi statüsünde bulunan kişiler dışındaki herkes, GSS ile sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyor. Ancak GSS için de aylık olarak bir miktar ödenmesi gerekiyor. Birçok kişinin GSS borcu olması sebebiyle ise vatandaşlar borçlarını nasıl ödeyeceklerini araştırıyor.

Finans 10-06-21 22:53

KYK borcu banka hesap blokesi kaldırma 2020... KYK bursu e-haciz nasıl kalkar? Kredi ve Yurtlar Kurumu bursu banka blokesi kaldırma yöntemleri!

Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan öğrenim kredisi aldıktan sonra geri ödemesini yapmayan kişilerin bankadaki hesaplarına bloke konulmaya başlandı. Güne başladıklarında banka hesaplarında blokeyi gören vatandaşlar; KYK borcu banka hesap blokesi kaldırma 2020 nasıl yapılır araştırıyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu bursu banka blokesi kaldırma ve e-haciz sorgulama detayları haberimizde...

Finans 16-11-20 12:35

Alaplı Belediyesi E- Belediye dönemi başladı

Alaplı Belediyesi e-belediye hizmeti ile web sitesini kullanarak su, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ödeme ve borç sorgulama dönemini başlattı.Teknolojinin son imkanlarını kullanmaya gayret gösteren Alaplı Belediyesi yine bir ilke imza atarak vatandaşların internet yoluyla evlerinden çıkmadan, sıra beklemeden, Belediyeyle ilgili ödeme ve sorgulama işlemlerini www.alapli.bel.tr sitesinden ‘e-belediye’ yoluyla yapmalarını sağlamak için yeni bir hizmeti daha vatandaşların kullanımına sundu.Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Her alanda olduğu gibi, Belediyecilik teknolojilerini de yakından takip ettiklerini belirterek, “Bu sistem sayesinde vatandaşlarımız T.C Kimlik numarasını girerek bilgisayarının başından yada cep teflonlarından tek tuşla Su, Tahakkuk, Ödeme, Tahsilat, Arsa metrekare fiyatları, İnşaat maliyetleri, Aşınma oranları, TV ve Emlak Vergisi borcu öğrenme ve ödeme, Encümen ve Meclis Kararlarını okuyabilme, nikah başvuru işlemleri v.b.

Yurthaber 04-11-20 18:23

OSKİ’den abonelere büyük kolaylık

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), abonelerin yapacağı iş ve işlemleri kolaylaştırmak amacıyla web sitesine yeni uygulamalar ekledi.Yapılan yeni düzenleme ile abonelere; abonelik başvurusu, devir abonelik başvurusu, abonelik fesih işlemi, su faturası borcu sorgulama ve ödeme, oku ve öde özelliği ile sayaç üzerindeki en son endeksi okuyarak kendi faturasını oluşturabilme ve ödeme seçeneği, su faturası ödeme dekontlarının görüntülenmesi ve iletişim bilgilerinin güncellenmesi işlemlerinin online olarak yapılması imkanı sunuldu.

Yurthaber 23-04-20 15:34

SGK’dan Coronavirüs ile ilgili büyük hamle

Son günlerde kamuoyunu olumsuz yönde etkileyen coronavirus ile ilgili olarak vatandaşın işlem yoğunluğu yaşadığı kurumların arasında sayılan Sosyal Güvenlik Kurumu büyük atak yaparak işlemlerin büyük bir bölümünün elektronik ortamda yapılmasını sağlayacak programları uygulamaya koydu.Artık vatandaşlar SGK ya gitmeden evlerinde yada işyerlerinden virüs riskiyle hiç karşılaşmadan ‘’Hizmet Online Virüs Ofline’’ sloganıyla e-Devlet üzerinden Sağlık aktivasyon,4/B Basamak bilgisi,4/C banka değişikliği,4/B Emekli Aylığı Kesintisi,4A (SSK) İşe Giriş -Çıkış Bidirgesi, SGK Tescil Hizmet Dökümü, 4A/4B İşgöremezlik Ödemesi Görme, Kurum Sözleşmeli Sağlık Tesisi Sorgulama, İlaç Kullanım Süresi ve Rapor Bilgisi Sorgulama,Medikal Market Sorgusu, Muayene katılım Payı Sorgusu, Banka ve Adres Değişikliği ve İş Kazası ve Meslek Hastalığı e-Bildirimi gibi işlemlerini yapabilecekler.Bu uygulamalar sayesinde vatandaşların yoğun olarak bir arada bulunmaları veya iletişim halinde olmalarında yayılma riski olan virüse karşı hem tedbir oluşturulacak hem de vatandaşların işlemleri aksatılmadan yürütülecek.Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nizamettin Durmuş; kurumun web sayfası üzerinden yapılabilen işlemlerin bundan sonrada e-Devlet üzerinden yapılabilir hale getirildiğini ve uygulamaların İşveren ve Sigortalılarımız nezdinde memnuniyetle karşılandığına dair olumlu dönüşler olduğunu bildirdi.

Yurthaber 16-03-20 12:50

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay duyurdu! Araçlarla ilgili tüm işlemler tek sayfada toplanacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dijital Türkiye Portalı üzerinden yakın zamanda kullanıma açılacak 'Araçlarım' sayfası ile vatandaşların araçlarına ait vergi borcu, trafik cezası, muayene, OGS, HGS ve sigorta gibi farklı kamu kurum ve kuruluşlarındaki bilgilerine tek bir sayfa üzerinden erişilebileceğini bildirdi.

Finans 24-02-20 15:27

Araç muayene randevusu için ücret isteyenlere kanmayın

TÜVTÜRK tarafından, ücretsiz olarak alınabilen araç muayene randevusu için telefonla veya bazı internet siteleri aracılığıyla ücret talep eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği bildirildi - Araç sahiplerinin muayene öncesinde araca ait MTV borcu, trafik para cezası, OGS/HGS geçiş ücreti cezası ve trafik sigortası sorgulaması yapması gerekiyor - Aydınlatma, lastik, fren gibi aksamlar, sürekli kullanılan ve zaman içinde yıpranabilen aksamların, araç muayenesi sırasında o anlık kontrolleri gerçekleştiriliyor

Finans 01-02-20 11:08

Dijital Türkiye'de yeni dönem hedefi bütünleşik hizmet sunumu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: - "Dijital Türkiye Versiyon 1.1'in çalışmalarına başladık. Versiyon 1.1'de bütünleşik hizmet sunumuna odaklanacağız. Vatandaşlarımız araçlarına dair her şeyi, sigorta durumu, vergi borcu, trafik cezası, muayene durumu, hızlı geçiş bakiyesi gibi tüm bilgilerini Dijital Türkiye Platformu'nda oluşturulacak tek bir pencereden görebilecek" - "Dijital Türkiye Platformu üzerinden e-Nabız, internet vergi dairesi, e-Okul gibi dijital hizmet paketlerinin içinden öne çıkan hizmetleri de doğrudan tek platform üzerinden erişilebilir kılmaya yönelik çalışmalar devam etmektedir" - "Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin sağladığı avantajlar sayesinde, minimum belge sayısı ile etkin hizmet veren idari yapımızı, Dijital Türkiye Platformu'nda kat ettiğimiz aşamayla taçlandırmış durumdayız" - "Dijital Türkiye versiyon 1.1'i yıl sonu itibarıyla tamamlayarak bütünleşik hizmet sunumu ile sistemin akıllılaştırılmasına odaklanarak Dijital Türkiye 2.0 yolculuğumuza başlayacağız"

Haber 24-07-19 16:59

Kangal Belediye Başkanı Öztürk, Verdiğimiz sözlerin çoğunu tamamladık

Kangal Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Öztürk, 10 yıllık görev süresinde ilçeye önemli hizmetlerde bulunduklarını belirterek, verdikleri sözlerin yüzde 90’nını tamamladıklarını ifade etti.Borçla devralınan, personelin muayene olamadığı, ilaçlarını alamadığı, araçlarda mazotun olmadığı ve 20 milyon lira borcu olan Kangal Belediyesi 10 yıllık hizmet süresince imrenilen bir belediyeye dönüştü.Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Sivas’ın en değerli en marka ilçesinin Kangal olduğunu belirterek, "2009 yılından bu güne kadar da bu ilçe halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz, onurunu yaşıyoruz.

Yurthaber 22-02-19 12:30

e-Devlet'te işlem sayısı 2,5 milyarı geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: - "e-Devlet Kapısı kayıtlı kullanıcı sayısında 40 milyon olan yıl sonu hedefimizi, 1 Aralık itibarıyla aştık" - "e-Devlet'te 4 binden fazla elektronik hizmeti kullanıcılarımıza sunuyoruz. Bu yıl toplam hizmet kullanım sayısı, 2 milyar 527 milyon 133 bin 163'e ulaştı" - "2019'da e-Devlet Kapısı'na hizmet entegrasyonlarımız hızla devam edecek. Gelecek yıl kullanıcıların araçlarına ait vergi borcu, trafik cezası, muayene, sigorta bilgileri gibi farklı kamu kurum ve kuruluşlarındaki bilgilere tek bir hizmet üzerinden erişebilecek"

Finans 31-12-18 11:07

Emlak Vergisi Borcu Nereden ve Nasıl Öğrenilir?

Emlak vergisi her yıl iki taksitle ödenebilen bir vergi. Vergi borcu ödeme zamanı geldiğinde borç sorgulama nereden ve nasıl yapılır sorusu sıkça sorulmaya başlanıyor.

Haber 13-10-16 17:59

Vergi borcu sorgulama nasıl yapılıyor?

Vergi borcu sorgulama işlemi için uğraşmanıza gerek yok. e-Devlet bu hizmeti bünyesinde barındırıyor ve şifre sahibi herkes vergi borcu sorgulamasını e-Devlet Kapısı'ndan kolayca yapabiliyor.

Haber 29-09-16 15:42

(düzeltme) Maliye Bakanı Naci Ağbal, Aracını Muayene Yaptıracakken “trafik Cezası Borcu” Olduğunu Öğrendi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gelir İdaresi Başkanlığı personeline, vatandaşların vergi borcu olduğu konusunda zamanında uyarılması...

Yurthaber 28-05-16 14:46

TC ile GSS borcu sorgulama nasıl yapılıyor?

TC ile GSS borç sorgulama yapmak isteyenler e-Devlet hizmetlerinden faydalanabiliyor. GSS borç sorgulama ise varsa borcunuz öğrenebilir, ardından GİB üzerinden ödeme yapabilirsiniz.

Haber 11-05-16 16:36

Vergi borcu sorgulama araba için nereden yapmak gerekiyor?

Vergi borcu sorgulamanızı genel anlamda online olarak GİB sayesinde yapabiliyorsunuz. Araba için yapacağınız vergi borcu sorgulama da yine GİB üzerinden yapılır.

Haber 07-05-16 13:10

Araba vergi borcu sorgulama işlemi internetten nasıl yapılır?

Artık araba vergi borcu sorgulama işleminizi internetten gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet Kapısı'ndan yapılan araba vergi borcu sorgulama işleminin tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Haber 22-04-16 16:21

Araç vergi borcu sorgulama işlemini online yapabilirsiniz

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) İnternet Vergi Dairesi'nden araç vergi borcu sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Araç vergi borcu sorgulama ile borcunuzu öğrenebilir, ödemesini yapabilirsiniz.

Haber 18-04-16 09:43

GSS borç sorgulamanızı e-Devlet'ten anında yapabilirsiniz

Özellikle gençler, 'GSS borcu silinecek mi?' sorusuna yanıt arıyor. GSS borcunu öğrenmek isteyenler e-Devlet Kapısı'ndan GSS borç sorgulama işlemini gerçekleştirere, sorusuna anında yanıt buluyor.

Haber 06-04-16 14:51

Plaka ile araba vergi borcu sorgulama nasıl yapılır?

Vergi borcu sorgulama genel anlamda araba için kullanılan bir portaldır. Plaka bilgileriyle vergi borcu sorgulamasını online olarak yapabiliyorsunuz. Peki bu sorgulama nereden yapılıyor?

Haber 05-04-16 11:38

GSS borcu sorgulamak artık çok kolay

GSS borç sorgulama işlemini yaparak, borcunuzun olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Pek çok hizmeti bünyesinde barındıran e-Devlet'ten GSS borç sorgulama işlemini de kolayca yapabilirsiniz.

Haber 16-03-16 15:46

GSS borç sorgulaması nasıl yapılıyor?

GSS sorgulama ile geçmişe dair borcunuzun olup olmadığını anında öğrenebilirsiniz. Peki pek çok kişinin ortak sorunu olan GSS borcu sorgulaması nasıl yapılıyor? İşte GSS borç sorgulama detayları!

Finans 09-03-16 14:07

İşte GİB vergi borcu sorgulaması için yapılacaklar

Vergi borcu sorgulama ve ödeme işlemleri, E-devlet üzerinden online olarak kolayca halledebiliyor. Peki Vergi borcu sorgulaması nasıl yapılıyor? İşte GİB'in İnternet Vergi Dairesi hizmetinin detayları

Finans 08-03-16 16:09

Araç muayene istasyonları kilitlendi!

TÜVTÜRK araç muayene istasyonları Maliye Bakanlığı'nın borç sorgulama sistemindeki arızadan dolayı kilitlendi.

Finans 18-07-14 11:36

Tşof Başkanı Apaydın, “araç Muayene Gecikme Bedelleri Silinmeli”

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, vergi borcu ve gecikmiş muayene borçları sebebiyle trafikte bulunan 18 milyon...

Yurthaber 15-06-14 09:04

Tesk Başkanı Palandöken:

Vergi borcu ve yüksek muayene ücretleri sebebiyle trafikte bulunan 17 milyon 800 bin aracın 3,8...

Yurthaber 19-01-14 10:33

Sivas Emniyet Müdürlüğü’nden “kredi Kartı Borcu Sorgulama” Uyarısı

Sivas Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri internet üzerinden “Kredi Kartı Borcu Sorgulama”...

Yurthaber 19-07-13 12:27

Kırıkkale Belediyesinde Sms İle Borç Sorgulama Dönemi

Kırıkkale Belediyesi Akıllı Kent Otomasyonu Bilgi Sistemi (AKOS) projesi kapsamında SMS ile vergi, su borcu...

Yurthaber 12-11-12 17:59

"Pes" dedirtecek ücret!

Bankalar şimdi de bankamatiklerden bakiye sorgulama, hesap hareketlerini izleme, kredi borcu görüntüleme gibi işlemlerini de paralı hale getirdi.

Finans 27-08-12 16:42