Döviz Altın Haberleri

Kambiyo gider vergisi nedir? Kambiyo gider vergisi nasıl hesaplanır, ne zaman ödenir?

Özellikle döviz, altın gibi menkul kıymetler aracılığı ile alım satım yapan yatırımcılar için, kambiyo gider vergisinin tanımı önem taşır. Kambiyo, uluslararası ülkeler arasında para veya paranın yerini tutan evrakların değiştirilmesi işlemidir. Kambiyo gider vergisi nedir, nasıl hesaplanır?

Finans 11-07-2022 16:54

Döviz ve altını olanlar dikkat! Varlık Barışı'nda erken bildirime vergi teşviki geliyor

Dolar ve altını olanlar için Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yeni bir açıklama yapıldı. GİB Varlık Barışı ile yurt içi ve dışı varlıkların kayda alınması imkanının getirildiğini duyurdu. Son başvuru tarihi ise 31 Mart 2023 olarak açıklandı. Erken bildirimlerde ise vergide indirim yapılacak.

Finans 04-07-2022 16:12

Kiraya yüzde 25 sınırı sonrası kontratlar 2 Temmuz’a erteleniyor! “Bu iş 3’üncü sayfa haberlerine kadar gider”

Konut kiralarına getirilen yüzde 25 artış sınırı sonrası ev sahipleri yeni bir yola başvurdu. 1 Temmuz 2023 yılına kadar sürecek düzenlemenin haziranda başlaması nedeniyle ikinci kez kapsama girmek istemeyenlerin haziranda süresi gelen yeni kira kontratlarını 2 Temmuz’a ertelediği belirtildi. Ev sahipleri, yeni dönemde hava parası istemeye başlarken, ev sahiplerinin kirayı resmi olarak yüzde 25 artırıp, geri kalanını kayıt dışı alabileceği belirtildi.

Finans 16-06-2022 07:22

SON DAKİKA | Milyonlar bu açıklamayı bekliyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan temmuz zammı mesajı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kadıköy'de izinsiz düzenlenen yürüyüşte HDP'li bir vekilin polise yumruk atmasıyla ilgili olarak "Dünkü alçaklığın faillerine bunun bedelini yargı önünde muhakkak ödeteceğiz" dedi. Ücretlilerin gelirlerindeki azalışı telafi edecek çalışmalar yaptıklarını aktaran Erdoğan, "Bu çerçevede temmuz ayında enflasyon farklarıyla ocak ayında ücretlerdeki yeni düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız" diye konuştu.

Haber 13-06-2022 13:34

Düşük faizli konut kredisinde 178 bin lira cepte kalacak! TOKİ projeleri ise…

Yüksek kredi faizleri vatandaşın ev alma talebinin önünde büyük bir engel olarak görülüyordu. Ancak konut sahibi olmak isteyenler için açıklanan yeni destek paketleri ile vatandaş, düşük faizli krediye erişim imkanına kavuştu. Piyasada en düşük yüzde 1,20 ile kamu bankalarında olan oranlar, böylelikle ilk evini alacaklara yüzde 0,99, evin yüzde 50 değeri için döviz ve altın bozduranlara yüzde 0,89 ile sunulacak. Yani 1 milyon lira kredi çeken biri, 178 bin lira daha az ödeyecek...

Finans 11-05-2022 07:58

Konut kredisi nasıl alınır? Yüzde 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisinin başvuru şartları nelerdir?

Konut kredisi gündemde yer alan konuların başında geliyor. Ev hayali kuranlar, yüzde 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi detaylarını araştırıyor. Bu müjdeli haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, dün yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında konut almak isteyenler için yüzde 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi kampanyası yapıldığını açıkladı. Merak edilen yüzde 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisine dair detaylar!

Finans 10-05-2022 11:02

Düşük faizli konut kredisi için detaylar belli oldu! Altın ve dolarını satanlar…

Düşük faizli kredi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bir düzenleme yapıldı. Dün Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı karar ile sektöre hareket getirecek 3 çözüm paketi oluşturuldu. Yeni destek paketinin içindeki en dikkat çekici konu ise döviz ve altın için oldu. Döviz ve altın satarak konut alanlara düşük faizli kredi desteği getirileceği belirtildi. İşte konut destek paketine ilişkin son dakika haberinin detayları…

Finans 10-05-2022 07:06

'Dolar fiyatına aldanmayın, artması an meselesi’ dedi ve uyardı! İslam Memiş’ten çok konuşulacak yorum

Bir süredir altın ve döviz fiyatlarında belirsizlik havası hâkimken yatırımını nereye yapacağı konusunda kararsız kalanlar için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten ses getirecek bir değerlendirme geldi. Ev ve araba almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiğini belirten İslam Memiş, yatırımcının baskılanan dolar kuruna aldanıp dibi beklememesini tavsiye etti.

Finans 06-04-2022 15:48

22 Aralık çeyrek altın kaç para oldu? İşte gram, çeyrek, ons, yarım altın fiyatları!

Dövize endeksli mevduat sisteminin açıklanmasının ardından düşüşe gelen döviz, altın fiyatlarını da etkiledi. Çeyrek altın 20 Aralık'ta bin 700 TL'yi görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. İşte gram, çeyrek, ons, yarım altın fiyatları!

Finans 22-12-2021 08:01

Son Dakika: Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bankada, yastık altında dövizi olanlara çağrı yapmak istiyorum. Döviz kurundaki dalgalanma geçici olacaktır. Üretim modeli fırsatına yatırım yapmalılar." ifadelerini kullandı.

Haber 08-12-2021 19:03

Hak-İş'ten asgari ücret açıklaması: Batıdaki kriterler gibi görmemiz gerek...

Hak-İş Genel Başkanı Arslan, "Biz Türkiye’de asgari ücreti belirlemiyoruz. Biz Türkiye’de 6,5 milyon insanın geçim ücretini belirliyoruz. O yüzden kriterlerimizi batıdaki ülkelerin kriterleri gibi görmemiz gerekir" dedi.

Finans 29-11-2021 08:59

Akbank Genel Müdür Yardımcısı Keler’den kur ve faiz açıklaması

Akbank Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Alp Keler, dövizin fiyat hareketine uzun vadeli bakmak gerektiğini belirterek, "Ekonomik göstergelere bakmalıyız. Bunlar nedir; alım gücü paritesi, ülkeler arası faiz ve enflasyon farkı, merkez bankasının açıkladığı reel efektif döviz kuru endeksi… Bu seviyelere göre baktığımızda, aslında kurun olması gereken yerlerden çok uzak olmadığını söyleyebilirim." dedi.

Finans 17-11-2021 17:49

Türkiye'de 34 milyondan fazla kişi bireysel kredi kullanıyor, bu sayıya kredi kartı sahipleri de dahil

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun verdiği soru önergesini yanıtlayan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Kredi Kayıt Bürosu (KKB) kayıtlarına göre Türkiye'de 34 milyon 119 Bin 250 bireysel kredi müşterisi olduğunu açıkladı. BBC Türkçe'nin sorularını yanıtlayan bir Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) yetkilisi ise bu sayıya Türkiye'de kredi kartı kullanan kişilerin de dahil olduğunu söyledi. Ankara'dan Fundanur Öztürk'ün haberi.

Haber 14-09-2021 16:49

Merkez faiz kararını açıkladı mı? TCMB’nin faiz kararı ne oldu?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı bugün yapıldı. TCMB’nin yapacağı PPK toplantısının ardından faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından dolarda hareketlilik, piyasalar tarafından takip edildi.

Finans 12-08-2021 11:41

Yürürlüğe girdi! Milyonlar için büyük fırsat: 1100 TL'den 85 TL'ye düşüyor!

Yapılandırma yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonları sevindirecek haber de geldi. Borcu olanlar için büyük bir fırsat sunan yapılandırma yasası ile araç muayene borcunu ödemek isteyenler 1100 TL yerine 85 TL ödeyecek.

Finans 14-06-2021 12:46

Ekonomist Mahfi Eğilmez: Türkiye ‘akıl dışılık tuzağına’ düştü

Merkez Bankası'ndaki görev değişikliğinin ardından yurt içi piyasaların güne dalgalı bir seyirle başlaması gündem oldu. Naci Ağbal'ın görev değişikliğini değerlendiren Ekonomist Mahfi Eğilmez bu durumu, 'Türkiye “Akıl Dışılık Tuzağı”na düştü' şeklinde yorumladı.

Finans 22-03-2021 16:01

Türkiye kripto para kullanan ülkelerde Avrupa birincisi oldu!

Değeri bir trilyonun üzerine çıkan Bitcoin'le birlikte alt coinlerde yükselmeye devam ederken, Türkiye'den binlerce yatırımcının kripto para borsasında olduğu açıklandı. Yapılan açıklamada, Avrupa'da kripto para borsasında en çok yatırım yapan ülke Türkiye oldu.

Finans 09-03-2021 12:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrıda bulunduğu 'Varlık Barışı'nda sıfır vergi fırsatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrıda bulunduğu yeni 'varlık barışı' uygulamasında, geçmiştekilerden farklı olarak yurt dışından getirilen varlıklar nedeniyle herhangi bir vergi ödenmeyecek. Yeni varlık barışı uygulamasında öncekilerden farklı olarak varlıklarını yurt dışından getirenlerin, bunlar nedeniyle herhangi bir vergi ödemesi gerekmeyecek. Söz konusu varlıkların Türkiye'ye getirilebilmesi için vergi mükellefi veya Türk vatandaşı olma zorunluluğu bulunmuyor.

Finans 26-11-2020 11:10

Dolar 8,5 Lirayı Görürken Enflasyon Yükseliyor

Öğle saatlerinde 1 dolar serbest piyasada 8,50 liradan işlem görürken 1 Euro 9,95 liraya yükseldi. Yıllık enflasyon ise yüzde 11,89’a yükseldi

Haber 03-11-2020 17:38

Vergi borçlarına af: Kamuya borç 18 taksitte ödenebilecek, peşin ödemede faizin yüzde 90'ı silinecek

İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına ilişkin torba yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Teklife eklenen maddeyle, vergi, prim dahil, kamuya olan borçların yapılandırılarak 18 taksitle ödenmesinin yolu açıldı. Teklif kamuoyunda "varlık barışı" olarak adlandırılan düzenlemeyle, yurt içi veya yurtdışındaki döviz, altın gibi menkullerini kayıt altına aldıranlara vergi muafiyeti getirilmesini de öngörüyor. Ayşe Sayın'ın haberi.

Haber 23-10-2020 23:07

Yeni istihdam teklifi: AKP'nin TBMM Başkanlığı'na sunduğu teklif ne içeriyor?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) koronavirüs salgınının istihdam alanındaki olumsuz etkilerini gidermek amacıyla yeni istihdam paketine ilişkin yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. Varlık barışı, hızlı işe dönüş ödeneği öngören yasa teklifine, vergi ve sigorta prim affı ekleneceği bildirildi.

Haber 16-10-2020 23:38

Kütahya’da FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 21 kişiden 11’i tutuklandı

Kütahya’da polisin düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 21 kişiden 11’i tutuklandı.Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri ekiplerince Perşembe günü sabah saat 07.00’de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

Haber 12-10-2020 23:32

Kütahya’da eş zamanlı FETÖ operasyonu: 21 gözaltı

Kütahya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bu sabah düzenlediği eş zamanlı FETÖ operasyonunda, aralarında FETÖ’nün ’il ablası’ ile örgütün para kasası konumundaki şahısların da bulunduğu 21 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 09-10-2020 09:53

Altın ithalatında 30 yılın rekoru kırıldı

Küresel çapta altın fiyatlarındaki artışa dolar/TL kurunda yükselişi de eklenince Türkiye'de altın talebi patlama yaptı. Yaşanan bu talep artışıyla birlikte altın ithalatı da 30 yılın en yüksek seviyesine çıktı.

Finans 02-09-2020 15:51

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Eylem hazırlığındaki terörist 37 kilogram TNT ile Adana'da yakalandı

İçişleri Bakanlığı, metropollerde sansasyonel bombalı eylem hazırlığındaki teröristin 37 kilogram TNT ile Adana'da yakalandığını bildirdi.

Haber 15-08-2020 21:05

Varlık Barışı’nda son hafta

Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarının Türkiye'ye getirilmesi ile Türkiye’de bulunan ancak kayıtlarda yer almayan bazı varlıkların kayda alınması için en son bildirim süresi 30 Haziran’da sona eriyor.

Finans 25-06-2020 11:10

Kredi faiz oranları güncellendi: Taşıt, konut ve tüketici kredilerinde indirim!

Koronavirüs nedeniyle her gün piyasalarda; döviz, altın vb. Fiyatlarında yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak bankalarda kredi faiz oranları için bir çalışma yaptı. İşte Ziraat, TEB, Halkbank, Garanti, Vakıfbank, İş Bankası, Yapı Kredi ve tüm bankaların güncel kredi faiz oranları...

Finans 16-03-2020 10:56

TCMB Başkanı Murat Uysal soruları yanıtladı: (3)

"2020 yılındaki adımlarımızın zamanı ve boyutu, gelen verilere ve enflasyon görünümündeki gelişmelere göre belirlenecektir. Kararlarımızı verilere ve enflasyondaki gelişmelere göre alıyoruz" - "Rezervler ve likidite yönetimi konusunda diğer merkez bankalarının uygulamalarını dikkate aldığımızda yeterince şeffaf ve bilgilendirici olduğumuzu söyleyebilirim" - "Şu an finansal koşullar kredileri ve iktisadi faaliyetleri destekleyici konumda. Politika duruşumuz da hedeflenen dezenflasyon politikasıyla uyumlu"

Finans 30-01-2020 14:54

Merkez Bankası 2020 yıl sonu enflasyon tahminini değiştirmedi

Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, yılın ilk enflasyon raporunu açıkladı. Uysal, "Enflasyonun yıl sonunda yüzde 8,2 olarak gerçekleşeceği, 2021 yıl sonunda yüzde 5,4'e gerileyeceği tahmin edilmektedir" dedi.

Finans 30-01-2020 10:45

Borsa İstanbul VİOP'ta 'Akşam Seansı' cuma günü başlıyor

VİOP'ta cuma günü devreye alınacak Akşam Seansı, saat 19.00'da başlayacak ve saat 23.00'e kadar devam edecek. Akşam Seansı uygulaması ile birlikte VİOP'ta işlem saatlerinin uluslararası piyasalar ile aynı anda açık olduğu sürenin artırılarak yatırımcıların daha etkin risk yönetimi yapabilmelerine imkan sağlanması hedefleniyor.

Finans 15-01-2020 17:08

Borsa İstanbul VİOP'ta Akşam Seansı cuma günü başlıyor

VİOP'ta cuma günü devreye alınacak Akşam Seansı, saat 19.00'da başlayacak ve saat 23.00'e kadar devam edecek - Akşam Seansı uygulaması ile birlikte VİOP'ta işlem saatlerinin uluslararası piyasalar ile aynı anda açık olduğu sürenin artırılarak yatırımcıların daha etkin risk yönetimi yapabilmelerine imkan sağlanması hedefleniyor - Meksa Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Ergün Tekgül: - "Gelecek ay 15'inci yılını tamamlayacak olan VİOP'un dünya borsalarına entegre olması yönünde atılmış çok önemli bir adım" - "İşleyiş esasları dikkate alındığında, Akşam Seansını, bir gün sonrasının açılış seansı olarak görülmesi gerektiğini düşünüyoruz."

Finans 15-01-2020 15:56

TEB, CEPTETEB İŞTE ile KOBİ ve işletmelerin işini kolaylaştıracak

TEB, KOBİ’lerin yanı sıra tüm ticari firmaların talep ve ihtiyaçlarına göre geliştirdiği CEPTETEB İŞTE’yi hayata geçirdi - TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi: - "2015 yılında hayata geçirdiğimiz dijital bankacılık platformu CEPTETEB’in müşteri sayısı dördüncü yılında 900 bini geçti. Mobil bankacılık kanalını kullanan müşterilerimizin sayısı ise 1,5 milyonu aştı" - TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz: - "Bu uygulamayı geliştirirken uzun bir araştırma safhasının ardından Türkiye'nin dört bir yanındaki KOBİ müşterilerimizle bire bir görüşerek ihtiyaç analizi yaptık"

Finans 09-01-2020 12:13

FETÖ ile korkutarak dolandırıcılık yapanlara dava

İddianamede, örgüt içinde "atıcı", "aracı" ve "eldenci-çekici" gibi farklı statüler bulunduğu, suçtan kazanılan para ve mal varlıklarının statüye göre belirlenen oranlarda paylaşıldığı belirtildi - Sanıkların "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte bilerek isteyerek yardım etmek", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama", "kişinin kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık" suçlarından cezalandırılmaları istendi

Haber 13-12-2019 11:08

İçi döviz ve altın dolu kasayı böyle çaldılar

Bağcılar’da bir evden içinde 200 bin TL değerinde döviz, altın ve değerli eşya olan çelik kasayı çalarak kayıplara karışan şahıslar yakalandı.

Haber 21-11-2019 13:09

Bursalı memurlar Cumhurbaşkanı’na mektup gönderdi

Bursa’da bir araya gelen onlarca memur 2020 yılında yapılması planlanan 4+4 memur maaşlarına tepki göstererek Cumhurbaşkanı’na mektup gönderdi.Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilciliğine bağlı onlarca memur gelen zamlar ve artan enflasyonla birlikte maaşlarının eridiğini belirterek yeni yılda yapılacak 4+4 memur maaşlarına az bularak duruma tepki gösterip istek ve dileklerinin bulunduğu mektupları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a, HDP hariç tüm siyasi partilerin grup başkan vekillerine gönderdi.Mektup gönderdikten sonra açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi İbrahim Bulut, "Önümüzdeki sene için memur ve emekli maaşlarına yüzde 4+4 zam yapılması kararlaştırıldı.

Haber 12-11-2019 16:15

Kuveyt Türk’ten ilk yarıda 601 milyon TL net kâr

Kuveyt Türk, yılın ilk yarısında yüzde 25 artışla 601 milyon TL net kar elde etti - Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan: - “Başarılı geçen ilk çeyreğin ardından yılın ilk yarısını da hedeflerimiz üzerinde bir büyümeyle kapattık. Ekonomi yönetiminin düzenlemeleriyle birlikte bankacılık sektöründeki yatay seyir yılın ikinci yarısında yukarı yönlü ivmelenecektir” - “İlk yarı verileriyle birlikte yıl sonuna kadar ulaşacağımızı öngördüğümüz 85 milyar TL aktif büyüklük tutarının üzerine çıktık. 1 milyar TL’nin üzerinde net kâr hedefimize de sağlam adımlarla yaklaşıyoruz”

Finans 01-08-2019 12:03

Kuveyt Türk TradePlus ile piyasalar 24 saat cepte

Kuveyt Türk, yeni mobil uygulaması TradePlus ile yatırım fonları, hisse senetleri, döviz, altın, gümüş gibi yatırım araçlarını cebe taşıyor

Finans 20-06-2019 12:39

Dövizde işlem kaybına sigorta

Türkiye’de ilk kez döviz, altın ve gümüş alım satımlarında anlık yaşanabilecek teknik mağduriyetlere karşı Doğa Sigorta'dan çözüm önerisi geldi

Haber 24-05-2019 09:54

FETÖ'nün yeni yapılanmasına büyük darbe

Balıkesir merkezli 4 ilde FETÖ'nün yeniden yapılanmasına yönelik operasyonda, örgüt evlerinde farklı yerlere gizlenmiş yüksek meblağda Türk lirası, döviz ve altın ele geçirildi - Örgütten kopmaları önlemek ve motivasyonu yüksek tutmak için dağıtılan paraların, yardım adı altında toplandığı gibi tarihi eser kaçakçılığı yapılarak da elde edildiği belirlendi - Operasyonda çok sayıda cep telefonunun yanı sıra önemli bölümü yabancılar ve sahte kimlikler üzerine alınmış 150 SIM kart da bulundu

Haber 27-02-2019 11:31

Jandarma'dan hırsızlık şebekesine operasyon 5 gözaltı

Aksaray'da 4 evden 300 bin lira değerinde döviz, altın ve Türk lirası çaldığı ileri sürülen 5 kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı.  Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri  Helvadere Beldesi ile Kargın köyünde 4 evden 300 bin lira değerinde, döviz, altın ve Türk lirası çalınması üzerine çalışma başlattı.

Haber 20-02-2019 14:35

DHA YURT BÜLTENİ -11

  Teröristlerin yaktığı tarihi camide 3 yıl sonra ezan sesi duyulacak Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde 7 Aralık 2015'te PKK'lı teröristlerin yaktığı Osmanlı İmparatorluğu'nun Diyarbakır'daki ilk eserlerinden olan 503 yıllık Fatihpaşa (Kurşunlu) Camisi restore edildi.

Haber 20-02-2019 14:05

Jandarmadan hırsızlık şebekesine operasyon: 5 gözaltı- Yeniden

AKSARAY'da 4 evden toplam 300 bin lira değerinde döviz, altın ve Türk lirası çaldığı ileri sürülen 5 kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Haber 20-02-2019 14:03

Jandarmadan hırsızlık şebekesine operasyon: 5 gözaltı

AKSARAY'da 4 evden 30 bin lira değerinde döviz, altın ve Türk lirası çaldığı ileri sürülen 5 kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Haber 20-02-2019 14:03

Bakan Albayrak: Yeni bir vergi veri analiz merkezi kuruyoruz (2)

MİLLETVEKİLLERİNİN SORULARINI YANITLADI Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, TBMM Genel Kurulu’nda, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın 2019 yılı Bütçesi hakkında milletvekillerinin sorularını yanıtladı. "Niye döviz, altın ihaleleri yapıyor Hazine?" sorusuna Bakan Albayrak, "Son birkaç yıldır sadece Hazinemizin ortaya koyduğu altına dayalı tahvil ihracı, son iki yılda 6,5 tona yakın altının yastık altından” yanıtını verdi.

Haber 18-12-2018 22:11

DHA YURT BÜLTENİ - 22

Gelibolu’da öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı: 13'ü öğrenci, 15 yaralı   ÇANAKKALE’nin Gelibolu ilçesine bağlı Evreşe beldesinin Yülüce köyü yolu üzerinde öğrencileri taşıyan servis minibüsü ile kamyon çarpıştı.

Haber 18-12-2018 22:07

'Varlık Barışı'nda süre uzatıldı! Son gün ne zaman?

Gerçek ve tüzel kişilerin yurt dışındaki para, altın, döviz gibi varlıklarının Türkiye'ye getirilmesinde vergi avantajı sağlayan "Varlık Barışı" uygulamasında süre 6 ay uzatıldı.

Finans 01-12-2018 10:10

Varlık Barışında süre uzatımı

Gerçek ve tüzel kişilerin yurt dışındaki para, altın, döviz gibi varlıklarının Türkiye'ye getirilmesinde vergi avantajı sağlayan "Varlık Barışı" uygulamasında süre 6 ay uzatıldı

Finans 01-12-2018 09:50

İran'da stokçulara operasyon

Ülkenin birçok kentinde stokçulara düzenlenen operasyonlarda tonlarca gıda maddesi, beyaz eşya, ithal ilaç ve otomobil parçaları ele geçirildi

Haber 16-08-2018 17:54