Berdan Mardini Haberleri Ve Son Dakika Berdan Mardini Haberleri

Berdan Mardini Haberleri Ve Son Dakika Berdan Mardini Haberleri

5 Kasım 1978 Diyarbakır doğumlu Berdan Merdani oyuncudur. Akrep burcu olan Berdan Merdani’nin asıl adı Engin Karademir’dir. Babasının mesleği geraği farklı şehirlerde yaşayan Merdani, ilkokulda tiyatro ile tanıştı ve ortaokul ile lisede de okul piyeslerinde oynamaya devam eden Mardini, babasının emekli olmasının ardından İstanbul’da Avcılar’a yerleşti. Babasının açtığı tekstil firmasında kardeşleri ile birlikte çalışan Merdani çeşitli mekanlarda sahne almaya başlayarak müzik dünyasına adım attı. 2002’de ilk albümü olan Aman Aman’ı çıkardı ve bunu sırasıyla Türküler, Sen Var Ya Sen, Senden Çocuğum Olsun, Annem Kızıyor, Hazır mısın?, Çek Tetiği, Dur Bari, Kimim Ben albümleri takip etti. Müzik kariyerinin yanında Sızı, Kolpaçino 3. Devre, Perçem ve Kuşun Yarası yapımlarında rol aldı.

Berdan Mardini Haberleri

Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini genç sevgilisiyle evlendi mi?

Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan ünlü türkücü Berdan Mardini'nin kendisinden yaşça küçük Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açması çok konuşulmuştu. Mardini'nin sevgilisi için 'Kızı yaşında' yorumları yapılmıştı. Ünlü isim şimdi de evlilik açıklamasıyla gündeme geldi.

Magazin 05-04-2024 08:05

Berdan Mardini'nin 3 katlı lüks villasını görenler hayran kaldı! Özel yapım villada yok yok... 'Saray yavrusu gibi'

Özel hayatı, lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Berdan Mardini bu defa lüks villasıyla adından söz ettirdi. Ünlü ismin 3 katlı lüks villasını görenler hayran kaldı. Berdan Mardini'nin özel yapım villasının içerisinde yok yok...

Magazin 24-02-2024 13:11

Berdan Mardini ile Tıvorlu İsmail bir araya geldi, sosyal medya yıkıldı! 'Gözlerimden özür dilerim'

Renkli kombinleri, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Berdan Mardini bu defa fenomen Tıvorlu İsmail ile bir araya geldi. 'Hep Yek' setinde düet yapan ünlü isimlerin o anları sosyal medyayı salladı. O görüntülere yorum yağdı.

Magazin 22-02-2024 13:19

Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini galaya genç sevgilisiyle katıldı... Süper minisiyle dikkat çekti

Eski eşi Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde ayrılan Berdan Mardini boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü türkücünün sevgilisiyle arasındaki yaş farkı dikkat çekmiş ve sosyal medyada adeta yorum yağmıştı. Eleştirilere aldırış etmeyen Berdan Mardini şimdi de genç sevgilisiyle el ele galaya katıldı.

Magazin 10-01-2024 13:11

Berdan Mardini

Berdan Mardini Hakkındaki Haberler Mynet'te. Berdan Mardini Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Berdan Mardini tarzıyla Ebru Şancı'nın diline düştü! 'Neremi göstereyim?' yanıtı olay oldu

Son dönemde özel hayatı ve farklı giyim tarzıyla dikkat çeken ünlü türkücü Berdan Mardini ticarete atılmış ve köyüne fabrika kurmuştu. Gül suyu ve yağıyla kozmetik işine giren Mardini son olarak gül desenli takımıyla poz verdi. Ünlü ismin son pozları sosyal medyada gündem olurken Ebru Şancı'dan yorum gecikmedi.

Magazin 20-12-2023 17:04

Berdan Mardini gül desenli takımıyla sosyal medyayı salladı! Eleştirilere bakın nasıl cevap verdi

Son dönemde özel hayatı ve farklı giyim tarzıyla dikkat çeken ünlü türkücü Berdan Mardini ticarete atılmış ve köyüne fabrika kurmuştu. Gül suyu ve yağıyla kozmetik işine giren Mardini gül desenli takımıyla poz verdi. Ünlü ismin son pozları sosyal medyanın diline düşünce Berdan Mardini'den yanıt gecikmedi.

Magazin 19-12-2023 15:12

44 yaşındaki Berdan Mardini genç aşkıyla el ele görüntülendi! Tarzı dikkat çekti

Eski eşi Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde ayrılan Berdan Mardini yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü türkücünün sevgilisiyle arasındaki yaş farkı dikkat çekmiş ve sosyal medyada adeta yorum yağmıştı. Mardini genç sevgilisiyle ilk kez el ele görüntülendi.

Magazin 18-10-2023 11:48

Evini arabasını satıp 120 milyon TL’ye fabrika kurmuştu! Berdan Mardini yatırımını bakın nereye yaptı

Son dönemde özel hayatı ve farklı giyim tarzıyla dikkat çeken ünlü türkücü Berdan Mardini evini arabasını satıp köyüne farbrika kurmuştu. 120 milyon TL'lik yatırımıyla 350 kişiye istihdam sağlayan Mardini yatırımını bakın nereye yaptı.

Magazin 29-09-2023 14:28

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Berdan Mardini ile Dilara Talay aşka geldi! O pozları yorumlara kapattı

Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan ünlü türkücü Berdan Mardini, Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sevgilisi ile arasındaki yaş farkı çok konuşulan Berdan Mardini aşk dolu pozlarını peş peşe paylaştı. Mardini, o pozları yorumlara kapattı.

Magazin 21-09-2023 15:40

Barbie kombini olay olan Berdan Mardini isyan etti! Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım

Yeni aşkı ve iddialı tarzıyla sık sık gündem olan Berdan Mardini en son Barbie akımına uyduğu pembe kıyafeti ile dikkat çekmişti. Ünlü isim gelen eleştirilere isyan etti.

Magazin 02-09-2023 14:43

Berdan Mardini Barbie akımına uydu! Pembeler içinde poz verdi! Barbie evde ağlıyor

Türkücü Berdan Mardini güncel akımları yakından takip etmeye devam ediyor. Dünyayı kasıp kavuran Barbie akımına Berdan Mardini de katıldı. Ünlü türkücü pembeler içinde poz verdi, sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 31-08-2023 22:28

Berdan Mardini tarzıyla yine sosyal medyayı salladı! 'Bu sefer masa örtüsü' dedi ve yorumlara kapattı

Özel hayatı, lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Berdan Mardini farklı giyim tarzıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz ay genç sevgilisiyle paylaştığı fotoğraf sonrası eleştiri yağmuruna tutulan ünlü türkücü bu defa ilginç tarzıyla sosyal medyanın diline düştü. Mardini, fotoğrafına eklediği mesajla herkesi güldürdü.

Magazin 22-08-2023 13:03

Berdan Mardini'nin 3 katlı lüks villasını görenler hayran kaldı! İçinde yok yok! Konser salonu, havuz, kış bahçesi...

Özel hayatı, farklı giyim tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Berdan Mardini şimdi de 3 katlı lüks villasıyla gündem oldu. 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi’' programının konuğu olan ünlü türkücünün evini görenler hayran kaldı. Mardini'nin özel yaptırdığı villasının içinde yok yok.

Magazin 18-08-2023 09:51

Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini genç sevgilisiyle pozuna bakın ne yazdı

Eski eşi Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde ayrılan Berdan Mardini yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü türkücünün sevgilisiyle arasındaki yaş farkı dikkat çekmiş ve sosyal medyada adeta yorum yağmıştı. Mardini genç sevgilisiyle yeni pozunu paylaştı.

Magazin 05-08-2023 09:31

Renkli kombini çok konuşulmuştu! Berdan Mardini gelen yorumlara kayıtsız kalamadı! 'Yok Berdan Barbini'

Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan ünlü şarkıcı Berdan Mardini geçtiğimiz günlerde renkli kombini ile sosyal medyanın diline düştü. Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açan ünlü türkücünün sevgilisi ile arasındaki yaş farkı da çok konuşulmuştu. Berdan Mardini artık gelen yorumlara kayıtsız kalamadı.

Magazin 02-08-2023 11:43

Berdan Mardini renkli stiliyle sosyal medyanın diline düştü! Genç sevgili yaramış

Türkücü Berdan Mardini bir süredir birlikte olduğu Dilara Talay ile fotoğrafını paylaşınca gündeme gelmişti. Genç aşkıyla adından söz ettiren Mardini şimdi de renkli tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 01-08-2023 10:54

Türkücü Berdan Mardini sevgilisini paylaştı! Görenler Bu kız küçük değil mi? dedi

Türkücü Berdan Mardini bir süre önce çocuklarının annesi Fatoş Yelliler'den olaylık bir şekilde boşanmıştı. Son dönemde yeni girdiği işlerle uğraşan Mardini yeni bir aşka yelken açtı. Berdan Mardini sevgilisini paylaşınca olay oldu.

Magazin 04-07-2023 13:39

Survivor'a 15 gün dayanabilmişti! Tayt sevdası çok konuşulan Berdan Mardini bu kez de Berdan 'Barbie'ni oldu

Dünyanın en zor yarışması Survivor'a yalnızca 15 gün dayanabilen ünlü şarkıcı Berdan Mardini yine gündem oldu. Geçtiğimiz yıl, spor yaparken tayt giydiği için "Bana 'Berdan Taytini' diyorlar" açıklamasında bulunan Berdan Mardini, sosyal medya hesabında 'Barbie' akımına uyup bir hayranının hazırladığı görsele yer verdi.

Magazin 09-04-2023 12:18

Yeni iş için evini arabasını satmıştı! Berdan Mardini yeni işini paylaştı: Biz siyasete değil...

'Ev ve otomobillerimi satıp kozmetik markama yatırdım" diyen Berdan Mardini sosyal medya hesabından yeni işine dair paylaşımlar yaptı. Mardini paylaşımında "Biz siyasete değil arkamızda eser bırakmaya bakarız" dedi.

Magazin 03-04-2023 15:18

Berdan Mardini yeni yatırımını açıkladı! Paramı dolara yatırmak yerine...

Survivor şartlarına dayanamayıp yarışmadan kısa sürede ayrılan Berdan Mardini yeni işini açıkladı. Türkücü Berdan Mardini, lüks tüketimden vazgeçtiğini belirterek yaptığı yatırıma dair bilgi verdi.

Magazin 24-03-2023 12:03

Survivor Walison elendi mi? Walison yarışlarda neden yok? Murat Ceylan konseyde açıkladı!

Survivor Walison bir süredir yarışlarda görünmüyordu. Chaby ile birlikte oyunlarda takımına destek veremeyen Walison'un elenip elenmediği, neden oyunlarda yer almadığı merak edildi. Survivor izleyicileri yarışmacının durumunu merak ediyorlar. Chaby, Kahramanmaraş depremleri öncesinde yayınlanan bölümde, sağlık sorunları nedeniyle adadan kendi isteği doğrultusunda ayrılmıştı. Peki Survivor Walison elendi mi? Walison yarışlarda neden yok? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-02-2023 22:48

Survivor kamera arkasında yemek var mı? Berdan Mardini 15 günde 6 kilo verdi! Cırcır oldum

Survivor kamera arkasında yarışmacılara yemek verilip verilmediği her sezon merak edilir. Yarışma şartlarına dayanamayan ve adadan ayrılan Berdan Mardini 15 günde 6 kilo verdiğini söylerken iddialara dair de konuştu.

Magazin 26-01-2023 10:13

Survivor Berdan Mardini yarışmadan neden ayrıldı? Berdan Mardini elendi mi, diskalifiye mi oldu? Survivor'da beklenmedik olay!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün Survivor'da yaptığı açıklamada Berdan Mardini ve Seçkin Piriler'in yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. İzleyiciler için büyük bir şok olan gelişmede ayrılığın nedeni oldukça merak edildi. Büyük bir heyecanla başladıkları Survivor maceraları yarım kalan yarışmacıların devam edememesi izleyicileri de oldukça üzdü. Peki, Seçkin Piriler ve Survivor Berdan Mardini yarışmadan neden ayrıldı? Seçkin Piriler ve Berdan Mardini elendi mi, diskalifiye mi oldu?

Magazin 23-01-2023 08:27

Berdan Mardini ve Seçkin Piriler Survivor 2023'e veda etti! Survivor'ın bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum

Survivor 2023'de beklenmedik ayrılıklar yaşandı. Survivor'ın iddialı yarışmacılarından Berdan Mardini ile Seçkin Piriler yarışmadan ayrılma kararı aldı. Seçkin Piriler "Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum" dedi. Acun Ilıcalı'nın "Bu gelmiş geçmiş en zor Survivor olacak" dedi ve yarışmadan 1-2 yarışmacının daha ayrılabileceğini söyledi.

Magazin 23-01-2023 00:12

Survivor yarışmacıları haftalık ne kadar para alacak? Berdan Mardini'nin alacağı ücret şoke etti

Survivor 2023 sezona yine iddialı başladı. Farklı bir formatla ekrana dönen Survivor'da yarışmacıların alacağı haftalık ücretler olay oldu. İddialara göre Berdan Mardini tüm yarışmacıları geride bırakacak bir ücret alıyor. İşte Survivor'da kazanılan para...

Magazin 17-01-2023 10:53

BERDAN MARDİNİ KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Taytlı imajıyla olay olan Berdan Mardini Survivor 2023'te eleme potasına

Survivor 2023 kadrosunda yer alan Berdan Mardini, konseyde takım arkadaşlarının verdiği oylar sonucu eleme potasına girdi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de ekrana gelen Survivor'da Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimlerinden biri olan Berdan Mardini takım arkadaşlarına sitem etti. Peki, Berdan Mardini kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Magazin 17-01-2023 06:52

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 16 Ocak 2023 Pazartesi Survivor 2023 eleme adayları!

Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler olarak ikiye ayrılan takımlar dokunulmazlık mücadelesini kazanabilmek için rekabet etti. Zorlu geçen yarışmada günün kazananı parkur etaplarının bitimiyle belli oldu. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor 2023'ün ilk eleme adayları...

Magazin 17-01-2023 06:42

Berdan Mardini 'Survivor'a gidiyorum' dedi alay konusu oldu! Sosyal medyada yorum yağdı! 'Askere gider gibi...'

Son dönemde tarzı ve açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Berdan Mardin'i şimdi de Survivor 2023 yolcusu. Ünlü türkücü sosyal medya hesabından 'Survivor a gidiyorum. Dönünce görüşürüz inşallah. Hazırlıklar tamamlandı.' diye bir gönderi paylaştı. Sosyal medyada alay konusu oldu....

Magazin 04-01-2023 10:09

Berdan Mardini kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkılar Bizi Söyler'e Berdan Mardini konuk oldu!

Berdan Mardini, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumunu üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olarak katıldı. Hem şarkıcı hem oyuncu olan Berdan Mardini, Survivor 2023 sezonunda da boy gösterecek. Peki Berdan Mardini kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Berdan Mardini kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 01-01-2023 04:49

Taytlı paylaşımın sırrı çözüldü... Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor 2023'te yarışacak ilk isim Berdan Mardini oldu

Yeni bir formatla ekrana dönmeye hazırlanan Survivor 2023'te yarışacak ilk isim belli oldu. Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu Survivor programının 2023 kadrosunda yer alacak olan ilk ismi açıkladı. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, ünlü türkücü Berdan Mardini'nin Survivor 2023'te yarışacağını duyurdu.

Magazin 12-12-2022 15:51

Berdan Mardini taytla futbol oynadı! Dalga konusu oldu

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla sık sık adından söz ettiriyor. Berdan Mardini, son olarak tayt giydiği için "Bana 'Berdan Taytini' diyorlar" açıklamasını yapmıştı. Ünlü şarkıcı bu defa taytla futbol oynadığı anları paylaştı.

Magazin 07-12-2022 15:01

Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar!

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 43 yaşındaki ünlü şarkıcının, tayt giyip spor yaptığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Önceki akşam Kıbrıs'ta sahne alan şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mardini, "Hakarete varan durumlar oluyor" diyerek şaşırtan açıklamalar yaptı.

Magazin 30-11-2022 12:03

Berdan Mardini'ye canlı yayında eski karısı Fatoş Yelliler ile ilgili soru gelince sinirlendi

Türkücü Berdan Mardini katıldığı canlı yayında bazı operasyonlar geçirip değiştiğini kabul etti. Mardini'ye canlı yayında yasak aşk iddialarının gölgesinde boşandığı eşi Fatoş Yelliler'in değişimi sorulunca ünlü türkücü sinirlendi.

Magazin 25-11-2022 15:30

Öz amcasının 'Mülkleri ele geçirdi: Evime adamlar yollayıp dövdürdü' iddiasına Berdan Mardini'den jet yanıt

Berdan Mardini'nin öz amcası Şahin Karademir, ünlü şarkıcı ile ilgili skandal niteliğinde iddialar ortaya atmış, yeğeni tarafından dolandırıldığını ve 15 kişi tarafından Avcılar'daki evinin önünde dövdürüldüğünü iddia etmişti. Konu hakkında sessizliğini bozan Berdan Mardini, ‘İğrenç bir iftira’ dedi.

Magazin 14-11-2022 15:32

Berdan Mardini'nin amcasından şok suçlama! Gayrimenkullerini ele geçirip 6.5 milyonluk haciz yolladı

Berdan Mardini'nin öz amcası Şahin Karademir, ünlü şarkıcı ile ilgili skandal niteliğinde iddialar ortaya attı. Amca Karademir, yeğeni Berdan Mardini tarafından dolandırıldığını ve 15 kişi tarafından Avcılar'daki evinin önünde dövdürüldüğünü iddia etti.

Magazin 12-11-2022 14:10

Berdan Mardini tayt giyip spor yaptı! Sosyal medyayı ikiye böldü

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla sık sık adından söz ettirdi. 43 yaşındaki ünlü şarkıcı, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Tayt giyip spor yapan Mardini'nin o görüntüsü sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 05-11-2022 11:08

Berdan Mardini içli köfte yaparken elini burnuna götürünce... Burnunun lezzetini kattı

Fatoş Yelliler tarafından aldatılan ve olaylı bir boşanma süreci geçiren Berdan Mardini evinin kapılarını 2. Sayfa'ya açtı. Annesiyle içli köfte yaptığı anlar ekrana yansıyan Berdan Mardini yemek yaparken yaparken elini burnuna götürünce sosyal medyayı salladı. Berdan Mardini'yi görenler "Burnunun lezzetini kattı" deyince türkücüden de yanıt gecikmedi.

Magazin 27-10-2022 09:08

Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler süper minili poz verdi! Frikiğini böyle sansürledi

Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada aktif olan Yelliler son olarak süper mini elbisesiyle poz verip frikiğini de emojiyle sansürledi.

Magazin 17-10-2022 11:35

Berdan Mardini'nin Tekneden görüntüleri geldi dediği eski eşi Fatoş Yelliler'den cesur paylaşım!

Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler hakkında şoke eden iddialarda bulunmuştu. "Bana teknede uyuşturucu kullanırken görüntüleri geldi" diyen Mardini'nin sözleri gündemdeyken Fatoş Yelliler sosyal medya hesabından cesur bir paylaşım yaptı. Fatoş Yelliler yine dekolte kısmına ise emoji koymayı ihmal etmedi.

Magazin 28-06-2022 12:05

Berdan Mardini eski karısı Fatoş Yelliler'i yerden yere vurdu! Otel odasında başka adamlarla... suçlamasına Fatoş Yelliler'den yanıt

Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Fatoş Yelliler, son dönemde cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyordu. Berdan Mardini eski karısıyla ilgili yaptığı açıklamalarla şoke etti. Mardini iddiasında eski karısı tarafından defalarca kez aldatıldığını söyleyerek Fatoş Yelliler'in otel odalarında başka adamlarla olduğunu sözlerine ekledi. Fatoş Yelliler sosyal medyadan ateş püskürdü! İşte olay açıklamanın detayları...

Magazin 27-06-2022 14:59

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler göğüs dekoltesini paylaştı! Küçük sansür

Berdan Mardini'yi aldatarak olaylı boşanma süreciyle dikkatleri üzerine çeken Fatoş Yelliler, Instagram pozlarıyla gündemde. Cesur paylaşımlar yapan ünlü isim yine göğüs dekoltesine küçük bir sansür koyarak paylaşım yaptı.

Magazin 03-06-2022 17:46

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den mini şortuyla sere serpe poz

Türkücü Berdan Mardini ile evliyken yasak aşk yaşadığı iddia edilen ve ayrılık sonrası Gökhan Göz ile aşkıyla gündeme gelen Fatoş Yelliler pozlarıyla olay oldu. Kilo verip estetik müdahalelerle değişen Fatoş Yelliler'in mini şortuyla verdiği poz dikkat çekti.

Magazin 26-05-2022 13:53

Berdan Mardini 'yüklerinden' kurtuldu! Aşık olacağım insanın...

Fatoş Yelliler tarafından aldatılan ve boşanarak yeni bir aşka yelken açan Berdan Mardini yeni aşkıyla ilgili konuştu. Berdan Mardini yüklerinden kurtulduğunu söyleyerek "Aşık olacağım insanın çok bakımlı olması lazım" dedi.

Magazin 05-05-2022 08:05

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler dekolteyi abartınca paylaşımını sansürledi!

Ünlü türkücü Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler, uzun bir süre magazin gündeminde yer edinmişti. Özel hayatıyla sık sık gündem olan Yelliler, sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulmuştu. Yelliler, çok konuşulan sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Spor yaptığı anları yayınlayan Yelliler, göğüs dekoltesini sansürleyerek dikkat çekti.

Magazin 01-03-2022 10:27

Eski eşinin ihanetine uğramıştı! Berdan Mardini'nin yeni sevgilisi Morena Taraku'nun paylaşımları gündem oldu

Eski eşinin ihanetine uğradığı yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen Berdan Mardini, İbo Show'da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gönlünü yeni aşka açtığını dile getiren Mardini'nin Sırp sevgilisi paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 21-02-2022 11:23

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler derin göğüs dekoltesini emojiyle kapamaya çalıştı

Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler son pozuyla olay oldu. Göz'den de olaylı şekilde ayrılan Yelliler kırmızı elbisesiyle poz verdi. Fatoş Yelliler derin göğüs dekoltesini emojiyle kapamaya çalıştı.

Magazin 15-02-2022 10:44

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den spor pozu!

Türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ilişkileriyle gündemdeydi. Mardini'yi Gökhan Göz ile aldattığı iddia edilen boşanmanın ardından da Gökhan Göz ile aşk yaşayıp ayrılan Fatoş Yelliler kendini spora verdi.

Magazin 01-02-2022 09:27

Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa edip eşyalarını yakan sevgilisi Gökhan Göz şimdi de havaya ateş açtı

Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile aşk yaşadığı iddiasıyla tanınan Fatoş Yelliler gündemden düşmüyor. Sevgilisi Göz ile sürekli küsen Fatoş Yelliler yine ayrılık kararı aldı. Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa edip eşyalarını yakan sevgilisi Gökhan Göz ise bunu atlatamıyor. Göz içip içip havaya ateş açtı.

Magazin 28-12-2021 09:07

Yine ayrıldılar! Gökhan Göz, Fatoş Yelliler’e ait ne varsa sokakta yaktı

Türkücü Berdan Mardini'nin geçtiğimiz mart ayında boşandığı Fatoş Yelliler üç kere ayrıldığı Gökhan Göz ile barışmıştı. Ancak ilişki uzun sürmedi, geçtiğimiz hafta doğum günü partisi veren ikili yine ayrıldı. Gökhan Göz, Fatoş Yelliler’e ait ne varsa sokakta yaktı. Gökhan Göz aldatıldığına dair mesajları da ifşa etti. Yelliler ise ifşa sonrası açıklama yaptı.

Magazin 27-12-2021 08:47