Cennet Mahallesi Selim Haberleri

'Yabancı uyrukluların sağlık giderlerini Sağlık Bakanlığı karşılayacak' haberlerine yanıt geldi!

Bugün Resmi Gazete'de yayınlanan bir karar gündem olmuştu. 'Türkiye’ye gelen en fazla 7 bin yabancı hastanın tedavi giderleri ücretsiz olacak' kararıyla ilgili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 2024-05-11 19:11:39

Kars'ta dolu ve kar etkili oldu

Kars'ın Sarıkamış ile Selim ilçelerinde kar ve dolu etkili oldu.

Yurthaber 2024-05-08 09:35:25

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 2024-05-07 14:30:22

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu'ndan dikkat çeken çıkış! Selvi ve Namık Tan'a gönderme geldi: 'Kısaca mandacı bir yönetim istiyorsunuz'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin bir haftadır devam eden Osman Kavala'nın serbest bırakılması üzerine şekillenen yazıları tartışmalara neden olmayı sürdürüyor. Bu kez çıkış Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu'ndan geldi. Köroğlu, 'Salı Notu' başlığıyla paylaştığı yazısında sert ifadeler kullandı.

Haber 2024-05-07 11:27:01

Cumhurbaşkanı başdanışmanından dikkat çeken 'Osman Kavala' çıkışı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hiçbir önemi yok varsa yoksa...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu'ndan dikkat çeken bir 'Osman Kavala' çıkışı geldi. Köroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ne Osman Kavala'ymış arkadaş" ifadesinde bulundu.

Haber 02-05-24 12:35

Melek Baykal Cennet Mahallesi'nde ilk gün 'Çağla Şıkel'i öyle görünce... Saçlar bukle bukle, takma kirpikler...

Cennet Mahallesi dizisi halen daha büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin usta ismi Melek Baykal geçtimiz günlerde bir Youtube kanalına konuk oldu. Rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ile ilgili itiraflarda bulunan Baykal," Çağla sürekli kameraya bakıyordu. İlerleyen günlerde dayanamayıp çektim kenara, ‘Top model Çağla’yı unut. Burada ‘Pembe’nin kızı ‘Sultan’sın" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-04-24 14:44

Yüzlerce kupası olan lise, sportif başarılarıyla dikkati çekiyor

Trabzon'da eğitim hayatına 2001'de başlayan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, 23 yılda futbol, basketbol, hentbol, futsal, voleybol gibi alanlarda 300'e yakın kupa kazanıp milli takımlara sporcular yetiştirdi.

Yurthaber 30-04-24 11:15

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal'dan yıllar sonra gelen Alişan ve Çağla Şıkel itirafı! Biri manken biri türkücü oynayamam...

Müjdat Gezen'in konuğu olan Melek Baykal'dan yıllar sonra Cennet Mahallesi itirafı geldi. Usta oyuncu kendisine ilk teklif geldiğinde Alişan ve Çağla Şıkel'in adını duyunca bakın nasıl bir tepki vermiş. Baykal o iki isimden memnun olmadığını ve o isimlerle dizide rol almak istemediğini itiraf etti.

Magazin 28-04-24 15:07

Yıllardır bu halde! Vatandaşlar isyan etti: 'Dışarı çıkamaz olduk'

Sakarya'da bir su kanalında yaşanan kirlilik ve kötü koku, mahalle halkını isyan ettirdi. Mahalleli 1982'den beri atılan fabrika atıkları nedeniyle kirlilik oluştuğunu belirtirken, işletme yetkilileri arıtmalarının çalıştığını söyleyip iddiaları reddetti. Kızılcıkorman Mahallesi Muhtarı Mecit Kızıldağ, "İnsanlar akşam olduğu zaman sinekten, kokudan dışarı çıkamaz oldu" dedi. İşte detaylar...

Haber 28-04-24 11:45

Balıkçılar Marmara Denizi'nde ceset bulmuştu! Batuhan A gemisinin mürettebatına ait olduğu belirlendi

Marmara Denizi'nde, Karacabey ilçesinin Kurşunlu Mahallesi açıklarında, 2 gün önce balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan ceset bulunmuştu. Yapılan DNA incelemesinin ardından cesedin 73 gün önce batan 'BATUHAN A' isimli geminin mürettebatından Ahmet Atav'a (22) ait olduğu belirlendi.

Haber 27-04-24 00:18

Bir mahallenin geçim kaynağı oldu! Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar... Yoğun talep görüyor

İzmir'in Bayındır ilçesinde kuru otları boyayarak süs bitkisi haline getiren mahalle sakinleri, ürünleri yurt dışına gönderiyor. Çiçek ve süs bitkileri sektörünün önde gelen üretim merkezlerinden Bayındır'da yaklaşık 300 nüfuslu kırsal Turan Mahallesi sakinlerinin büyük bölümü ilkbahar mevsimiyle dağların yolunu tutuyor. 30'un üzerinde bitkiyi toplayan köylüler, doğal olarak bulamadıkları otları da bahçelerinde üretiyor. Hobi olarak başlanılan kuru otlar artık mahallenin geçim kaynağı.

Kadin 26-04-24 10:46

Fenerbahçe Alagöz bayrağı boğaz köprüsüne asıldı

Sezonu 4 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı'nın bayrağı İstanbul'daki Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne asıldı.

Spor 25-04-24 15:41

Hüseyin Çelik'in Erdoğan'ı ve MHP'yle ittifakı eleştirmesine peş peşe sert tepkiler: Hodri meydan...

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP ile ittifakını eleştirmesine arka arkaya sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Ogan da, Çelik'i hedef aldı. Ayhan Ogan, "Erdoğan'dan intikam alacaksanız da hodri meydan." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 17:11

Otobüs görevlisinin katilini halk kendi elleriyle cezalandırdı! Yaklayıp linç ettiler... Tekme,tokat, yumruk: Taşlarla kafasına vurarak öldürdüler

Honduras'ın kuzey kesimindeki San Pedro Sula'nın Barandillas semtinde hırsız olduğu iddia edilen bir kişi halk otobüsünde bir görevliyi vurarak öldürdü. Saldırı anı Barandillas Mahallesi Yedinci Sokak'ta bulunan bir vatandaş tarafından aracıyla kaydedildi. Silah sesinden korkan yolcular otobüsten koşarak kaçarken halk katili yakalayarak linç etti.

Trend 19-04-24 15:45

Adana'da süren Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında basın toplantısı yapıldı

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte 13 Nisan'da başlayan 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın, turizmin yıl geneline yayılması açısından önem taşıdığını söyledi.

Yurthaber 19-04-24 15:39

İzmit’e yeni eğitim döneminde 3 kreş geliyor

İzmit Belediyesinin, Şirintepe Mahallesi Ekopark’a kazandıracağı 6’ncı kreşin çalışmaları bugün başladı.

Yurthaber 17-04-24 14:00

Bahçeli A takımını belirledi! Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı detayı dikkat çekti

MHP'de yeni A takımı belirlendi. MHP Başkanlık Divanı'na İlyas Topsakal, Ahmet Selim Yurdakul, Vahit Kayrıcı ve Zuhal Topçu yeni giren isimler oldu. Aile, kadın ve sosyal hizmet politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine Ahmet Selim Yurdakul'un getirilmesi ise dikkat çekti.

Haber 15-04-24 15:35

Kene ısırması sonrası öldü, özel giysilerle toprağa verildi! Erzurum'da endişe yaratan görüntü

Erzurum'da, kene ısırması sonrası tedavi gördüğü hastanede ölen 2 çocuk babası 37 yaşındaki İrşat Yüksel, sağlıkçıların getirdiği özel giysiler giyen mahalledeki gençler tarafından toprağa verildi. Nüğürcük Mahallesi muhtarı Abubekir Gültekin, "Tedbir olarak böyle bir defin yapıldı" diye konuştu.

Haber 12-04-24 14:36

Ucu bucağı görünmedi! 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu

Bursa'da Cerrah Mahallesi sakinleri, toplu bayramlaşma için bir araya gelip, 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu; o anlar havadan görüntülendi.

Haber 10-04-24 12:46

O anlar havadan görüntülendi! İstanbul'a taşıdılar... Boş arazide tek sıralı kuyruklar oluştu

Arnavutköy’de Boğazköy İstiklal Mahallesi sakinleri, memleketlerinde asırlardır devam eden bayram sabahı geleneğini İstanbul’da sürdürüyor. Bayram namazının ardından çayırlık alanda tek sıralı kuyruklar oluşturan mahalleli köylerindeki bayramlaşma geleneğini İstanbul’a taşırken, o anlar havadan görüntülendi.

Haber 10-04-24 10:03

Zonguldak Belediyesi’nde devir teslim töreninde arbede! Ortalık bir anda karıştı

Zonguldak Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde ortalık karıştı. Belediye başkanı seçilen Tahsin Erdem’in koltuğu devraldıktan sonra uğurladığı eski Başkan Ömer Selim Alan’a sözlü müdahalede bulunuldu. Kısa süreli arbede çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Yaşananlardan sonra açıklama yapan Erdem, “Bu şekilde muamele bizim örgütümüzün muamelesi değildir. Bizim dışımızda gelişmiştir. Kendisinden özür diledim, burada da sizlerin huzurunda özür diliyorum” dedi.

Haber 04-04-24 16:16

35 mahalleli ilçenin ilk ve tek kadın muhtarı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Aksu ilçesi Güzelyurt Mahallesi muhtar adayı Teslime Döndü Yılmaz, en yakın erkek rakiplerine fark atarak ilçenin ilk ve tek kadın muhtarı oldu.

Yurthaber 02-04-24 11:41

Leylekler mahallenin maskotu oldu

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde bulunan Gültekin Mahallesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da misafirlerini kabul etti.

Yurthaber 02-04-24 11:24

Kilis'in tescilli lezzeti cennet çamuru iftar sofralarından eksik olmuyor! Ramazanda talep artıyor

Kilis'in coğrafi işaret tescilli lezzeti "cennet çamuru", ramazanda da damakları şenlendiriyor.

Yemek 30-03-24 12:48

Canlı Zonguldak seçim sonuçları! Zonguldak yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Ömer Selim Alan mı, CHP adayı Tahsin Erdem mi kazandı?

2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Türkiye yeniden sandık başına giderken heyecanlı bekleyiş başladı. Zonguldaklılar diğer illerde de olduğu gibi Zonguldak'ta hangi adayın kazanacağını merak ediyor. Zonguldak'ta AK Parti’nin adayı Ömer Selim Alan mı, CHP adayı Tahsin Erdem mi kazanacak? İşte Zonguldak yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 19:25

Kilis'in tescilli lezzeti cennet çamuru iftar sofralarından eksik olmuyor

Tel kadayıf, şeker, Antep fıstığı ve kaymağın birleşimiyle ortaya çıkan lezzet, ramazan sofralarını süslüyor.

Yurthaber 29-03-24 10:16

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yurthaber 29-03-24 07:46

CHP belediye başkan adayı 'miting saati satıldı' dedi, partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı. Soyugüzel'e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi taktı. CHP İl Başkanı Metin Güzelkaya ise iddialar için, "Parayla pulla işim olmaz. Yasada miting alanlarının siyasi parti veya bağımsız adaylar arasında değiştirilebilir ibaresi yer almaktadır" dedi.

Haber 28-03-24 16:59

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adliyesinde törenle anıldı

İstanbul Adalet Sarayındaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 9 yıl önce şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber 28-03-24 15:06

Kahramankazan’da Cumhur İttifakı’ndan gövde gösterisi

Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Kayı Mahallesi seçim ofisinde dava arkadaşlarıyla coşkulu bir buluşma gerçekleştirdi.

Yurthaber 27-03-24 08:19

Afyonkarahisar’da Minik Yüreklere Dokunmak projesi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Sandıklı Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından "Minik Yüreklere Dokunmak" projesi kapsamında çocuklara hediyeler ile eğlendirdi.

Yurthaber 26-03-24 12:24

Bağcılar’da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’nde 3 adayın yarıştığı muhtarlık sürecinde, adaylardan biri olan Münevver Adan büyük panik yaşadı.

Yurthaber 19-03-24 07:33

Elazığ’da camiler gül suyu ile yıkanıyor

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Elazığ’ın tarihi mahallesi Harput’ta bulunan camiler başta olmak üzere kent genelindeki bütün camiler gül suyu ile yıkanıyor.

Yurthaber 12-03-24 10:20

Denizli Hierapolis ören yerinde gece müzeciliğinin tanıtımı yapıldı

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Denizli'deki "beyaz cennet" Pamukkale'de gece müzeciliğinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Yurthaber 08-03-24 08:30

Bildiğiniz seçim çalışmalarını unutun: Bütün mahalle kokuyoruz

'Bütün mahalle kokuyoruz!' Bu sözler, muhtar adayı Ebru Baş'a ait... Seçim maratonunda kimi aday afiş asıyor kimi aday şarkı yazdırıyor. Gaziosmanpaşa'daki Fevzi Çakmak Mahallesi muhtar adayı Ebru Baş, bambaşka bir yol deniyor.

Finans 07-03-24 10:17

İBB Başkan adayı Kurum, Şile Kızılca Mahallesi Köy Konağı açılışına katıldı:

"Gazze'ye yapacağımız yardımlarımızı, 'Bu yardımları niye yapıyorsunuz?' dediler ama bir taraftan da telaşlandılar, bugün Gazze'ye yardım fotoğraflarını gösteriyorlar. Hani Gazze'nin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Gazze'ye yapacağımız yardımlarımızı, 'Bu yardımları niye yapıyorsunuz?' dediler ama bir taraftan da telaşlandılar, bugün Gazze'ye yardım fotoğraflarını gösteriyorlar. Hani Gazze'nin, Kudüs'ün bağımsızlığı için mücadele edenler teröris

Yurthaber 06-03-24 07:37

Leylek köyündeki yuvasına 13. kez konan Yaren, turizmi de hareketlendirdi

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Uluabat Gölü'nün kıyısındaki kırsal Eskikaraağaç Mahallesi, "Yaren" leylek ve balıkçı Adem Yılmaz'ın 13. kez buluşmasıyla hareketlendi.

Yurthaber 04-03-24 13:38

Simurg Sarsılmaz muhtar adaylığından çekildiğini açıkladı! Ölüm tehditleri alıyorum

Diyarbakır'da 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz aldığı ölüm tehditleri nedeniyle adaylıktan çekildi.

Haber 28-02-24 23:25

O şimdi Adaletin Umut'u! Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu

Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.

Magazin 27-02-24 18:26

Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sıydı... Levent Tülek son haliyle gündem oldu! 'Yaşlanmışsın'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Şipşak Rıza karakteriyle hafızalara kazınan Levent Tülek şimdi de son haliyle gündem oldu. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü isme 'Yaşlanmışsın' yorumları yapıldı.

Magazin 27-02-24 15:19

Bu mahalle Barcelona’yı andırıyor

Sivas’ta bulunan Yenişehir Mahallesi şehrin en düzenli ve örnek mahallesi olarak öne çıkıyor.

Yurthaber 26-02-24 12:28

Yargı'nın Cennet'i Tuğba Çom diziden ayrıldı! İnşallah Erol Taş gibi saldırıya uğramam

Yargı dizisinde oğlunu öldüren Cennet karakterine hayat veren Tuğba Çom diziye veda etti. Sosyal medyadan da seyirciye veda eden başarılı oyuncu "İnşallah Erol Taş gibi saldırıya uğramam" dedi.

Magazin 26-02-24 08:15

Şarkıcı Cenk Eren'in acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu

Şarkıcı Cenk Eren, sosyal medya hesabından bir süredir kanserle mücadele eden yeğeninin hayatını kaybettiğini duyurdu. Eren, acı haberi, "Huzur içinde uyu. Mekanın cennet olsun" sözleriyle duyurdu.

Magazin 24-02-24 12:34

Sürücü adayının çarptığı yaya yaralandı

Şanlıurfa’da sürücü adayının çarptığı 70 yaşındaki yaya yaralandı.Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Meydan Mahallesi Fırat Caddesi üzerinde yaşandı.

Yurthaber 23-02-24 14:05

Survivor All Star 2024 37. bölüm tanıtımında herkes birbirine girdi! Ogeday, Hakan, Hilmi Cem ve dahası... Cennet Mahallesi'nden hallice

Survivor All Star 2024'te olaylar bitmiyor. Survivor fragmanda yaşananlar yine sosyal medyanın diline düştü. Fragmanda o kadar çok kavga vardı ki kim kiminle neden kavga ediyor herkes merak etti. Özellikle Hilmi Cem'in kavgada olması ve Ogeday-Hakan arasında yaşananlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-02-24 15:02

Mahallesindeki kadınlara 5 yıldır sağlık taraması yaptırıyor

Eskişehir’in Fatih Mahallesi Muhtarı Eda Yıldırım, 5 yıldır mahallesindeki kadınlara kanser önlem almak için düzenli olarak sağlık taraması yaptırıyor.

Yurthaber 16-02-24 12:04

Patrondan aldığı ahlaksız teklifi Binbir Gece dizisinin efsane repliğiyle anlattı! Eleman mı sevgili mi arıyorlar anlamadım

Cennet Bashimova isimli bir kadın kısa bir süre önce başladığı işteki patronundan aldığı ahlaksız teklifi sosyal medyadan ifşa edince gündem yarattı. Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in paylaştığı 'Binbir Gece' dizisindeki bir replikle durumu anlatan genç kadının paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 13-02-24 07:38

Fatih Portakal; Temurci'yi topa tuttu, esti gürledi: 'Yazıklar olsun! Utanması için yüz olması gerekir'

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında adeta esti gürledi. Portakal, İstanbul seçimleri için Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'u destekleyen sözleriyle gündem yaratan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci'yi topa tuttu. "Yazıklar olsun sizin siyasi duruşunuza" diyen Portakal, açıklamasının devamında "İnsan utanır biraz. Ama utanması için yüz olması gerekir. Var mıdır yok mudur bilemiyorum?" diye konuştu.

Haber 13-02-24 06:51

Canlı yayında çok sert tepki! Tanju Özcan ve Selim Temurci arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği: İlk seçimde CHP’yi sattılar!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci'nin arasında yaşanan polemik canlı yayına damga vurdu. CHP listesinden seçilen ve partilerine dönen 39 milletvekiliyle ilgili konuşan Temurci, "Kılıçdaroğlu bizlerle görüşürken siz zaten buna karşıydınız" dedi. Bunun üzerine Özcan, "Bugün sayın Kılıçdaroğlu’nun yanlış yaptığının en somut delili sayın Milletvekilimizin sözleri. Daha ilk seçimde CHP'yi sattınız" dedi.

Haber 11-02-24 08:47