Çırılçıplak Haberleri

Sokak sokak çırılçıplak gezen adam ortalığı birbirine kattı! Şaşırtan hareket... Polis memuru giymesi için kendi pantolonunu verdi

Tayland'ın kuzeydoğudaki Khon Kaen eyaletinde sokak ortasında tamamen çıplak bir şekilde dolaşan adam ortalığı birbirine kattı. Akan trafikte araçların önüne atlayan ismi açıklanmayan adam daha sonra şehrin ortasında bulunan dinozor heykelinin üzerine çıktı. O anlar yoldan geçenler tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Kendiliğinden polis karakoluna giden adama polis memurlarından biri kendi pantolonunu verdi.

Trend

Yer: İstanbul! Sokak ortasında çırılçıplak dolaşan adam görenleri şaşkına çevirdi... Görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

'isthavadis34' kullanıcı adıyla Twitter'dan paylaşılan bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisi çekmeyi başardı. Vatandaşlar tarafından kaydedilen sosyal medyada ifşa edilen görüntülerde kimliği belirsiz bir adamın İstanbul sokaklarında çırılçıplak dolaştığı anlar yer aldı. Görüntüler milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend

Sosyal medya fenomeni Mathilde Tantot sahilde çırılçıplak poz verdi! Havluyla örtünmesi bile yeterli olmadı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede 9 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Mathilde Tantot yine limitlerini zorladı. Fenomen isim sahilde çırılçıplak poz verdi. Tantot elindeki havluyla ise sadece göğüs kısmını örtmeyi tercih etti. Fenomen ismin pozu sosyal medyayı salladı.

Trend

Sosyal medya fenomeni Claudia Tihan ne kural tanıdı ne de limit! Çırılçıplak kaykayın üzerinde poz verdi... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada 1.3 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Claudia Tihan takipçilerini şaşkına çeviren bir poza imza attı. Hayranlarının cesur paylaşımlarına alışkın olduğu için bu kez kıyafetlerini çıkartıp bir kaykayın üzerinde dengede durarak poz verdi. Fenomen ismin pozu kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend

Çırılçıplak

Çırılçıplak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çırılçıplak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çırılçıplak kalan yolcu havalimanını birbirine kattı! Önüne gelen herkese saldırdı... Kimse onu sakinleştiremedi

Şili'deki bir havalimanında kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen bir yolcu havalimanını birbirine kattı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde kadın yolcunun kıyafetlerini çıkartarak tamamen çıplak bir şekilde havalimanında koşturduğu ve olaydan hiçbir haberi olmayan diğer yolculara saldırdığı görüldü.

Trend

Apartmanın içinde korku dolu anlar yaşandı! Elinde bıçakla çırılçıplak katlar arasında koştu... “Nedenini bilmiyoruz”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles eyaletindeki bir apartmanda korku dolu anlar yaşandı. Bina sakinleri dairelere zorla girmeye çalıştığı iddia edilen bir kişinin elinde bıçakla komplekste çıplak bir şekilde dolaşırken görülmesi üzerine dehşete kapıldı. O anları bina sakinleri saniye saniye cep telefonuyla kaydederek ifşa etti.

Trend

Böyle protesto ne görüldü ne de duyuldu! Tapınağa çırılçıplak giderek böyle isyan etti

Endonezya’da Alman turist Darja Tuschinski’nin tapınaktaki protestosu geniş yankı uyandırdı. Alman turistin Hindu gösterisine giriş bileti alamaması üzerine duruma sinirlenerek soyunmaya başlaması herkesi şaşırttı. Protestosuna çırılçıplak devam eden Tuschinski, tapınaktaki gösteriyi bastı.

Trend

Sosyal medya bu gezginleri konuşuyor! Dünyayı çırılçıplak geziyorlar...“Nefret edenler bize sapık diyorlar ama...”

Fiona ve Michael Discombe isimli İngiliz bir çift dünyayı çıplak gezerek sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 50’li yaşlarındaki çift, ilk kez 20 yıl önce balayına çıplak bir şekilde çıktıktan sonra bunu alışkanlık haline getirdi. Dünyanın en ücra köşelerinde çıplak bir şekilde gezen çift, haklarındaki olumsuz eleştirilere aldırış etmediğini dile getirdi.

Trend

Birlikte olduğu kadının kocası evi basınca can havliyle pencereden sarktı! Çırılçıplak metrelerce yüksekten düştü

Sosyal medyada kaydedilen bir ihanet görüntüsü görenleri hem eğlendirdi hem de düşündürdü. Birliktelik yaşadığı kadının kocasının eve gelmesi üzerine yakalanmak istemeyen yasak aşkın tarafı sevgili can havliyle çırılçıplak pencereden çıktı. Saklanmak için pencerenin dışını tercih eden sevgili bir anda metrelerce yüksekten düştü.

Trend

Çırılçıplak yolun ortasında bekleyip araçları tek tek durdurdu! Öfkeli sürücü duruma yumrukla müdahale etti

Sosyal medyada paylaşılan ilginç bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde çırılçıplak bir şekilde yolun ortasında duran adama müdahale eden adamın hareketi gündem yaratmayı başardı.

Trend

Dört saat boyunca çırılçıplak otoparkta dolaştı! Tuvaletini yapıp insanları uzaktan izledi... Gören anlam veremedi

Avustralya’da şehir merkezinde bulunan bir otoparkta yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. İşlek bir sokakta çırılçıplak dolaşmaya başlayan ismi açıklanmayan adam çevredekilerin tepkilerinden rahatsız olunca bir otoparka saklandı. Otoparkın güvenlik kamerasındaki görüntülere göre 4 saat boyunca dolaşan adam tuvaletini yapıp uzaktan insanları izledi.

Trend

Bir gören bir daha baktı! Metro istasyonunda çırılçıplak yürüdü... Ayağındaki çoraplar dikkatleri çekti

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde Manhattan bölgesine giden bir metro istasyonu ilginç görüntülere sahne oldu. İsmi açıklanmayan bir adam çırılçıplak metro istasyonunda yürüdü. Diğer yolcuların şaşkınlık dolu bakışlarına aldırış etmeden peronda metronun gelmesini bekleyen adamın sadece çorap giymesi ise herkesi şaşırtmaya yetti.

Trend

Sosyal medya fenomeni Paige Woolen doğum gününü kutlamak için çırılçıplak soyunup küvete girdi! Pozu sosyal medyada olay yarattı

Sosyal medya fenomeni Paige Woolen, yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen bir sosyal medya uygulamasında son derece popüler. Instagram’da yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim son olarak doğum gününü kutlamak için çırılçıplak soyunarak küvete girdiği bir pozunu paylaştı.

Trend

Eski sevgililerini ağlatacak paylaşım! Çırılçıplak poz verdi... İntikam selfiesi sosyal medyada olay yaratmayı başardı

Sosyal medya fenomeni Mikaela Testa, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla olay yaratmayı başardı. Eski sevgililerini ağlatacak intikam selfiesinde Testa, tüm kıyafetlerini çıkartıp tamamen çıplak bir şekilde ayna karşısında poz verdi. Testa’nın paylaşımı kısa sürede gündem yaratmayı başardı.

Trend

Bir çıplaklık vakası daha! Arabasından inip sokak ortasında pantolonunu indirerek çırılçıplak basketbol oynadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Houston şehrinde Daniel Velasco isimli bir adam karısının işe gitmek için evden çıktıktan kısa bir süre sonra ağlayarak geri geldiğini söyledi. Genç kadın sokak ortasında pantolonunu çıkartarak çırılçıplak basketbol oynayan adamı uyardığı için kendisini tehdit ettiğini kocasına anlattı. Olaya şahit olan kadın ve kocası durumu polise bildirdiklerini dile getirdi.

Trend

Nadiren kıyafet giymeyi seçiyor! Çırılçıplak gezen kadın tek kuralını açıkladı... “Alışveriş sırasında kıyafet giyiyorum”

Galler’de yaşayan Lucy Muse isimli bir kadın tamamen çıplak bir şekilde hayatını devam ettirdiğini anlatan sosyal medya paylaşımları sayesinde kısa sürede ünlenmeyi başardı. Kıyafetin isteğe bağlı bir yaşam tarzı olduğunu savunan kadın tek bir kuralı olduğundan söz etti. Çırılçıplak hayatında Muse sadece alışveriş yaparken kıyafet giymeyi seçtiğini itiraf etti.

Trend

Görenler gözlerine inanamadı! Otoyolda motosikletine çırılçıplak bindi... Kimseye aldırış etmeden sürdü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki Buzzard Beach yakınlarındaki bir otobanda camından dışarı bakan Tifanny Khoudali isimli bir sürücü büyük bir şaşkınlık yaşadı. Arabasının hemen önünde çırılçıplak motosiklet süren 40’lı yaşlarındaki kadını fark eden sürücü o anları çekerek sosyal medyadan paylaştı.

Trend

86 yaşındaki natürist Stuart Haywood, soyunmak için bahçe arıyor! “50 yıldır sadece karım çıplak görüyordu. Şimdi herkes görüyor”

2008 yılında soyunmaya başlayan 86 yaşındaki natürist Stuart Haywood, insanların bahçelerini kiralayarak farkındalık yaratmaya çalışıyor. İnsanların bedenlerin utanmaması gerektiğini savunan 86 yaşındaki Haywood, etrafta çıplak dolaşarak vakit geçirebileceği kişilerin bahçelerini kiralamak için ilan verdi.

Trend

Mezuniyetini üniversite kampüsünde çırılçıplak pozlar vererek kutladı! Görenleri şaşırttı

24 yaşındaki Terica Star isimli bir kadın, yüksek lisansını ilginç bir şekilde kutlamaya karar verdi. Üniversite kampüsünde bulunan çıngıraklı bir yılan heykelinin önünde tamamen çıplak bir şekilde poz veren Star’ın mezuniyet kutlaması herkesi şaşırtmaya yetti.

Trend

Sosyal medyayı salladı! Tamamen çıplak sadece vücut boyasıyla poz verince hayranlarından beğeni yağdı

2018'deki son İngiliz Milletler Topluluğu Oyunlarında altın madalya kazanan Kanadalı sırıkla atlama sporcusu Alysha Newman sosyal medyanın sınırlarını zorladı. Instagram’da tamamen çıplak bir şekilde poz veren Newman, vücudundaki çita desenlerini anımsatan boyalarla hayranlarının karşısına çıktı.

Trend

Yoga yaparken çırılçıplak soyundu! Takipçilerine çıplak antrenmanın faydalarını anlattı

Brezilyalı model Cris Galera, formda kalmasının sırrını paylaştığı gönderisiyle sosyal medyada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çıplak yoganın hem bedenini hem de ruhunu iyileştirdiğinden söz eden Galera, takipçileriyle antrenmanında çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Trend

Buralarda tamamen özgürsünüz! Avrupa’nın en iyi çıplaklar plajları: Fransa’dan İspanya’ya kadar...

Yoğun ve yorucu geçen bir kış mevsiminden sonra çoğu kişi tatil yaparak keyifli anlar yaşamak ister. Deniz, kum ve güneşten oluşan rahatlatıcı bir tatil pek çok kişinin ilk tercihidir. Daha farklı bir tatil deneyimi arıyorsanız bu liste tam size göre! “Hayatımda bir kez yapmalıyım” diyeceğiniz çılgınlıkta Avrupa’nın en popüler çıplaklar plajlarını sizler için derledik.

Trend

SON DAKİKA: Ortaköy sahilindeki skandal da çözüldü! Çırılçıplak bankta yatıyordu meğer...

Son dakika: Bebek sahilde cinsel ilişkiye giren kişilerin videosu sosyal medyada büyük tepki çekti! Ahlak dışı görüntülerin ardından İstanbul Valiliği bir açıklama yayımlayarak iki kişinin gözaltına alındığını belirtti. İki kişinin de suç kayıtları olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Ortaköy'de bankta görüntülenen M.Ç. de gözaltına alındı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber