Dolar Euro Ve Altın Fiyatları Haberleri

Son dakika... Gram altın fiyatı yeniden yükselişe geçti! İslam Memiş'ten 'Mart' uyarısı geldi...

Dolar, euro ve altın fiyatları son dönemde milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu TL'ye özendirici adımlar sonrası düşüşe geçen altın fiyatları için son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Dolar/TL haftanın son işlem gününde yeniden yükselişe geçti. Gram altın ise yeniden 800 TL sınırına geldi. Yatırımcılar ve piyasalar ekonomistlerden gelecek altın ve dolar tahmini için bekliyor. Peki “Altın ne kadar? Yükselir mi, düşer mi? İşte İslam Memiş’ten kritik tarih.

Finans 07-01-2022 09:37

Araç fiyatları düşecek mi? Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ne zaman düşer?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamaların ardından dolar, euro ve altın fiyatlarında düşüş yaşanmıştı. Gelişmelerin ardından gözler sıfır ve ikinci el araba piyasasına çevrilmiş durumda. Vatandaşlar ve özellikle araba almak isteyenler yaşanan hareketlilik sonrası araç fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Peki araç fiyatları düşecek mi? Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ne zaman düşer? İşte merak edilenler...

Finans 21-12-2021 02:35

Dolar Euro Ve Altın Fiyatları

Dolar Euro Ve Altın Fiyatları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dolar Euro Ve Altın Fiyatları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.