Emilia Ferrero Haberleri

Genç sporcu intihar etti! Emilia Brangefalt, günler öncesinden Instagram'dan paylaşmıştı...

Kısa süre önce kalp ritim bozukluğu teşhisi alan 21 yaşındaki İsveçli atlet Emilia Brangefalt, intihar ederek yaşamına son verdi.

Spor 2023-11-24 09:03:02

Emilia Clarke sahneleriyle çok konuşulmuştu! Çıplaklık soruları bezdirdi

Emilia Clarke, 'Game of Thrones'ta canlandırdığı 'Daenerys Targaryen' karakteri için minnettarlığını ifade etti. Oyuncu, "İnsanlar bana çıplaklık hakkında soru sormadıkları sürece sorun yok" dedi

Magazin 2023-07-14 15:13:06

Türk gencin jesti İtalya'da gündem oldu! Sosyal medya onu konuşuyor

İtalya'da geçen Mayıs ayında 13 kişinin yaşamını yitirdiği Emilia-Romagna bölgesine mektupla birlikte yardım gönderen Yusuf Karataş isimli Türk genç, İtalyanların gönlünü fethetti. Eyalet Belediye Başkanı Stefano Bonaccini, Karataş'ın gönderdiği para ve mektubu sosyal medya hesabından paylaşırken, "İçi ısıtan küçük jestler" notunu yazdı. Belediye başkanının paylaşımı çok sayıda beğeni alırken, Türk genci, sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 2023-06-11 16:50:44

Ordu'da fındıkta iyi tarım uygulamaları yaygınlaşıyor

Ferrero Kurumsal İlişkiler ve İletişim Direktörü Sera Üner, Ordu'daki model bahçelerin etki alanının, 5 yılda yaklaşık 15 bin dekar fındık bahçesine ve 300'den fazla fındık üreticisine ulaştığını söyledi.

Yurthaber 2023-06-07 13:30:02

Game of Thrones yazarı George R.R. Martin'den kötü haber

Kit Harington, Emilia Clarke ve Lena Headey’in başrollerini paylaştığı ünlü Game of Thrones dizisinin kitaplarını kaleme alan ABD’li yazar George R.R. Martin, dizinin yapım şirketi HBO'daki değişikliklerin Game of Thrones evreninin geleceğini de etkilediğini söyledi.

Magazin 31-12-22 11:31

Dünya Kupası'nın Arjantinli yıldızı Julian Alvarez'in öğretmen sevgilisi akılları baştan aldı! Ortalığı yaktı kavurdu

Arjantin Milli Futbol Takımı'nın 22 yaşındaki forveti Julian Alvarez'in spor hayatında yakaladığı başarı, aşk hayatına da etki etti. Arjantinli yıldız Julian Alvarez, beden eğitimi öğretmeni sevgilisi Maria Emilia Ferrero için adeta deli oluyor.

Magazin 09-12-22 15:03

Rekabet Kurulu duyurdu! Fındık devi Ferrero'ya soruşturma açıldı

Rekabet Kurulu, Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret AŞ'ye yönelik soruşturma açılmasını kararlaştırdı. Soruşturma sürecinde firmanın, fındık alım pazarında hakim durumda olup olmadığı incelenecek

Finans 15-11-22 10:47

Danilo Şef’in annesinin yaptığı graffenin yapılışı... İtalyan tatlısı graffe nasıl yapılır? İşte graffe tarifi

Graffe tarifi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. MasterChef’e geçtiğimiz akşam şeflerin anneleri konuk oldu. Danilo Şef’in annesi Emilia hanım da yarışmacılara MasterClass eğitimi verdi. Emilia hanım graffenin nasıl yapıldığını anlattı. Peki, İtalyan tatlısı graffe nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Yemek 17-10-22 11:57

MasterChef Danilo şef kimdir? Danilo şefin annesi Emilia Zanna kim, kaç yaşında ve nereli?

MasterChef Danilo şefin annesi hakkında detaylar MasterChef seyircileri tarafından merak edildi. Tv8 kanalının yemek yarışması programı MasterChef'te 14 Ekim akşamı MasterClass oyunu gerçekleşecek. MasterClass'ta şeflerin anneleri birer tarif yapacaklar. Danilo şefin annesi graffe yapmanın inceliklerini yarışmacılara aktardı. Peki, MasterChef Danilo şef kimdir? Danilo şefin annesi Emilia Zanna kim, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 14-10-22 20:14

Ziraat odaları harekete geçti: Dünya devi marka için ‘soruşturma’ çağrısı

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar'dan fındık piyasası için Rekabet Kurumuna çağrı geldi. Bayraktar, “Yıllardır söylediğimiz ancak bir türlü kırılamayan piyasa oluşumu tekelleşme, bu yıl da kendini piyasa fiyatları üzerinde gösterdi. Ferrero fındık alım fiyatını TMO'nun açıklamış olduğu fiyatın gerisinde kilogramı 48 ve 49 lira olarak açıkladı. Rekabet Kurumuna sesleniyorum ve kendilerini göreve davet ediyorum" dedi.

Finans 07-09-22 14:18

Yunanistan vatandaşı Serakau Emilia Çanakkale'de Müslüman oldu

Yunanistan vatandaşı Serakau Emilia Çanakkale'de Müslüman oldu

Yurthaber 23-08-22 18:06

Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke: Beynimin artık kullanılamayan alanları var

Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke geçirdiği zor dönemlere dair konuştu. 2 defa beyin anevrizması geçirdikten sonra yaşadıklarını anlatan Clarke, hastalığının ardından halen konuşabildiğini ve bunu yapabilen çok az kişiden biri olduğunu söyledi.

Magazin 18-07-22 11:47

Son 70 yılın en kurak dönemi! Avrupa ülkesi OHAL ilan etti

İtalya'nın Emilia Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lombardiya, Piedmont ve Veneto bölgelerinde son 70 yılın en kurak dönemi nedeniyle OHAL ilan edildi. Öte yandan Veneto’daki Verona da dahil olmak üzere kuzeydeki bazı şehirlerde ve kasabalarda vatandaşların su kullanımına kısıtlama getirildi.

Haber 04-07-22 23:13

Salmonella bakterisi: Beçika'da Kinder çikolatalarını üreten Ferrero fabrikasına şartlı izin

Kinder çikolata ürünlerinde ortaya çıkan salmonella bakterisi nedeniyle 13 farklı ülkede yüzlerce kişinin hastalanması üzerine mühürlenen Belçika Arlon'daki Ferrero fabrikası, koşullu izinle yeniden açılacak.

Haber 17-06-22 12:41

Belçika, salmonella bakterisi nedeniyle Kinder Sürpriz yumurtalarını üreten fabrikayı mühürledi

Belçika Gıda ve Tüketici Ürün Güvenliği Kurumu, ürettiği Kinder çikolata ürünlerinde Salmonella bakterisi bulunan Ferrero şirketine ait fabrikayı geçici olarak kapattı.

Haber 09-04-22 13:57

Dünya çapında kriz büyüyor! 'Sakın satın almayın' uyarısı yapıldı

Fransa’da 6 çeşit peynirde listeria bakterisi tespit edilmesinin ardından, Fransa hükümetine ait Rappel Conso internet sitesi tüketicilerden ürünleri iade etmesini istedi. İngiltere ve Fransa’da Nestle markasına ait Buitoni pizzaları yaklaşık 75 çocukta enfeksiyona neden olduğu tespit edilmesinin ardından ürünü satın alan kişilerin ürünü mağazalara geri getirmeleri talep edilmişti. ayrıca Ferrero çikolata şirketine ait Kinder çikolatalarında, escherichia coli bakterisinin tespit edilmesiyle satı

Haber 06-04-22 15:31

Sampdoria Başkanı Massimo Ferrero gözaltına alındı

Serie A takımlarından Sampdoria'nın başkanı Massimo Ferrero gözaltına alındı.

Spor 06-12-21 18:58

Covid: İtalya'da şiddet eylemi planladıkları şüphesiyle birçok kentte aşı ve sertifika karşıtlarına operasyon düzenlendi

İtalya'da Covid aşısı karşıtı gösterilerde şiddet eylemleri planladıklarından şüphelenilen aşı karşıtı gruplara operasyon düzenlendi. Roma, Milano, Venedik, Bergamo, Padova ve Reggio Emilia kentlerindeki operasyonlarda evlerde aramalar yapıldı, şüphelilerin bilgisayar ve cep telefonlarına el konuldu.

Haber 09-09-21 13:54

Game of Thrones'un yıldızları Jason Momoa ve Emilia Clarke’dan kucak kucağa poz

Game of Thrones'un unutulmaz çiftini canlandıran Jason Momoa ve Emilia Clarke, yıllar sonra yeniden bir araya gelerek neşeli pozlarını sosyal medyada paylaştı. Çiftin samimi fotoğraflarına Momoa'nın hayranları, "Eşin kıskanacak" yorumu yaptı.

Magazin 17-08-21 11:02

Gerçek bir İtalyan gibi! Hamuru ve dolgusuyla orijinal ev yapımı tortellini tarifi

Tortellini de en az macaroni kadar karmaşık bir geçmişe sahip. İtalya'daki Bologna ve Modena arasında kalan Castelfranco Emilia adlı kasabada yaşayan bir hancı tarafından ismini aldığı rivayet edilse de bu konuda hala kesin bir bilgiye ulaşılamadı. Kapı deliğinden karısının göbeğini gören hancı, ona benzeyen bir makarna yapmaya karar veriyor. Ne aşk ama!

Yemek 05-08-21 17:54

Emilia Clarke, Marvel’ın iddialı projesi Secret Invasion dizisinde

Game of Thrones dizisiyle hafızalara kazınan Emilia Clarke, Marvel'ın Secret Invasion dizisinin kadrosunda yer almak için görüşmelere başladı.

Magazin 21-04-21 08:08

Emilia-Romagna'da Verstappen kazandı!

Red Bull'dan Max Verstappen, olaylı Emilia-Romagna GP'sinde kazandı.

Spor 18-04-21 18:13

Game of Thrones dizisinin yıldızı Emilia Clarke'tan Suriye halkına destek mesajı

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisiyle tanınan İngiliz oyuncu Emilia Clarke, Suriye halkına ve Suriye'deki sağlık merkezlerinin hedef alınmasının durdurulması için başlatılan "ActionforSama" hareketine destek mesajı verdi.

Magazin 16-03-21 22:46

Emilia Clarke ilişki uygulamasına kayıt oldu

İlişkilerde aradığı istikrarı yakalayamayan, kısa sürede ayrılık kararı alan Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke, ‘seçkinlerin ve ünlülerin kabul edildiği’ bir ilişki uygulamasına kayıt yaptırdı.

Magazin 11-03-21 11:28

Game Of Thrones’un Khaleesi’si eskiyi hatırlamak istemiyor

Emilia Clarke için Game of Thrones dizisindeki Khaleesi rolü kariyerinin dönüm noktasını oluşturuyor. Diziden önce küçük rollerde boy gösteren oyuncu eskiyi hatırlamak istemiyor.

Magazin 10-02-21 15:30

ILO-Ferrero ortaklığı Türkiye’de fındık hasadında çocuk işçiliğini ortadan kaldırmayı hedefliyor

Ferrero, Türkiye’de fındık hasadında mevsimlik tarımda çocuk işçiliğinin kaldırılmasına katkıda bulunacak 40 aylık projenin uygulanmasında ILO’yu destekliyor.Cenevre Dünya Çocuk Günü ve Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin 30.

Yurthaber 20-11-20 13:49

ILO-Ferrero ortaklığı Türkiye’de fındık hasadında çocuk işçiliğini ortadan kaldırmayı hedefliyor

Ferrero, Türkiye’de fındık hasadında mevsimlik tarımda çocuk işçiliğinin kaldırılmasına katkıda bulunacak 40 aylık projenin uygulanmasında ILO’yu destekliyor.Cenevre Dünya Çocuk Günü ve Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin 30.

Yurthaber 20-11-20 13:49

Emilia-Romagna Grand Prix'sini Hamilton kazandı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 13. yarışı Emilia-Romagna Grand Prix'sinde, Mercedes takımının Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton birinci oldu.

Spor 01-11-20 17:15

Türkiye’nin ilk bin ihracatçı firması arasında Trabzon Arsin OSB’den 3 firma yer aldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan ilk bin İhracatçı araştırmasında Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi firmalardan Ferrero Fındık İth.

Yurthaber 28-10-20 17:15

Emilia Clarke: Kim demiş sadece ejderhalarla uçabileceğimi?

Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı Daenerys Targaryen karakteri ile ünlenen oyuncu Emilia Clarke, 34 yaşına bastı. Doğum gününü paraşütle uçarak kutlayan Clarke, o anları sosyal medya hesabından "Kim demiş sadece ejderhalarla uçabileceğimi?" notuyla yayınladı.

Magazin 27-10-20 16:42

CTH Holding, Fox’s markalı bisküvi işletmelerini satın almak için anlaştı

Ferrero iştirak şirketi CTH Holding, Fox’s markalı bisküvi işletmelerini satın almak için Northern Food Grocery Group Limited ile anlaştığını açıkladı. Şirket, bu satın alma ile zengin ve kaliteli bisküvi kategorisindeki yerini sağlamlaştırmayı hedeflediğini dile getirdi.

Finans 07-10-20 14:01

MotoGP'nin 7. etabını Maverick Vinales kazandı

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 7. yarışı Emilia Romagna Grand Prix'sini, Monster Energy Yamaha takımının İspanyol pilotu Maverick Vinales kazandı.

Spor 20-09-20 17:01

Emilia Clarke: Erkek oyunculara ayrıcalıklı davranıldı

Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke, çekimler sırasında erkek oyunculara ayrıcalıklı davranıldığını ifade etti.

Magazin 02-09-20 11:29

Fındığı yerden toplama ürün kalitesini yükseltiyor

Türk fındığının en büyük alıcılarından olan ve verim ile kalitenin yükseltilmesi için de oluşturulan Değerli Tarım Ekibi ile üreticilere destek sağlayan Ferrero firması uzmanları, ürünün tam olgunlaştırılarak daldan değil, yerden toplanması gerektiğini söyledi.Ferrero Değerli Tarım ekibinden Ziraat Mühendisi Ömer Yılmaz, bir yıl boyunca sarf edilen çabaların karşılığını tam olarak alabilmek için hasat ve sonrasındaki kurutma ile depolama işlemlerine çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.Hasat için acele edilmemesi, öncesinde de bahçenin yabancı otlardan mutlaka temizlenmesi gerektiğini söyleyen Yılmaz, “Bahçe temizliğinin ardından hasat zamanı doğru tespit edilmelidir.

Yurthaber 05-08-20 17:07

Sampdoria Başkanı Massimo Ferrero: Aşı için kobay olurum

İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria'nın Başkanı Massimo Ferrero, futbola olan özlemini dile getirirken, "Eğer tekrar futbola dönme şansımız olursa aşı için gönüllü olarak kobay olurum" dedi.

Spor 16-04-20 13:03

Koronavirüse karşı kampanya başlatan Emilia Clarke, bağış yapana yemek hazırlayacak

Fenomen dizi Game of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke, koronavirüse karşı başlatılan kampanyalara bağış yapan 12 hayranına yemek yapacağını duyurdu.

Trend 06-04-20 09:31

Emilia Clarke: Bağış yaparsanız sizin için yemek pişiririm

Çin'de başlayan ve dünyayı etkisine alan corona virüs için tedavi araştırmaları tüm hazıyla devam ederken, yardım kampanyaları da arka arkaya geliyor. Son olarak İngiliz oyuncu Emilia Clarke, corona virüs için bağış yapan hayranlarından rastgele seçilmiş 12 kişi için yemek pişireceğini ve sanal ortamda onlarla buluşarak sohbet edeceğini açıkladı.

Magazin 31-03-20 11:35

Mevsimlik işçilere ve kadın çiftçilere eğitim verildi

Diyarbakır’da Ferrero Fındık tarafından bir otelde mevsimlik tarım işçileri ve kadın çiftçilere eğitim verildi.Kadın çiftçilere ve mevsimlik işçilere yönelik verilen eğitime bölgeden 60 dayıbaşı ve 45 kadın çiftçiye Ferrero Fındık tarım çalışanları tarafından çocuk işçiliğinin önlenmesi, işçilerin çalışma ve sosyal güvenlik hakları, konaklama ve ulaşımda alınması gereken tedbirler, tarım işçilerinin göç dönemlerinde yapmaları gereken iş ve işlemler hakkında eğitim verildi.

Yurthaber 10-02-20 10:20

İtalyan basınından bölgesel seçim değerlendirmesi: Salvini durduruldu

Aşırı sağcı politikacı Salvini, kazanmak için yoğun kampanya düzenlediği Emilia-Romagna bölgesini alamadı ancak solun kalesinde oy oranını yüksekte tuttu

Haber 27-01-20 15:20

İtalyan basınından bölgesel seçim değerlendirmesi: Salvini durduruldu

Aşırı sağcı politikacı Salvini, kazanmak için yoğun kampanya düzenlediği Emilia-Romagna bölgesini alamadı ancak solun kalesinde oy oranını yüksekte tuttu

Haber 27-01-20 15:20

İtalya'da iki bölgede bölgesel yönetim seçimleri yapıldı

Sandık çıkış anketlerine göre, ülkenin endüstri bölgesi Emilia-Romagna'da seçimi merkez sol ittifak önde götürürken güneydeki Calabria bölgesinde ise sağ ittifak kazandı

Haber 27-01-20 03:58

Emilia Clarke hayranlarıyla selfie çektirmek istemiyor!

Game of Thrones dizisiyle ünlenen Emilia Clarke, yaşadığı kötü deneyimler sonucu artık hayranlarıyla selfie çektirmeme kararı aldığını açıkladı.

Magazin 23-12-19 14:57

Aşırı sağcı İtalyan politikacı Salvini, Türk fındığı kullandığı için Nutella'ya boykot çağrısı yaptı

İtalya'nın eski içişleri bakanı ve aşırı sağcı muhalefet partisinin lideri Matteo Salvini, içinde Türk fındığı kullanıldığını öğrendiği Nutella'yı artık sevmediğini söyledi. Türkiye'nin dünya üretiminin yüzde 70'ini karşıladığı fındığın, en büyük alıcısı konumunda İtalyan Ferrero şirketi bulunuyor.

Haber 07-12-19 00:03

Bu hafta 8 film vizyona girecek

Elizabeth Banks'in yönettiği Charlie'nin Melekleri; uluslararası güvenlik birimi için çalışan ajanların, önemli bir kısmı İstanbul'da geçen yeni hikayesini anlatıyor - İngiliz oyuncu Emilia Clarke'ın başrolünde yer aldığı "Bir Şans Daha"; genç bir kadının başından geçen olayları konu ediniyor - Haydar Işık'ın yönetmen koltuğunda oturduğu; "Hemen Döneriz" yerli komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday

Magazin 28-11-19 09:06

Game of Thrones - Emilia Clarke: Çıplak sahnelerde yer almam için beni zorladılar

HBO'nun Game of Thrones dizisinde Kraliçe Daenerys Targaryen'ı (Khaleesi) canlandıran İngiliz oyuncu Emilia Clarke, "Bazı korkutucu çıplak sahnelerimden önce ağlıyordum" dedi. Clarke, çıplak sahnelerde yer almak istemediğini söylemesine rağmen dizinin yapımcılık ekibi tarafından bu sahnelere zorlandığını, "Hayranları hayal kırıklığına uğratırsın" gibi yanıtlarla karşılaştığını anlattı.

Haber 20-11-19 11:21

Game Of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke'tan sevişme sahnesi itirafı

Game of Thrones dizisinde 'Daenerys Targaryen' karakterini canlandıran Emilia Clarke'dan olay olan açıklama... Türkiye'de ve dünyada oldukça beğenilen fakat son sezonu nedeniyle eleştirilen Game Of Thrones dizisi oyuncularından Emilia Clarke'tan çok konuşulacak bir itiraf geldi.

Magazin 20-11-19 10:45

Fındık verimliliğini arttırmak için yatırımlara devam

Ferrero Grup Fındık Şirketi Global Genel Müdürü Eric Schlesinger, İzmit ve Düzce’deki fabrikalarını ziyaret etti.

Haber 15-11-19 13:53

Ferrero Grup Fındık Şirketi Global Genel Müdürü Schlesinger, İzmit ve Düzce’deki Ferrero Fındık Fabrikaları’nı ziyaret etti

Ferrero Pazarlama ve AR-GE bölümlerinde 10 yıldır üstlendiği üst düzey görevlerin ardından Ferrero Pralin Kategorisi Global Başkanı olarak görev yapan, yakın zamanda Ferrero Grup Fındık Şirketi’ne Global Genel Müdür olarak atanan Eric Schlesinger, Düzce ve İzmit’teki Ferrero fındık tesislerini ziyaret etti.Eric Schlesinger, Türkiye’deki verimliliği arttırmak üzere 2 yıl önce başladıkları yatırımlara planlandığı şekliyle devam ettiklerini, bu yatırımların ziyaret edilen lokasyonlarda 50 milyon TL’yi geçtiğini vurguladı.

Finans 14-11-19 13:12

Game of Thrones’un Varys’i Conleth Hill tartışmalara noktayı koydu

Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke‘ın yaptığı açıklamanın ardından Conleth Hill, dizideki sahnede görünen kahve bardağından sorumlu olduğunu reddetti.

Trend 14-11-19 12:42