Emtia Pamuk Haberleri

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı yurt dışında evlenip Trabzon'a el öpmeye geldi! En kıymetlilerim

Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Melisa Aslı Pamuk, Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile yurt dışında sessiz sedasız evlenmişti. Çiçeği burnunda çift Trabzon'a el öpmeye geldi.

Magazin 2024-07-24 07:19:13

Borsa, emtia, dolar... Küresel piyasalar haftaya temkinli başladı

Küresel piyasalar, ABD başkanlık seçimlerinde Başkan Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesiyle ortaya çıkan belirsizliklerin ardından yeni haftaya temkinli başladı.

Finans 2024-07-22 09:28:43

Emtia piyasası geçen hafta yönünü aşağıya çevirdi

Emtia piyasasında, geçen hafta Çin ekonomisine yönelik endişeler ve iyileşen hava koşullarıyla düşüş eğilimi görüldü. Tezgah üstü piyasada geçen hafta fiyatlar, libre bazında bakırda yüzde 2,4, kurşunda yüzde 1,2, nikelde yüzde 2,8, çinkoda yüzde 1,9 azaldı.

Finans 2024-07-15 11:47:28

Sessiz sedasız evlenmişlerdi! Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı düğün pozlarını yeni paylaştı

Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı düğünden 1.5 ay sonra düğün fotoğraflarını paylaşarak gündeme geldi. Melisa Aslı Pamuk'un gelinliğine yorum yağdı.

Magazin 2024-07-12 07:24:29

Emtia piyasasında sert dalgalanmalar görüldü

Emtia piyasasında geçen hafta, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin temkinli açıklamaları, ABD'de açıklanan verilerden gelen karışık sinyaller, jeopolitik riskler, hava koşulları ve üretim ile stoklara yönelik sıkıntılarla sert dalgalanmalar görüldü.

Finans 01-07-24 11:39

Orhan Pamuk, berbere elinde kitabıyla gelerek tıraş oldu! O halleri sosyal medyada çok konuşuldu

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk Büyükada'da bir berberde tıraş olurken görüntülendi. Pamuk'un Tolstoy’un İvan İlyiç’in Ölümü kitabını elinde tutarak tıraş olması ise dikkatlerden kaçmadı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-06-24 17:45

Peş peşe rekorlara imza attılar! Emtia piyasasında zirveyi onlar paylaştı

Peş peşe rekorlara imza attılar! Emtia piyasasında zirveyi onlar paylaştı. Mayıs ayında altının ons fiyatı 2 bin 450,10 dolarla tarihi zirveyi, gümüşün ons fiyatı ise 32,51 dolarla Aralık 2012'den bu yana en yüksek seviyeyi test ederken bakırın libresi 5,25 dolarla rekor seviyeyi gördü.

Finans 16-06-24 13:39

Emtia piyasasında düşüş eğilimi devam ediyor

Emtia piyasasında düşüş eğilimi, ABD Merkez Bankasının faiz indirim zamanlamasına yönelik belirsizlikler ile ABD'de imalat sanayisine ilişkin endişelerin etkisiyle geçen hafta da devam etti.

Finans 10-06-24 11:34

Pamuk Prenses Gibi Uyumak İçin Yapman Gereken 11 Şey

Uyku, hepimizin ihtiyacı olan ama dönem dönem elde etmesi zor olan sihirli bir hediye gibidir. Eğer Pamuk Prenses gibi derin ve huzurlu bir uyku hayal ediyorsanız, işte size yardımcı olacak 11 harika ipucu!

Kadin 03-06-24 17:55

Fed endişesi emtiadaki düşüşü hızlandırdı

Emtia piyasasında, geçen hafta ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirim zamanlamasına yönelik belirsizliklerin sürmesiyle düşüş eğilimi hızlandı.

Finans 03-06-24 11:31

Şanlıurfa'da fabrikada çıkan yangın söndürüldü

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, bir pamuk fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 28-05-24 08:22

Emtia piyasasında tarım grubu pozitif ayrıştı

Emtia piyasasında, geçen hafta Fed'in ilk faiz indirimine ilişkin beklentilerin yılın son çeyreğine ötelenmesiyle karışık bir seyir izlenirken, aşırı yağışlar ve kuraklık endişeleriyle tarım grubundaki yükselişler dikkati çekti. Geçen hafta ons bazında altın ve gümüş yüzde 3,3, paladyum yüzde 4,3, platin yüzde 5,5 değer kaybetti.

Finans 27-05-24 11:58

Sessiz sedasız evlenmişti! Melisa Aslı Pamuk Cannes pozlarıyla olay oldu! 'Sade ve şık'

Bir süredir ilişkileriyle gündemden düşmeyen Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk çifti sessiz sedasız evlenmişti. İkilinin sürpriz evliliği magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biriyken ünlü çift soluğu Cannes'ta aldı. Melisa Aslı Pamuk'un Cannes tarzına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 24-05-24 09:33

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk kimselere duyurmadan evlendiler! Düğün pozları olay oldu

Futbolcu Yusuf Yazıcı ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk sessiz sedasız evlendi. Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince evlilik ortaya çıktı. Oyuncu şimdi de düğün pozlarını paylaştı.

Kulis 21-05-24 07:22

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi! Düğün hediyesi ağızları açık bıraktı: 1.5 milyon Euro'ya deniz manzaralı ev

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi. Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince olay oldu. Çift şimdi de düğün hediyesiyle kendilerinden söz ettiriyor.

Kulis 20-05-24 14:11

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll deniz sezonunu açtı! Pamuk şekere benzetildi... Yorum yağmuruna tutuldu

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na katıldıktan sonra bir anda popülerliğe kavuşan eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll yaz sezonunu açtı. Fenomen isim pembe bikini takımıyla sahilde çekilen pozlarını paylaşınca hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 18-05-24 13:37

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi! Instagram hesabındaki değişiklikle ortaya çıktı

Bir süredir evlilik hazırlığı yaptıkları bilinen ünlü çiftin sürpriz bir hamle geldi. Ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un evlilik haberi magazin dünyasında gündem oldu. Ünlü oyuncu Pamuk, resmi hesabından soyadını değiştirerek evlendiklerini açıklamış oldu.

Kulis 16-05-24 21:13

Emtia piyasasında yön arayışı: Kakao fiyatlarında rekor düşüş

Emtia piyasasında, geçen hafta küresel çapta hava durumu olaylarının üretime yönelik endişeleri artırmasına karşın, ABD Merkez Bankasına (Fed) ilişkin belirsizliklerin olumsuz etkilerinin, jeopolitik risklerin ve bazı ürünlerde arza yönelik endişelerin azalmasıyla yön arayışı hakim oldu.

Finans 06-05-24 11:23

Kakao fiyatlarında tüm zamanların en hızlı haftalık düşüşü

Kakao fiyatları, arz endişelerinin hafiflemesiyle bu hafta tüm zamanların en hızlı haftalık düşüşünü kaydetti. Kakao fiyatları, emtia piyasasında bu sene sert dalgalanmalarla öne çıktı.

Finans 05-05-24 15:39

Emtia piyasası nisan ayı ralliyle tamamlandı!

Emtia piyasası, nisan ayında sert yükselişlerin yaşandığı bir ay oldu. Geçen ay altının ons fiyatı 2 bin 431,54 dolarla tarihi zirveyi, gümüşün ons fiyatı ise 29,79 dolarla Şubat 2021'den bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Finans 03-05-24 12:25

Emtia piyasasında belirsizlik devam ediyor

Bu hafta Fed'in faiz kararı ile Fed Başkanı Jerome Powell'ın sözle yönlendirmelerinin emtia piyasası üzerinde etkili olması bekleniyor. Nijerya'da kakao ihracatının artmasıyla hafifleyen arza yönelik endişeler, kakao fiyatlarının düşmesine neden oldu.

Finans 29-04-24 15:53

Dünya Bankası'ndan küresel emtia ve enflasyon değerlendirmesi

Dünya Bankası, küresel emtia fiyatlarının geçen yılki keskin düşüşün ardından dengelendiğini belirterek, bu durumun merkez bankalarının faiz oranlarını hızlı şekilde düşürmesini zorlaştırabileceğini bildirdi.

Finans 25-04-24 17:10

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-24 15:59

Emtia piyasasında jeopolitik riskler ve yaptırımlar etkili oldu: Kakao fiyatlarında yeni rekor

mtia piyasasında, geçen hafta jeopolitik riskler, yaptırımlar ve üretime ilişkin endişelerle yükseliş eğilimi hakim oldu. Orta Doğu'daki gerilimden kaynaklanan jeopolitik risklerden dolayı değerli metallerde yükselişler görüldü. ABD ile İngiltere'nin, Rusya tarafından yeni üretilen alüminyum, bakır ve nikelin ABD'ye ithalatı ile metal borsalarında işlem görmesini yasaklaması da baz metal fiyatlarında sert yükselişlere neden oldu. Kakao fiyatları ise rekor tazeled.

Finans 15-04-24 11:19

Bakan Yumaklı duyurdu: Destek ödemeleri bugün hesaplarda!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı pamuk üreticilerine verdikleri desteklerin bugün hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Finans 22-03-24 13:45

Emtia piyasasında yükseliş sürüyor

Emtia piyasasındaki yükseliş eğilimi, jeopolitik riskler ve arza ilişkin endişelerle geçen hafta da devam etti.

Finans 18-03-24 11:28

Süper Lig devine Melisa Aslı Pamuk engeli! Yusuf Yazıcı'nın transferine karşı çıktı

Galatasaray'da Erden Timur'un prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Gösterdiği performansla taliplerini arttıran Yusuf Yazıcı'ya başka takımlar da teklifte bulunmuştu. Yusuf Yazıcı'nın oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'tan transferine engel geldi.

Spor 17-03-24 15:46

Pamuk gibi ellere sahip olmak için yapmanız gereken 3 şey!

Pamuk gibi yumuşak ve pürüzsüz eller, bakımlı bir görünümün önemli bir parçasıdır ve birçok kişinin arzusudur. Pamuk gibi ellere sahip olmak için yapmanız gereken 3 önemli şey var. Ellerinizin görünümünü ve dokusunu iyileştirmek için basit ve etkili yöntemleri evde kolakyıkla deneyebilirsiniz.

Kadin 08-03-24 16:00

Avrupa'da 4. sırada: Türkiye organik ürün ihracatında 1 milyar dolar sınırını aştı

Kuru, taze ve dondurulmuş meyveler ve pamuk başta olmak üzere 268 farklı üründe 1,6 milyon ton organik üretim gerçekleştiren Türkiye, bu ürünlerin ihracatından elde ettiği döviz gelirinde 1 milyar doları aştı. Hedef 2 milyar dolar...

Finans 11-02-24 10:36

Emtia piyasasında Fed etkisi: Yeni yıla yoğun iniş-çıkışlarla başladı

Emtia piyasasında, geçen ay görülen farklı dinamiklerin etkisiyle karışık bir seyir izlendi. Ocak ayında Fed'in para politikasına ilişkin belirsizlikler, jeopolitik riskler, üretim tahminleri, hava ve iklim olayları ile Çin ekonomisine dair gelişmeler emtia piyasasını etkileyen önemli unsurlar arasında yer aldı.

Finans 04-02-24 14:45

İran'dan ABD'ye sert uyarı! Stratejik hata olarak değerlendirdi: Bölge için feci sonuçlar doğuracak

ABD ile İran arasındaki ilişkiler pamuk ipliğine bağlı devam ediyor. ABD'nin Yemen'in başkenti Sana'yı hedef alması sonrası İran'ın tepkisi dünya kamuoyunda merak ediliyordu. İran Dışişleri Bakanlığı'ndan ilk açıklama geldi. Bakanlık, ABD'nin tutumunu "stratejik hata" olarak değerlendirerek, bölgede feci sonuçlar doğurabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Haber 04-02-24 14:01

Melisa Aslı Pamuk külot modasına uydu! O pozlara yorum yağdı... 'Giyinmeyi unutmuş'

Son olarak İsmail Hacıoğlu ile başrolünü paylaştığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filmiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu filminin galasına katılmayıp Paris defilelerini gezmişti. Bu hareketi ile çok konuşulan Pamuk şimdi de külot modasına uydu. Ünlü ismin tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 26-01-24 15:31

Başrolünde olduğu filmin galasına katılmamıştı! Melisa Aslı Pamuk Paris pozlarıyla olay oldu

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Melisa Aslı Pamuk başrolünde olduğu filmin galasına katılmamıştı. Ünlü oyuncunun galaya neden katılmadığına dair açıklama beklenirken Melisa Aslı Pamuk'tan yeni Paris pozları geldi.

Magazin 25-01-24 17:55

Melisa Aslı Pamuk başrolünde olduğu Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına katılmadı! İsmail Hacıoğlu'dan bomba yorum geldi

Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına katılmayan başrol oyuncusu Melisa Aslı Pamuk gündemde. Geçtiğimiz ay da "Kadınlara Mahsus" filminin galasına katılmayan Pamuk'a rol arkadaşı İsmail Hacıoğlu'dan bomba gönderme geldi.

Magazin 23-01-24 13:35

İslam Memiş'ten yatırımcıya kritik uyarı: Sürpriz gelişmeyi kaçırmayın, rüzgar tersine dönecek

Geçtiğimiz yıl yatırımcısının yüzünü güldüren altında baskılanma yaşanırken yatırımcılar, "Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı satılır mı?" sorularına yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş emtia fiyatlarında sürpriz gelişmelerin yaşandığını belirterek yatırımcıları uyardı.

Finans 18-01-24 10:03

Dış giyim kadar iç giyim de önemli! Kaliteli markaların iç giyim ürünlerini sizin için bir araya getirdik

İç giyim, cilt sağlığını da etkilediğinden kaliteli iç çamaşırı seçmek günlük konforunuzu ve sağlığınızı korumak adına oldukça önemli bir konu. Nefes alabilen, yumuşaklığıyla öne çıkan ve cildin doğal dengesini koruma özellikleri ile bilinen pamuk sayesinde konforu ve sağlığı bir arada sunan çeşitli iç giyim ürünlerini sizler için derledik. Gelin dayanıklı dikişleri ve rahat kalıplarıyla iç giyim deneyiminizi bir üst seviyeye taşımanızı sağlayacak 10 iç giyim ürününe birlikte göz atalım.

Haber 04-01-24 17:08

Sevgilisi Yusuf Yazıcı ile Dubai'ye giden Melisa Aslı Pamuk başını örtüp poz verdi! O karelere yorum yağdı

Bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Ünlü çiftin Dubai pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-12-23 16:59

Alı-Kara dizisiyle anlaşan Alperen Duymaz'ın partneri belli oldu! İşte flaş isim

Ekranların sevilen oyuncusu Alperen Duymaz son olarak Ego dizisinde Melisa Aslı Pamuk ile beraber rol almıştı. Yakında başlayacak olan Alı-Kara dizisi ile anlaşma imzalayan Alperen Duymaz'ın merakla beklenen partneri de belli oldu.

Magazin 23-12-23 15:51

Futbolcu Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk'tan aşk pozu!

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'nın aşkları belgelendi. Birlikte çok sık paylaşım yapmayı tercih etmeyen çift sosyal medya pozlarıyla gündem oldu. Çiftin bir süredir evlenecekleri iddia ediliyordu.

Magazin 29-11-23 11:18

Yılmaz Erdoğan’dan 'İnci Taneleri' geliyor

''Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine… İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince…''

Magazin 21-11-23 16:05

Yılmaz Erdoğan ekrana geri dönüyor! İnci Taneleri dizisinden ilk kareler geldi

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi ile ekrana geri dönüyor. İnci Taneleri dizisi, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikayeyi seyirci ile buluşturacak. Heyecanla beklenen diziden ilk kareler geldi.

Magazin 20-11-23 15:55

Pamuk deposundaki yangın kontrol altına alındı

Kahramanmaraş’ta bir tekstil fabrikasının pamuk deposunda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Yurthaber 08-11-23 08:06

Suyla yapılıyor: Yumuşacık Pamuk Kek tarifi! Deneyenlerin bayıldığı Pamuk Kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Pamuk Kek, basit malzemelerle hazırlanan ve lezzetiyle herkesi cezbeden harika bir tatlı alternatifidir. Yumuşacık dokusu ve hafif tadıyla özellikle çay saati veya özel günler için mükemmel bir tercihtir. Bu tarifi deneyerek, misafirlerinizi ve ailenizi şaşırtabilir ve damaklarını şımartabilirsiniz. Unutmayın ki, en iyi sonucu elde etmek için malzemelerinizi özenle seçip, tarife sadık kalmak önemlidir. Pamuk Kek tarifi ile herkesin bayıldığı bu lezzeti kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yemek 03-11-23 09:25

Orhan Pamuk komşularıyla mahkemelik oldu! 'Çürük' savunması yeterli olmadı... Apartmanda keşif yapılacak

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, Cihangir'in Taray Apartmanı'nındaki komşularıyla mahkemelik oldu. Apartmanın riskli olduğunun tespit edilmesinden sonra komşuları yapının güçlendirilmesi için dava açarak yıkılmaması için ihtiyati tedbir kararı aldırdı. 18 daireli apartmanda 6 dairesi bulunan ünlü yazar ise ihtiyati tedbirin kaldırılarak binanın yıkımına karar verilmesini istedi. Yıkımın durdurulmasına yönelik tedbirin devamına karar veren mahkeme, Taray Apartmanı'nda keşif yapacak.

Magazin 01-11-23 14:23

Gram altın için ‘Yılı 2 bin liranın üzerinde kapatır’ dedi: Dünya Bankası'ndan çifte şok uyarısı: ‘Tehlikeli sulara itebilir…’

Ons altın 2000 doların üzerine yükselirken, gram altın fiyatı Kapalıçarşı piyasasında rekor rakamlara yükseldi. Sene başından bu yana altının gram fiyatı yüzde 65 değerlenirken, yılı 2 bin liranın üzerinde kapatması bekleniyor. Öte yandan Orta Doğu’da yaşanan gerilim nedeniyle emtia fiyatlarının çifte şoka neden olabileceği ve emtia piyasalarını "tehlikeli sulara" itebileceği uyarısı yapıldı.

Finans 31-10-23 09:37

Piyasa değeri 500 milyon TL! Türkiye'ye girerken yakalandı: Pamuklara emdirmişler

Gürcistan'dan yurda giriş yapan TIR'da yapılan incelemede pamuk balyalarına emdirilmiş şekilde uyuşturucu madde ele geçirildi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, operasyona ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "1 ton ağırlığında pamuk yüküne emdirilmiş şekilde yurda sokulmaya çalışılan, piyasa değerinin yaklaşık 500 milyon TL civarında olduğu tahmin edilen metamfetamin cinsi uyuşturucu madde ele geçirilmiştir." dedi.

Haber 04-10-23 18:56

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel ölümden döndü! Hayat bir pamuk ipliğine bağlı

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel nasıl ölümden döndüğünü sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile takipçileriyle paylaştı. Eğer bir adım atmasaydı başına koca saksının düşeceğini dile getiren Öncel, "Hayat bir pamuk ipliğine bağlı" diyerek paylaştı.

Magazin 21-09-23 15:30

Dubois Galatasaray'dan ayrıldı! Süper Lig ekibiyle el sıkıştı

Başakşehir ve Galatasaray, Leo Dubois’in transferi için anlaşmaya vardı. Galatasaray'dan ayrılması pamuk ipliğine bağlı olan Fransız oyuncu Başakşehir ile el sıkıştı. Sarı-kırmızılılar bu transferi resmen açıkladı.

Spor 15-09-23 18:28

Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı başladı

Bolu'nun Gerede ilçesinde her yıl ülke genelinden esnafın katılımıyla kurulan ve kaz eti, köy ekmeği, keş, el işleri gibi ürünlerin yer aldığı panayırın ilki 17 Eylül'de sona erecek.

Yurthaber 15-09-23 14:52