Melisa Aslı Pamuk Haberleri Ve Son Dakika Melisa Aslı Pamuk Haberleri

Melisa Aslı Pamuk Haberleri Ve Son Dakika Melisa Aslı Pamuk Haberleri

Aslen İskenderunlu olan Pamuk, 14 Nisan 1991'de Hollanda'nın Haarlem şehrinde dünyaya geldi. 14 yaşında modelliğe başlayan Melisa Aslı Pamuk, 2009 yılında düzenlenen Best Model of Turkey adlı yarışmada Umut Vadeden Model unvanını kazandı. İstanbul'da yapılan Miss Turkey 2011 adlı güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra aynı yıl Brezilya'da gerçekleştirilen Miss Universe'de Türkiye'yi temsil etti. Güzelliği kadar Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Felemenkçe dillerine hakim olan Pamuk, oyunculuk yapmak için Sadri Alışık Kültür Merkezi'ndeki derslere katıldı. Bu eğitimi almadan önce henüz 13 yaşındayken Hollanda'da gösterilen ve Tamara Miranda'nın yönetmenliğindeki "Dar zıt wel snor" adlı kısa filmde başrol oynadı. İstanbul'da yaşayan güzel oyuncu, bir GSM firmasının reklamında rol aldıktan sonra "Yer Gök Aşk" gibi birçok TV dizisi ve sinema projelerinde yer almaya başladı.

Melisa Aslı Pamuk Haberleri

Süper Lig devine Melisa Aslı Pamuk engeli! Yusuf Yazıcı'nın transferine karşı çıktı

Galatasaray'da Erden Timur'un prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Gösterdiği performansla taliplerini arttıran Yusuf Yazıcı'ya başka takımlar da teklifte bulunmuştu. Yusuf Yazıcı'nın oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'tan transferine engel geldi.

Spor 17-03-2024 15:46

Melisa Aslı Pamuk külot modasına uydu! O pozlara yorum yağdı... 'Giyinmeyi unutmuş'

Son olarak İsmail Hacıoğlu ile başrolünü paylaştığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filmiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu filminin galasına katılmayıp Paris defilelerini gezmişti. Bu hareketi ile çok konuşulan Pamuk şimdi de külot modasına uydu. Ünlü ismin tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 26-01-2024 15:31

Başrolünde olduğu filmin galasına katılmamıştı! Melisa Aslı Pamuk Paris pozlarıyla olay oldu

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Melisa Aslı Pamuk başrolünde olduğu filmin galasına katılmamıştı. Ünlü oyuncunun galaya neden katılmadığına dair açıklama beklenirken Melisa Aslı Pamuk'tan yeni Paris pozları geldi.

Magazin 25-01-2024 17:55

Sevgilisi Yusuf Yazıcı ile Dubai'ye giden Melisa Aslı Pamuk başını örtüp poz verdi! O karelere yorum yağdı

Bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Ünlü çiftin Dubai pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-12-2023 16:59

Melisa Aslı Pamuk sevgilisi Yusuf Yazıcı'nın teklifini bekletiyor! Bomba iddia

Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'nın ilişkileri evlilik yolunda ilerliyor iddiaları, magazin gündeminde sıklıkla yer alıyor. İddialar göre evlilik teklifi alan Melisa Aslı Pamuk bu teklif yanıt vermeyerek sevgilisini bekletiyor.

Magazin 05-09-2023 07:53

EGO'nun yıldızı Melisa Aslı Pamuk'un estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler şoke oldu!

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan EGO dizisinde izleyicisinin karşısına çıkan Melisa Aslı Pamuk şimdilerde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşkını ilan eden ünlü oyuncu şimdi de estetiksiz haliyle çok konuşuldu. Melisa Aslı Pamuk'un eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 24-08-2023 14:20

Aşk iddiası yanıt buldu! Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı'dan ilk paylaşım geldi

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk oyunculuğunun yanı sıra aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Bir dönem adı Fenerbahçeli Altay Bayındır ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu gönlünü başka bir futbolcuya kaptırdı. Aşk yaşadıkları konuşulan Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı sosyal medyada ilk paylaşımlarını yaptı.

Magazin 21-08-2023 21:41

EGO'nun yıldızı Melisa Aslı Pamuk'un yeni aşkı ortaya çıktı! Yıldız futbolcudan itiraf gibi paylaşım!

Melisa Aslı Pamuk, özel hayatıyla magazin basınında sıkça yer alan ünlüler arasında yer alıyor. Bir dönem adı Fenerbahçeli Altay Bayındır ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncunun gönlünü başka bir futbolcuya kaptırdığı ortaya çıktı. Sessiz sedasız aşklarını yaşayan çift sonunda ilişkilerini itiraf etti.

Magazin 06-08-2023 22:35

Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı aşk mı yaşıyor? İddialar sosyal medyayı salladı

Son olarak Ego dizisinde izleyici karşısına çıkan Melisa Aslı Pamuk sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Güzel oyuncu bu defa özel hayatıyla konuşulmaya başlandı. Pamuk'un ünlü futbolcuya gönlünü kaptırdığı iddiası sosyal medyayı salladı. İddialara göre, manken ve oyuncu Pamuk ile milli futbolcu Yusuf Yazıcı yakınlaştı.

Magazin 12-07-2023 12:43

Melisa Aslı Pamuk derin dekoltesiyle mest etti! Bakan bir daha baktı

Son olarak Fox Tv'de yayınlanan EGO dizisinde Sibel karakterine hayat veren Melisa Aslı Pamuk sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim bu defa dekolteli

Magazin 22-06-2023 13:05

Melisa Aslı Pamuk ile Fenerbahçe'nin yıldızı Altay Bayındır aşk yaşıyor!

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk sürpriz bir aşk ile ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Altay Bayındır ile birlikte olduğu öğrenilen Melisa Aslı Pamuk, yaklaşık 3 aydır gözlerden uzak bir ilişki yaşıyor.

Spor 07-06-2023 13:09

Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu'nun yeni partneri belli oldu! Ego'dan bomba transfer

Son dönemde Yargı dizisinde hayat verdiği 'Savcı Ilgaz' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun yeni projesi ve yeni partneri belli oldu. Başarılı oyuncu 21 Mart’ta Netflix'te yayınlanan ve büyük ilgi gören “Sen Yaşamaya Bak” filminin devam projesinde rol alacak.

Magazin 01-06-2023 17:21

EGO dizisi final mi yapacak? EGO yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? 30 Nisan Fox TV yayın akışı

EGO yeni bölüm ve final tarihi araştırılıyor. Fox TV'de pazar günleri yayınlanan dizide Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk başrolde bulunuyor. Yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı ve dizinin ne zaman final yapacağı izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, EGO dizisi final mi yapacak? EGO yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? 30 Nisan Fox TV yayın akışı

Magazin 30-04-2023 18:49

O dizi için de final kararı verildi! Fox TV düşük reytingler yüzünden fişi çekti!

Yaz tatili tarihi yaklaştıkça diziler ve yapımlar sezon finali için harekete geçti. Bazı yapımlar da düşük reytingleri nedeniyle final yapacak. Fox TV de bir dizisi için final kararı aldı.

Magazin 30-04-2023 00:10

Ego setinde bir kriz daha yaşandı! Alperen Duymaz'dan iddialara yanıt gecikmedi

Ego dizisinin setinde yeni bir kriz yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz'ın çekime gitmemesi sette gergin dakikalar yaşattı. Bütün ekip saatlerce oyuncunun sete gelmesini bekledikten sonra çekim iptal edildi. Duymaz’ın tavrı iş arkadaşlarının tepkisine neden oldu.

Magazin 25-04-2023 21:20

Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'lu Ego dizisine flaş isim! Yasak Elma'nın yıldızı...

5 Şubat Pazar günü ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Ego dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Zehra Argun isimli karakter ile büyük bir çıkış yakalayan Şafak Pekdemir, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un başrollerini paylaştığı dizide rol alacak...

Magazin 24-02-2023 15:02

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan Kahramanmaraş depremi sonrası yardım çığlığı: Binada mahsur kaldılar

EGO dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem sonrası Twitter hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Hatay gibi illerden de hissedilen deprem sonrası açıklamada bulunan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, anneanne ve teyzesinin binada mahsur kaldığını söyleyerek yardım çağrısında bulundu.

Magazin 06-02-2023 16:09

EGO dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte EGO dizisi konusu ve oyuncuları! Bu akşam başlıyor

EGO dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Fox Tv'nin yeni dizisi EGO bugün yayın hayatına merhaba diyecek. Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı yeni dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çekici. Peki, EGO dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte tüm bilgiler..

Magazin 06-02-2023 00:47

EGO dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) konusu ne, oyuncuları kimler?

Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta oturuyor. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un başrollerini paylaştığı dizi için heyecanlı bekleyiş son buluyor. Peki, EGO dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 24-01-2023 15:44

Alperen Duymaz sette tartıştığı Melisa Aslı Pamuk'a bu sefer sahip çıktı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Ego dizisinin setinde tartıştığı partneri Melisa Aslı Pamuk'a tepki gösteren Alperen Duymaz'dan yeni bir paylaşım geldi. Partnerinin üzerine gelindiğini söyleyerek sahip çıkan Duymaz, "Partnerime karşı yapılan iftira ve saldırılardan rahatsız oldum. Onun yanındayım" dedi.

Magazin 14-01-2023 15:19

Alperen Duymaz'dan bomba Melisa Aslı Pamuk açıklaması! ''Bana küfrederek seti terk etti''

Fox Tv'nin yeni projesi EGO dizisinde partner olan Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk arasında sette gerginlik yaşandığı haberleri gündeme gelmişti. Bu haberlerin magazin gündemine yansımasının ardından Alperen Duymaz'dan setteki gerginlik sonrası ilk açıklama geldi. Duymaz, partneri Melisa Aslı Pamuk'a adeta ateş püskürdü....

Magazin 11-01-2023 14:24

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk sette tartıştı! Gerilimden sonra ilk hareketi olay

EGO dizisinde partner olan Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk sette gerildi. EGO dizisi setinde tansiyon yükselince Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’u hemen takipten de çıktı. İşte sette yaşananlar...

Magazin 10-01-2023 09:45

FOX'un yeni dizisi Ego ne zaman başlayacak? Ego dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk başrolde!

Fox Tv'nin yeni dizisi Ego'nun çekimleri başladı. Senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün kaleme aldığı, EGO’nun yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstleniyor. Kadrosuyla dikkat çeken ve çekimleri Antalya’da başlayan dizi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Peki, FOX'un yeni dizisi Ego ne zaman başlayacak? Ego dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm detaylar...

Magazin 15-12-2022 11:35

Reklam yüzü olan genç oyuncu Melisa Aslı Pamuk'a iç çamaşırı tepkisi! Arabistan mı burası?

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, yer aldığı iç çamaşırı reklamı nedeniyle gündemde. Gömlekle verdiği pozda, 'İçimde var' temalı bir reklam sloganıyla tanırım yapan genç oyuncu eleştirilerin merkezi oldu. Reklam afişini görenler sosyal medyada "Arabistan mı burası?" yorumunda bulundu.

Magazin 11-04-2022 14:25

Melisa Aslı Pamuk'un galadaki stilinine bayılanlar için 600 TL altı takım elbise önerileri

Başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk, güzelliği ve eşsiz stiliyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyunculuğuyla milyonları ekranlara kilitleyen güzel oyuncunun stiliyse hayranlarının dilinden düşmüyor. Tarzıyla herkesi büyüleyen güzel oyuncunun göz alıcı kırmızı halı stilini keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 31-03-2022 12:41

Hayaller ve Hayatlar dizisi oyuncuları kimler? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, hangi kanalda yayınlanacak?

BeIN CONNETC'de yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar dizisi ilgiyle takip ediliyor. Tanıtım fragmanı yayınlanan dizi izleyici ile buluştu. Hayaller ve Hayatlar dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar araştırılıyor. Peki Hayaller ve Hayatlar dizisi oyuncuları kimler? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, hangi kanalda yayınlanacak? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 28-02-2022 09:32

Mitra'dan Setenay'a: Melisa Aslı Pamuk yepyeni bir role hazırlanıyor

Son olarak TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'da Mitra karakteriyle izleyici karşısına çıkan Melisa Aslı Pamuk'un yeni projesi belli oldu. Pamuk, Hayaller ve Hayatlar adlı dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 26-11-2021 17:08

Melisa Aslı Pamuk ve İrem Helvacıoğlu, Haluk Levent'e desteğe gitti! Çiftlikte çalışacaklar

11 gündür devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları sırasında yangından zarar gören vatandaşa ve hayvanlara yardım eden AHBAP'ın kurucusu ve ünlü şarkıcı Haluk Levent'e ünlü isimlerden de destek geliyor.

Magazin 08-08-2021 12:03

Melisa Aslı Pamuk'un sevgilisi Mustafa Mert Koç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram adresi ne?

Sevgilisi Melisa Aslı Pamuk ile tatilde görüntülenen Mustafa Mert Koç'un kim olduğu merak konusu oldu. Los Angeles'tan oyunculuk eğitimi alan Mustafa Mert Koç Türk oyuncudur ve Benim Adım Melek, Şahin Tepesi, Organik Aşk gibi dizi ve filmlerde rol aldı. İşte ayrıntılar...

Magazin 18-07-2021 17:20

Nikah masasına oturması bekleniyordu! Melisa Aslı Pamuk- Oğuzhan Özyakup çifti ayrıldı!

Son zamanlarda TV8'in sevilen dizisi 'Kırmızı Oda' adlı dizide Mitra karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Beşiktaşlı yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda oyuncu sevgilisine evlilik teklifi eden 28 yaşındaki Özyakup, evet cevabını almıştı. Pamuk ile Özyakup, ailelerinin onayını almasının ardından düğün planlarına başlamışlardı. Ancak evlenmeleri beklenen çiften üzen haber geldi.

Magazin 03-06-2021 14:06

Kırmızı Oda Mitra kimdir? Kırmızı Oda Mitra’nın gerçek hikayesi nedir? Mitra’nın hayatı hangi kitaptan uyarlandı?

TV 8 ekranlarına gelen Kırmızı Oda dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabında yer alan yaşanmış öykülerden esinlenerek televizyona aktarılmaya devam ediyor. Dizinin 35. bölümüne dahil olan Mitra karakterlerinin gerçek hikayeleri şimdiden merak konusu oldu.

Trend 07-05-2021 17:48

Melisa Aslı Pamuk Kırmızı Oda dizisinde! Hangi karaktere hayat verecek?

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan Kırmızı Oda’nın kadrosuna başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk katılıyor.

Magazin 28-04-2021 17:25

Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, nereli? Kırmızı Oda kadrosuna dahil oldu!

Melisa Aslı Pamuk Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yeni bölümden itibaren Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda ile ekranlara gelecek Melisa Aslı Pamuk'un kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. İşte, ayrıntılar...

Magazin 22-04-2021 01:31

Melisa Aslı Pamuk estetik üstüne estetik yaptırdı

Modellikten oyunculuğa transfer olan güzellerden Melisa Aslı Pamuk estetikle görüntüsünü değiştirdi.

Magazin 15-04-2021 15:14

Serkan Çayoğlu'nun yeni dizi heyecanı!

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk'la rol alacağı dizi için oldukça heyecanlı olduğunu söyledi.

Magazin 22-08-2020 14:41

Yeni Hayat dizisinden ilk fragman yayınlandı! Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un olduğu Yeni Hayat dizisinden ilk fragman yayınlandı. Yyapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstelendiği Yeni Hayat'ın oyuncu kadrosu da belli oldu? Peki Yeni Hayat dizisi ne zaman başlıyor?

Magazin 27-02-2020 22:14

Ünlülerin Beşiktaş-Galatasaray derbisi tahminleri

Magazin camiasının ünlü isimleri Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle ilgili çarpıcı tahminlerde bulundu. İşte o tahminler...

Trend 02-12-2018 16:04

Çağatay Ulusoy'un Netflix dizisinin çekimleri başlıyor

Son olarak geçtiğimiz sezon final yapan İçerde dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Magazin 21-01-2018 21:37

Çağatay Ulusoy'un gözdesi Melisa Aslı Pamuk Adnan Oktar'ın programına katılmış

Başrolünde oyuncu Çağatay Ulusoy'un yer alacağı ilk Türk orijinal Netflix dizisinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Yakışıklı oyuncunun partner olarak Melisa Aslı Pamuk'u istediği öğrenildi. Hayatı merak edilen Melisa Aslı Pamuk'un Adnan Oktar'ın programına konuk olduğu görüntüler yeniden gündeme geldi

Magazin 27-12-2017 11:32

Miss Turkey 2011 Güzeli Melisa Aslı Pamuk’un tehdit davasında gelişme!

Miss Turkey 2011 Güzeli Melisa Aslı Pamuk’u tehdit ettikleri iddiasıyla yargılanan kız arkadaşı Elif Atbaş ve Yasin Duman beraat etti. Pamuk, mahkemede tehdit edildiğini delillendiremedi.

Magazin 21-11-2017 08:04

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Kara Sevda dizisinin yıldızlarından olan ve tescilli Türkiye güzeli olan Melisa Aslı Pamuk, Bodrum'da tek başına tatil yaparken, bikinisiyle kameralara yakalandı.

Haber 27-07-2016 14:48

Melisa Aslı Pamuk Bodrum'da

Kara Sevda dizisi oyuncusu Melisa Aslı Pamuk tatil sezonunu Bodrum'da açtı.

Magazin 27-07-2016 09:52

Melisa Aslı Pamuk'a tehdit: 'Porno görüntülerin var, rezil olacaksın'

Şu sıralar Kara Sevda dizisinde Asu karakterini canlandıran Miss Turkey 2011 güzeli Melisa Aslı Pamuk, kız arkadaşının kendisine aşık olduğunu söylemesi üzerine ilişkisini kesti ama arkadaşı peşini bırakmayıp "Porno görüntülerin var. Rezil olacaksın" diye tehdit edince olay mahkemeye intikal etti.

Magazin 31-05-2016 08:49

Kara Sevda'nın intikam dolu ikilisi

Star TV ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Kara Sevda'da Melisa Aslı Pamuk ve Ali Burak Ceylan'ın hayat verdiği Asu ve Tufan karakterleri başarılı oyunculuklarıyla tam not aldı.

Magazin 14-04-2016 12:35

Kara Sevda dizisine bir güzel isim daha katıldı

Kara Sevda dizisine Asu karakteriyle Melisa Aslı Pamuk katıldı.

Magazin 21-10-2015 10:18

Dizi bitti imaj değişti

Eski Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, rol aldığı 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul' dizisi biter bitmez imajını yeniledi.

Magazin 05-12-2014 14:21

Her Sevda Bir Veda 4. Bölüm Galerisi

Filiz ve Yusuf'un medresedeki büyülü geceleri tatsız bir sürprizle son bulur.

Magazin 12-03-2014 11:53

Her Sevda Bir Veda 5. Bölüm Galerisi

Yusuf sonunda her şeyi geride bırakıp aşkı kabullenir.

Magazin 12-03-2014 11:46

Her Sevda Bir Veda 5. Bölüm Fragmanı

Yusuf sonunda her şeyi geride bırakıp aşkı kabullenir. Filiz'in ucu bucağı olmayan aşkı karşısında şaşkına dönen Yusuf yaşamı boyunca ilk defa mutlu olabileceğine inanmaya başlar. Ta ki Saime'nin başına gelenleri öğrenene kadar. Turgut Burhan'ın yanında durmaya daha fazla dayanamıyor ve planlarını hızlandırıyor.

Magazin 25-02-2014 14:24