En Yuksek Sigara Fiyati Haberleri

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. 3 TL'lik zamla birlikte en pahalı sigara 75 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.

Finans 2024-05-07 21:02:46

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. En pahalı sigara 70 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.

Finans 2024-05-06 18:26:07

Uzmanından 'hayati' uyarı: Bu hastalık görme kaybına neden oluyor! Sebebi bilinmiyor, ömür boyu takip ediliyor... İşte belirtileri

Halk arasında ''sarı nokta hastalığı" olarak bilinen yaşa bağlı makula dejeneresansının, tüm dünyada görme kaybının en önemli nedeni olarak kabul edildiğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Turgut Yılmaz, “Sarı nokta hastalığının genellikle sebebi bilinmemektedir. Hastalığın ilerlemesini engellemek için sigara alışkanlığından uzak durmak ve Akdeniz mutfağı gibi antioksidan içeren bol yeşillikli ve omega 3 ağırlıklı gıdalarla da beslenmek faydalı olacaktır” dedi.

Haber 2024-05-06 11:06:24

SİGARAYA ZAM geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu (4 Mayıs 2024 güncel fiyatlar)

Sigaraya zam mı geldi? 4 sorusuna yanıt Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’dan geldi. Peş peşe gelen zamlara bugün bir yenisi daha eklendi ve fiyatlar 3 lira arttı. Peki zamlı sigara fiyatları kaç TL? En pahalı ve en ucuz sigara kaç lira oldu? İşte güncel fiyatlar…

Finans 2024-05-04 09:17:39

Öğrencisini sigara içerken yakalayan öğretmene kanlı pusu! Akılalmaz olay kamerada

Ankara’da bir lise öğrencisi, okula elektronik sigara getirdiği için ailesine haber veren öğretmenini bacağından bıçakladı. Pusu kuran öğrencinin o anları ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken meslektaşları bıçaklanan öğretmen için, "Hocamız ise bu okulda saldırıya uğraması gereken belki de en son kişi." ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 14:55

Erkeklerde görülüyordu! Kadınlarda artışa geçti... 'Dünyada en çok ölüme sebep olan tür'

ÇUKUROVA Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Avcı, genellikle erkeklerde görülen akciğer kanseri vakalarının sigara kullanımının artmasına bağlı olarak son yıllarda kadınlarda artışa geçtiğine dikkat çekti. Doç. Dr. Avcı, "Ülkemizde, kadınlarda akciğer kanseri görülme durumu diğer kanserlere göre 4’üncü sıraya kadar yükseldi. Yani yüzde 10'ların bile altında olan görülme sıklığı yüzde 15-20'lere tırmandı" dedi.

Kadin 18-04-24 10:56

Dünyanın en sert yasağı hayata geçti! O grup hayatları boyunca sigara alamayacak

İngiltere'de 'dünyanın en sert sigara yasaklarından' biri olan yasa onaylandı. Yasaya göre artık 1 Ocak 2009'dan sonra doğanlar hayatları boyunca sigara satın alamayacak.

Haber 17-04-24 10:51

Sigara zammı geri çekildi! Rakipleri düşük zam yapınca sigaraya indirim geldi… Bir kez daha değişti

En pahalı sigara son zamlar sonrası 72 lirayı görmüştü. Ancak sigara fiyatları için yeni bir gelişme yaşandı. Rakipleri daha az zam yapınca JTI grubu, sigara fiyatlarında yaptığı zamdan indirime gitme kararı aldı. Sigara fiyatları dünden itibaren 1 lira daha ucuz oldu.

Finans 06-04-24 11:21

Sigaraya peş peşe zamlar! Bir sigara grubunda daha fiyatlar arttı: En pahalı sigaranın fiyatı...

Geçtiğimiz günlerde bir sigara grubuna zam gelmişti. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna daha paket başına zam yapıldığını duyurdu. Yapılan zamla en pahalı sigaranın fiyatı 72 TL oldu.

Finans 05-04-24 20:24

Sigaraya bir zam daha geldi! En pahalı sigara 70 TL'ye dayandı

Bir sigara grubuna daha zam geldi. Zam haberini Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar duyurdu. En ucuz sigara 60 TL'ye yükseldi. İşte en ucuz ve en pahalı sigaranın fiyatları...

Finans 05-04-24 11:30

Sigaraya zam geldi! En pahalı sigara fiyatı 69 TL’ye yükseldi

Geçtiğimiz aylarda artan sigara fiyatlarına bir zam daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna paket başına zam yapıldığını duyurdu.

Finans 03-04-24 18:25

Akciğer kanseri nedir? Akciğer kanseri belirtileri nelerdir?

Akciğer kanseri, dünya genelinde en yaygın kanser türlerinden biridir. Her yıl milyonlarca insanı etkileyen bu hastalık, genellikle sigara içmek gibi zararlı alışkanlıklarla ilişkilendirilse de, bu sadece bir risk faktörüdür. Akciğer kanseri, zamanla oluşan genetik mutasyonlar, çevresel faktörler ve kişisel sağlık geçmişi gibi çeşitli etkenlerin karmaşık bir etkileşimi sonucunda ortaya çıkabilir.

Haber 23-03-24 10:52

Kadın vakalarda artış yaşanıyor! 'Dünyada ölümlerin en büyük nedeni' O alışkanlık hastalığı tetikliyor

Kadınlarda son dönemde akciğer kanseri vakalarında ciddi artış yaşandığı ve bunun da en büyük nedeninin kadınlarda artan sigara alışkanlığı olduğu belirtildi. Öte yandan dünyadaki kanser ölümlerinin en büyük nedenlerinden birinin de akciğer kanserinden kaynaklandığının altı çizildi.

Kadin 16-03-24 10:14

'Bir ölüm makinesi gibi çalışıyorlar' Türkiye, günlük kişi başına düşen ortalama 17.1 adetle sigara kullanımında dünyada 1. sırada! Uzmanlardan kritik uyarı

Türkiye, kişi başına düşen ortalama günlük sigara tüketim adedi sayısında dünya birincisi olduğu belirtildi. Sigarayı bırakmak isteyenlerin yöneldiği elektronik sigaraların da en az sigara kadar zararlı olduğunu belirten uzmanlar, bazı kesimlerce sigaraya göre masum gösterilmek istenen elektronik sigaraların ‘ağır solunum yetmezliği ile akciğer hasarına yol açtığı’ belirtildi.

Haber 18-01-24 11:12

SİGARAYA YENİ ZAM | Artık 70 TL'ye satılıyor... 2024 sigara fiyatları değişti, yeni yıl hızlı başladı

Sigaraya yeni zam geldi. 2024'ün başlamasıyla sigara fiyatlarında yaşanan art arda artışlara bir yenisi daha eklendi. 4 Ocak 2024 itibariyle bir sigara grubuna daha zam geldi. Tiryakiler "2024'te en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?" sorusuna yanıt ararken, son gelen zamla birlikte artık 70 TL'ye satılan sigara da var.

Finans 04-01-24 08:45

Sigaraya zam geldi! En pahalı sigara fiyatları 60 TL’ye yükseldi

Geçtiğimiz aylarda artan sigara fiyatlarına bir zam daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna paket başına zam yapıldığını duyurdu.

Finans 01-01-24 18:08

BENZİN-MAZOT FİYATI SON DAKİKA: Bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? Gece yarısı tabela değişiyor! (19 Aralık Salı güncel benzin ve motorin fiyatları)

Son dakika: Brent petrol fiyatlarındaki karışık seyir devam ederken, benzin ve motorin fiyatları araç sahiplerinin en çok merak ettiği konular arasında bulunuyor. ‘Bugün akaryakıt fiyatlarında indirim ya da zam var mı’ diye merak edenler için son dakika haberi geldi. İşte 19 Aralık 2023 Salı güncel benzin-mazot fiyatı ile haberin detayları…

Finans 19-12-23 10:02

Sigara ve alkole zam mı geliyor? ÖTV muhasebesi en ucuz sigara fiyatlarını değiştirecek: Zararına 51,5, maliyet eklenirse 65 TL!

Sigara fiyatları ve alkol fiyatları için yeni yıldan itibaren yeni bir ÖTV artışı gerçekleşecek. 6 aylık ÜFE artışı kadar artacak ÖTV oranları sonrası en ucuz sigara fiyatının üretici hiçbir maliyeti yansıtmadan satış yapması halinde bile 51,5 liraya satılması öngörülüyor. Ancak maliyet artışı eklendiğinde ise en ucuz sigara 60-65 TL bandına yükselebilir.

Finans 18-12-23 13:57

DOLAR / TL FİYATI 14 ARALIK 2023: dolar ne kadar, euro kaç TL? Döviz kuru anlık takip ekranı

Dolar ve euro kurunda son durum geçtiğimiz gün ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell tarafından açıklanan FED faiz kararı sonrası merak konusu oldu. FED politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Peki, dolar ne kadar, euro kaç TL? İşte, 14 Aralık 2023 Perşembe euro ve dolar alış - satış fiyatları...

Finans 14-12-23 12:07

SİGARAYA ZAM MI GELDİ? 30 Kasım 2023 en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Güncel fiyatlar

Sigaraya zam mı geldi? Sorunun yanıtı sosyal medyada yer alan iddialar sonrası merak konusu oldu. Başta Twitter (X) olmak üzere sosyal medyada yapılan paylaşımlarda sigaraya 5 TL zam geleceği öne sürüldü. Peki, sigaraya zam mı geldi? 30 Kasım 2023 tarihi itibarıyla en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte, güncel fiyatlar...

Finans 30-11-23 08:00

İstanbul Ambarlı Limanı'nda Türkiye tarihine geçecek operasyon! Elektronik sigara ve kokain ele geçirildi... Bugüne kadarkilerin en yükseği

Son dakika haberi: Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Ambarlı Limanı’nda yürütülen operasyonlarda yüklü miktarda elektronik sigara ve kokain ele geçirildiğini duyurdu. Bakan Bolat yaptığı açıklamada "Ele geçirilen elektronik sigara, tek seferde yakalanan en yüksek miktarlı elektronik sigara yakalaması olarak tarihe geçmiştir" ifadelerine yer verdi.

Haber 28-11-23 10:10

Akciğer kanserinin en sinsi 9 belirtisi: Akciğer kanseri evreleri nasıl anlaşılır?

Akciğer kanseri dünya genelinde en sık görülen kanser türlerinden biridir ve genellikle ölümcül bir seyir izler. Gelişmiş ülkelerde özellikle sigara içme alışkanlığıyla doğrudan ilişkilendirilen bu hastalık sağlık alanında önemli bir sorun teşkil etmektedir. Akciğer kanseri, akciğerlerdeki hücrelerin kontrolsüz büyümesi ve çoğalması sonucunda ortaya çıkan bir tümördür. Hem aktif sigara içicileri hem de pasif içiciler bu risk altındadır bu da hastalığın yaygınlığını artırır.

Haber 16-11-23 00:00

SİGARAYA ZAM mı geldi? 12 Kasım 2023 en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları ne kadar oldu? Zam gelmeyen grup kalmadı!

Sigaraya zam geldiği yönünde haberler sonrası en düşük ve en yüksek sigara fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda bir sigara grubuna daha zam geldiğini belirtti. Twitter (X) başta olmak üzere sosyal medyadaki paylaşımlar sonrası birçok kişi internette "Sigaraya zam mı geldi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 12 Kasım 2023 en düşük ve en pahalı sigara fiyatları ne kadar oldu?

Finans 12-11-23 14:29

Sigaraya zam geldi! En pahalı sigara fiyatları 58 TL’ye yükseldi

Sigaraya zam gelmesinin ardından en düşük ve en yüksek sigara fiyatları arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde diğer sigara gruplarına gelen zamların ardından bugün de Philip Morris grubu 5 liralık zam yaptı. Peki, 7 Kasım 2023 Salı sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte detaylar…

Finans 07-11-23 09:17

SİGARAYA ZAM GELDİ! ZAM GELEN SİGARALARIN fiyatı ne kadar oldu? 2 Kasım 2023 en düşük ve en yüksek sigara fiyatları

Sigaraya zam geldiğine yönelik son dakika haberlerinin ardından güncel fiyatlar merak edildi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar bir sigara grubuna 5 TL zam geldiği yönünde açıklamada bulundu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, 2 Kasım 2023 sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte gelen zam sonrası en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları..

Finans 02-11-23 09:31

Sigaraya zam geldi, fiyatlar bir kez daha değişti! En ucuzu 50 lira oldu

Geçtiğimiz ay zamlanan sigara fiyatları bu ay bir kez daha değişti. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, JTI grubu sigaralara 5 lira zam geldiğini açıkladı. Böylece en ucuz sigara 50 lira oldu.

Finans 02-11-23 08:05

SİGARAYA ZAM mı geldi? 2 kasım 2023 en düşük ve en pahalı sigara fiyatları ne kadar oldu? Zam açıklaması!

Sigara zammı sonrası güncel fiyatlar merak ediliyor. Zamlı sigara fiyatlarına dair açıklama bugün Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapıldı. Bu gelişmenin ardından sigara zammının detayları merak konusu oldu. İşte en düşük ve en pahalı güncel sigara fiyatları...

Finans 02-11-23 07:33

Böbrek kanseri kimlerde görülür? Böbrek kanseri kan tahlilinde çıkar mı?

Böbrek kanseri, böbreklerin içinde başlayan ve zamanla diğer bölgelere yayılabilen tehlikeli bir kanser türüdür. Genellikle böbrek hücreli karsinom olarak adlandırılan hücre tipi en sık görülen türdür. Risk faktörleri arasında sigara içme, obezite, hipertansiyon, aile öyküsü, genetik faktörler ve bazı mesleki maruziyetler bulunur.

Haber 31-10-23 09:56

Mesane kanseri nasıl anlaşılır? Ultrasonda mesane kanseri belli olur?

Mesane kanseri, mesane duvarının iç tabakasındaki hücrelerin kontrolsüz büyümesi sonucu ortaya çıkan bir kanser türüdür. Genellikle ürothelial karsinom olarak adlandırılan hücre tipi en yaygın görülen türdür. Bu kanser, çoğunlukla sigara içme, kimyasal maruziyet, yaş, cinsiyet ve genetik faktörlerle ilişkilendirilir. Erken teşhis, mesane kanseri tedavisinde önemlidir ve tedavi seçenekleri tümörün büyüklüğüne ve yayılma derecesine bağlı olarak değişiklik gösterir.

Haber 31-10-23 09:56

SİGARA ZAMMI SON DAKİKA 2 EKİM 2023: Sigaraya zam mı geldi, güncel fiyatlar ne kadar, kaç TL? En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları!

Sigara ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. Bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi olduğunu ifade eden Aybaş, diğer markalara da zam gelebileceğini belirtti. Peki, sigaraya zam mı geldi, güncel fiyatlar ne kadar, kaç TL? İşte, 2 Ekim 2023 Pazartesi günü itibarıyla en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 02-10-23 07:56

Şehrin en işlek caddesi kapatıldı! Kiremitleri yola fırlattı, çatının kıyısında sigara içti

Kırıkkale’de intihar girişiminde bulunan 35 yaşındaki vatandaş, elindeki jiletle önce kendine zarar verdi, ardından çatıdaki kiremitleri yola fırlattı. Caddede toplanan çok sayıda vatandaş ise olayı film gibi izledi.

Haber 26-09-23 21:17

SİGARA ZAMMI SON DAKİKA: 6 Eylül 2023 zamlı sigara fiyatları ne kadar, en düşük ve en pahalı sigara kaç TL? 2 gruba zam geldi!

Sigaraya zam son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş Temmuz ayında uygulanan son zam sonrası bir sigara grubuna daha zam geldiğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Bu gelişmenin ardından bir diğer firma da fiyatlara zam yaptı. Peki, zamlı sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 6 Eylül 2023 Çarşamba günü itibarıyla en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 06-09-23 08:27

SİGARA ZAMMI SON DURUM: 5 Eylül 2023 zamlı sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? En düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Sigaraya zam haberlerinin ardından son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz ayında uygulanan son zam sonrası bir sigara grubunda fiyatlar tekrar yükseldi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını duyurdu. Peki, zamlı sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 5 Eylül 2023 salı günü itibarıyla en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 05-09-23 08:14

Sık tüketiyoruz ama hiç belirti vermeden zehir saçıyor! Kansere neden olan en büyük tehlike

Çağımızın yaygın hastalığı olan kanser ölümcül hastalıkların başında geliyor. Kanser birçok farklı türüyle insanın hayatını olumsuz etkileyebiliyor. Dünyada en sık görülen 4. kanser türü mide kanseri olarak kabul edilmektedir. Türkiye’de ise her yıl yaklaşık 20 bin kişi mide kanserine yakalanmaktadır. Beslenme alışkanlıkları, sigara ve alkol kullanımının da tetiklediği bu sinsi hastalığa yakalanmamak için bazı besinleri tüketirken bir kez daha düşünmeniz gerekiyor.

Haber 13-08-23 09:00

DOLAR ALIŞ - SATIŞ FİYATI 27 TEMMUZ 2023: Dolar ne kadar? Euro kaç TL? Döviz kuru canlı ve anlık takip ekranı

Dolar ve euro alış satış fiyatlarında son durum geçtiğimiz gün FED faiz kararının açıklanması sebebiyle merak konusu oldu. Fed'in temmuz toplantısında 25 baz puanlık artırımına gitmesine kesin gözüyle bakılıyordu. ABD Merkez Bankası, politika faizini 25 baz puan artırdı ve 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığına yükseltti. Peki, dolar ne kadar? Euro kaç TL? İşte 27 Temmuz 2023 Perşembe günü dolar ve euro alış - satış fiyatında son durum...

Finans 27-07-23 09:29

ABD ENFLASYON VERİLERİ sonrası DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI NE OLDU? 12 Temmuz 2023 dolar ne kadar? Euro kaç TL? İşte canlı takip

Dolar ile ilgili son dakika gelişmeleri ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Günün beklenen verisi ABD'nin tüketici fiyatları az önce açıklandı. Buna göre ABD Haziran ayı enflasyonu yüzde 3 seviyesinde gerçekleşti. Enflasyon 2 yılın en düşük seviyesine indi. Peki, bu verilerin ardından dolar ve euro alış satış fiyatları ne oldu? İşte tüm merak edilenler...

Finans 12-07-23 15:43

Taksicilerden en az yüzde 100 zam talebi... Resmi yazı gönderildi, gözler 27 Temmuz'a çevrildi!

Asgari ücrete yapılan, memur ve emekli maaşlarına da yapılması beklenen zamlar sonrasında MTV'den ÖTV'ye kurumlar vergisinden sigara fiyatlarına kadar birçok kalemde de artışa gidildi. Yaşanan artışlarla giderlerinin yüzde 100 oranında yükseldiğini belirten taksiciler, taksimetre ücretlerine zam talebinde bulundu. İBB'ye gönderilen yazıda "En az yüzde 100 zam istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

Finans 12-07-23 08:40

Sigara bağımlıları dikkat: 3 günde ciğerleri tertemiz yapıyor! Vücutta toksin bırakmıyor

Vücudumuzun en önemli organlarından biri olan akciğer, kirli kanı yenileme görevi üstleniyor. İnsan sağlığı için büyük önem arz eden akciğerlerimize gözümüz gibi iyi bakmalıyız. Özellikle sigara kullanan kişilerin tercih edebileceği 3 malzemeli kür tarifi ile 3 günde akciğerlerinizi yeni doğmuş gibi yapabilirsiniz.

Haber 11-07-23 19:36

SİGARA ZAMMI SON DAKİKA 10 Temmuz 2023: Sigaraya zam mı geldi, güncel fiyatlar ne kadar, kaç TL? En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları!

Sigaraya zam haberlerinin ardından son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye Tekel Bayiler Platform Başkanı Özgür Aybaş, sigaraya 5 TL zam geldiğini belirtti. Böylelikle 1 yılda son artışlarla birlikte toplam da 17 TL'lik zam gerçekleşmiş oldu. Birçok kişi internette "10 Temmuz 2023 sigaraya zam mı geldi?" sorusunu araştırıyor. Peki, sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü güncel en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 10-07-23 08:39

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI 2023: Zam sonrası sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları...

Sigaraya zam son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Haziran ayında gelen zam sonrası fiyatlar güncellenmişti. Tütün mamüllerine Temmuz ayında bir zam daha yapıldı. Böylelikle bazı sigara grupları 5 TL zamlanmış oldu. En pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? 7 Temmuz 2023 Cuma güncel sigara fiyatı ne kadar?

Finans 07-07-23 11:59

ZAMLI SİGARA FİYATLARI 5 Temmuz 2023: Sigaraya zam mı geldi, ne kadar oldu? En ucuz ve en yüksek sigara fiyatları...

Sigara fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri zam haberleri sebebiyle yakından takip ediliyor. Pazartesi günü açıklamada bulunan Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş açıklamasında "Bir sigara gurubuna 5 TL zam geçişi oldu zamlar gelmeye devam edecek" ifadesini kullandı. Peki, sigaraya zam mı geldi, ne kadar oldu? İşte, 5 Temmuz 2023 Çarşamba gününün en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 05-07-23 08:13

ZAMLI SİGARA FİYATLARI 2023: Sigaraya zam mı geldi, fiyatlar ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 Salı en ucuz ve en yüksek sigara fiyatları...

Sigara fiyatları zam haberleri sonrası birçok kişi tarafından 6 Haziran 2023 Salı günü araştırılıyor. 5 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere bir sigara grubunun tüm ürünlerine 5 TL zam geldiği iddia edilmişti. Öte yandan zam haberleri sonrası güncel sigara fiyatları internette araştırılmaya başlandı. Peki, sigaraya zam mı geldi, hangi sigaraya zam yapıldı?

Finans 06-06-23 11:19

Zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? Bir sigara grubu daha fiyat artışına gitti! İşte 2023 en uzu ve en pahalı sigara fiyatı...

Sigara fiyatları ile ilgili son dakika zam haberleri gelmeye devam ediyor. Dün bir sigara grubuna gelen zam sonrası, başka bir sigara grubuna da bugün 5 TL'lik zam geldi. Son gelen zamlarla birlikte en düşük sigara fiyatı ortalama 36 lira 50 kuruş olurken, tiryakiler "Hangi sigaraya ne kadar zam geldi? 6 Haziran 2023 en düşük ve en pahalı sigara fiyatları neler?" sorularına yanıt aramaya başladı.

Finans 06-06-23 10:49

SİGARAYA ZAM MI GELDİ, hangi sigaraya zam yapıldı? 5 Haziran 2023 Pazartesi en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Sigara fiyatları ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Birçok kişi Twitter ve Instagram başta olmak üzere sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası güncel fiyatları araştırıyor. Peki, sigaraya zam mı geldi, hangi sigaraya zam yapıldı? İşte, 5 Haziran 2023 Pazartesi gününün en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 05-06-23 11:30

Hipnozla sigara bırakma mümkün mü? Hipnoz sigara bırakma tedavisi nedir, nasıl yapılır?

Dünyada en sık tercih edilen alternatif tıp yöntemlerinden biri de hipnoz yöntemidir. Yüz yıldan daha fazla bir zamandır kullanılmakta olan hipnoz yöntemi farklı hastalıkların tedai süreçlerinde uygulanmaktadır. Bu alanda uzman bir doktor tarafından uygulanması gereken hipnoz ile psikolojik rahatsızlıkların giderebileceği bilinmektedir. Peki, hipnozla sigara bırakmak mümkün mü?

Haber 10-03-23 16:26

Deprem bölgesinde eşyaları yağmalayıp, depremzedenin otomobilini çalmıştı! Kıskıvrak yakalandı

Kahramanmaraş'taki depremlerin en çok yıkıma neden olduğu Hatay'da yağmalamalara karışan M.A.B.; depremzededen çaldığı otomobille yakalandı. Otomobilde yapılan aramada ise 7 cep telefonu, televizyon, 2 dizüstü bilgisayar, tablet, ses sistemi, ameliyat malzemesi, 80 paket sigara, tespih ve takı eşyaları, poşetlere doldurulmuş kıyafetler, farklı kişilere ait 3 cüzdan ve 5 kimlik ele geçirildi.

Haber 23-02-23 10:58

Sigaraya ne kadar İNDİRİM geldi, en düşük fiyat ne kadar oldu? İndirim sonrası 2023 sigara fiyatları listesi!

Sigaraya indirim geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda bazı tütün ürünlerinde indirime gidildiğini açıkladı. Aybaş yaptığı paylaşımda bir sigara firmasının ürettiği sigaralarda 1 TL'lik indirim yaptığını belirtti. Bilindiği üzere ÖTV oranında yüzde 22,3'lük artış sonrası alkol ve tütün ürünlerinde zam yapılmıştı. Peki, sigaraya ne kadar indirim geldi, en düşük fiyat ne kadar oldu? İşte indirim sonrası 2023 sigara fiyatları listesi!

Finans 13-01-23 08:57

Yeni yılla birlikte zamlanmıştı! Sigaraya indirim geldi, işte yeni fiyatlar

2023 ile birlikte sigara ve alkoldeki ÖTV oranında yüzde 22,3'lük artış sonrası zamlar gelmişti. Sigaraya bugüne kadar toplamda 4 TL zam yapılmıştı. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bazı sigaralarda indirime gidildiğini duyurdu. Aybaş yaptığı paylaşımda bir sigara firmasının ürettiği sigaralarda 1 TL'lik indirim yaptığını açıkladı. Böylece grubun en ucuz sigarası 32, en pahalı sigarası ise 35 TL'den satılacak.

Finans 13-01-23 08:39

Sigaraya ne kadar ZAM geldi, en düşük fiyat ne kadar oldu? Zam kararının ardından 2023 sigara fiyatları!

Sigaraya zam yapıldı. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada " Sigara zammı hayırlı olsun 4 TL zam geçişi oldu." ifadesine yer vermişti. Zamlı fiyatlar vatandaşlar tarafından bugün de araştırılmaya devam ediliyor. Peki, sigaraya ne kadar zam geldi, en düşük fiyat ne kadar oldu? Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 2023 sigara fiyatları zam listesi...

Finans 06-01-23 14:36