Esenyurt Secim Sonuclari Haberleri

İBB Başkanı İmamoğlu Esenyurt Belediyesini ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 2024-05-10 15:36:45

Daltonlar çetesine büyük darbe: 14 kişi gözaltına alındı! Kağıthane, Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-37” operasyonlarında, 14 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 2024-05-04 08:34:15

Esenyurt'ta şoke eden olay! 18. kattan 17. kata indi, tepki alınca inmeye devam etti…

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yine inanılmaz bir olay yaşandı. Yabancı uyruklu bir şahıs, polis baskınından kurtulmaya çalışırken yaşadığı rezidansın 18. katından 17. katına indi. İndiği katta tepki ile karşılaşınca ise 2 kat daha aşağı indi. O anlar ise kameraya böyle yansıdı.

Haber 2024-05-03 08:55:42

Selman Öğüt'ün rektörlüğü sona erdi! İsmi üniversitenin sitesinden çıkarıldı

Esenyurt Üniversitesi'nde dikkat çeken değişiklik! Kasım 2023’de Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle rektör olarak atanan Selman Öğüt’ün adı ve fotoğrafları üniversitenin sitesinden çıkarıldı. Selman Öğüt'ten bu değişiklik hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.

Haber 2024-05-02 11:57:56

Kağıthane’deki otoparka el bombalı saldırı kamerada! Bakan Ali Yerlikaya açıklamıştı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.

Haber 21-04-24 10:43

CHP'li eski ve yeni başkanlar arasında kriz çözülemedi! Esenyurt atışmasında sosyal medyadan tansiyon yükseliyor: Boş kasayla aldık

Yerel seçimlerde aralarında görev değişimi gerçekleşen CHP'li eski ve yeni Esenyurt Belediyesi başkanları arasındaki tartışmanın dozu daha da arttı. Yeni başkan Ahmet Özer, kendisini hedef alan Kemal Deniz Bozkurt'a yanıtını kamuoyuna yazılı açıklama olarak paylaştı. Özer'in '3 milyon TL'nin üstünde borç' iddiası dikkat çekti.

Haber 12-04-24 10:10

Yer: Esenyurt! Kardeşiyle tartıştı, odasına kapandı: Sonrası korkunç...

İstanbul Esenyurt'ta korkunç bir olay gerçekleşti. 25 yaşındaki Dilaray Karmaz, sosyal medyada canlı yayın yüzünden kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile tartıştı. Tartışma sonrasında odasına çekilen ve alkol alan genç kız oturduğu rezidansın 30'uncu katından aşağı atladığı iddia edildi.

Haber 07-04-24 14:51

CHP'de 'Esenyurt' polemiği! Belediyeyi partilisinden devralan yeni başkan isyan etti: Bizi zora sokmak için yapmışlar

CHP son seçimde Esenyurt Belediyesi'ni elinde korumayı başarsa da dikkat çeken bir tartışma doğdu. Koltuğu eski başkan Kemal Deniz Bozkurt'tan devralan Ahmet Özer, eski yönetim tarafından "yeni yönetimi zora sokmak için adımlar atıldığını" belirtti. Özer sert sözlerle eleştirdiği bu adımın 31 Mart'tan sonra da devam ettiğini açıkladı.

Haber 05-04-24 09:52

ESENYURT seçim sonuçları: Esenyurt'ta seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Esenyurt seçim sonuçları tüm oy kullanan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbullular bugün sandık başına giderek 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başladı ve saat 17.00 itibariyle sona erdi. Peki, Esenyurt'ta seçimi kim kazandı? AK Parti mi yoksa CHP mi? İşte 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları...

Finans 31-03-24 18:31

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta kıyasıya mücadele! Seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 23:23

Yer: Esenyurt! Kocasını kafede başka bir kadınla otururken yakalayınca ortalığı birbirine kattı... Küfürler havada uçuştu kimse engelleyemedi

İstanbul Esenyurt'ta kaydedilen bir görüntü kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Bir kadın iftardan sonra kocasını bir mekanda okey masasında otururken yakaladı. Kadının sinirlenmesinin asıl nedeni ise kocasının oyun oynadığı masada başka kadınların da bulunmasıydı. Kocasının kendisini aldattığını düşünen kadın bir anda ortalığı birbirine kattı.

Trend 23-03-24 13:20

İstanbul’un ilçeleri ile ilgili anket sonuçları açıklandı! Esenyurt’ta sürpriz sonuçlar var; Ataşehir, Kadıköy, Eyüpsultan ve Sarıyer’de ise…

İstanbul’da yerel seçim heyecanı devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları kadar bazı ilçelerdeki yerel seçim heyecanı da yakından takip ediliyor. “İstanbul’da hangi ilçe yönetimleri el değiştirecek?” sorusu gündemdeki yerini korurken ORC Araştırma; Ataşehir, Kadıköy, Esenyurt, Eyüpsultan ve Sarıyer’de yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı. Özellikle Esenyurt’ta ortaya çıkan tablo oldukça dikkat çekti.

Haber 20-03-24 12:11

Sağlık Bakanı Koca duyurdu: 'İstanbul'da beş ilçe 4924 Sayılı Kanun kapsamına alındı'

Sağlık Bakanı Koca, verilen ilave 9 bin kadro sonrası Esenyurt ve Arnavutköy'ü de 4924 Sayılı Kanun kapsamına aldıklarını belirterek, "İstanbul'da böylece 3 ilçede 4924 Sayılı Kanun'la devam eden durum 5 ilçeye çıkmış oldu." dedi.

Haber 15-03-24 22:27

36 saatlik elektrik kesintisi isyan ettirdi! Esnaf kepengi kırdı: 500 bin liralık et ziyan oldu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 36 saatlik elektrik kesintisi semt sakinlerini isyan ettirdi. Kesinti nedeniyle kepenk açamayan esnaf ürünlerinin bozulmasından dert yandı. Bir kasap 500 bin liralık et ürününün ziyan olduğunu, bir başka esnaf 10 bin lira mağdur olduğunu dile getirdi. Elektrik dağıtım şirketinden kesintiyle ilgili açıklama geldi.

Haber 15-03-24 16:55

Servis şoförü yüzünden okuldan mahrum kaldı! Down sendromlu Nisa'nın annesinden Bakan Tekin'e çağrı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 12 yaşındaki down sendromlu Nisa P., servis şoförü nedeniyle okula gidemiyor. Ödemesini devletin yaptığı servis şoförünün "Fabrikadaki işçilerin çıkış saatine yetişemiyorum" gerekçesi yüzünden kızının okula gidememesine isyan eden anne Derya P.'nin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e çağrısı var.

Egitim 15-03-24 16:05

Esenyurt’ta haşerelere karşı ilaçlama yapılıyor

Halk sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarına başlayan Esenyurt Belediyesi, periyodik aralıklarla tüm mahalleleri, park ve bahçeleri düzenli olarak ilaçlıyor.

Yurthaber 11-03-24 11:41

Yer: Esenyurt! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor: Gerçek ise bambaşka çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü ortalığı karıştırdı. Bir ev sahibinin kiracısına ait eşyaları sokağa attığı, o eşyaların da yağmalandığı iddia edildi. Gerçek ise bambaşka çıktı. Linç kampanyasına uğrayan ev sahibi başına gelene isyan etti.

Haber 03-03-24 21:26

Yer: Esenyurt... Pazar yerine park edilen araca esnaftan ilginç çözüm!

Esenyurt'ta pazar yerine park edilen bir araç, esnaf tarafından halat ile çekildi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Haber 03-03-24 17:39

Esenyurt'ta seçim anketinde ortalık karıştı, Burası Kürt bölgesi diyen kişi gözaltına alındı! Ümit Özdağ: Oraya bizzat geleceğim

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde cuma günü bir sokak röportajı sırasında gerginlik çıktı. Zafer Partisi'nin Esenyurt'ta seçim çadırı kurmasını eleştiren bir kişi "Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış" dedi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu. O kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşanırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan da açıklama geldi.

Haber 03-03-24 17:08

İYİ Partili aday İmamoğlu'na yüklendi: Bu saatten sonra senin hiçbir elemanın kalmadı!

İYİ Parti'nin Esenyurt Belediyesi başkan adayı Muharrem Yıldız, Ekrem İmamoğlu'na sert yüklendi. İBB Başkanına "İYİ Parti'yi kendinize arka bahçe etmiş olabilirsiniz, ama bu saatten sonra senin hiçbir elemanın kalmadı, hepsini boşalttık" diyerek seslenen Yıldız, "Akılları bir yerde, gözleri başka yerdeydi. Bedenleri İYİ Parti'deydi ama fikirleri başka yerdeydi" ifadelerini kullandı.

Haber 03-03-24 13:29

İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a çağrı! Gündem olacak sözler: Tarih ve saat verdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hedefinde rakibi Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum vardı. “Esenyurt düşerse Mekke düşer" söylemine atıf yapan İmamoğlu "Allah sizi ıslah etsin. Mekke'yle Esenyurt ne alaka?" dedi. İmamoğlu, Kurum'a yönelik "5 Mart salı günü sabah 11.30’da seni Sultangazi'deki tesislerimize lojistik sahaya davet ediyorum. Gel orada beraber İstanbulluların yardımlarını hep beraber Gazze'ye yollayalım" dedi.

Haber 02-03-24 19:23

Yer: Esenyurt! Minare kopup zemine düştü...

İstanbul Esenyurt'ta bir cami minaresinde güçlendirme çalışması yapıldığı esnada, halatın kopması sonucu minare bir binaya çarparak zemine düştü.

Haber 02-03-24 17:11

Özel çocuklar bilim yolculuğuna çıktı

Esenyurt Belediyesi ilçe genelinde yaşayan özel çocukları bilim yolculuğuna çıkardı.

Yurthaber 28-02-24 10:30

CHP'nin İstanbul'un Esenyurt ve Güngören ilçelerindeki belediye başkan adayları değişti!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul'un Esenyurt ve Güngören ilçelerindeki belediye başkan adayları değişti. CHP'den yapılan açıklamada, Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar'ın sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiği belirtildi. Esenyurt'ta Prof. Dr. Ahmet Özer'in, Güngören de ise Yüksel Yalçın'ın Özgür Özel tarafından aday olarak atandığı bildirildi.

Haber 19-02-24 20:38

'Ne koltuk sevdasıymış...' İstenmeyen adam Lütfü Savaş'ın üstü çizildi, eşi Nazan Savaş'ın paylaşımı tepki çekti!

Cumhuriyet Halk Partisi, hafta sonu genel başkan Özgür Özel'in katılımıyla bir aday tanıtım toplantısı yaptı. Bu toplantıda İstanbul'un Esenyurt ilçesinde aday olacağı açıklanan fakat daha sonra adaylığı geri çekilen Ali Dikmen ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın isimleri telaffuz edilmedi.

Haber 19-02-24 08:30

CHP'nin o ilçesinde aday değişikliği! O isim adaylıktan çekildi

CHP'de 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalar devam ediyor. Parti, İstanbul 39 ilçesinin belediye başkan adaylarını belirledi. Esenyurt ilçesinde başkan adayı olarak Ali Gökmen ilan edilmişti. İddialara göre CHP İstanbul Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Gökmen, daha önce konuşulup anlaşıldığı üzere adaylıktan çekildi. İşte CHP'nin yeni adayı...

Haber 16-02-24 20:10

İzin gününde polisin kovaladığı şüpheliyi tesadüfen yakaladı: İstanbul'da kovalamaca anları

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde izin gününde olan bir bekçi yaşadığı olayla adeta mesai gününde çalışmış kadar oldu. Arkadaşını ziyarete gelen bekçi, polisin kovaladığı şüpheliyi yakaladı. Kovalamaca ve yakalanma anı da saniye saniye görüntülendi.

Haber 05-02-24 16:29

Esenyurt damgası! 57 ili geride bıraktı, Türkiye'nin en kalabalık ilçesi oldu! TÜİK açıkladı... İşte listeye giren ilk 10 ilçe

Türkiye'nin en kalabalık ilçeler listesi belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan nüfus verilerine göre ilk 10 ilçenin yer aldığı listeye Esenyurt damga vurdu. 977 bin 489 nüfusuyla Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olan Esenyurt, aynı zamanda 57 ili de geride bıraktı. Esenyurt'u sırasıyla Çankaya ve Keçiören ilçeleri takip etti.

Finans 31-01-24 15:59

Esenyurt saldırganı hastaneden kaçmış! Dehşet saçmaya günler önce başladı: 9 saatte 10 kişiyi bıçaklamıştı, ifadesi ortaya çıktı

Dün Esenyurt'ta sokak sokak gezip önüne geleni bıçaklayarak korku salan Abdullah Ören'in öncesinde yaptıkları da duyanları şaşkına çeviriyor. 9 saatte 10 kişiyi bıçaklayan Ören'in geçtiğimiz günlerde hastaneden kaçtığı ortaya çıktı. Hastaneden kaçmadan önce ise Ören doktorun odasını darmadağın etti. Hastaneye götürülmesinin nedeni ise babasını bıçaklamasıydı! İfadesi ortaya çıkınca Ören bir kez daha hayretler içinde bıraktı.

Haber 23-01-24 14:36

Esenyurt'ta 100 kilo insan saçı ele geçirildi! Değeri dudak uçuklatıyor

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yurt dışından kaçak yollarla getirilen 100 kilo insan saçı, düzenlenen operasyonla ele geçirildi. Saçın piyasa değerinin 5 milyon lira olduğu belirlenirken olayla bağlantısı olan iki yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı.

Haber 21-01-24 14:23

Merdiven altı depodan 5 milyon TL'lik insan saçı çıktı: Laboratuvar kurup 20 bin dolar kazanmışlar

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yabancı uyruklu kişilere yönelik düzenlenen 'protez saç' operasyonunda 100 kilo insan saçı ele geçirildi. Saçların piyasa değerinin 5 milyon TL ettiği belirlendi. Bu yolla 20 bin dolar kazanç sağlayan şüpheliler gözaltına alındı.

Haber 21-01-24 13:00

'Askerlerimizi doğru kullanıyor muyuz?' dedi, haritada parmağıyla gösterdi: Orayı alırsanız kalpleri gider

Metina'dan gelen şehit haberlerinin ardından bölge iyice kıskaca alındı. Operasyonların devam ettiği alan uzmanlar tarafından masaya yatırıldı. Esenyurt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Yılmaz'dan ise canlı yayından dikkat çeken açıklamalar geldi. Bölgeyi deşifre eden Yılmaz haritada gösterdiği yer içinse, "Orayı alırsanız PKK'nın kalpleri gider." dedi

Haber 13-01-24 11:10

58 bin Esenyurtlu istihdam edildi

Her gün onlarca firma ve yüzlerce vatandaşla görüşme yapan Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), 2019 yılından bu yana 58 bin 529 kişiyi işe yerleştirdi.

Yurthaber 05-01-24 14:27

Esenyurt’ta dehşet! ‘Sizi mermi manyağı yapacağım’ dedi, komşusunun evine kurşun yağdırdı…

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Evini dikizlediğini iddia eden komşusunun evine pompalı tüfekle mermi yağdırdı. Korku dolu anlar kameralara da yansırken "Sizi mermi manyağı yapacağım" diyen şahıs komşusunun evine ateş açtı. Özel harekat ekiplerinin müdahalesi yakalanarak gözaltına alınan zanlı o sırada da tehditlerine devam etti. İşte akılalmaz olayın detayları…

Haber 30-12-23 06:31

CHP Esenyurt ilçe başkanı DEM Parti'ye yeşil ışık yaktı, sosyal medyada gündem oldu! DEM'lenmek iyidir...

DEM Parti'nin İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu destek verme şartının en az bir ilçenin yönetimini almak olduğu iddia ediliyordu. DEM Parti'nin Esenyurt veya Sultangazi'de aday çıkarıp, CHP'nin de kendi adaylarını destekleme noktasında irade koyması için çalışmalar olduğu iddialar arasındaydı.

Haber 23-12-23 08:53

Yer: Esenyurt! 9'uncu kattan düştü, hayatını kaybetti

İstanbul Esenyurt'ta bir kadın, henüz bilinmeyen bir nedenle 10 katlı binanın 9. katından yere düştü. Olay yerine ekipler sevk edilirken, kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan çalışma sonrası kadının cansız bedeni ambulans ile Adli Tıp'a kaldırıldı.

Haber 21-12-23 09:29

Yer: Esenyurt! Motosikletli önce yayaya sonra araca çarptı: Kaza anı kamerada

Esenyurt’ta motosiklet sürücüsü, araçların arasından geçtiği sırada önce karşıya geçmeye çalışan yayaya ardından ise bir otomobile çarptı. Motosikletten düşerek yaralanan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırılırken o anlar gencin kamerasıyla anbean kaydedildi.

Haber 08-12-23 12:07

Yer: Esenyurt! Dolmuş şoförü isyan etti, sosyal medyada gündem oldu: 'Nerenden çıkıyorsa çıksın o para'

İstanbul'da kaydedilen görüntülerde bir dolmuş şoförü, parasını vermeyen yolcuya isyan etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde dolmuş şoförünün kullandığı ifadeler gündem oldu.

Haber 06-12-23 09:01

Tartıştığı kişiye kurşun yağdırdı: 2 saat sonra teslim oldu

İstanbul’un Esenyurt ilçesinden yaşanan olayda bir kişi kiraladıkları günlük kiralık evde tartıştığı arkadaşına kurşun yağdırdı. Katil zanlısı ise cinayetin ardından yaklaşık 2 saat sonra polis merkezine giderek teslim oldu. İşte dehşete düşüren olayın detayları…

Haber 03-12-23 07:19

Türkiye'nin konuştuğu tekel bayisi cinayetinde çarpıcı iddia! Aile şikayetini para karşılığı geri çekti

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 4 kişi, girdikleri bir tekel bayisindeki Batuhan Bayındır ve Yunus Emre Erzen'i kurşun yağmuruna tutmuştu. Olay sonrası iki kişi de hayatını kaybederken Batuhan Bayındır'ın ailesinin para karşılığı şikayetini geri çektiği iddia edildi.

Haber 02-12-23 09:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı: Selman Öğüt rektör olarak atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. 4 üniversitenin rektörü belirlenirken İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Selman Öğüt atandı.

Haber 01-12-23 07:17

Yer: Esenyurt! Yabancı uyruklu kişilere pansiyon olarak kiralanan daireden onlarca yatak ve ranza çıktı... Eşyalar camlardan sokağa atıldı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinin Süleymaniye Mahallesi’nde yaşanan bir olay herkesi şaşkına çevirdi. Esenyurt’ta yabancı uyruklu şahıslara pansiyon olarak kiralanan binaya 2 kez polis baskını yapılmıştı. Son baskından sonra içerideki eşyalar bina sahibi tarafından camlardan sokağa atılarak ilginç bir şekilde sokağa bırakıldı. Sokaktaki eşyaları gören vatandaşlar şoke oldu.

Haber 15-11-23 15:58

Lüks sitede sabaha karşı dehşet! Yer: Esenyurt... Site yöneticisine kurşun yağdırdı

Esenyurt’ta yaşadığı lüks sitenin dairesinde suyun kesilmesine sinirlenen şahıs, site yöneticisine kurşun yağdırdı. 9 mermiden ikisi vücuduna isabet eden adam ağır yaralanırken, saldırgan polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 26-10-23 10:27

DEVA'da yaprak dükümü! Kılıçdaroğlu ile görüşmüşlerdi; '20 bin kişi CHP'ye katılıyor' iddiası gündem yarattı

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun DEVA ilçe başkanlarıyla 'gizlice' bir araya gelmesinin yankıları sürerken; DEVA Partisi Esenyurt İlçe Kurucu Başkanı Halis Kahriman 45 bin üyeden 20 binin istifasını beklediklerini söyledi.

Haber 26-10-23 07:46

Aralarında polisler de var! Site sakinlerini silahla tehdit edip dairelerini başkalarına satıyorlardı: Sarallar çetesiyle toplu fotoğraflar...

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde aralarında polislerin de bulunduğu bir çete, iddianameye göre 211 daireli sitedeki konutları usulsüz işlemlerle başkalarına satıyordu. Çete mensupları dairelerin kapı kilitlerini değiştirdi, evlere zorla girip başka kişilere kiralayıp sattı. Ayrıca çetenin silahlı yapılanmasının lideri olduğu öne sürülen Çetin Başkan Şimşek ve ona bağlı silahlı kişiler site sakinlerini içeri sokmuyor, tehdit ve darp ediyor, eşyalarını yağmalıyordu. İstenen cezalar belli oldu!

Haber 23-10-23 10:15

Filistin’e yapılan saldırı sonrası Esenyurt’ta konserler iptal edildi

İsrail’in Filistin’deki hastaneyi bombalayarak çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu saldırılar üzerine Esenyurt 2. Kardeş Kültürler Festivali çerçevesinde yapılan eğlence etkinlikleri ve konserler iptal edildi.

Yurthaber 18-10-23 14:12

Yeni doğmuş bebeğin ölüsü çöp konteynerinden çıktı! Esenyurt'ta korkunç olay: Kordonu da vardı, kanlı bezleri de

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir çöp konteynerinde yeni doğmuş bebeğe ait ceset bulundu. Muhtar Önder Ay, bebeğin kanlı bezleri ve kordonu olduğunu söyledi.

Haber 17-10-23 11:49

İstanbul'da kiralar aldı başını gitti! 5 yılda yüzde 843 arttı: İşte kiraların en pahalı ve en ucuz olduğu ilçeler....

İstanbul'da en büyük dert ev kiraları...Yapılan son araştırmaya göre İstanbul'un birçok ilçesinde 10 bin TL'nin altında ev bulmak zorlaştı. Beşiktaş'ta kira ortalaması 24 bin TL, Şişli'de ise 85 metrekare bir ev 20 bin TL'den ilana çıkıyor. Esenyurt, Çatalca ve Arnavutköy buralardaki kira ortalaması ise 10 bin TL.

Finans 16-10-23 07:14

Görüntüler İstanbul'dan! Devasa fareler sokağı istila etti

İstanbul Esenyurt'ta onlarca devasa lağım faresi, bir sokağı istila etti. Farelerin, başıboş sokak köpekleri için açık alana konulan mamalarla beslendiği görüldü. Onlarca farenin sokak ortasında gezdiği görüntüler, izleyenleri dehşete düşürdü. Öte yandan, Esenyurt Belediyesi'nden de konuya ilişkin açıklama geldi. İşte o görüntüler...

Haber 06-10-23 11:20