Excel Haberleri

Excel PDF çevirme: Excel'den PDF'ye nasıl çevrilir? Excel dosyası nasıl PDF dosyasına dönüştürülür?

Kullanıcılar Excel uzantılı bir dosyayı PDF’e dönüştürmek istediğinde nasıl yapacağı konusunda kafa karışıklığı yaşarlar. Ancak, bir Excel belgesini PDF’e dönüştürmek oldukça basit bir işlemdir. Excel PDF dönüştürme işlemi PC ya da mobil cihazlar üzerinden kolayca yapılabilir. Peki, Excel'den PDF'ye nasıl çevrilir?

Haber 2024-05-21 22:45:17

PDF Excel çevirme: PDF'den Excel'e nasıl çevrilir? PDF dosyası nasıl Excel dosyasına dönüştürülür?

PDF dosyaları, sunumlar esnasında format tutarlılığı özelliği sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Ancak PDF dosyaları üzerindeki verileri düzenlemek için dosyanın Excel'e aktarılması gereken durumlar olabilir. Bu noktada PDF excel dönüştürme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı aranmaktadır. Peki, PDF'den Excel'e nasıl çevrilir?

Haber 2024-05-21 22:44:06

Gano kahvenin faydaları nelerdir? Gano kahve nasıl tüketilir?

Kahve, dünya genelinde en çok tüketilen ve sevilen içeceklerden biri olarak öne çıkar. Gano kahve ise geleneksel kahve keyfini sağlık ve beslenme avantajlarıyla bir araya getiren özel bir üründür. Gano Excel adlı bir şirket tarafından üretilen bu kahve çeşidi, geleneksel kahve çekirdeklerine ek olarak Ganoderma adı verilen bir mantarın özütünün eklenmesiyle elde edilir.

Haber 2023-08-26 21:50:43

Sevgilisinin sosyal medyada takip ettiği kişileri Excel tablosu yapıyor! Yöntemi sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyada sevgilisinin takip ettiği kişilerin tablosunu yaptığı söyleyen bir kadının paylaşımı kısa sürede viral olmayı başardı. Sevgilisinin kadınları takip ettiğini ancak takipçisi sayısının değişmediğini fark ettiğini dile getiren kadın erkek arkadaşının sosyal medya bilançosunu Excel tablosunda kontrol ettiğini söyleyince gündem yarattı.

Trend 2023-08-14 13:56:16

Kredi faiz hesaplama formülü nedir, Excel'de kredi faiz hesaplama formülü nasıl uygulanır? Basit anlatım ile kredi faiz hesaplama nasıl yapılır?

Mevduat hesabı ve kredi faizinin hesaplanmasını mümkün kılan formüllerin birbirinden farklı olduğu bilinir. Bu nedenle faiz oranı, vade sayısı ve kredi miktarı gibi temel değerlerle kredi faiz hesaplamasının nasıl yapıldığı detaylı olarak açıklanmalıdır. İlgili hesaplamanın yapılabilmesi için belirli bir formül kullanılabilir. Kullanılan formülün Excel tablosuna uygulanması sonucunda ise kredi faiz hesaplaması yapılabilir. Peki, Excel'de kredi faiz hesaplama formülü nasıl uygulanır?

Finans 22-05-23 10:10

''O kadar çok erkekle çıkıyorum ki, aşk hayatımı yönetmek için bir Excel tablosu tutmam gerek!''

TikTok'ta @crumbletumble00 ismiyle bilinen Emily adlı bir kullanıcı, organize flört stratejisiyle büyük ilgi çekti. Aşk hayatını kontrol altında tutmak için çevrimiçi bir Excel tablosu tuttuğunu açıklayan genç kadın, kullandığı tabloyu detaylandıran gönderisiyle kısa sürede viral oldu. Flörtlerinin adını, takma adını, mesleğini, yaşını ve ilk randevularıyla ilgili ayrıntıları listeleyen bu tabloyu, başkalarının da kullanabilmesi için Tiktok hesabında paylaşan Emily, herkesin sempatisini kazandı.

Trend 20-10-22 17:04

Microsoft Office gidiyor! Yerine bakın ne geliyor

Ofis programları denildiğine akla gelen ilk yazılımlardan biri Microsoft Office oluyor. Excel, Powerpoint ve Word gibi programların Microsoft Office'ın birer parçası olduğu biliniyor. Ancak 30 yıllık hizmet serüvenini ardından Microsoft Office'te büyük bir değişiklik yapılıyor. Microsoft, Microsoft Office'i yeniden adlandırılıyor. Microsoft Office'ın yeni adı ise bakın ne oluyor!

Haber 14-10-22 12:37

Microsoft hepsi bir arada Office uygulamasını iPad’e getiriyor

Birleşik Office uygulaması, neredeyse bir yıl içinde iPad’e geliyor. Deneyimsiz kullanıcılar için uygulama, üçlü üretkenlik araçlarını (Word, Excel ve PowerPoint) birleştiriyor.

Haber 18-02-21 09:59

Londra’da 10 Günde 4 Bin Yataklı Hastane

Londra’nın en büyük fuar merkezi 10 günde 4 bin yataklı Corona uzmanlık hastanesine dönüştürüldü. Yüz bin metrekare alanıyla ExCel London, AbuDabi Emirliği’nin ‘Ulusal Fuarlar İşletmesi’ olarak 2000 yılından beri Thames nehrinin eski rıhtımlar bölgesinde hizmet veriyordu

Haber 27-04-20 14:43

Londra’da 10 Günde 4 Bin Yataklı Hastane

Londra’nın en büyük fuar merkezi 10 günde 4 bin yataklı Corona uzmanlık hastanesine dönüştürüldü. Yüz bin metrekare alanıyla ExCel London, AbuDabi Emirliği’nin ‘Ulusal Fuarlar İşletmesi’ olarak 2000 yılından beri Thames nehrinin eski rıhtımlar bölgesinde hizmet veriyordu

Haber 27-04-20 14:43

İsimler farklı hizmet aynı: Office 365 yerini Microsoft 365'e bırakıyor!

Microsoft Word, Excel, Powerpoint ve OneDrive gibi Microsoft Office programlarını bir araya getiren Office 365 dönemini bitirme kararı aldı. Microsoft'un açıklamasına göre Office 365 yerini Microsoft 365'e bırakacak. Peki Microsoft 365 nedir?

Haber 31-03-20 18:09

DENİB’de İleri Excel Uygulamaları Eğitim’ yapıldı

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Akademi tarafından ‘İleri Excel Uygulamaları Eğitim’ programı gerçekleştirildi.Eğitim çalışması DENİB’de yapıldı.

Yurthaber 09-03-20 12:29

Hem Word Hem Excel: Microsoft, Office uygulamalarını kökten değiştirdi

Microsoft Office uygulamalarını Android için tek bir uygulamaya indirgedi. Microsoft, Office uygulamaları bundan böyle Google Play Store'daki tek bir uygulamada toplanacak, böylece kullanıcıların Microsoft Word, Excel ve Powerpoint gibi uygulamaları tek tek indirmesine gerek kalmayacak.

Haber 18-02-20 12:34

Konya SMMMO’da ileri düzey excel eğitimi

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının (SMMMO) üyelerine ve stajyerlerine yönelik eğitim faaliyetleri ileri düzey excel eğitimiyle devam ediyor.Konya SMMMO hizmet binasında bulunan bilgisayar laboratuvarında gerçekleştirilen eğitimi ziyaret eden ve eğitime katılan meslektaşlarıyla sohbet eden Başkan Abdil Erdal, ”Meslektaşlarımıza yönelik hazırlamış olduğumuz eğitim faaliyetlerine hızla devam ediyoruz.

Yurthaber 08-11-19 15:46

Eti Maden çalışanlarına bilgisayar eğitimi

Bigadiç Etİ Maden İşletme Müdürlüğü çalışan personellerine Word-Excel Eğitimi verildi.

Yurthaber 01-10-19 15:43

Şaphane’de kamu personeli ve öğretmenlere ’’Excel eğitimi’’

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2019 yılı teknik destek programı kapsamında, kamu personeli ve öğretmelere ’’Excel eğitimi’’ verildi.Şaphane Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, verilen eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, ’’Zafer Kalkınma Ajansı 2019 yılı teknik destek programı kapsamında Şaphane İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından Şaphane ileri seviye ’’Excel eğitimi’’ adlı teknik destek projesi hazırlanmış olup ajansa sunulmuştur.

Yurthaber 06-09-19 09:15

California’da özel jet kalkış sırasında alev aldı

ABD’nin California eyaletinde 10 mürettebatın bulunduğu özel jet kalkış sırasında alev aldı.California eyaletinde Oroville Havalimanı’nda dün Cessna Citataion Excel Tipi özel jet kalkış sırasında alev aldı.

Haber 22-08-19 15:33

Şaphane’de ofis programı eğitimi

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde Zafer Kalkınma Ajansı 2019 yılı teknik destek programı kapsamında kamu personellerine (Excel-Word-Powerpoint) eğitimi verildiği bildirildi.Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz yaptığı açıklamada, ’’Zafer Kalkınma Ajansı 2019 yılı teknik destek programı kapsamında Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şaphane Ofis Programları (Excel- Word- Powerpoint) eğitimi adlı teknik destek projesi hazırlanmış olup ajansa sunulmuştu.

Yurthaber 27-06-19 10:46

Misfits Gaming, Kirei’yi tekrardan yedeğe çektiğini duyurdu

LEC 2019 Yaz Mevsimi’nde 3. Hafta öncesi Misfits Gaming ve Excel Esports değişikliğe gitti.

Trend 21-06-19 11:00

Kuşadası Ticaret Odası’nda ileri seviye excel kursu düzenlendi

Kuşadası Ticaret Odası tarafından ücretsiz olarak düzenlenen İleri Seviye Excel Kursu tamamlandı.Günde iki saat olmak üzere toplam 20 saat süren kursta katılımcılar; içerik, formül kullanımı, makrolar, veri doğrulama işlemleri gibi konularda eğitim aldılar.

Yurthaber 04-03-19 17:35

Sanayi 4.0 ve IIoT uygulamaları için yeni SCADA yazılım platformu

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri OEM İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Tolga Bizel: - "Yeni SCADA yazılım süitimiz, MS Excel toplu konfigürasyon aracı gibi günlük faaliyetlere katma değer sağlayan özelliklere sahip"

Haber 01-02-19 11:36

Sanayi 4.0 ve IIoT uygulamaları için yeni SCADA yazılım platformu

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri OEM İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Tolga Bizel: - "Yeni SCADA yazılım süitimiz, MS Excel toplu konfigürasyon aracı gibi günlük faaliyetlere katma değer sağlayan özelliklere sahip"

Yurthaber 01-02-19 11:36

Bahçeşehir Koleji eğitim modelini Londra'da anlattı

Dünyanın en büyük eğitim teknolojileri fuarı BETT Show Londra’da Excel fuar alanında başladı.

Haber 29-01-19 20:18

Bahçeşehir Koleji eğitim modelini Londra'da tanıttı

Londra’da Excel fuar alanında düzenlenen BETT Show’a BAU Global çatısı altında katılan Bahçeşehir Koleji yöneticileri ve öğrencileri, Bahçeşehir Kolejinin Türkiye’de öncülüğünü yaptığı STEM eğitim anlayışını dünyanın birçok ülkesindeki eğitim kurumlarından gelen katılımcılarla paylaştı

Finans 28-01-19 22:57

Bahçeşehir Koleji eğitim modelini Londra'da tanıttı

Londra’da Excel fuar alanında düzenlenen BETT Show’a BAU Global çatısı altında katılan Bahçeşehir Koleji yöneticileri ve öğrencileri, Bahçeşehir Kolejinin Türkiye’de öncülüğünü yaptığı STEM eğitim anlayışını dünyanın birçok ülkesindeki eğitim kurumlarından gelen katılımcılarla paylaştı

Yurthaber 28-01-19 22:43

ÇOMÜ personeline yönelik hizmet içi eğitim programı düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından, üniversite idari personeline hizmet içi eğitim programı düzenlendi.İki hafta boyunca 2 ayrı gruba yönelik düzenlenen ve 38 saat süren hizmet içi eğitim programında ÇOMÜ personeline, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan Bilgisayar Mühendisi Volkan Sağlık tarafından word ve excel programları eğitimi, Bilgisayar Mühendisi Murat Eser tarafından ÜBYS eğitimi, Sosyal Bilimler MYO Öğr.

Yurthaber 19-01-19 12:25

Gaün bilgi işlem daire başkanlığından eğitime destek hizmeti

Gaziantep Üniversitesi’nde aralarında öğrenci akademik ve idari personelin de bulunduğu toplam 611 üyeye online olarak uygulamalı ileri düzey excel ve word eğitimi düzenlendi.Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Laboratuvarında düzenlenen ve İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Uygulamalı İleri Düzey Excel ve Word Eğitimi” Projesi çerçevesinde 398 öğrenci, 130 İdari Personel ve 83 Akademik Personel olmak üzere toplam 611 üye online eğitim sitesinden ücretsiz olarak faydalandı.

Yurthaber 04-10-18 17:50

Gaün bilgi işlem daire başkanlığından eğitime destek hizmeti

Gaziantep Üniversitesi’nde aralarında öğrenci akademik ve idari personelin de bulunduğu toplam 611 üyeye online olarak uygulamalı ileri düzey excel ve word eğitimi düzenlendi.Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Laboratuvarında düzenlenen ve İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Uygulamalı İleri Düzey Excel ve Word Eğitimi” Projesi çerçevesinde 398 öğrenci, 130 İdari Personel ve 83 Akademik Personel olmak üzere toplam 611 üye online eğitim sitesinden ücretsiz olarak faydalandı.

Yurthaber 04-10-18 17:50

İki dil bilen Nişantaşı kızı köyde keçi güdüyor

Çocukluğu İstanbul Nişantaşı'nda geçen, İtalyan Lisesi'nde okuyan, İngilizce ve İtalyanca bilen, Galata'da pastane işleten 39 yaşındaki Elif Sarıkaya, 5 yıl önce Antalya'nın Kaş ilçesine taşınarak keçi yetiştirmeye başladı - Daha sonra önce Trakya bölgesine, ardından da Bilecik'te 10 haneli bir köye yerleşen Sarıkaya, 5 yılda keçi sayısını 16'dan 70'e çıkardı - Zobran köyünde mutlu ve huzurlu bir yaşam süren Sarıkaya: - "Hayatımda yakından gördüğüm ilk keçi kendi keçilerim oldu" - "İlk geldiğim vakit muhtara söyledim, şurada küçük bir mezarlığımız var oraya gömülesim var benim" - "Bence hayvancılığa isteği huzur olan adam girmeli, eğer böyle excel tabloları kazanç vesaire düşünüyorsan mutsuz olma ihtimalin çok yüksek çünkü yaptığın bir şeyi hiçbir para satın alamaz"

Haber 18-05-18 11:15

Tüik Personellerine Spss Ve Excel Eğitimi

TÜİK personellerine ileri düzey Excel ve SPSS eğitimleri verildi. Kurs bitiminde eğitimleri başarıyla tamamlayan personellere...

Yurthaber 02-03-16 10:37

İzmit Belediyesi Personeline İleri Excel Eğitimi

İzmit Belediyesi hizmet içi eğitimleri devam ediyor.İzmit Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde çalışan 20 personelin katıldığı İleri...

Yurthaber 27-06-15 10:37

Smmm Odası Üyeleri Sertifikalarını Aldı

Antalya SMMM Odası üyeleri “İleri Derece Excel Kursu”nu tamamlayarak, sertifikalarını aldı.Sertifika töreninde konuşan konuşan SMMM...

Yurthaber 23-06-15 09:40

Herkesin Bilmesi Gereken 5 Excel Kısayolu

İş dünyasında işinize yarayacak bilgiler

Trend 08-04-15 17:03

Mmo’dan Öğrenci Üyelerine Excel Eğitimi

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi öğrenci üyelerine yönelik ücretsiz excel eğitim programına başladı.MMO Samsun Şube...

Yurthaber 19-03-15 10:28

Emniyet İstihbarat’a VIP jeti

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Savunma Sanayisi Müsteşarlığı üzerinden 13 milyon Euro’ya ikinci el Cessna üretimi olan Citation Excel (Citation XLS+) model jet uçak aldı.

Haber 17-01-15 03:28

Öğrencilere Uygulamalı Excel Programı Eğitimi Verildi

Eskişehir Anadou Üniversitesi öğrencilerine ‘Microsoft Excel Programı’ eğitimi verildi.Yönetim ve Gelişim Kulübü tarafından, Anadolu Üniversitesi...

Yurthaber 01-12-14 11:40

Dünya Turizm Fuarı Londra'da Başladı

Dünya Turizm Fuarı (World Travel Market), Londra'daki Excel Fuar Merkezi'nde başladı.5-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek...

Yurthaber 05-11-12 19:10

ÇOMÜ'den Kısa Kısa Serbest Muhasebeci Mali MüşavirlerinHizmet Kalitesinin Arttırılması İçin ExcelEğitimi Projesinin Açılışı Yapıldı

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ), "Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin Hizmet Kalitesinin Arttırılması İçin Excel Eğitimi" projesinin açılışı

Yurthaber 07-08-12 19:10

Çanakkaleli Muhasebeciler Eğitimden Geçecek

Çanakkale'de serbest muhasebeci mali müşavirlerin hizmet kalitesinin arttırılması için ‘Excel eğitimi' projesinin açılış töreni yapıldı.Eğitim...

Yurthaber 07-08-12 18:26

Excel’in en iyi 10 özelliği

Microsoft Excel 2010, öncekine göre daha fazla şekilde bilgileri analiz etmeye, yönetmeye ve paylaşmaya olanak veriyor.

Haber 04-08-11 13:41