Hulya Mizgin Haberleri

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! 'Mizgin Guyi' öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, PKK/KCK gençlik yapılanmasında sözde üst düzey sorumlulardan 'Mizgin Guyi' kod adlı Sebahat Ormanlı'yı düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 2023-12-14 10:50:07

TikTok fenomeni Hülya Mizgin Türkiye'yi terk ediyor! Bakın hangi ülkeye gidiyor

TikTok’ta yaptığı yayınlarla ün kazanan ve “Kurban verene” sözü ile özdeşleşen Hülya Mizgin Instagram hesabından yaptığı açıklamada Türkiye’den gideceğini duyurdu. Geçtiğimiz ay Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına da katılan Mizgin, İsviçre’ye yerleşeceğini ve artık yayın yapmayacağını açıkladı.

Magazin 2023-11-08 13:07:37

Mucize'nin Mizgin'inin son halini görenler tanıyamadı! Artık katlanamıyorum diyerek isyan etti

Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu, 2015 yılında vizyona giren 'Mucize' filminde canlandırdığı Mizgin karakteriyle hafızalara kazınan Seda Tosun ağustos ayında doğum yapmıştı. Tosun “Artık katlanamıyorum” diyerek eşinden boşanacağını açıkladı. Ünlü ismin son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 2023-10-24 12:55:30

Mucize filminin yıldızı Seda Tosun anne oldu! Müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu

Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu, 2015 yılında vizyona giren 'Mucize' filminde hayat verdiği Mizgin karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Seda Tosun anne oldu. 33 yaşındaki ünlü oyuncu müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu.

Magazin 2023-08-31 13:11:28

Görme engelli Mizgin, halter ve judoda Türkiye şampiyonu oldu

Diyarbakır'da apartman görevlisi babasına işlerinde yardımcı olan doğuştan yüzde 53 görme engelli Mizgin Zilan Ağahatun, antrenmanlarını da aksatmayarak halterde ve judoda iki altın madalyanın sahibi oldu - Mizgin Zilan Ağahatun: "Halterde dünya birincisi olmak, judoda da olimpiyatlara katılıp ülkemi temsil etmek istiyorum"

Yurthaber 12-09-22 11:08

PKK'ya ağır darbe! Zap bölge sorumlusu Helima Efendak öldürüldü

Pençe Kilit harekatında terör örgütü PKK’ya ağır bir darbe daha vuruldu. PKK'nın Zap bölge sorumlusu İran uyruklu Mizgin Rojhilat kod adlı Helima Efendak öldürüldü. PKK'nın sözde özel güç adını verdiği yapılanmanın içinde suikast, sabotaj ve bomba eğitmeni olan Helima Efendak, Kandil'de uzun süre terör örgütü elebaşlarından Murat Karayılan ve Cemil Bayık'ın da yanında yer alıyordu.

Haber 09-05-22 12:25

Dünya şampiyonu milli atlet Mizgin Ay, ameliyat edildi

Dünya şampiyonu milli atlet Mizgin Ay, ameliyat edildi

Yurthaber 24-09-21 11:07

İntihara kalkışan kardeşlerden Rengin kurtarılamadı, ağabeyinin tedavisi sürüyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde tarım ilacı içip yaşamına son veren Mizgin Şimşek'in (23) ardından silahla intihara kalkışan kardeşlerinden Rengin Şimşek (22) de kurtarılamadı. Ağabeyi Muhammed Şimşek’in (26) ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Haber 08-06-21 12:55

16 gün önce intihar eden Mizgin'in ağabeyi ve kız kardeşi silahla vurulmuş halde bulundu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 16 gün önce intihar eden Mizgin Şimşek'in (23) ağabeyi İngilizce öğretmenliği mezunu Muhammed (26) ve kardeşi Rengin Şimşek (22), evlerinde silahla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan iki kardeşin durumunun ağır olduğu, yapılan ilk incelemede intihara kalkışmış olabilecekleri öğrenildi.

Haber 05-06-21 21:14

Vanlı atletten Türkiye rekoru

Türkiye Atletizm Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan ve Ataköy Atletizm Salonunda yapılan Türkiye Büyükler ve U20 Salon Atletizm Şampiyonası sonucunda dünya şampiyonu olan Mizgin Ay’ın rekoru Vanlı atlet Nevin İnce tarafından kırıldı.Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul Ataköy Atletizm Salonunda düzenlenen Türkiye Büyükler ve U20 Salon Atletizm Şampiyonasının 400 metre yarışında U18 Salon Türkiye rekoru yenilendi.Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 17 yaşındaki atletizm sporcusu Nevin İnce, 20 yaş altı kategorisinde 400 metrede 55,52’lik derecesiyle birinci olurken, Mizgin Ay’a ait 56.39’luk eski Türkiye rekorunu 0.87 saniye aşağı çekerek, yeni bir rekor kırdı ve Van tarihinde bir ilke imza attı.

Yurthaber 08-02-21 12:13

Talasemi hastası kardeşlere teyzeleri ilaç oldu

Akdeniz anemisi teşhisi konulan 10 yaşındaki Ebedin ile 12 yaşındaki Mehmet Agit, teyzelerinden yapılan nakille sağlığına kavuştu - Anne Maryete Oruç: - "Teyzeler için 'Anne yarısıdır' derler, kardeşim çocuklarıma ikinci bir hayat verdi" - Teyze Mizgin Oruç: - "Aslında bu süreçte ben değil onlar verdikleri mücadeleyle kahraman oldular"

Yurthaber 01-01-21 11:20

Hakkari Belediyesinin kadın dergisi çıktı

Hakkari Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan “Kadının Rengi” dergisi çıktı.Editörlüğünü Yasemin Önal, Genel Yayın Yönetmenliğini Mizgin Mollamehmetoğlu ve Araştırmacı Ümmühan Keskin, Uzman Psikolog Ayşe Rojda Abbasigil ve Tasarımını Serhat Asi’nin hazırladığı “Kadının Rengi” adlı dergi çıktı.

Yurthaber 11-11-20 15:18

Hakkari Belediyesinin çocuk dergisi çıktı

Hakkari Belediyesinin “Çocuklar geleceğimizin güvencesi” adlı çocuk dergisinin üçüncü sayısı çıktı.Hakkari Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Mizgin Mollamehmetoğlu’nun genel yayın yönetmenliğini yaptığı Hakkari Belediyesi çocuk dergisinin üçüncü sayısı çıktı.

Yurthaber 10-11-20 15:13

Mizgin Toparlı öldürüldüğü gün, üniversiteye yerleşmiş

Batman'ın Sason ilçesinde dün akşam Toparlı ile Kaban aileleri arasında çıkan kavgada Nazmiye Kaban (40) tarafından boğazından bıçakla yaralandıktan sonra tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitiren Mizgin Toparlı'nın (19) dün sonuçları açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS), Batman Üniversitesi bünyesindeki Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun İlk ve Acil Yardım Bölümü'ne yerleştiği ortaya çıktı.

Haber 27-08-20 16:17

Mizgin Ay, Balkan Şampiyonası’nda gümüş madalya aldı

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli sporcu Mizgin Ay, 25’inci Balkan Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 60 metrede 7.38’lik derecesi ile gümüş madalya kazandı.Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli sporcu Mizgin Ay, İstanbul Ataköy’de gerçekleştirilen 25’inci Balkan Salon Atletizm Şampiyonası’nda ikinci oldu.

Yurthaber 17-02-20 13:09

Yeni rekortmen Ay, Batman’ın gururu oldu

İstanbul’da düzenlenen Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında 36 yıllık Türkiye rekorunu egale eden Batmanlı milli sporcu Mizgin Ay, memleketi Batman’da gurur kaynağı oldu.İstanbul Ataköy Atletizm Salonunda gerçekleştirilen ve 2 gün süren yarışmanın ilk gününde Batmanlı Milli sporcu Mizgin Ay, 60 metrede 25 yıllık 23 yaş altı Türkiye rekoruna imza attı.

Yurthaber 04-02-20 12:56

Mizgin Ay’dan bir rekor daha

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, Milli Sporcu Mizgin Ay, unutulmaz atletlerden Semra Aksu’ya ait 36 yıllık 200 metre U23 salon rekorunu kırmayı başardı.İstanbul Ataköy’de gerçekleştirilen Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, Milli Sporcu Mizgin Ay’dan yeni bir rekor daha geldi.

Yurthaber 03-02-20 14:28

Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası sona erdi

Mizgin Ay, organizasyonun ilk günü 60 metrede 25 yıldır kırılamayan 23 yaş altı Türkiye rekorunu geliştirdi - Milli atlet, şampiyonanın ikinci günü de 200 metrede 36 yıldır geçilemeyen 23 yaş altı Türkiye rekorunu kırdı

Spor 02-02-20 23:25

Küçük Mizgin'in yüzü yardımseverlerle güldü

Konya'da annesinin kaynattığı salça kazanına düşen ve vücudunun yüzde 40'ı yanan 4 yaşındaki Mizgin Dağ'ın, iyileşmesi için ihtiyaç duyduğu yanık giysisi, başlatılan yardım kampanyasıyla sağlandı - Anne Türkan Dağ: - "Kızımın özel bir yanık elbisesine ihtiyacı vardı. Yakınlarımın vasıtasıyla Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneğiyle tanıştık. Bizim elimizden tuttular. Çok güzel bir şeye vesile oldular" - Dernek Başkanı Osman Demirci: - "İngiltere'den özel kıyafet sipariş edilmesi gerekiyordu. Sosyal medya üzerinden kampanya başlattık ve gerekli olan 15 bin lirayı bir günde topladık"

Haber 31-01-20 11:38

Eski HDP'li vekile PKK propagandasından hapis cezası

Eski HDP Bitlis Milletvekili Mizgin Irgat, Şırnak'ta teröristler için düzenlenen anma etkinliğinde terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

Haber 04-12-19 15:16

HDP'li Mizgin Irgat'ın yargılandığı dava

Şırnak'ta teröristler için düzenlenen anma etkinliğinde "terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla hakkında dava açılan eski HDP Bitlis Milletvekili Mizgin Irgat'ın yargılanmasına devam edildi

Haber 16-10-19 13:52

HDP'li Mizgin Irgat'ın yargılandığı dava

Şırnak'ta teröristler için düzenlenen anma etkinliğinde "terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla hakkında dava açılan eski HDP Bitlis Milletvekili Mizgin Irgat'ın yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 16-10-19 13:51

İş sağlığı uzmanı Erik’e görkemli düğün

İş Sağlığı ve güvenliği Uzmanı Sinan Erik, Hakkari’nin sevilen ve sayılan işadamı Mehmet Seven’in kızı Mizgin Seven ile dünya evine girdi.31 Mart 2019 Durankaya Belde Belediye Başkan adayı olan Naci Erik’in oğlu İş Sağlığı ve iş güvenliği Uzmanı Sinan Erik, Hakkarili işadamı Mehmet Seven’in kızı Mizgin Seven çifti için iki gün iki gece süren görkemli bir düğün töreni yapıldı.

Yurthaber 22-09-19 20:55

5. Uluslararası Sprint ve Bayrak Kupası

Erzurum'da düzenlenen yarışların ilk gününde milli atlet Mizgin Ay, 100 metre sprint yarışında altın madalya kazandı

Yurthaber 24-07-19 21:55

Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Siirt’te etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin, gri kategoride yer alan ‘Rojbin Gaver Mizgin’ kod adlı Raife Kutlak olduğunu açıkladı.

Haber 17-05-19 17:33

Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi

İÇİŞLERİ Bakanlığı, Siirt’te etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin, gri kategoride yer alan ‘Rojbin Gaver Mizgin’ kod adlı Raife Kutlak olduğunu açıkladı.

Haber 17-05-19 17:20

flaş

İçişleri Bakanlığı: "Siirt-Eruh kırsalında 'Şehit Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici  2019-18 Operasyonu'nda etkisiz hale  getirilen 3 teröristten birinin; terörden arananlar listesinde 300 bin TL ödülle Gri Kategoride yer alan Rojbin Gever Mizgin kod adlı Raife Kutlak olduğu tespit edildi." 

Haber 17-05-19 16:48

flaş

İçişleri Bakanlığı: "Siirt-Eruh kırsalında 'Şehit Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici  2019-18 Operasyonu'nda etkisiz hale  getirilen 3 teröristten birinin; terörden arananlar listesinde 300 bin TL ödülle Gri Kategoride yer alan Rojbin Gever Mizgin kod adlı Raife Kutlak olduğu tespit edildi." 

Haber 17-05-19 16:48

Kadın girişimcilerden kadın muhtar adaylarına destek

Batman’da kadın girişimciler, kadın muhtar adaylarıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir araya geldi.Batman’da bulunan bir kafenin işletmecileri Mizgin Yalçın ve Lale Tutal, merkezdeki kadın muhtar adaylarıyla dayanışma için bir araya geldi.

Haber 08-03-19 15:17

HDP'li eski vekil Mizgin Irmak, İzmir'deki duruşmaya katılmadı

İZMİR'de, katıldığı bir eylemde terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla hakkında 'suç ve suçluyu övmek'ten dava açılan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bitlis eski Milletvekili Mizgin Irgat'ın yargılanmasına devam edildi.

Haber 07-02-19 12:28

HDP'li Mizgin Irgat'ın yargılandığı dava

İzmir'de katıldığı bir eylemde "terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla hakkında dava açılan eski HDP Bitlis Milletvekili Irgat'ın yargılanmasına devam edildi

Haber 07-02-19 11:49

Mizgin Ay, kendi rekorunu egale etti

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi, Milli Sporcu Mizgin Ay, Türkiye Büyükler ve U20 Salon Atletizm Şampiyonası’nda kendisine ait U20 rekorunu egale etti.İstanbul’daki Turkcell Türkiye Büyükler ve U20 Salon Atletizm Şampiyonası’nda 60 metrede gençler birinciliğini Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Milli Sporcu Mizgin Ay kazandı.

Haber 04-02-19 15:52

Mizgin Ay, Akdeniz Atletizm Şampiyonası’nda gururlandırdı

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi, Milli Sporcu Mizgin Ay, Akdeniz U23 Salon Atletizm Şampiyonası’nda ikinci olarak, gümüş madalya aldı.Fransa’nın Miramas kentinde gerçekleştirilen Akdeniz U23 Salon Atletizm Şampiyonası 22 ülkenin katılımıyla tamamlandı.

Yurthaber 21-01-19 16:35

Büyükşehir Belediyesinden kadınlara bisiklet desteği

Samsun Büyükşehir Belediyesi, “Bisikletli Kadınlar" isimli proje kapsamında Bafra Bisikletçiler Derneğine 10 adet bisiklet bağışında bulundu.Bafra Umut Derneği ve Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği işbirliği ile uygulanan proje kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 10 adet bisiklet ile bisiklet sürmesini bilmeyen kadınlar bisiklet kullanmasını öğrenecek.Bafra Umut Derneği Başkanı Hulya Yangın Ertekin, "Bisiklet sürmesini bilmeyen kadınlar için başlattığımız proje çerçevesinde Büyükşehir Belediyesinden bisiklet talebinde bulunduk.

Yurthaber 21-11-18 14:45

Kronik granülomatöze yakalanan kardeşler acil bağışçı bekliyor

Diyarbakırlı 5 yaşındaki Berensu ve 4 yaşındaki Yiğit Öksun kardeşler, dünyada çok nadir görülen kronik bağışıklık rahatsızlığı nedeniyle yaşam mücadelesi verdikleri Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'ndeki odalarında kendilerine umut olacak kök hücre bağışçısını bekliyor - EÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necil Kütükçüler: - "Bu hastalık ağır ve hayatı tehdit eden enfeksiyonlarla seyrediyor. Kızımız sınırda, kök hücre nakli olmadan bu sürece çok dayanamaz, durumu acil" - Berensu ve Yiğit'in annesi Mizgin Öksun: - "Sağıma dönsem hasta evladım, soluma dönsem hasta evladım, kendimi teselli edemiyorum, sonu nasıl bitecek bilmiyorum. Yaşasınlar istiyorum"

Haber 11-10-18 11:21

Kronik granülomatöze yakalanan kardeşler acil bağışçı bekliyor

Diyarbakırlı 5 yaşındaki Berensu ve 4 yaşındaki Yiğit Öksun kardeşler, dünyada çok nadir görülen kronik bağışıklık rahatsızlığı nedeniyle yaşam mücadelesi verdikleri Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'ndeki odalarında kendilerine umut olacak kök hücre bağışçısını bekliyor - EÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necil Kütükçüler: - "Bu hastalık ağır ve hayatı tehdit eden enfeksiyonlarla seyrediyor. Kızımız sınırda, kök hücre nakli olmadan bu sürece çok dayanamaz, durumu acil" - Berensu ve Yiğit'in annesi Mizgin Öksun: - "Sağıma dönsem hasta evladım, soluma dönsem hasta evladım, kendimi teselli edemiyorum, sonu nasıl bitecek bilmiyorum. Yaşasınlar istiyorum"

Yurthaber 11-10-18 11:21

Dünya şampiyonu Mizgin Ay’ın tercihi Bartın Üniversitesi oldu

Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonası 100 metre yıldızlarda dünya şampiyonluğunu kazanan ilk Türk sporcu olan Mizgin Ay, Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na (BESYO) kaydını yaptırdı.Milli Sporcu Mizgin Ay, Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü’ne (BESYO) kaydını yaptırdı.

Yurthaber 19-09-18 21:35

Yakalanan terörist, PKK'nın yeni planını itiraf etti

Bitlis Tatvan kırsalında yakalanan “Delal M.” kod adlı Mizgin K.’nın ifadesi, PKK’nın Karadeniz’de gerçekleştirmeyi planladığı eylemleri günyüzüne çıkardı. PKK’lı Mizgin K., gönüllü olan ve örgütün sözde yöneticileri tarafından seçilen teröristlerin sınır ötesine götürülerek, bomba hazırlama konusunda eğitim aldıklarını anlattı.

Haber 08-09-18 21:01
pkk

Bir Yılda Kanseri Yendi, Şimdi Diğer Hastalara Umut Dağıtıyor

Diyarbakırlı 22 yaşındaki Mizgin Köse, geçtiğimiz yıl beyninde tümör olduğunu öğrendi. Bir süre ailesinden gizlediği...

Yurthaber 24-07-18 11:40

(özel Haber) Yürüyerek Girdiği Ameliyattan Felçli Çıktı, Lösemili Annesiyle Yardım Bekliyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde ikamet eden 23 yaşındaki Mizgin Dağ isimli genç kız, doğuştan sırtında yamuk...

Yurthaber 28-04-18 10:36

Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan Mizgin Ay'a destek 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milli sporcu Mizgin Ay'ı tebrik ederek destek sözü verdi.

Haber 19-02-18 10:00

Turkcell Gelibolu Maratonu’nda Dünya Şampiyonu Mizgin Ay’a Plaket

‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla bu sene üçüncüsü düzenlenen Turkcell Gelibolu Maratonu’nun onur konuğu dünya şampiyonu...

Yurthaber 01-10-17 13:04

Bu Maraton Barış Için

ÇANAKKALE Savaşları'nın yaşandığı Gelibolu Yarımadası'nda, "Barış için koşuyoruz" sloganıyla düzenlenen Turkcell Gelibolu Barış Maratonu, dünya şampiyonu atlet Mizgin Ay, sunucu

Yurthaber 01-10-17 12:36

Türkiye'nin 'barış' Temalı Maratonu Yarın Koşulacak

Turkcell Gelibolu Maratonu heyecanını Dünya Şampiyonu atletimiz Mizgin Ay, radyo programcısı Kadir Çöpdemir, eski futbolcu Pascal Nouma, sunucu Burcu Esmersoy

Yurthaber 30-09-17 12:38

Mizgin Ay: Babam antrenmanlara zorla gönderdi

Mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan Batmanlı bir ailenin altıncı çocuğu olan dünya şampiyonu atlet Mizgin Ay, hikâyesini DW Türkçe'ye anlattı.

Haber 09-09-17 14:57

Sahte hesap 'Madalyam çalındı' mesajı attı, ortalık karıştı

Milli Atlet Mizgin Ay adına açılan sahte Twitter hesabından “Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’nda kazandığım Altın Madalyam çalındı. Lütfen geri getirin. Onca emek verdim hakkımla kazandım” mesajı ortalığı karıştırdı. Kısa sürede çok sayıda kişi tarafından RT yapılan mesaj gündeme oturdu. Milli atletin antrenörü, "Mizgin'in Twitter hesabı yok" açıklaması yaptı.

Haber 10-08-17 04:32

(özel Haber) Mizgin Ay: birincilik Hiçbir Zaman Unutamayacağım Bir Anı Oldu

Kenya’da düzenlenen Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’nda 100 metrede altın madalya kazanan milli atlet Mizgin Ay,...

Yurthaber 29-07-17 09:53

Dünya Şampiyonu Milli Atlet Mizgin Ay: ''tek Dileğim Anneme Bir Ev Almak''

anlattı. Milli Atlet Ay, "Dünya şampiyonluğumun en önemli olayı, adımın tarihte son şampiyon olarak kalacak olması'' dedi.  Yıldızlar Dünya şampiyonası Uluslararası

Yurthaber 26-07-17 14:47

Bitlis Hdp Milletvekili Irgat, Gözaltına Alındı (2)

SERBEST BIRAKILDI Hakkındaki yakalama kararı nedeniyle Bitlis'in Tatvan ilçesinde gözaltına alınan HDP Bitlis Milletvekili Mizgin Irgat, Bitlis Adliyesi'nde alınan ifadesinin ardından

Yurthaber 20-07-17 21:48