Ilham Haberleri

Büyük beden model Olivia Messina vücuduna gelen eleştirilere karşı çıktı! Kadınlara destek olmak için...

Büyük beden model Olivia Messina, vücuduna gelen yorumlara karşı gelerek sosyal medya hesapları üzerinden kendi gibi büyük beden kadınlara destek olmak adına iç çamaşırlarıyla bedenini sergiliyor. Bu yöntemin bedeninden memnun olmayan kadınlara ilham verdiğini belirten Olivia, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kadin 28-05-2023 20:04

Hastalığıyla barışan kadın Guinness Dünya rekorlar kitabına girdi!

Kadınlarda görülen olağandışı tüyler genellikle hirsutizm hastalığından kaynaklanıyor. Yüz, göğüs, karın gibi vücudun birçok bölgesinde görülebilen istenmeye tüyler kadınlarda özgüven problemlerine neden olabiliyor. Hastalığı nedeniyle yüzünde çıkan tüylerle barışan Harnaam Kaur, Guinness Dünya Rekorlar kitabına girdi. Harnaam Kaur, hikayesiyle diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 07-11-2022 23:40

Ampute Messi Barış Telli'nin hayat hikayesi beyaz perdeye aktarılacak

Barış Telli: - "İnsanların 'vazgeçtim' dememesi, 'bunu yapabilirim' demesi için bu filmin çok değerli olacağını düşünüyorum. Benim mücadelem sadece bir futbol başarısı değil. Hayatla olan bir mücadeleydi" - Yönetmen Can Ulkay: - "Çoğu zaman bütün genç arkadaşlara 'hayal etmek başarının en büyük adımıdır' diye bahsediyorum. Barış'ın hikayesi de böyle"

Yurthaber 16-10-2022 11:22

İlham eş anlamlısı nedir? İlham kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe gelişim sürecinde çok sayıda medeniyetten kelimeler almıştır. İlham kelimesi de bu duruma iyi bir örnektir. Arapça kökenli olan ilham kelimesinin eş anlamlısı olan sözcükler de türemiştir. İlham kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-2022 17:37

Ilham

İlham Hakkındaki Haberler Mynet'te. İlham Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.