Kilo Verme Haberleri

Bu tarifle tuvaletten asla çıkamayacaksınız! 3 günde bağırsak temizleyen hurma kürü

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel bir göstergesidir. Doğru beslenme alışkanlıkları bu dengeyi korumak için hayati öneme sahiptir. Bazen bağırsaklarımızı doğal yollarla temizlemek isteyebiliriz. İşte tam da bu noktada, 3 günde bağırsakları temizleyen hurma kürü devreye giriyor. Bu kür, içeriğinde bulunan lifler ve doğal şekerler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir ve bağırsakları temizler.

Kadin 26-03-2024 10:05

Kilo fazlası olanlar Obezite Okulunda sağlıklı zayıflıyor

Edirne'de kilo fazlası olanlar, Obezite Okulunda uzmanlar tarafından hazırlanan beslenme ve spor programlarıyla sağlıklı zayıflıyor.

Yurthaber 04-03-2024 11:16

Davul gibi şişen göbeği indiriyor, karnı dümdüz yapıyor! 10 gün boyunca içildiğinde etki gösteriyor

Göbeği eritmek ve karnı düzleştirmek, birçok kişinin hedefidir. Bu hedefe ulaşmak için bazen doğal ve etkili çözümlere ihtiyaç duyulur. Bu kür tarifi, düzenli olarak 10 gün boyunca içildiğinde etkisini gösteriyor. Göbeğinizdeki değişimi görmek için bu içeceği deneyebilir ve istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kadin 01-03-2024 16:01

Çinlilerin bu kadar çok içmesinin bir sebebi varmış! Yeni trend: Kilo vermeye çalışanların vazgeçilmezi! Saç dökülmesini durduruyor, kırışıklıkları yok ediyor

Ülkemizde siyah çay tüketimini çok yaygın olsa da tüm dünyada özellikle Çin'de tüketilen çaylar bir hayli popüler. Yeşil çayın faydaları çokça kişi tarafından bilinip sıklıkla tüketilmesine neden olsa da yeni trend yine Çin'den gelen bir lezzette; beyaz çay! Çinlilerin çok sık tükettiği beyaz çay, kilo vermek isteyenlerin adeta vazgeçilmezi haline geldi. Zayıflamaya yardımcı özelliklerinin yanı sıra saç dökülmesini engellemesi ve kırışıklıklara iyi gelmesiyle de dikkat çekiyor.

Kadin 26-02-2024 13:01

Diğer Haber Etiketleri

Kilo Verme

Kilo Verme Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kilo Verme Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Acilen zayıflamak isteyenler bol bol koklasın! Jennifer Lopez formunu bu şekilde koruyor... Tokluk hormonu salgılatarak hızla kilo verdiriyor

Acilen zayıflamak isteyenler bol bol koklasın! Jennifer Lopez'in formda kalmak için günde 3'er defa 15'er dakika greyfurt kokladığını biliyor muydunuz? Evet, Osaka Üniversitesi açıkladı! Greyfurtun kokusu beyne doyma sinyalleri göndererek tokluk hormonu salgılatıyor ve kilo verimini hızlandırıyor. Acilen zayıflamak istiyorsanız günde bol bol greyfurt koklayabilirsiniz.

Kadin 24-02-2024 11:49

'Yıllarca makarna yiyen birine sen makarna yemeyeceksin demek gerçekçi değil' Kilo vermek isteyenler için altın tavsiye

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Müge Arslan, sağlıklı beslenme ve diyet konusunda uyarılarda bulundu.

Kadin 22-02-2024 16:07

Çiğnedikçe iğne ipliğe döndürüyor! Vücuda girdiği andan itibaren yağ yakıyor

Sağlıklı yaşam ve fazla kilolardan kurtulma konusunda sayısız yöntem bulunuyor. Bu yöntemlerden biri olan sandaloz sakızına dair deyim yerindeyse kullananlar 'iğne ipliğe döndüğünü' söylüyorlar. Ülkemizde pek fazla bilinmeyen sandaloz sakızı, Kuzey Afrika'da Sandaraca ağacından elde ediliyor. Bu sakız kilo vermenize yardımcı olmakla kalmaz aynı zamanda sağlığınızı iyileştirmeye de destek olur.

Kadin 16-02-2024 07:26

Meğer su içmenin de saatleri varmış! Doğru zamanda içildiğinde iştah kesiyor, hızla kilo verdiriyor!

Su içmenin zamanlaması, sağlıklı bir yaşam tarzı için önemlidir. Doğru zamanda içildiğinde, su iştahı keser ve kilo verme sürecini hızlandırır. Sabah uyandığınızda ve öğünlerden önce su içmek, tokluk hissi yaratır ve yeme isteğini azaltır. Ara öğünlerde su içmek, açlık hissini bastırır ve sağlıklı atıştırmalıkların tercih edilmesine yardımcı olur. Ayrıca, egzersiz yapmadan önce ve sonra su içmek, vücuttaki su dengesini korur ve metabolizmayı hızlandırır.

Kadin 13-02-2024 07:59

Günde 10 öğün yemek yemeniz gerekebilir! Uzmanlar 'kilo vermeye çalışanlar denemeli' diyerek açıkladı

Sağlıklı ve düzenli beslenmenin olmazsa olmazının günde 3 öğün sağlıklı yiyecekler tüketmek olduğu herkes tarafından artık net bir şekilde bilinirken bazı diyetisyenler ezber bozan bir rapor paylaştı. Buna göre; bazı insanların özellikle de kilo vermeye alışanların günde 6 ila 10 öğün yemek yemeyi denemesi gerekiyor. Uzmanlar, daha sık ama daha küçük öğünler tüketmelerinin bazıları için daha iyi olabileceğini belirtiyor. Daha sık yemek yemenin metabolizmayı uyardığı da vurgulanıyor.

Kadin 12-02-2024 10:05

'Kilolusun diye boşanan kocama şok' diyerek paylaştı! Değişimini görenler gözlerine inanamadı... Ben bile pişman oldum

TikTok'ta 'burcu_yigen' kullanıcı adıyla paylaşım yapan kadın 95 kilodan 53 kiloya düştüğünü söyleyerek değişimini gösterdi. Ancak Yiğen'in viral olmasının nedeni ise eşinin kilolu olduğunu için kendisinden boşandığını söylemesi oldu. 42 kilo veren Yiğen'in son halini görenler gözlerine inanamadı.

Trend 07-02-2024 14:32

'Kilo verdikten sonra tanınmaz hale geldiğimi söylüyorlar' Görenler şaşkına döndü 'Aynı kişi olduğuna inanmayı reddediyorum'

Kilo vermek ve bambaşka bir görünüme sahip olmak pek çok kişinin hayali. Bu uzun yolculukta sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz gibi detaylara özellikle dikkat etmek gerekiyor. Ancak uzun olduğu kadar zorlu da olan yolculukta insanlar bazen ilham verici hikayelere de ihtiyaç duyabiliyor. O hikayelerden birinin sahibi de Kanada'da yaşayan Ashley Gertley. Ashley, sosyal medyada 1 yılda 38 kilo vermesi sonucu yüzünde gerçekleşen değişimi öncesi/sonrası görüntüleriyle paylaşmasıyla viral oldu.

Kadin 06-02-2024 17:15

Farkında bile olmadan kilo verdiler! Hem egzersiz yapıyor gibi hem yapmıyor gibi... Gündelik işlerle kalori yakmanın 9 formülü

Sağlıklı bir şekilde kalori yakıp kilo vermek için egzersiz yakmak gerektiği herkesçe biliniyor. Fakat kilo vermek isteyen pek çok kişi, kalori yakmak adına düzenli egzersiz yapmak için ilk adımı bir türlü atamayabiliyor. Ancak araştırmalar farkında bile olmadan kalori yaktırabilecek bazı aktiviteleri ve şaşırtıcı sonuçları ortaya çıkardı. İşte gündelik ev işleriyle hiç anlamadan kolayca kalori yakabileceğiniz o yöntemler...

Kadin 02-02-2024 15:01

4 ayda yaşadığı değişimi paylaştı, yorum yağdı! 'Bunu nasıl yaptın?' Israrlara dayanamayıp sırrını anlattı 'Süper mutsuzken şimdi süper özgüvenliyim'

Kilo verip zayıflama ve çok daha fit görünen bir vücuda kavuşma öyküleri, bu yolculuğa başlamak isteyen pek çok kişi için ilham verici olabiliyor. Sosyal medyada paylaşımlar yapan 27 yaşındaki Miami'li bir anne de takipçilerine motivasyon sağlayan kişilerden bir tanesi. Sadece 4 ayda yaşadığı değişimi paylaşmasıyla sırrını öğrenmek isteyen pek çok takipçisi bunu anlatması için yorum yaptı. 27 yaşındaki anne, daha sıkı bir karna kavuşmasına yardımcı olan rutinini takipçilerine anlattı.

Kadin 02-02-2024 10:14

'Makarna yiyerek 18 kilo verdim' 15 dakikada tek tavada hazırlıyor

Bir sosyal medya içerik üreticisi TikTok'ta paylaştığı tariflerle sağlıklı yemeklerin lezzetli olabileceğini söylüyor. Makarna yiyerek 18 kilo verdiğini anlatan kadın, özellikle çok güvendiği bir tarifi paylaştı. Tarif, 15 dakikada ve tek tavada hazırlanıyor.

Kadin 01-02-2024 16:34

Yemek yerken zayıflatıyor! Çiğneme sayısı... Paylaştığı yöntemle 15 kilo verdi 'Sosyetik gibi davranıyorum'

Kilo vermek ve zayıflamak için sağlıklı ve dengeli beslenmenin yanı sıra uzmanlar çiğneme sayısının da önemli olduğuna vurgu yapıyor. Buna göre her lokmayı belirli sayıda çiğnemek gerekiyor. Uzmanların buna dair açıklamaları ve araştırmaların yanı sıra bir sosyal medya fenomeni de egzersizden nefret etmesine rağmen yemek yeme tarzındaki değişiklikle nasıl 15 kilo verdiğini paylaştı. Yavaş yemek yediğinde doyduğunu hissettiğini söyleyen fenomen, 'Yüksek sosyeteye mensup gibi davranın' dedi.

Kadin 01-02-2024 12:13

'Herkesin yapabileceği iki basit değişiklikle 30 kilo verdim' Doğumdan 12 ay sonra vücudu tamamen değişti

Zayıflamak ve fit bir vücuda kavuşmak için doğru beslenme alışkanlıklarına yönelmek ve aksatmadan egzersiz yapmak çok önemli. Bunun yanında pek çok kadın doğum kilolarını verememekten de şikayetçi. 26 yaşındaki bir anne, zor bir hamilelik geçirdikten sonra 12 ayda vücudunu nasıl tamamen bir farklı bir görünüme soktuğunu anlattı. Üstelik bunun için sadece herkesin yapabileceği iki basit değişiklik yapmıştı. Genç kadın bu sürede 30 kilo verdi.

Kadin 01-02-2024 10:48

Spor salonuna parası yetmeyince bu yöntemi buldu! Hem 37 bin TL tasarruf etti hem inanılmaz bir değişim yaşadı 'En tuhaf kısmı...'

Zayıflamaya karar veren pek çok kişi sağlıklı ve dengeli beslenmesi ve düzenli egzersiz yapması gerektiğini biliyor. Ancak bazen bazıları da egzersiz için spor salonuna gitmesi gerektiğini düşünüp bunu da maddi olarak karşılayamayacağını fark edince tüm bu önemli yolculuktan bir çırpıda vazgeçiyor. Ancak İngiltere'de yaşayan 26 yaşındaki iki çocuk annesi bir kadın bunu yapmadı. Spor salonu ücretini karşılayamayınca ilginç bir yöntem buldu, hem tasarruf etti hem de inanılmaz bir değişim yaşadı.

Kadin 31-01-2024 17:36

'Hiçbir şey yapmadım sadece taşındım ve 22 kilo verdim' 6 aydan kısa sürede hayatı değişti! 'Hiç fark etmemiştim'

Kilo verip daha sağlıklı hem de daha fit bir vücuda sahip olmak pek çok kişinin kişisel hedefleri arasında. Bunun için sağlıklı beslenme ve düzenlik egzersiz de ilk kural. Bu büyük çaba gerektiren yolculukta kilo verme hikayeleri dinlemek de yararlı olabiliyor. Ancak ABD'li bir kadın hiçbir çaba sarf etmeden nasıl 22 kilo verdiğini anlatmasıyla sosyal medyada herkesi şoke etti. Kadının bunun için yaptığı tek şey ise taşınmak oldu. İşte 6 aydan kısa sürede hayatını değiştiren o dönüşüm öyküsü...

Kadin 31-01-2024 16:29

'Fındığı buzdolabına koyun, soğanı doğrayıp dışarıda bırakın' Etkisi inanılmaz oluyor! Kat kat fazla... 'Tüm hastalarıma söylüyorum'

Sağlıklı bir vücuda kavuşmak, pek çok ciddi hastalığı önlemek için nasıl sağlıklı beslenmeniz gerektiğini muhtemelen biliyorsunuzdur. Ancak uzmanlar, besinlerin faydalarını daha da arttıracak ezber bozan basit ipuçlarını paylaştı. Fındığı buzdolabına koymayı deneyin. Ya da sarımsak ve soğanı doğradıktan sonra birkaç dakika dışarıda bırakın. Uzmanlar farkın inanılmaz olduğundan ve faydalı etkilerinin çok daha fazla arttığından bahsediyor. İşte duyduğunuzda şaşırtacak o öneriler...

Kadin 31-01-2024 11:26

'Bu hatayı yapmayın, kadınlar arasında dolaşan bir efsane' Fark etmesiyle hayatı değişti! Yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı

Kilo vermek ve fit olmak pek çok kişinin hayali. Bunun için öncelikle sağlıklı ve dengeli beslenmeye, düzenli egzersize odaklanmak gerektiği uzmanlarca sık sık vurgulanıyor. Ancak bazılarına göre bunun da yöntemleri var. Sosyal medyada fitness tavsiyeleri veren 44 yaşındaki Shannon Collins 'kadınlar arasında yaygın olarak dolaşan bir efsanenin' doğru olmadığını söylerken odaklanmasıyla hayatını değiştiren o şeyi paylaştı. Collins "Lütfen bu hatayı yapmayın. Bunu çok görüyorum" dedi.

Kadin 31-01-2024 10:17

Saniyeler içinde yaptı! 'Geçen yıla kadar fark etmemiştim' Gerçeği böyle ifşa etti, sosyal medya yıkıldı

Kilo verip fit bir görünüme kavuşma yolculuğunda ilham verici hikayeler dinlemek ve okumak herkesin motive eder. Ancak sosyal medyaya girdiğinizde sürekli kusursuz fiziğe sahip insanlar, düz karınlar görmek ve buna ulaşmanın imkansız olduğunu düşünmek de motivasyon kırabilir. Instagram'da çok sayıda takipçisi olan ve fitness tavsiyeleri paylaşan Liv diğer adıyla Liv Livin Life, paylaşımlarıyla gerçekleri ortaya serdi. Saniyeler içinde çektiği fotoğraflardaki büyük fark, çok dikkat çekti.

Kadin 29-01-2024 16:45

Basenleri eritip bacakları incelten kür tarifi! Sadece 10 gün boyunca yatmadan önce tüketildiğinde etki ediyor

Sağlıklı bir yaşam sürdürmek ve vücut formunu korumak birçok kişinin önem verdiği bir konu. Basen ve bacak bölgelerindeki fazla kiloları eritmek bazen zorlayıcı olabiliyor. Sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersizden destek almanın yanı sıra, bazı doğal kür tarifleri de bu süreci hızlandırabilir. Diyetisyen Büşra Çalışkan 10 günde basenleri eriten ve bacakları incelten kür tarifini paylaştı.

Kadin 29-01-2024 15:59

Pizza yemeye devam etti... 1 yılda 45 kilo verdi! O fotoğrafı görünce neye uğradığını şaşırdı 'Kendimi tanıyamadım'

Kilo vermek, sağlıklı bir şekilde zayıflamak ve fit bir görünüme sahip olabilmek pek çoklarının hayali. Bunu doğru beslenerek ve düzenli egzersiz yaparak başarabilenlerin hikayeleri ise ilham verici olabiliyor. Bu kişilerden biri de Mayra Wendolyne. Mayra, en sevdiği yiyeceklerin düşük karbonhidratlı versiyonlarını hazırlayıp düzenli egzersizle 1 yılda 45 kilo verdi. Çocukluğu boyunca kilo şikayeti olan kadın, çektiği bir fotoğrafı görünce nasıl şaşırdığını ve hızla harekete geçtiğini anlattı.

Kadin 29-01-2024 10:20

'Kilo vermek istiyorsanız bu sırrı herkesten saklayın' Diyetisyenden ilginç öneri! 'Söylerseniz her şey bozulur' Araştırmalar da ortaya çıkardı

Yeni yıla girerken 2024'te kilo vermeyi kendinize hedef olarak koyduysanız çok ilginç bir noktaya dikkat etmeniz gerekebilir. Elbette kilo vermek için sağlıklı beslenme, sağlığına uygun diyet programları ve düzenli egzersiz yapmak çok önemli. Fakat diyetisyen Michelle Saari, farklı bir öneride bulunuyor. Buna göre; diyetinizi aileniz ve arkadaşlarınız başta olmak üzere herkesten saklamanız gerekebilir ve maalesef ki söylerseniz her şey bozulabilir. Üstelik bazı araştırmalar da bunu doğruluyor.

Kadin 26-01-2024 11:08

'44 yaşındayım ve bunun sayesinde 6 ayda kolayca 30 kilo verdim' Çok basit bir şeyi değiştirdi, tüm hayatı değişti! Gören herkes sırrını sordu

Kilo vermek için en doğru yöntemin sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam ve düzenli egzersiz olduğu artık herkesce biliniyor. Fazla kilolarından şikayetçi olan pek çokları bu yolculuğa başlamadan önce ilk adımı nasıl atacağını kestiremeyebiliyor. Elbette en doğru yöntem uzmanlardan destek almak fakat ilham verici hikayeler de motivasyon için önemli. O hikayelerden biri de İngiltere'den Rachael Sacerdoti adlı 44 yaşındaki 3 çocuk annesi kadına ait. Sacerdoti, 6 ayda nasıl 30 kilo verdiğini anlattı.

Kadin 26-01-2024 10:08

'2024'te kilo vermek için daha az yemek yerine daha fazla yemeniz gereken 3 yiyecek' Zayıflamak isteyenler için paylaştı

Kilo vermek pek çoklarının 2024 yılı için yeni yıl hedefleri arasında! Uzmanlar bunun için sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan şaşmamak gerektiğini sık sık vurguluyor. Ancak kilo vermeye karar verip de ilk adımı atmak isteyenler çoğu zaman ne yiyeceklerine ve ne kadar yiyeceklerine karar veremiyor. ABD'li bir diyetisyen sosyal medya hesabından 'daha az yemeye çalışmak yerine, hedefi 2024'te kilo vermek olanların daha fazla yemesini istediği üç yiyeceği' paylaşarak ezber bozdu.

Kadin 22-01-2024 15:39

'Herkesin yaptığı bir hatayı fark ettikten sonra 46 kilo verdim' Bir anda hayatı değişti! İşte kilo vermek isteyen herkesin düştüğü o yanlış

Kilo vermek, pek çok kişinin hayali. Elbette sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve fit bir görünüme kavuşmanın yolu sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan geçiyor. Ancak 34 yaşındaki dört çocuk annesi Cassie Krawczyk, bütün bu gerçeklerin yanında hemen hemen herkesin yaptığı bir hatayı fark ettiğini ve ondan sonra 46 kilo verdiğini anlattı.

Kadin 22-01-2024 13:39

Etkisine şaşıracaksınız: Yağ yakan altın süt tarifi!

Fazla kilolar günümüzün yaygın problemlerinden biri. Diyet ve sporun yanı sıra yağ yakıcı tarifler ile de hızla kilo vermeniz mümkün. Altın süt tarifi olarak bilinen bu yağ yakıcı içeceğin yapımı oldukça kolay. İşte etkisine şaşıracağınız yağ yakan altın süt tarifi...

Kadin 31-12-2023 10:41

Kilo vermek isteyenler dikkat! Herkes çöpe atıyor ama öyle bir faydası var ki...

Diyet yapan birçok kişi ya hiç kilo veremediklerini ya da verdikleri kiloları geri aldıklarını ifade ediyor. Fazla kilolar yalnızca görüntü açısından değil sağlık açısından da sıkıntı oluşturabiliyor. Kiraz sapı kilo vermek isteyen kişiler için birebir. Sıkça tüketilen bu yaz meyvesinin sapları adeta şifa deposu.

Haber 28-12-2023 15:04

Fazla kilolarından şikayetçi olanlar dikkat! Tüm bildiklerinizi unutun, 1 ayda 7 kilo vermek mümkün

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından yayımlanan verilere göre, dünya genelinde 1 milyardan fazla aşırı kilolu veya obezite hastası bulunuyor. 2035 yılında ise bu sayının 4 milyarı aşacağı düşünülüyor. Türkiye'de de fazla kilolarından şikayetçi olanların sayısı oldukça fazla. Öte yandan zayıflayamamaktan şikayet eden kişilere ilişkin açıklamalarda bulunan bilim insanları, 1 ayda 7 kilo vermenin sırrını paylaştı.

Haber 26-12-2023 13:11

'Ne yapsam zayıflayamıyorum diyenler dikkat! Göbek yağlarınıza veda edin

Uzmanlar, fazla kilolarından şikayetçi olan kişilerin belirledikleri hedefe ulaşmaları için egzersiz ve diyet yapmalarını öneriyor. Fakat yoğun iş temposundan ötürü birçok kişi aperatif yiyeceklere ve hareketsiz bir yaşama yönelebiliyor. Oysa kilo kaybını hızlandırmanın en iyi yollarından biri diyete düşük kalorili besinler ile protein içeren gıdalar eklemek ve spor yapmak.

Haber 10-12-2023 13:58

Popüler detoks trendi: Internal Shower ile dümdüz bir karına sahip olun!

Son dönemlerin popüler dedoks kürü Internal Shower diğer adıyla iç organ duşu, sindirim sistemini temizliyor ve harekete geçiriyor. Sabah aç karnına içerek mideden başlayıp tüm sindirim sisteminde rahatlık ve hafiflik sağlıyor.

Kadin 17-11-2023 09:31

2 haftada farkı görün! Genç ve güzel görünmenin sırrı bakın neymiş

Fazla kilolar yalnızca görüntü açısından değil sağlık açısından da sıkıntı oluşturabiliyor. Daha dinç, güzel ve genç görünmenin yolu düzenli protein, kalsiyum ve vitamin alımından geçer. İşte, genç ve güzel görünmenin sırrı...

Kadin 14-11-2023 14:30

Faydaları saymakla bitmiyor! Bildiklerinizi unutun, etten daha fazla protein içeren o besin kilo vermenizi sağlayacak

Protein vücut direncimiz ve kas gelişimimiz için oldukça önemlidir. Fazla kilolarından muzdarip olan kişiler karbonhidrattan kısıp protein ağırlıklı beslendiklerinde bunun etkilerini kısa sürede görüyorlar. Öte yandan birçok kişi en yüksek protein kaynağının kırmızı et olduğunu düşünüyor. Aslında bu pek de doğru değil. İşte, etten daha fazla protein içeren o besin...

Haber 13-11-2023 10:03

Diyet ve spora rağmen kilo veremeyenler buraya! Günde 1 bardak içerek göbek yağlarınızdan kurtulun

Fazla kilolarından muzdarip olan kişiler kısa sürede zayıflamanın yollarını araştırıyor. Sağlıklı beslenmenin önemini belirten birçok uzman, düzenli tüketildiğinde kilo vermenizi kolaylaştıran gıdaları açıklıyor. İşte, göbek yağlarınızdan kurtulmanızı sağlayacak o mucize yöntem...

Haber 08-11-2023 13:10

Uzman isim önerdi: 1 ayda 10 kilo verin! Tokluk hissi veriyor, ödem atıyor

Kızılcık meyvesinin tam mevsimi gelmişken uzman isimden öneri geldi. Faydaları saymakla bitmeyen kızılcığın kilo vermede oldukça etkili olduğu ortaya çıktı. Prof. Dr. Vefik Arıca, kızılcık meyvesinin kilo verdirici özelliklerine değinerek, "1 ay içinde ortalama 8-10 kilo verebiliriz" dedi. İşte kızılcık meyvesiyle kilo vermek için uygulanacak tarifin detayları.

Haber 22-10-2023 17:06

İkisini karıştırınca tam bir şifa kaynağı oluyor! Faydaları saymakla bitmiyor

Yoğurt ve kimyonun bir araya geldiğinde ortaya çıkan etkileyici faydaları, yüzyıllardır geleneksel tıp ve mutfakların vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş durumda. Kimyon, lif bakımından zengindir ve sindirim sağlığına katkı sağlar. Yoğurt ile birleştirildiğinde, bu ikili, bağırsak hareketlerini düzenler ve kabızlığı önleyebilir. Bu muhteşem ikili, sağlık açısından pek çok yarar sunuyor. Yoğurt ve kimyon karışımının faydaları ve sağlığa etkileri haberimizde.

Haber 20-10-2023 16:36

Diyet yaptığı halde zayıflayamayanlar dikkat! Bu mucize yöntem ile 1 ayda 7 kilo verebilirsiniz

Fazla kilolarından şikayetçi olanlar için en iyi çözüm sağlıklı beslenmenin yanında spor ve egzersiz yapmaktır. Öte yandan "Az yiyorum ama zayıflayamıyorum" diyen kişilerin de sayısı oldukça fazla. Kilo sorunu yaşayan vatandaşlara ilişkin açıklamalarda bulunan bilim insanları, 1 ayda 7 kilo vermenin sırrını paylaştı. Günde yalnızca 1 saatlik yürüyüş yaparak kısa sürede belirgin şekilde incelmek mümkün. İşte o yürüyüş yöntemi...

Haber 18-10-2023 13:53

Günde bir fincan yeterli! Cayır cayır yağ yakıyor, vücuttaki zararlı toksinleri atıyor

Kekik çayı, tıbbi ve aromatik bir bitki olan kekiğin yapraklarından veya çiçeklerinden hazırlanan bir bitki çayıdır. Yüzyıllardır geleneksel olarak kullanılan kekik çayı, kendine özgü tadı ve kokusuyla tanınır. Bu bitki, Akdeniz bölgesi başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında yetiştirilir. Kekik çayının tıbbi amaçla kullanılmasının yanı sıra, yemeklerde lezzet katmak ve çeşni vermek için de kullanılır. Ancak, en çok bilinen özelliği sağlık yararlarıdır. Kekik çayının faydaları haberimizde.

Haber 13-10-2023 17:17

Cayır cayır yağ yakıyor! Spor yapmaya vaktim yok diyenlere mucize kür tarifi

Günlük hayatın bir parçası olan iş ve okul gibi koşuşturmalar nedeniyle spor yapmaya vakit kalamayabiliyor. Bu kür tarifini spor yapmadan hemen önce tüketerek 25 dakika boyunca yapacağınız herhangi bir spor ile yaklaşık 50 dakika spor yapmış kadar yağ yakabilirsiniz.

Kadin 06-10-2023 10:11

Faydaları saymakla bitmiyor! Zayıflamak isteyenler dikkat, 1 bardağı göbek yağlarını eritiyor

Zayıflamak isteyen birçok kişi diyet sürecinin sıkıntılı geçtiğini ifade ediyor. Sağlıklı beslenen kişiler düzenli egzersiz yaptıkları takdirde rahatlıkla kilo verebiliyorlar. Öte yandan yediklerine dikkat etmelerine karşın kilo veremediklerini söyleyenlerin sayıları da az değil. İşte, tek bardağında yağ yakımını hızlandıran mucize formül...

Haber 05-10-2023 09:57

‘Az yiyorum ama zayıflayamıyorum’ diyenler dikkat! Kilo verememenizin sebebi meğer buymuş...

Fazla kilolarından şikayetçi olanlar için en iyi çözüm sağlıklı beslenmenin yanında spor ve egzersiz yapmaktır. Öte yandan "Az yiyorum ama zayıflayamıyorum" diyen kişilerin de sayısı oldukça fazla. İşte, öğünlerine dikkat etmelerine karşın kilo veremeyen insanların göz ardı ettiği faktörler...

Haber 02-10-2023 10:04

Yazın aldığınız kilolara veda edin! Zayıflatan kür tarifi

Fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle yazın tatillerde çok fazla kilo alanların faydalanacağı bu kür tarifi hızla kilo vermenizi sağlıyor. İşte kışa fit girmek isteyenlere kür tarifi...

Kadin 30-09-2023 11:50

Kilo vermek isteyenler dikkat: 16 saat tok tutan salata tarifi!

Hem kilo vermek hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler genelde sağlıklı beslenme ve diyet listeleri ile besleniyorlar. Bu salata tarifi içeriğindeki zengin besin maddeleri ile saatlerce tok tutma özelliğine sahip. Aynı zamanda iştahı da keserek zayıflamanıza yardımcı oluyor.

Kadin 29-09-2023 09:00

Biorezonans ile kilo verilir mi? Biorezonans metabolizmayı hızlandırır mı?

Günümüzde sağlıklı yaşam tarzlarını benimseyen birçok insan kilo kontrolü ve metabolizma hızlandırma konularında farklı tedavi ve terapi seçeneklerine yönelir. Bu seçeneklerden biri de biorezonans terapisidir. Biorezonans son yıllarda popülerlik kazanan bir tedavi yöntemi haline gelmiştir ve bazılarına göre kilo verme sürecini kolaylaştırabilir ve metabolizmayı hızlandırabilir.

Haber 29-09-2023 01:07

Kendisine uygun gelinlik bulamayınca 120 kilo verdi! Her gün yediği şeyi açıklayınca olay oldu

Teksaslı 28 yaşındaki Meredith Hutson kilo verme ipuçlarını TikTok'ta paylaşıyor. Kendisine uygun bir gelinlik bulmakta zorlandıktan sonra 120 kilo veren Hutson kilo vermek için her gün yediği üç bileşenli yemeği açıklayınca olay oldu.

Haber 18-09-2023 09:43

Kilo sorunu olanlar dikkat! Mutlaka deneyin, 1 haftada gözle görülür şekilde zayıflayacaksınız

Fazla kilolarından şikayetçi olanlar için en iyi çözüm sağlıklı beslenmenin yanında spor ve egzersiz yapmaktır. Fakat yoğun çalışma temposu sebebiyle halsizlik yaşayan birçok kişi harekete geçmekte zorlanabiliyor. Bilindiği üzere doğadaki yağ yakmayı kolaylaştıran besinlerin tüketilmesi ideal kiloya ulaşmayı kolaylaştırmakla kalmıyor, sağlıklı bir yaşamı da beraberinde getiriyor. İşte, 1 haftada zayıflamanızı sağlayacak mucize besinler...

Haber 03-09-2023 10:04

Uzmanlardan sosyal medya fenomenlerine tepki! Tiktok ve Instagram ünlüleri takipçilerine öneriyor ama...

Sosyal medya fenomenleri yeni bir tartışmayla gündeme geldi. Uzmanlar, Instagram ve Tiktok fenomenlerinin zayıflama ürünleri önermesine tepki gösterdi.

Haber 19-08-2023 09:13

Cayır cayır yağ yakıyor! Kilo vermeyi hızlandıran 4 besin

Günümüzün yaygın problemlerinden biri olan fazla kilolar ilerlediğinde obeziteye kadar varabiliyor. Ayrıca fazla kilolar bazı hastalıklara da kapı açabiliyor. Hastalıklardan uzak durmak ve daha fit bir görünüme sahip olabilmek sağlıklı beslenmeden geçiyor. Hızla kilo vermenizi sağlayacak bu 4 besini tüketmeniz tavsiye ediliyor.

Kadin 13-08-2023 10:36