Kilo Verme Hikayeleri Haberleri

Boşanmak istiyorum yanımda annem gibi duruyorsun diyen kocasını değişimiyle şaşkına çevirdi... 'Ders verdim, boşadım

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek popüler olmayı başardı. Görüntülerde kocasının fazla kiloları nedeniyle kendisinden boşanmak istediğini dile getiren genç bir kadın 38 kilo verdikten sonraki görüntüsünü paylaşınca gündem oldu. Genç kadının paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 09-04-2024 07:58

'Kilolusun diye boşanan kocama şok' diyerek paylaştı! Değişimini görenler gözlerine inanamadı... Ben bile pişman oldum

TikTok'ta 'burcu_yigen' kullanıcı adıyla paylaşım yapan kadın 95 kilodan 53 kiloya düştüğünü söyleyerek değişimini gösterdi. Ancak Yiğen'in viral olmasının nedeni ise eşinin kilolu olduğunu için kendisinden boşandığını söylemesi oldu. 42 kilo veren Yiğen'in son halini görenler gözlerine inanamadı.

Trend 07-02-2024 14:32

'Kilo verdikten sonra tanınmaz hale geldiğimi söylüyorlar' Görenler şaşkına döndü 'Aynı kişi olduğuna inanmayı reddediyorum'

Kilo vermek ve bambaşka bir görünüme sahip olmak pek çok kişinin hayali. Bu uzun yolculukta sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz gibi detaylara özellikle dikkat etmek gerekiyor. Ancak uzun olduğu kadar zorlu da olan yolculukta insanlar bazen ilham verici hikayelere de ihtiyaç duyabiliyor. O hikayelerden birinin sahibi de Kanada'da yaşayan Ashley Gertley. Ashley, sosyal medyada 1 yılda 38 kilo vermesi sonucu yüzünde gerçekleşen değişimi öncesi/sonrası görüntüleriyle paylaşmasıyla viral oldu.

Kadin 06-02-2024 17:15

4 ayda yaşadığı değişimi paylaştı, yorum yağdı! 'Bunu nasıl yaptın?' Israrlara dayanamayıp sırrını anlattı 'Süper mutsuzken şimdi süper özgüvenliyim'

Kilo verip zayıflama ve çok daha fit görünen bir vücuda kavuşma öyküleri, bu yolculuğa başlamak isteyen pek çok kişi için ilham verici olabiliyor. Sosyal medyada paylaşımlar yapan 27 yaşındaki Miami'li bir anne de takipçilerine motivasyon sağlayan kişilerden bir tanesi. Sadece 4 ayda yaşadığı değişimi paylaşmasıyla sırrını öğrenmek isteyen pek çok takipçisi bunu anlatması için yorum yaptı. 27 yaşındaki anne, daha sıkı bir karna kavuşmasına yardımcı olan rutinini takipçilerine anlattı.

Kadin 02-02-2024 10:14

Kilo Verme Hikayeleri

Kilo Verme Hikayeleri Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kilo Verme Hikayeleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

'Hiçbir şey yapmadım sadece taşındım ve 22 kilo verdim' 6 aydan kısa sürede hayatı değişti! 'Hiç fark etmemiştim'

Kilo verip daha sağlıklı hem de daha fit bir vücuda sahip olmak pek çok kişinin kişisel hedefleri arasında. Bunun için sağlıklı beslenme ve düzenlik egzersiz de ilk kural. Bu büyük çaba gerektiren yolculukta kilo verme hikayeleri dinlemek de yararlı olabiliyor. Ancak ABD'li bir kadın hiçbir çaba sarf etmeden nasıl 22 kilo verdiğini anlatmasıyla sosyal medyada herkesi şoke etti. Kadının bunun için yaptığı tek şey ise taşınmak oldu. İşte 6 aydan kısa sürede hayatını değiştiren o dönüşüm öyküsü...

Kadin 31-01-2024 16:29

'Bu hatayı yapmayın, kadınlar arasında dolaşan bir efsane' Fark etmesiyle hayatı değişti! Yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı

Kilo vermek ve fit olmak pek çok kişinin hayali. Bunun için öncelikle sağlıklı ve dengeli beslenmeye, düzenli egzersize odaklanmak gerektiği uzmanlarca sık sık vurgulanıyor. Ancak bazılarına göre bunun da yöntemleri var. Sosyal medyada fitness tavsiyeleri veren 44 yaşındaki Shannon Collins 'kadınlar arasında yaygın olarak dolaşan bir efsanenin' doğru olmadığını söylerken odaklanmasıyla hayatını değiştiren o şeyi paylaştı. Collins "Lütfen bu hatayı yapmayın. Bunu çok görüyorum" dedi.

Kadin 31-01-2024 10:17

Saniyeler içinde yaptı! 'Geçen yıla kadar fark etmemiştim' Gerçeği böyle ifşa etti, sosyal medya yıkıldı

Kilo verip fit bir görünüme kavuşma yolculuğunda ilham verici hikayeler dinlemek ve okumak herkesin motive eder. Ancak sosyal medyaya girdiğinizde sürekli kusursuz fiziğe sahip insanlar, düz karınlar görmek ve buna ulaşmanın imkansız olduğunu düşünmek de motivasyon kırabilir. Instagram'da çok sayıda takipçisi olan ve fitness tavsiyeleri paylaşan Liv diğer adıyla Liv Livin Life, paylaşımlarıyla gerçekleri ortaya serdi. Saniyeler içinde çektiği fotoğraflardaki büyük fark, çok dikkat çekti.

Kadin 29-01-2024 16:45

'44 yaşındayım ve bunun sayesinde 6 ayda kolayca 30 kilo verdim' Çok basit bir şeyi değiştirdi, tüm hayatı değişti! Gören herkes sırrını sordu

Kilo vermek için en doğru yöntemin sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam ve düzenli egzersiz olduğu artık herkesce biliniyor. Fazla kilolarından şikayetçi olan pek çokları bu yolculuğa başlamadan önce ilk adımı nasıl atacağını kestiremeyebiliyor. Elbette en doğru yöntem uzmanlardan destek almak fakat ilham verici hikayeler de motivasyon için önemli. O hikayelerden biri de İngiltere'den Rachael Sacerdoti adlı 44 yaşındaki 3 çocuk annesi kadına ait. Sacerdoti, 6 ayda nasıl 30 kilo verdiğini anlattı.

Kadin 26-01-2024 10:08