Isimleri Haberleri

Demet Evgar Bahar dizisinin setinden o sırrı paylaştı! 'Her derde deva olduğu gibi...' Gösterdikten sonra bir ısırık aldı

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Bahar ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü oyuncu Demet Evgar, hem dizideki sahneleri hem de oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. İzleyiciler Bahar dizisini merakla takip ederken Evgar, sosyal medya hesabından çekim hazırlıkları sırasında bir paylaşım yaptı. Evgar, bu paylaşımda 'çillerinin sırrını' açıkladı.

Kadin 14-03-2024 10:39

'1 bebek diye yola çıktık' Her kontrolde sayı arttı! Duyunca şoke oldular... Tıpta çok nadir görülüyor

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin sevgisinden kaçırılan çocuklara üzülürken, biri tek yumurta ikizi, diğeri tek olmak üzere üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi. Aile, her kontrolde bebek sayısının arttığını söyledi ve bu durum karşısında yaşadıkları şoku anlattı.

Kadin 26-02-2024 13:28

Sevgililer Günü nedir? 14 Şubat Sevgililer Günü nasıl ve ne zaman ortaya çıktı?

Sevgililer Günü'ne ait detaylar her şubat ayına az bir zaman kala sorgulanmaya başlar. Her sene şubat ayında heyecanla kutlanan bu özel günde, sevgililerini ve eşlerini mutlu etmek isteyen kişiler, hediye ve sürpriz araştırmalarına başlar. Bunun yanı sıra bu özel günün tarihi de en çok merak edilen konulardan biridir. Peki, Sevgililer Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?

Kadin 12-02-2024 18:55

Sperm krampı nedir? Sperm krampı neden olur?

Cinsel birleşme esnasında şiddetli ağrı çekilmesi her cinsiyetten bireyin yaşayabileceği bir sorundur. Bu sorun cinsel yaşamı olumsuz yönde etkileyebilir ve bireyde kalıcı psikolojik sorunlara neden olabilir. Cinsel ilişkide ağrı yaşanması durumunda, kişiler ilişkiden kaçınmaya başlayabilir, iktidarsızlık sorunları yaşayabilir ve ilişkide gerginlik yaşayabilir. Peki, sperm krampı nedir?

Kadin 13-01-2024 21:27

Çift terapisi nedir, ne işe yarar? Çift terapisine kimler gider?

İletişim, insan hayatının temelini oluşturduğu gibi ikili ilişkilerin de temelinde yer alır. Her insan anlaşılmak ister ve duygusal olarak buna ihtiyaç duyar. Bu durum da sadece iyi bir iletişimle sağlanır. Bazı zamanlarda yanlış iletişim kurmaktan kaynaklanan sorunlar, kişilerin mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olabilir. Bu durumda soruna değil, çözüm aramaya odaklanmak önemlidir. Çiftler kendi başlarına aşamadığı sorunlar ile ilgili bireysel ya da çift olarak terapi alabilirler.

Kadin 16-12-2023 20:14

Günlük hava değişimlerinden etkilenen saçların yıpranmasını önleyecek saç bakım ürünleri

Saçlar, güneşin kavurucu sıcağından soğuk kış rüzgarlarına kadar hava değişimlerinin etkilerine her gün maruz kalıyor. Değişen hava koşulları saçları yıpratıp kurutuyor, saçların parlaklığını ve sağlığını kaybetmesine neden oluyor. İşte bu noktada, saçları yeniden canlandırmak ve korumak için kullanabileceğiniz harika ürünler devreye giriyor. Sizin için o ürünleri seçtik.

Kadin 20-09-2023 17:48

Tıkanmış lavaboyu anında açıyor! Tesisatçıların lavabo açma yöntemi ortaya çıktı

Tıkanmış lavabo ve giderleri açmak için en etkili yöntemler araştırılıyor. Özellikle hoş olmayan görüntüsü ve eve yaydığı koku oldukça rahatsız edici olabiliyor. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bu durumun bir çok çözüm yöntemi bulunuyor. Tesisatçıların sır gibi sakladığı anında lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 20-08-2023 11:12

Kendilerini 1 km öteden belli ediyorlar! Onları hafife alan yandı, en zeki burçlar belli oldu

Zeki insanlar analitik düşünme yetenekleri sayesinde neredeyse her alanda başarılı olurlar. Onlar fikirlerini hemen uygular ve en pratik şekilde sorunların üstesinden gelirler. Astrologlar en zeki burçları açıkladı. Onlar, kendilerini hemen belli ediyorlar. İşte, IQ seviyesi en yüksek burçlar...

Kadin 19-08-2023 17:18

Tesisatçıyı aramadan önce bunu deneyin! Tıkanmış lavaboyu anında açma yöntemi

Tıkanmış lavabo ve giderler bazen kabusa dönüşebiliyor. Özellikle hoş olmayan görüntüsü ve eve yaydığı koku oldukça rahatsız edici olabiliyor. Mutfak ve banyo lavabolarında yaşadığınız tıkanmış gider sorunu için tesisatçıyı aramadan önce bu etkili lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 04-08-2023 09:57

Anında daha genç görünmek için her sabah bunu yapın! Uygulayan herkes “mucize” diyor

Cildinizin daha canlı ve parlak görünmesi için bazı basit uygulamalar yapabilirsiniz. Anında sizi daha genç gösterecek uygulamalardan biri de son dönemde iyice popülerleşen buz terapisi olarak karşımıza çıkıyor. Ünlü isimlerin de kullandığı bu yönteme sosyal medyada sıkça rastlıyoruz. Peki, buz terapisi nasıl yapılır? Buz terapisi uygulaması nasıl olmalı? İşte tüm merak edilenler...

Kadin 01-08-2023 16:10

Victoria's Secret modeli Karlie Kloss güzellik sırrını açıkladı! Her sabah 20 saniye boyunca bu işlemi yapıyormuş

Her zaman makyajlı ve bakımlı görünmek zorunda olan Hollywood'un ve podyumun yıldızlarının güzellik sırrı tüm kadınlar tarafından merak ediliyor. Victoria's Secret modeli Karlie Kloss geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne oldu. Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü modelin güzellik sırtı ortaya çıktı. Yüzünün canlılığını bakın neye borçluymuş...

Kadin 27-07-2023 09:01

Tesisatçıların sır gibi sakladığı tıkanmış lavabo açma yöntemi! İki malzeme ile şıp diye açıyor

Tıkanmış lavabo açma yöntemleri sıklıkla araştırılıyor. Mutfak ve lavabo giderlerinde biriken atık maddeler sonucu lavabo tıkanmaları meydana geliyor. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bu durumun bir çok çözüm yöntemi bulunuyor. Evde kolaylıkla bulunan 2 malzeme ile tıkanmış lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 06-07-2023 11:24

Kokusuyla tüm duyuları uyaran en iyi erkek parfüm çeşitleri

Erkeklerin güçlü, karizmatik ve çekici hissettikleri anlardan biri de doğru bir parfümü buldukları andır. İyi bir erkek parfümü kişinin kendine güvenini artırdığı gibi çevresindeki insanları da etkileyebilir. Bugün piyasada birçok farklı erkek parfümü bulunuyor ama en iyi olanları seçmek zor olabilir. Sizin için koku aşıklarının hayran kalacağı erkek parfüm önerilerimizi listeledik. En iyi erkek parfümlerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 19-06-2023 16:53

Selena Gomez'in olay yaratan kaşlarında yaptığı hata neydi? Uzmanı kaş laminasyonu yaptıranları uyardı

Selena Gomez, son günlerde Bella Hadid, Hailey Bieber ve Kylie Jenner isimleriyle birlikte gündem haline geldi. Yaşanan bazı olayların ardından Selena Gomez'in kaşlarıyla dalga geçen Hailey Bieber ve Kylie Jenner sosyal medya hesaplarında milyonlarca takipçiyi kaybetti. Peki Selena Gomez'in kaşlarında yaptığı temel hata neydi? Kaş uzmanı kaş laminasyonunda yapılan hataları paylaştı.

Kadin 03-03-2023 14:36

Ovülasyon nedir, ne zaman olur? Ovülasyon testinde gebelik belli olur mu, ovülasyon testi nasıl yapılır?

Hamile kalmak isteyen kadınlar için bu karar alındıktan sonraki süreç son derece önemlidir. Ne zaman ilişkiye girmenin hamilelik olasılığını arttıracağı, adet döneminin takibi ve belirtilerin izlenmesi gerekir. Tüm süreç bu alanda uzman bir doktor ile birlikte takip edilmelidir. Ovülasyon dönemi bebek sahibi olmak isteyen kişiler tarafından bilinmesi ve takip edilmesi gereken bir dönemdir. Peki, ovülasyon döneminde ilişkiye girilince hamile kalınır mı?

Kadin 17-02-2023 09:13

39 yaşında 44 çocuğu olan kadın anlattıklarıyla şok ediyor! Her şey 13 yaşında başladı...

Uganda'da yaşayan Mariam Nabatanzi, çocuk sayısıyla sık sık gündem oluyor. Mariam'ın henüz 39 yaşındayken 44 çocuğa sahip olması duyanları şok ediyor. Mariam Nabatanzi, genetik hastalığı nedeniyle sürekli olarak doğuruyor.

Kadin 22-01-2023 15:15