Istanbul Il Başkanı Haberleri

Yer: Taksim! 10 Kasım sabahı sosyal medyada gündem olan 'CHP çelengi unuttu' tartışması sonrası Mynet'e özel açıklama! İki ayrı fotoğraf...

İstanbul’da Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen törende dikkat çeken anlar yaşandı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in törende çelenksiz selamlama yapması sosyal medyada ‘CHP çelengi unuttu’ yorumlarına neden olurken olayın aslı daha sonra ortaya çıktı. CHP İstanbul İl Başkanlığı kaynaklarından Mynet’e yapılan özel açıklamada “Asla bir çelenk unutma söz konusu değil, sadece protokol sırasına göre olmadı” ifadeleri kullanıldı.

Haber 10-11-2023 11:17

SON DAKİKA | CHP İstanbul İl Kongresi'nde kazanan belli oldu! İmamoğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Yalanlarında boğulsunlar'

Son dakika: CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. İl başkanlığı için Özgür Çelik ile Cemal Canpolat yarıştı. CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu. Öte yandan oyunu kullandıktan sonra kongreden ayrılan İmamoğlu'nun çevresindekilere söylediği “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiziz" sözleri gündem oldu.

Haber 09-10-2023 07:30

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Can, görevinden istifa etti

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Can, görevinden istifa etti

Yurthaber 06-10-2022 19:41

Istanbul Il Başkanı

İstanbul İl Başkanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. İstanbul İl Başkanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.