Kabartma Tozu Haberleri

Denemeyen bin pişman: Ocak gözündeki yağ ve kiri söker atar! Kararmış ocak gözlerine son

Mutfak temizliği, her evde önemli bir konudur. Özellikle ocak gözlerinin temizliği birçok kişi için zorlayıcıdır. Doğru yöntemlerle ocak gözlerini temizlemek oldukça kolaydır ve sonuçlar şaşırtıcı olabilir. Kararmış ocak gözlerine veda etmenin zamanı geldi. Bu yöntemlerle ocak gözlerindeki yağ kalıntıları ve kirden kurtulabilir ve ışıl ışıl bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Kadin 15-03-2024 09:49

Pas lekelerini anında söküp atıyor! Evde pas tutan eşyalarınızı tek malzemeyle parlatan yöntem

Günlük hayatta sıkça karşılaşılan pas lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özelliklerde evlerde masa, sehpa ve sandalye ayakları, bıçak, lavabo, küvet ve kapı kolu gibi yüzeylerde oluşan pas lekelerinden kolayca kurtulmak mümkün. Her evde bulunan tek malzeme pas lekelerini çözmede oldukça başarılı.

Kadin 06-02-2024 09:38

Kararan çaydanlıklara en etkili çözüm! Saniyeler içinde demlikleri pırıl pırıl yapıyor

Çay demlemek her ne kadar keyif verse de zamanla demliklerin kararması kaçınılmaz bir sorun haline gelebilir. Evde deneyebileceğiniz bu yöntem ile saniyeler içinde demlikleri pırıl pırıl yapabilirsiniz. Çay keyfinizi kararan çaydanlıkların gölgesinden kurtaracak o çözüm haberimizde.

Kadin 31-01-2024 09:53

Evdeki karıncaları anında yok ediyor! Bu doğal çözüm ile karıncalar bir daha asla evinize uğramayacak

Evde karşılaşılan karıncalar zaman zaman can sıkıcı olabiliyor. Bu durumla başa çıkmak için etkili doğal çözümler aranıyor. Evdeki karıncaları anında yok eden bu yöntemler, karıncaların evinize bir daha uğramamasını sağlıyor. Evde pratik malzemelerle hazırlanan bu çözümler doğal içerikli olması sebebiyle daha çok tercih ediliyor. Eğer evinizdeki karıncaları ortadan kaldırmak ve bir daha karşılaşmamak istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 09-01-2024 14:05

Tıkanmış lavaboyu anında açıyor! Tesisatçıların lavabo açma yöntemi ortaya çıktı

Tıkanmış lavabo ve giderleri açmak için en etkili yöntemler araştırılıyor. Özellikle hoş olmayan görüntüsü ve eve yaydığı koku oldukça rahatsız edici olabiliyor. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bu durumun bir çok çözüm yöntemi bulunuyor. Tesisatçıların sır gibi sakladığı anında lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 20-08-2023 11:12

Çamaşırlarınızı bembeyaz yapacak 3 temizlik tüyosu! Sararmış çamaşırlara son

Çamaşırları beyazlatmak için kullanılan kimyasal deterjanlar çamaşırların yıpranmasına neden olabiliyor. Özellikle çamaşır suyu çamaşırlarda hasarlara yol açıyor. Doğal çözümlerle sararmış çamaşırları beyazlatmanın yolları araştırılıyor. Evde yapacağınız 3 yöntemle çamaşırlarınızı pamuk gibi bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 20-06-2023 16:12

Tıkanmış lavabo giderlerini anında açıyor! Tesisatçıların gizli sırrı

Tıkanmış lavabo sorunu kötü kokulara ve hijyen eksikliğine neden olabiliyor. Tıkanmış lavaboları açmak için tesisatçıyı beklemek istemiyor ve etkili çözümler arıyorsanız tıkalı giderleri açan bu yöntemlere başvurabilirsiniz. İşte tıkanmış giderleri anında açan çözümler...

Kadin 08-06-2023 11:43

Sararmış çamaşırları anında beyazlatıyor! Çamaşır suyundan daha etkili

Deodorant ve ter lekesiyle sararan beyaz çamaşırlar temiz olsa bile pis gibi görünebiliyor. Yaz aylarının en büyük sorunlarından olan sararan çamaşırları beyazlatmak için tek çarenin çamaşır suyu olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çamaşırları bembeyaz yapmak için uygulamanız gereken oldukça basit bir karışım bulunuyor.

Kadin 02-06-2023 11:32

Tıkanmış lavaboları anında açan şaşırtıcı yöntem! Tek malzeme tıkalı gideri açıyor

Tıkanmış lavabolar hijyen eksikliğine neden olabiliyor. Özellikle banyoda musluk giderlerinin tıkanması istenmeyen sonuçlar doğuruyor. Tıkanmış lavaboları açmak için farklı yöntemler deneniyor. Güçlü kimyasallardan uzak durmak isteyenler tıkanmış lavaboları açmak için farklı çözümler arıyor. Bir temizlik uzmanı tıkanmış lavaboyu anında açan temizlik tüyosunu açıkladı.

Kadin 10-05-2023 11:57

Farkında değilsiniz ama cildinizi mahvediyor! Yüzünüze asla sürmemeniz gereken ürünler

Doğru cilt bakımı çok daha genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmamızı sağlarken cilt bakımında uyguladığımız yanlış müdahaleler yüzümüz hasar almasına neden olabiliyor. Uzmanlar cilt bakımında asla kullanılmaması gereken ürünleri sıralayarak bu doğal ürünlerin cilt problemlerine neden olabileceğini belirtiyor.

Kadin 05-05-2023 15:11

Evdeki karıncaların kökünü kurutuyor! Karıncaları uzaklaştırmak için kesin çözüm

Karıncalar evde kötü görünümlere ve hijyen problemlerine neden olabiliyor. Dönem dönem artış gösteren karıncalardan kurtulmak için kesin çözümler aranıyor. Kullandığınız kimyasal ürünlerin karıncaları uzaklaştırmamasından şikayet ediyorsanız evde hazırlayacağınız doğal karışımlar ile karıncalardan sonsuza dek kurtulabilirsiniz.

Kadin 05-04-2023 09:14

Lezzetli olduğu için yeniliyor ama zehirden farksız! Damarların tıkanmasına neden oluyor

Sodyum vücudumuz için önemli olan minerallerdendir. Suyun vücuttaki dağılımına yarayarak asit- baz dengesini korumasına yardımcı olur. Ancak yemeklerin içerisinde bulunan fazla sodyum çok ciddi hastalıklara yol açabilmektedir. Farkında olmadan yediğimiz birçok yiyeceğin içerisinde yüksek miktarda sodyum bulunmaktadır.

Haber 30-11-2022 07:24

Sağlığınızı tehlikeye atıyor! Evdeki küften ve rutubetten kurtulmak için kesin çözüm

Evde bulunan küfler, rutubet genellikle koku ve görünüm nedeniyle rahatsız edici bulunmaktadır. Ancak bu küflerin en büyük problemi sağlığınız için tehlike oluşturmalarıdır. Özellikle kış aylarında artan evdeki küflerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranmaktadır. İşte evdeki küfleri ve rutubetleri geçirmek için yapmanız gerekenler...

Kadin 25-11-2022 09:18

Herkesin bilmesi gerekiyor! Karbonat mı daha iyi kabartır, kabartma tozu mu?

Hamur işlerinin daha kabarık ve pofuduk durması isteniyor. Özellikle keklerde ve poğaçalarda sıklıkla kullanılan karbonat veya kabartma tozu hamur işlerinin çok daha fazla kabarmasını sağlıyor. Mutfakla ilgilenen birçok kişi hangisinin daha fazla kabarma sağladığını bilmiyor. Karbonat mı daha iyi kabartır, kabartma tozu mu? İşte cevabı...

Yemek 24-10-2022 13:59

Plastik kaplarının kokusunu geçirecek en basit yöntem! Kötü kokulara elveda

Plastik kaplar hayatımızı oldukça kolaylaştırıyor. Kalan yemekleri kaldırırken ve gıdaları saklarken sık sık kullandığımız bu kaplarda rahatsız edici kokular oluşabiliyor. Plastik kap kokusunu gidermek için çeşitli yöntemler aranıyor. Aşağıda yer alan yöntemler ile bu kokuları kolayca geçirebilirsiniz.

Kadin 14-10-2022 15:12

İnatçı fayans aralarını tertemiz yapacak yöntem! Sadece 10 dakikada yeniliyor

Evi temizlerken bazı alanları temizlemek oldukça zorlu olabiliyor. Bu alanları temizlerken ekstra çaba sarf etmenize rağmen istediğiniz sonuçları alamıyorsanız temizlik hilelerine başvurabilirsiniz. Kirlenmiş fayans aralarının nasıl temizleneceği en çok aranan temizlik yollarından oluyor. İşte fayans arası derzleri anında tertemiz yapacak yöntem...

Kadin 21-09-2022 07:07

Aslında çok kolay: Ağızda dağılan kurabiye yapabilmek için püf noktaları

Kurabiye hem çayın hem de kahvenin yanına oldukça yakışan atıştırmalıklar arasında yer alıyor. Gün yemeklerinin vazgeçilmezi olan kurabiyenin çok çeşitli tarifleri bulunuyor. Ancak kurabiyenin içerisinde giren malzemelerden çok kıvamı önem taşıyor. Annelerimizin yaptığı gibi ağızda dağılan kurabiye yapmak istiyorsanız aşağıdaki püf noktaları uygulayabilirsiniz.

Yemek 21-08-2022 08:50

Acınıza son! Dil yaralarını tedavi etmek için...

Dil yaraları çeşitli nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabiliyor. Oldukça rahatsız edici sorunlara yol açabilen dil yaraları konuşmayı, yemek yemeyi zorlaştırabiliyor. Dil yaralarını doğal yöntemler ile iyileştirebilirsiniz. Dil yaralarına karşı iyi gelecek malzemeler her evde bulunuyor. Bu temel malzemeler ile dil yaralarının acısını hafifletebilirsiniz.

Haber 27-06-2022 16:07

Herkes merak ediyor: Kekleri karbonat mı kabartma tozu mu daha fazla kabartır?

Kek tariflerinin içerisinde ya karbonat ya da kabartma tozu bulunuyor. Azcık karbonat veya kabartma tozu ile yapılan kekler hiç olmadığı kadar kabarabiliyor. Yapacağınız keklerin ve tatlıların daha fazla kabarmasını istiyorsanız ve içerisine ne ekleyeceğinizi düşünüyorsanız bu haberi okumalısınız.

Yemek 15-06-2022 16:11

Oldukça rahatsız edici! Kaşıntınızın altında yatan neden…

Anal kaşıntılar sıklıkla karşılaşılan durumlar arasında yer alıyor. Özellikle toplum içerisinde kaşınıldığında rahatsız edici görüntülere sebep olan bu durumun altında yatan birçok neden bulunuyor. Anal kaşıntıların genellikle rahatsız iç çamaşırlardan kaynaklandığı düşünülse de altında yatan neden ciddi bir hastalık olabilir.

Haber 28-05-2022 10:06

Tıkalı lavaboları açmak işte bu kadar basit! Her evde olan malzeme ile...

Mutfak ve banyo lavabolarında zamanla tıkanmalar yaşanabiliyor. Oldukça can sıkıcı olan bu durumu çözmenin zor olduğu düşünülüyor. Tıkanan lavaboları açtırmak için bir sürü para harcıyor olabilirsiniz. Artık tıkanmış lavabolarınız için para harcamanıza gerek kalmayacak. Tıkanmış giderleri evde çok kolay bir şekilde açmanız mümkün. Aşağıda yer alan yöntemler sayesinde tıkalı lavabolarınıza elveda diyebilirsiniz.

Kadin 17-05-2022 12:04

Yumurta yerine bunları yiyebilir veya tariflerinize ekleyebilirsiniz

Yumurta faydaları saymakla bitmeyen sağlıklı beslenmek isteyenlerin favorisi besinlerin başında geliyor. Ancak yumurtayı sevmiyor veya alerji gibi reaksiyonlardan ötürü yiyemiyor olabilirsiniz. Kahvaltı dışında tatlı ve pasta yapımının temel malzemelerinden biri olan yumurtayı yiyemiyorsanız en az yumurta kadar faydalı alternatifleri olduğunu bilmeniz gerekir...

Yemek 12-05-2022 07:03

Sadece kırmızı ette yok: Protein kaynağı besinler

Protein ihtiyacının kırmızı et dışında yağlı tohumlardan karşılanabileceğini belirten uzmanlar, soya fasulyesi, kabak çekirdeği, ayçiçek çekirdeği ve yer fıstığının yüksek miktarda protein içerdiğine dikkat çekiyor. Kalsiyum, selenyum, demir, magnezyum gibi mineralleri içeren mantarların da protein alternatifleri arasında bulunduğunu belirten uzmanlar, Brüksel lahanası, brokoli ve ıspanak gibi sebzelerin iyi protein kaynakları arasında yer aldığını söyledi.

Haber 13-04-2022 09:29

Sadece hamur işleri için kullanıp yazık etmeyin! Kabartma tozunun temizlikte kullanımı

Kabartma tozunun hamur işleri için önemini bilmeyenimiz yok. Pastalarımızı yaparken kocaman kabarması ve böreklerimizin kat kat olması için kullandığımız ve mutfağımızdaki çekmecelerin olmazsa olmazı, kabartma tozu. Peki sizlere kabartma tozunun temizlikte de kullanılabileceğini söylesek ne düşünürsünüz? Hadi, detaylar için yazımıza göz atalım...

Kadin 18-11-2021 03:27

Yatağınızın üzerine bir miktar kabartma tozu dökün! Neler olduğuna çok şaşıracaksınız

Yatağınızı toz, kir ve lekelerden arındırmanın çok kolay bir yolu var. Üstelik pahalı ve zararlı kimyasallar kullanmanıza da gerek yok. İhtiyacınız olan tek şey, kabartma tozu! Yatağınızın büyüklüğüne göre birkaç paket kabartma tozu ile mis gibi bir yatağa sahip olabilirsiniz. Bu işlemi sabah yaptığınızda akşam tazelenmiş ve kötü kokulardan arınmış bir yatakta mışıl mışıl uyuyabilirsiniz.

Kadin 12-07-2021 14:21