Kandil Namazı Haberleri

BERAT KANDİLİ NAMAZI KILINIŞI: Berat Kandili namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet açıkladı!

Berat Kandili namazı kılınışı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu mübarek gece, İslam dininin kutsal kitabı Kur'an-ı Kerim'in Levh-i Mahfûz'dan Dünya semasına toptan indirildiği gece olarak bilinir. Dini vecibelerini eksizksiz ve doğru olarak yerine getirmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Berat Kandili namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte adım adım Berat Kandili namazı kılınışı...

Haber 06-03-2023 10:50

Regaip Kandili namazı ne zaman kılınır? Regaip Kandili gecesi namazı nasıl kılınır, kaç rekat?

Regaip Kandili namazının nasıl kılındığı ve kaç rekat olduğu araştırılıyor. Regaip Kandili namazı her yıl kandil gününde kılınıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre yılın ilk kandili bugün idrak ediliyor. Müslümanlar heyecanla kandil ibadetlerini yerine getiriyorlar. Peki, Regaip Kandili gecesi namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Kandil namazı ne zaman kılınır?

Trend 26-01-2023 19:41

Mevlid Kandili namazı saat kaçta kılınır? Mevlid Kandili namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet açıkladı!

Mevlid Kandili namazı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'in (sav)’in doğduğu geceye Mevlid Gecesi deniliyor. Bu kandil, Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak ediliyor. Kandil namazı bu önemli gecede yapılan ibadetlerden biridir. Peki, Mevlid Kandili namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte Mevlid Kandili namazı kılınışı ile ilgili bilgiler...

Haber 07-10-2022 21:58

MEVLİD KANDİLİ NAMAZI nasıl kılınır, saat kaçta? Mevlid Kandili namazı kaç rekat? İşte kandil namazı kılınışı

Mevlid Kandili namazını kılmak isteyenler bu akşam ibadeti yerine getirebilirler Mevlid Kandili namazının kılınışı ile ilgili araştırmalar hızlandı. Mevlid Kandili namazı her sene bu mübarek günün gelmesi ile beraber gündem oluyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre yılın son kandili bugün idrak ediliyor. Kandil namazını kılmak isteyenler için Diyanet tarafından açıklama yapıldı.

Haber 07-10-2022 21:28

Kandil Namazı

Kandil Namazı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kandil Namazı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kandil gecesi bu namazı kılmak çok sevap! Tesbih namaz nasıl kılınır, kaç rekat? Tesbih namazı ne zaman kılınır?

Tesbih namazının kılınışı, Mevlid Kandili’nin gelmesi ile beraber gündem oldu. Mevlid Kandili’nde kılınacak namazlar arasında tesbih namazı da yer alıyor. Müslümanlar cumayı cumartesiye bağlayan gece kandili idrak edecekler. Bu önemli gece kılınacak olan tesbih namazı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Peki, Tesbih namaz nasıl kılınır, kaç rekat? Tesbih namazı ne zaman kılınır?

Haber 07-10-2022 13:31