Karavan Haberleri

42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev, çocukların eğitim masrafını karşılama... Eleman bulamadığı için şikayetçi: Yaz ayı için karavanı da var

Sivas'ta koyun yetiştirmek amacıyla yeni bir girişimde bulunan Niyazi Mit, çoban bulamadığı için isyan etti. Toplamda 42 bin lira maaş vereceğini belirten Mit diğer olanakları, sigorta, yeme-içme, gelecek kişinin varsa çocuğun eğitim masraflarının karşılanması sözleriyle sıraladı. Mit ayrıca yaz aylarında içinde duşu yatağı olan bir karavan vereceklerini söylemesine rağmen eleman bulamadıklarını belirtti.

Finans 30-03-2024 10:22

Tuvalet ihtiyacını kedi kumuyla gideriyor, karavanda yaşıyor... İntiharın kıyısında bir yaşam! İşte Vicki'nin iyileşme yolculuğu

Maddi zorluklar yüzünden bir yıl önce evini satmak zorunda kalan Vicki Harper, kiralık evinden ayrıldı ve karavanda yaşamaya başladı. Tuvalet ihtiyacını dahi kedi kumunda gideren kadının yaşantısı bir programda işlendi. İşte intiharın kıyısından dönen Vicki'nin çarpıcı hayat hikayesi!

Trend 31-01-2024 10:42

Doğu Marmara Karavan, Turizm ve Doğa Sporları Tanıtım Günleri Kocaeli'de başladı

MÜSİAD Kocaeli Şubesi ve Kartepe Group Fuarcılık tarafından düzenlenen "Doğu Marmara Karavan, Turizm ve Doğa Sporları Tanıtım Günleri", İzmit ilçesinde başladı.

Yurthaber 02-11-2023 14:02

Sosyal medya onların yaşam tarzını konuşuyor! Kocam ve 3 çocuğumla bir çadırda yaşıyorum

Avustralyalı Bohannah ve Tye Gerritsen çifti alışılmadık yaşam tarzları sayesinde kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı. 32 yaşındaki Bohannah ve 35 yaşındaki eşi Tye karavanla seyahat ediyor ve çoğunlukla 3 çocuklarıyla birlikte çadırda yaşıyorlar. Çiftin hayat tarzlarına ilişkin yaptıkları paylaşımlar TikTok'ta bir anda popüler olmalarını sağladı.

Trend 14-09-2023 15:08

Dünyanın en çok seyahat eden bebeği! Daha 11 aylık ve 23 ülke gezdi

Henüz 11 aylık olan Atlas Montgomery henüz 1 yaşını bile doldurmamasına rağmen 23 ülkeyi gezerek “dünyanın en çok seyahat eden bebeği” olarak anılmaya başlandı. Ebeveynleri Becs Lewis ve Will Montgomery karavanlarıyla birlikte Avrupa turuna başlamışken Atlas’ın daha fazla yer görmesini istediklerini söyledi.

Trend 29-08-2023 14:35

Denizli'de karavan ile hafif ticari araç çarpıştı, 9 kişi yaralandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde karavan ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı.

Yurthaber 28-08-2023 14:20

Sigarayı bırakıp yaptı! İçerisinde yok yok: Yaklaşık 200 bin liralık bir maliyet oldu

İzmir’de yaşayan oto elektrik ustası Mehmet Ardil, ikiz erkek çocukları olunca günde 2 paket içtiği sigarayı bırakma kararı aldı. Ardil, 2 yıl önce sigarayı bıraktıktan sonra 2004 model midibüsünü, işçiliğinin çoğunu kendisi yaparak karavana çevirdi. 4 kişinin rahatça kalabileceği karavanı yaklaşık 200 bin TL maliyetle yaptığını belirten Ardil, “Sigara paralarının hepsini 2 yıl boyunca bu işe harcadım. İyi ki de bırakmışım, iyi ki de yapmışım” dedi. Ardil'in karavanının içinde ise adeta yok yok.

Haber 27-08-2023 14:40

Güne, camlarına yapıştırılan o yazıyla uyandılar! 'İşgale döndü iş, boşaltılmasını istedik'

Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde denize sıfır konumdaki yaklaşık 50 karavanın tahliye edilmesi yönündeki tebligat karavancılara ulaştırıldı. Sabah kalktıklarında camlarına yapıştırılan tahliye tebligatını fark eden karavancılar, kendilerine yer gösterilmeden alandan ayrılmamakta kararlı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Nurettin Tonguç ise "Bahse konu yerde işgale döndü iş. Buranın boşaltılmasını istedik. Kısa sürede orayı tahliye edeceğiz” dedi.

Haber 05-08-2023 10:50

Yol kenarında tanesini 250 bin liradan satıyorlar! Karavanlarıyla isyan ettiren mahallenin ününü duyup geldiler, o sokak ekmek kapısı oldu

Son yılların gözde tatil konaklaması seçeneklerinden biri olan karavanlar Antalya'da mahalleliyi isyan ettirdi. Karavan sahipleri yakınına başka karavan park etmemesi için ilginç bir çözüm buldu. Gece saatlerinde karavanların etrafında uygunsuz hareketlerde bulunulduğu da iddialar arasında. İşletmeler ise yoldaki karavan bolluğunu fırsat bilip kendilerine ekmek kapısı araladı: Yol kenarında satılan karavanların fiyatı da dikkat çekiyor.

Haber 04-08-2023 11:18

Kurban Bayramı öncesi yoğun talep! Daha ekonomik olduğu için ilgi görüyorlar: 15 gündür telefonumuz susmuyor

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ile bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenler, çadır ve karavan kamplarına ilgi gösterdi. Otel ve kiralık evlerden daha ekonomik olduğu için çadır ya da karavan kampları, tatilcilerden ilgi gördüğü söylenirken, daha düşük bütçeyle uzun süre tatili amaçlayanlar rezervasyonlarda yoğunluğa neden oldu. Kamp işleten Nesrin Davarcıoğlu, "Bayram tatiliyle birlikte sezona başlamış olacağız. Bayram için talep çok yüksek. 15 gündür telefonumuz susmuyor." dedi.

Finans 24-06-2023 11:37

Sayıları her geçen gün artıyor! UKOME düğmeye bastı: Yasak getiriliyor

Antalya'da Konyaaltı Sahili'ne yakın yerlerde sokak aralarına park eden karavanların sayısı her geçen gün artıyor. UKOME tarafından konuyla ilgili önemli bir karar alındı. İnşası devam eden karavan parkın tamamlanmasıyla karavanların sokak aralarına park etmesi yasaklanacak. Karavan sahipleri ise park yerinin yeterli olmayacağını düşünüyor. Çevre sakinleri ise belediyenin karavanlar için yer göstermesi gerektiğini belirtiyor. İşte detaylar...

Haber 18-05-2023 10:31

1.152 TL kira ödememek için… İstanbul Kartal’da tepki toplayan görüntü: ‘Yer kalmadı’ diyerek isyan ettiler

Karavan parkından alınan aylık 1.152 TL kirayı vermek istemeyen karavancılar İstanbul Kartal sahilinde yol kenarındaki çok sayıda park alanını işgal etti. Çevre sakinleri ve park yeri bulamayan sürücüler karavancılara tepki gösterdi. Araba park edecek yerlerinin kalmadığını dile getiren bölge halkı, “1 ay önce zabıta geldi yine kaldıramadı” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Finans 15-05-2023 13:36

Kocaeli merkezli dolandırıcılık operasyonunda 24 şüpheli yakalandı

Kocaeli merkezli 3 ilde, internette karavan ve konteyner satışına ilişkin sahte ilanlarla dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 24 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 11-05-2023 13:18

Fiyatı 250 bin TL’ye çıktı! Deprem endişesi talebi artırdı… Siparişlere yetişemiyorlar ‘Sürekli arayanlar var’

Deprem felaketinin ardından tüm yurtta deprem tedirginliği yaşanıyor. Depreme hazırlıksız yakalanma korkusu, karavan ve kamp malzemelerinde dikkat çeken bir talep artışına neden oldu. Artan taleple beraber fiyatlarda da artış yaşandı. Özellikle karavan üreticileri siparişlere yetişemezken beklenen İstanbul depreminden korkup da vatandaşların sürekli çekme karavan veya motokaravan aradığını söyledi. Çekme karavanda ocak ayında 100 bin TL olan aracın fiyatının 250 bin TL'ye çıktığı aktarıldı.

Finans 10-03-2023 10:40

Tatil için yaptırdıkları karavan deprem sonrasında yaşam alanları oldu

Depremlerin etkilediği kentlerden Hatay'ın İskenderun ilçesinde iki kardeşin tatil için yaptırdıkları karavan yaşam alanları oldu.

Yurthaber 06-03-2023 13:35

Tekirdağ'da karavandan hırsızlık yaptığı öne sürülen şüpheli tutuklandı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde karavandan hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 05-12-2022 10:42

Kendisine bambaşka bir hayat kurdu! Karavanda yaşamak için eşini ve işini terk etti... “Hiç bu kadar mutlu olmamıştım”

63 yaşındaki Siobhan Daniels isimli bir kadın işinden ve eşinden ayrılarak kendisine yepyeni bir hayat kurmak için kollarını sıvadı. 3 yıl öncesinde kendisine 40 bin sterlin (yaklaşık 915 bin 480 TL) değerinde bir karavan satın alan Daniels, şimdilerde kırsal kesimleri keşfederek bir gezgin olarak yaşıyor.

Trend 02-12-2022 15:19

A101 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! 9 taksitle Karavan satılacak!

A101'de 27 Ekim Perşembe itibarıyla geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunda çeşitli ürünler yer aldı. Elektrikli ev eşyasından gıdaya, kırtasiye malzemelerinden tekstil ürünlerine kadar birçok ürün A101'de yer alacak. Bu tarihler arasında Karavan da müşterilerin beğenisine sunulacak.

Finans 25-10-2022 14:01

Milyonluk karavan vurgunu iddiası! Parasını ödediler, teslim günü geldiğinde büyük şok yaşadılar

Karavan satın almak istediler, hayatlarını şokunu yaşadılar... Mersin'de bulunan bir karavan firmasına ön ödeme yaparak sipariş veren çok sayıda kişi, iddiaya göre teslim tarihi gelmesine rağmen karavanlarını alamadı. Bu gelişme sonrası firmanın Çekmeköy'de bulunan ve 3 ay önce kapatıldığı öğrenilen bayisi önünde toplanan mağdurlar açıklama yaptı. Firmanın, İstanbul'daki bir fuarda 50 milyon liraya ön ödeme aldığı öne sürülürken 1200 kişinin daha kapora yatırdığı ifade edildi.

Haber 21-10-2022 11:53

Kazada yaralanan Çekyalı çiftin köpeği Emine hemşireye emanet

Türkiye gezisi için geldikleri Denizli'de tıra çarpan Çekyalı turistlerin kullandığı karavanda bulunan "Ringo" isimli köpeğe ambulans görevlisi hemşire evinde bakıyor - Hemşire Emine Kaplan: - "Çekçe kelimeler öğrendim, köpek Türkçe kelimeler bilmiyor ama geldiğinden beri o da az da olsa Türkçe öğrendi. Genel olarak Çekçe kelimelerle komut veriyorum"

Yurthaber 08-10-2022 11:05

2. İstanbul Karavan Festivali, 7 Ekim'de başlayacak

"2. İstanbul Karavan Festivali", 7 Ekim'de başlayacak

Yurthaber 20-09-2022 18:06

Amasyalı kardeşler karada karavan, suda yat olabilen araç tasarladı

3 yıllık çalışmayla geliştirilen ve arabanın arkasında karavan gibi istenilen yere götürülen araç, suda ise yat olarak kullanılabiliyor - "Yat Car" ismi verilen aracı geliştiren kardeşlerden İsmail Yaylacı: - "İstersen dağın doruğuna çek kampını yap, indir suya balığını tut. Böyle bir araç alındığında karavan parklarıyla işiniz yok, gider arabanın ulaşamayacağı koylarda çapanızı atar, tatilinizi yaparsınız"

Yurthaber 27-08-2022 11:29

Sakarya'da üretilen karavanlar 6 kıtada 60 ülkeye ihraç ediliyor

Arifiye ilçesinde yerli imkanlarla ürettikleri karavanların yüzde 90'ını ihraç eden firmanın, elektrikli otomobil ve 3 tekerlekli motosikletle çekilebilen "Mini" modeli dünya pazarında ilgi görüyor - Firma sahibi Engin Başoğlu: - "İki sene evvel 30 ülkeye ihraç ediyorduk, bugün 60 ülkeye çıktık"

Yurthaber 25-08-2022 12:23

Bütün hayatını bir anda değiştirdi! “Eşcinsel olduğumu anladım, köpeğimle bir karavanda yaşamak için evimi ve kocamı terk ettim”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 35 yaşındaki Lauren Burgess isimli bir kadın yoğun çalışma saatleri ve stres nedeniyle sağlık sorunları yaşamaya başladı. İşine ara vererek biraz zaman geçirmek isteyen Burgess, 35 yaşında eşcinsel olduğunu anladı. Köpeğini yanına alan Burgess, kocasını ve evini terk ederek dünyayı dolaşmak için bir karavanda yaşamaya başladı.

Trend 23-08-2022 11:17

Klasik araç tutkusu ve kampçılık hayalini Pembe Aşkta buluşturdu

Düzce'de yaşayan Yasemin Nuran Açık: - "Klasik araçları çok seviyorum. Bu benim 3. vosvosum. Kamp hayatı, doğayı ve denizi sevdiğimiz için karavan gibi tasarladık"

Yurthaber 19-08-2022 21:01

Karavanla seyahat eden İngiliz çift, Kovid-19 salgını nedeniyle kaldıkları Türkiye'yi mesken tuttu

İngiltere'den 2 yıl önce 3 çocuğuyla yola çıkan ve dördüncüsü Türkiye'de doğan çift, satın aldıkları 1987 model otobüsü yeni bir karavana dönüştürmek ve tekrar yola çıkmak için Bursa'da hazırlıklarını sürdürüyor - Mathew Askey: - "Başlangıçta Türkiye'yi epeyce gezdik ve birçok farklı bölgeye gittik. Doğuya doğru seyahat ettik ve bu süre zarfında bize hediyeler getiren insanlar oldu. Bize tatlı, yemek ve çorba getiren insanlar vardı. Gerçekten harika oldu. İnsanların evlerine davet edildik, aynısı burada karavanımızı yaparken de oldu"

Yurthaber 04-08-2022 13:09

Hollandalı turistler karavanla Karadeniz turuna çıkmıştı! Samsum’da Ankara havası oynayarak eğlendiler

Karavanları ile Karadeniz turuna çıkan Hollandalı turistler, Samsun’da konaklamak için kaldıkları bir kamp alanında Ankara havası oynadı. 70 yaş ve üzerindeki turistler ortaya eğlenceli görüntüler çıkarttı.

Trend 03-08-2022 17:44

Yurt dışında gördü ilham aldı! Tasarladığı evleri dünyaya satıyor

Yurt dışından görerek ilham aldığı ve kendi tasarımlarıyla Sakarya'da üretimine başladığı 'tiny houseleri', karavan fiyatına satan kadın girişimci, ürünlerini dünyanın birçok noktasına pazarlamanın mutluluğunu yaşıyor. En ucuzu 350 bin liradan başlayan evlerin fiyatı 700 bin liraya kadar çıkıyor.

Finans 25-07-2022 16:18

Kilis'te karavandan buzdolabının çalınması güvenlik kamerasında

Kilis'te karavandan buzdolabının çalınması güvenlik kamerasında

Yurthaber 25-07-2022 14:33

Kuzey Ege’de tatil yoğunluğu devam ediyor! Karavan ve çadır alanlarında doluluk yaşanıyor

Kuzey Ege’de 9 günlük bayram tatilinde büyük yoğunluk yaşanırken, karavan ve çadır alanlarındaki doluluk bayram sonrası da devam ediyor. Yöredeki otellerde 2 kişilik oda için bin 200 lira ücret alınırken, karavan ve çadır ücretlerinin de kişi başı 150 lirayı geçmemesinin bu alanlara ilgiyi artırdığı kaydedildi.

Trend 23-07-2022 17:26

Turistleri bile kıskandırdılar! Karavan tatilcileri Antalya’ya akın etti

Kurban Bayramı tatilinde turizm kenti Antalya’da karavan yoğunluğu yaşanıyor. Otellerdeki fiyatları çok yüksek bulan karavan tatilcileri, dünyaca ünlü sahil manzaralı denize sıfır alanda tatilin keyfini sürüyor.

Trend 09-07-2022 17:44

Eskişehir'de otomobil ile karavanın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı

Aralarında Fransız çiftin de bulunduğu yaralıların hayati tehlikeleri bulunuyor

Yurthaber 30-06-2022 18:58

Yaz dönemi geldi, karavanlara talep arttı

Geçen ay verilen satılık motokaravan ilanları geçen yıla oranla yüzde 68 arttı - Bir önceki ay verilen uyku tulumu ilanları geçen yıla oranla yüzde 91 arttı

Yurthaber 28-06-2022 16:28

Kamp ve karavan tutkunları Bursa’da buluştu

Kamp ve karavan tutkunları Bursa’da buluştu

Yurthaber 19-06-2022 16:43

Otomotiv sektörünü bırakıp devlet desteğiyle karavan üretimine başladı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, KOSGEB'den aldığı finansmanla kendi işini kuran girişimci Erman Erduran, Hollanda, Almanya ve Belçika gibi ülkelerden karavan siparişi aldı - Erduran: - "Devlet imkanlarıyla çok güzel işlere imza attık. Daha da başaracağımıza inanıyorum. İstihdamı her geçen gün ileri taşıyoruz. Talep çoğalıyor, üretim artıyor. Aylık 2 karavan çıkartıyoruz"

Yurthaber 15-06-2022 11:04

Mersin, karavanla tatil yapmak isteyenlerin tercihi oluyor

Mersin, karavanla tatil yapmak isteyenlerin tercihi oluyor

Haber 12-06-2022 11:14

Bursa'da 2. Kamp ve Karavan Festivali gerçekleştirilecek

Bursa'da "2. Kamp ve Karavan Festivali" gerçekleştirilecek

Yurthaber 07-06-2022 19:59

Karavan tutkunları, Sakarya'daki festivalde buluştu

Karavan tutkunları, Sakarya'daki festivalde buluştu

Yurthaber 20-05-2022 20:02

Kütahyalı genç girişimci panelvan araçları karavana dönüştürüyor

Gediz ilçesinde mekatronik eğitimi alan Mehmet Bülbül, 3 yıl önce açtığı imalathanesinde babası ve 6 çalışanıyla sipariş üzerine 50'den fazla karavan imal ederek yurt içi ve yurt dışından müşterilerine teslim etti

Yurthaber 11-05-2022 11:56

Dünya turunda hastalık nedeniyle mola veren Alman aileye Sakarya Büyükşehir Belediyesi yardım etti

Dünya turunda hastalık nedeniyle mola veren Alman aileye Sakarya Büyükşehir Belediyesi yardım etti

Yurthaber 08-04-2022 17:30

Bursa Kamp ve Karavan Festivali 18-19 Haziran'da gerçekleştirilecek

Bursa Kamp ve Karavan Festivali 18-19 Haziran'da gerçekleştirilecek

Yurthaber 11-03-2022 10:15

2 yıldır otobüs karavanda yaşıyorlar: Ömürlerinin sonuna kadar karavanda yaşamak istiyorlar

Koronavirüsün değiştirdiği yaşam şartlarıyla 2 yıldır karavanda yaşayan Tektaş Çifti, hayatlarının geri kalanının karavanla gezmekle geçirmek istiyor.

Trend 05-03-2022 17:17

Gezenti adını verdikleri karavanla iki yıldır şehir şehir dolaşıyorlar

Dursun Tektaş: -"Her gittiğimiz yerde çok güzel insanlar tanıyoruz. Doğayı, insanları, hayvanları seviyoruz. Gittiğimiz yerde çevremizi kirletmeden, zarar vermeden, insanları üzmeden yaşamaya gayret ediyoruz"

Yurthaber 05-03-2022 13:17

Edirne'de çaldıkları karavanı satmaya çalışırken yakalanan 2 kişi tutuklandı

Edirne'de çaldıkları karavanı satmaya çalışırken yakalanan 2 kişi tutuklandı

Yurthaber 19-02-2022 17:49

90 bine satışa çıkarmışlardı! Edirne'de karavan çalan evli çift verdikleri ilanla yakayı ele verdi

Edirne'de sahilden çaldıkları çekme karavanı internet sitesi üzerinden ilan vererek satmaya çalışan Kübra Bostancı (20) ile eşi Süleyman Bostancı (29), alıcı gibi davranıp kendileriyle iletişime geçen jandarma tarafından yakalandı. Keşan’a getirilen Kübra ve Süleyman Bostancı çifti, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Haber 19-02-2022 13:06

Çocukluk hayali school busı karavana dönüştürüp içinde yaşamaya başladı

Atakum ilçesi sahiline park ettiği karavanda yaşayan Samsunlu gezgin Kadir Mert, vatandaşların da ilgisiyle karşılaşıyor - Kadir Mert: - "Satın alma teklifleri geliyor ama bunun bende bir rakamı ya da karşılığı yok. Gelip fotoğraf çekebilirsiniz, misafirim olabilirsiniz, gezilerime katılabilirsiniz ama satış yapamam kesinlikle"

Yurthaber 12-02-2022 12:20

Uludağ'da şiddetli kar fırtınası! Karavanları böyle yuttu

Bursa Uludağ’da şiddetli kar yağışı ve tipi etkili olurken hayatı da olumsuz etkiledi. Araçlar ve kamp karavanları metrelerce karın altında kalırken içindeki tatilciler de mahsur kaldı. Tatilciler Bursa Büyükşehir Belediyesinin iş makineleri tarafından kurtarıldı. O anlar kameralara yansıdı.

Haber 09-02-2022 17:32

Taşınabilir ve rahat, temiz havanın en keyifli hali, en kaliteli hamak çeşitleri

Keyifli yaz günlerinin en eğlenceli aktiviteleri arasında kamp ve piknikler yer alır. Outdoor aktiviteleri ne kadar zevkli olsa da onları daha da eğlenceli hale getirmek mümkün. Nasıl mı? Tabii ki hamaklarla! Tatlı meltemin estiği, gölge bir alanda hamakta vakit geçirmeye kim "Hayır." diyebilir ki? Siz de güzel havanın tadını hamakla çıkarmak istiyorsanız en iyi modelleri sıraladığımız yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Haber 24-01-2022 16:06

Karavan tutkunları hazırlıklarına başladı! Afyonkarahisar’daki festivalde bir araya gelecekler

Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleşecek KaravanFest yerli ve yabancı birçok karavan tutkununu ve tedarikçilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü ve Afyonkarahisar Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 2022 yılının ilk festivali niteliğindeki Bitci KaravanFest Winter Edition, 21-23 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalde konser, söyleşi, karavan kültürü etkinlikleri, gezi turları ve çeşitli aktiviteler katılımcılarla buluşturulacak.

Trend 21-01-2022 17:19