Kizamik Belirtileri Neler Haberleri

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 2024-05-20 16:07:29

En Son Babalar Duyar'ın Defne'siydi... İstanbul'u bırakıp o şehre yerleşti! Yeni işini anlattı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Dizide 'Defne' karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı. Yaşamını Ankara'da sürdüren oyuncu, şimdilerde neler yaptığını da anlattı.

Magazin 2024-05-20 15:45:48

Haydar Dümen'in eşi tefecilerin oyununa geldi! 30 milyonluk zarar: Buluşmaya gelen kadına neler yapmışlar neler

İstanbul ve Tekirdağ'da, piyasada 300 milyonluk mağduriyet oluşturan tefecilere operasyon düzenlendi. Tefecilerin tuzağına 2022 yılında hayatını kaybeden psikiyatr Haydar Dümen'in eşi Gülten Dümen de düştü. 30 milyonluk taşınmazı bedel ödemeden üzerine geçiren tefeciler, kendileriyle buluşmaya gelen Gülten Dümen'i bir de gasp etti. İşte detaylar...

Haber 2024-05-20 15:11:58

Karaciğer yetmezliğinde hatta ölüme neden oluyor! 'Acil servise başvurular arttı' İşte ilk belirtileri

Yozgat’ta doğada yetişen mantarlardan kaynaklı hastaneye başvuranların sayısının geçen yıla oranla yükseldiğini söyleyen Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Tolga Aydın, karaciğer yetmezliğine neden olarak ölüme kadar götüren zehirli mantarlara karşı uyarılarda bulundu.

Haber 2024-05-20 14:48:07

Diğer Haber Etiketleri

İbrahim Reisi Binyamin Netanyahu aktan karakteri Oyuncu En Son Babalar Duyar dizisi Haydar Dümen Tefeci mantar Kurye Balıkesir cinayet Çetin Doğan katil erkan yolaç Türkiye gündem Windows 11 milli istihbarat teşkilatı MİT sosyal medya Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta kahve a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 alışveriş a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya Kobani olayları Akaryakıt Aziz Yıldırım Ayşegül Çınar İngiltere alzheimer belirtileri Avrupa Birliği Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları şok katalog şok mağaza şok mağazalar şok mağazaları şok market aktüel şok market mağazalar Recep Tayyip Erdoğan şeker hastalığı kamu tasarruf kamu gündemi akyuvar çiftler Göz hücreler düşük yapmak anne bebek hamilelik gebe İntihar İsrail Gazze işkence kanser terleme mülakat Öğretmen lise gbt komşu pres makinesi Cem Garipoğlu atan futbolda asist nedir iyet süper li asist şok bisiklet osman kavala Özgür Özel MET Gala tarifi tavuk krep Demet Akbağ kaza kurban kesimi astım hava Sarı Nokta Hastalığı makula dejenerasyonu anneler günü anneler günü hediyeleri La Liga maçın Arda Güler son dakika real madrid masaj salonu fuhuş 5 yaş Akciğer‎ kuğ küçük bebekler parvovirüs viral enfeksiyon çocuk hastalıkları çocuk hasta veli sıtma sinek Borsa İstanbul yatırım yatırımcı halka arz organ mafyası Enflasyon Avustralya birikim Otomobil piyasa düzenleme Ticaret Bakanlığı Zam

Ata Emre Akman cinayetinde adı geçen kadın ilk kez konuştu! Caninin babası neler yapmış neler: Ev kurşunlama, bıçaklama, tehdit...

Türkiye Balıkesir'de yaşanan Ata Emre Akman cinayetini konuşuyor. Kahreden olayla ilgili ortaya çıkan detaylar duyanları şaşkına çevirdi. Caninin babasının dini nikahlı eski eşi ilk kez konuştu. O aileyle 12 yıldır mücadele ettiğini belirten kadın daha önce evinin kurşunlandığını ve bıçaklandığını söyledi. Kadının ailesi ise bu yüzden memleketlerine dönmek zorunda kalmış. İşte detaylar...

Haber 17-05-24 16:26

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 17-05-24 16:26

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 16-05-24 19:29

Windows 11 ne zaman çıktı? Windows 11’in özellikleri neler?

Windows 11, Microsoft bünyesinde bulunan Windows ailesinin üyelerinden biri olarak karşımıza çıkan bir işletim sistemidir. Bu işletim sisteminin kendine has birçok farklı özellikleri vardır. Windows 10 sürümünden sonra çıkmış olan bu sürüm, önceki sürümlere nazaran kullanıcılarına çok daha iyi performans vadetmektedir. Peki, Windows 11 ne zaman çıktı ve özellikleri neler?

Haber 16-05-24 19:15

Anne babalar dikkat! MİT'ten çocuklar için sosyal medya uyarısı geldi: Paylaşmadan önce iyice düşünün

Sosyal medya kullanımı günümüzde oldukça yüksek seviyelerde seyrediyor. Sosyal medyanın kullanımı kadar önemli bir diğer konu ise sosyal medyanın güvenli kullanımı oluyor. Özellikle anne babalar çocuklarının sosyal medyayı güvenli bir şekilde kullanabilmelerinin yolunu araştırıyor. Bu konuda Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)'ten uyarılar geldi. MİT, çocuklara sosyal medya mecralarını güvenli ve dikkatli şekilde kullanabilmesi için neler yapmaları gerektiğine ilişkin uyarılarda bulundu.

Haber 16-05-24 15:46

BİM'e Kiğılı tişört, Stanley termos geliyor! İşte 17 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu

Yaza sayılı günler kaldı. Doğa ve kamp tutkunları, kamp ekipmanları arayışına girdi. Eğer siz de çadırdan termosa, katlanabilir sandalyeden portatif ocağa kamp malzemeleri arayışındaysanız BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'na mutlaka göz atmalısınız. 17 Mayıs Cuma 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu uygun fiyatlı kamp ekipmanlarıyla dikkat çekiyor. Bim'de bu hafta neler var? İşte detaylar!

Haber 16-05-24 14:36

Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor?

Kahve dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın günlük rutininin bir parçası. Farklı coğrafyalarda bu kadar çok kişinin vazgeçilmezi haline gelebilmiş az sayıda gıda vardır. Peki kahvenin vücudumuza etkileri neler?

Yurthaber 16-05-24 11:13

A101'e Birkenstock terlikler geliyor! 16 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101'de bu hafta neler var diye merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Onlarca kategorideki binlerce ürün avantajlı fiyatlarla a101 online özel broşüründe sizleri bekliyor. A101'in 16 Mayıs 2024 Perşembe tarihli aktüel ürünler kataloğunu sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İhtiyacınıza en uygun ürünleri uygun fiyata almak için acele edin.

Haber 16-05-24 10:08

Kobani davasında karar duruşması: Selahattin Demirtaş’ın da yargılandığı davayla ilgili neler biliniyor?

2014 yılından bu yana devam eden Kobani (6-8 olayları) davasında Çarşamba günü karar açıklanacak. Davanın içeriğini ve dava kapsamında bugüne kadar neler yaşandığını inceledik.

Yurthaber 16-05-24 08:00

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 15-05-24 16:19

Uyuşturucudan gözaltına alınıp işinden olmuştu! Ayşegül Çınar'dan Feyza Civelek'e gönderme

Yasak Elma dizisiyle tanınan Ayşegül Çınar, aracından 19 gram uyuşturucu madde çıkınca o dönem işinden olmuştu. Çınar son günlerde gündem olan Feyza Civelek iddialarını görünce kendini tutamadı. Ayşegül Çınar bakın neler söyledi.

Kulis 15-05-24 15:23

Demans ve Alzheimer: Belirtileri neler, hangi tedaviler uygulanıyor?

İngiltere, kan testleri yoluyla Alzheimer hastalığı ve diğer demans türlerinin daha erken teşhis edilip edilemeyeceğini anlamak için denemeler yapıyor.

Yurthaber 15-05-24 13:39

AB’nin onayladığı Sığınma ve Göç Anlaşması neler öngörüyor, Türkiye’yi nasıl etkileyebilir?

Avrupa Birliği’nin (AB) yürütme organı olan Avrupa Komisyonu, düzensiz göçün önlenmesi amacıyla daha sıkı önlemler içeren yeni Sığınma ve Göç Anlaşması’nı onayladı.

Yurthaber 15-05-24 13:36

ŞOK'a kamp ekipmanları geliyor! 15 Mayıs 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Haftanın Fırsatları alışveriş severlerle buluştu. ŞOK'ta bu hafta neler var diye merak edenler için ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nun 15 Mayıs 2024 tarihli sayısını sizin için içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 15-05-24 10:43

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 14-05-24 16:34

Ağızda yaşanan değişime dikkat! Riskli hastalığın ilerleyen uyarıcısı olabilir

Diyabet dünyadaki birçok insanı etkileyen ciddi bir hastalıktır. Öncelikle yüksek kan şekerinin ilk belirtilerine dikkat etmek gerekiyor. Diyabetin semptomları genellikle benzerdir ancak hastalığın ne kadar süredir mevcut olduğuna ve hastanın yaşına bağlı olarak biraz değişir. Kan şekeri seviyesi yükseldiğinde bazı belirtiler ortaya çıkar. Diyabetin ilk belirtilerinin yanı sıra ilerleyen belirtilerine de dikkat etmek gerekiyor. Peki bunlar neler?

Haber 14-05-24 07:39

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi nedir? 2024 Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'nde neler var?

Kamu tasarruf programının 2024 yılında başlanmasına karar verilen planları arasında taşıtlar ve binalar ile enerji kaynakları gibi başlıklara yönelik olan kararlar yer alır. Bu kararlarla mevcut kaynakların gözlemlenerek daha dikkatli ve verimli bir şekilde kullanılması hedeflenmiştir. Bununla birlikte yeni alımlar ile harcamaların azaltılmasına ilişkin olan maddeler de 2024 Kamuda Tasarruf Paketi’nin içerdiği önemli planlar kapsamındadır.

Finans 13-05-24 21:57

Her 10 gebelikten biri düşükle sonlanıyor! Düşük problemi yaşayan annelere uzmanından tavsiyeler

Tekrarlayan düşükleri olan anne adaylarının neler yapması gerektiği hakkında bilgilendirmede bulunan Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Volkan Turan, “Normalde her 10 gebelikten biri düşükle sonlanmaktadır ve bunun da en sık nedenini genetik olarak anormal embriyolar oluşturmaktadır” dedi.

Kadin 13-05-24 15:58

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 13-05-24 15:25

İsrail'in işkence kampı: Sde Teiman! Korkunç itiraflar! 'Onlardan insanlıklarını söküp aldılar'

CNN, İsrail'in işkence merkezi olarak kullandığı Necef Çölü'ndeki Sde Teiman askeri tesisinde neler yaşandığını afişe etti. İsrail'in Gazze'ye saldırıları sırasında alıkonulan Filistinlilerin tutulduğu Necef Çölü'ndeki "Sde Teiman" adlı askeri tesiste çalışan üç İsrailli ile konuştu. Konuşan İsrailli sağlık görevlisi, Filistinliler hakkında, "Onlardan insanlıklarını söküp aldılar." dedi.

Haber 11-05-24 17:50

Sabahları çarşaf ve yastıklarda görülüyor! Nadir kanser belirtisine dikkat

Sabah uyandığınızda çarşaflarınızda ve yastıklarınızda fark edebileceğiniz kanserin bazı erken belirtileri var. Uzmanlar, bu belirtilere karşı dikkatli olunması konusunda uyarılar yapıyor.

Haber 11-05-24 13:50

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 10-05-24 16:47

17 yaşındaki liseli neler yapmış neler! Müdür Oktugan cinayetinin şokunu ikiye katladı: Her okulda bir olay çıkarmış

Okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu Oktugan'ı odasında katleden liseli Y.K. bir yıl içinde 3 kez okul değiştirdi, gittiği her okulda ise bir olay çıkarıp ortalığı ayağa kaldırdı. İstanbul'da yaşanıp Türkiye çapında infial yaratan ve meslektaşlarını ayağa kaldıran müdür Oktugan cinayetinin 17 yaşındaki faili Y.K.'nin disiplin suçu dosyasının kabarık olduğu ortaya çıktı. İddialar cinayet öncesi yaşananlara ışık tuttu!

Haber 10-05-24 11:15

GBT nedir, ne anlama gelir? GBT’de neler çıkar? GBT açılımı

Devletlerin, ülkelerin, halkın güvenliğini sağlamak ve mevcut güvenliği korumak gibi amaçlara yönelik olarak oluşturduğu ve geliştirdiği güvenlik önlemleri ve güvenlik sistemleri vardır. Ülkemizde bu kamu hizmetleri İçişleri Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterir.

Haber 10-05-24 02:02
gbt

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 09-05-24 19:40

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 08-05-24 17:13

Futbolda asist nedir, nasıl yapılır? Asist kriterleri neler?

Futbol dünya çapında milyonlarca insanın tutkuyla bağlı olduğu ve heyecanla takip ettiği bir spor dalıdır. Bu oyunun heyecanını artıran birçok unsur vardır ancak goller kadar gollerin hazırlanmasında da büyük bir rol oynayan asistler de önemlidir. Peki, asist nedir, nasıl yapılır?

Spor 08-05-24 10:55

ŞOK'a Lancome, Calvin Klein, Hugo Boss parfümler geliyor! 8 Mayıs 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Çarşamba Aktüel Ürünler Kataloğu alışveriş severlerle buluştu. 8 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli ŞOK Aktüel Kataloğu'nda yine her ihtiyaca uygun ürünler indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. ŞOK'ta bu hafta neler var, gelin birlikte keşfedelim.

Haber 07-05-24 17:16

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 07-05-24 16:52

Leziz ve pratik: Tavuklu krep sarma tarifi! Misafir sofralarının baş tacı tavuklu krep sarma nasıl yapılır?

Tavuklu krep sarma tarifi merak ediliyor. Klasik tariflerden sıkılanların denemek istediği tavuklu krep sarma (bohça) tarifi misafir sofralarına da oldukça çok yakışıyor. Deneyenlerin bayılarak tükettiği bu yemek risksiz tarifler arasında yer alıyor. Tavuk sote ve kreplerin beşamel sosla birleşip fırına atılmasıyla hazırlanan bu tarif hem lezzetli hem de pratik. Peki, fırında tavuklu krep sarma tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 07-05-24 14:10

Demet Akbağ'dan 'Öpüşme' sorusuna bomba yanıt! Onlarda neler var neler

Son olarak Sandık Kokusu dizisiyle izleyici karşısına geçen Demet Akbağ katıldığı Youtube programında sunucunun sorduğu soruya verdiği yanıtla gündeme geldi. Akbağ, kendine sorulan 'Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?' sorusuna verdiği cevapla güldürdü.

Magazin 06-05-24 17:25

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 06-05-24 15:49

Uzman isim 'Astımı ve şiddetini etkiliyor' diyerek açıkladı! Hava kalitesine dikkat

Hem çocuklarda hem yetişkinlerde artan astım hastalığına dikkat çeken Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu “Astım belirtileri arasında nefes darlığı, hırıltılı solunum ve öksürük bulunur. Küresel ısınmaya bağlı ortaya çıkan iklim değişiklikleri, hava kirliliği, işlenmiş ve paketli gıda tüketimin artması, alerjenlere sık maruz kalma, deterjan gibi kimyasal maddelerin yaygın kullanımı gibi çevresel faktörler, astım dahil alerjik reaksiyonların görülme sıklığını ve şiddetini artırdığı bilinmekte” dedi.

Haber 06-05-24 12:25

Uzmanından 'hayati' uyarı: Bu hastalık görme kaybına neden oluyor! Sebebi bilinmiyor, ömür boyu takip ediliyor... İşte belirtileri

Halk arasında ''sarı nokta hastalığı" olarak bilinen yaşa bağlı makula dejeneresansının, tüm dünyada görme kaybının en önemli nedeni olarak kabul edildiğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Turgut Yılmaz, “Sarı nokta hastalığının genellikle sebebi bilinmemektedir. Hastalığın ilerlemesini engellemek için sigara alışkanlığından uzak durmak ve Akdeniz mutfağı gibi antioksidan içeren bol yeşillikli ve omega 3 ağırlıklı gıdalarla da beslenmek faydalı olacaktır” dedi.

Haber 06-05-24 11:06

Anneler Günü'nde ne yapılır? Anneler Günü'nde neler yapılabilir? Anneler Günü etkinlikleri

Anneler günü, annelere duyulan sevgi ve minnet hislerini göstermek için çok özel bir gündür. Annelerin sevgiyle dolu kalp ve emeklerine karşılık Anneler Günü’nde, onları mutlu edecek pek çok aktivite ve hediye fikri bulunur. Elbette her annenin farklı ilgi alanları, zevkleri ve ihtiyaçları olduğu için, kişiye özel bir hediye ve aktivite seçmek oldukça önemlidir. Peki, Anneler Günü'nde neler yapılabilir?

Haber 05-05-24 18:54

Arda Güler neler yaptı neler! Santiago Bernabeu tribünleri şaştı kaldı, taraftarlar yıldız ismi ayakta alkışladı

La Liga'nın 34. haftasında oynanan Real Madrid-Cadiz mücadelesine ilk 11'de başlayan Arda Güler ilk dakikadan itibaren muhteşem işlere imza atarken, Santiago Bernabéu'daki tribünler yıldız ismi ayakta alkışladı. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 17:58

Masaj salonlarına fuhuş baskını! İçeriden neler çıktı neler 'Masöz' kadınlar meğer...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde fuhuş yapıldığı tespit edilen masaj salonlarına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 9’u tutuklandı, 17 masöz kadın hakkında yasal işlem yapıldı. Öte yandan iş yerlerinde gerçekleştirilen aramalarda fuhuşta kullanılan cep telefonları, flaş bellek ve çok sayıda cinsel içerikli materyal ele geçirildi.

Haber 04-05-24 10:45

Baharın çocuklara kötü sürprizi: Beşinci hastalık! Veli gruplarında uyarılar hızla yayılıyor

Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor. Türk Pediatri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, sürpriz bir şekilde Beşinci hastalık sayısında bir artış gözlemlediklerini ancak endişe yaratacak bir durum olmadığını ve benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da başka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmamasını vurguladı.

Kadin 04-05-24 08:58

Bu belirtiler varsa hemen hastaneye koşun! 24 saat içinde tedavi edilmeli: Geç müdahale ölüme götürüyor!

Son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz sıtma hastalığı hakkında uyarılar gelmeye devam ediyor. Sıtmayı sivrisineklerin plazmodium adlı paraziti insanlara bulaştırması yoluyla oluşan ateşli bir enfeksiyon hastalığı olarak tanımlayan Dr. Mehmet Uluğ, “Sıtma, dişi anofel sivrisineklerinin ısırmasıyla bulaşır. Dişi sivrisinekler yumurtalarını beslemek için bir kan emerler. Bulaşma, sivrisineklerin sayısına ve hayatta kalmasını etkileyebilecek iklim şartlarına da bağlıdır” dedi. İşte belirtileri...

Haber 04-05-24 07:39

Borsadaki yeni yatırımcılar için dikkat çeken araştırma: En çok cezbeden halka arzlar

Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor gelirken yatırımcı sayısında da artış yaşanıyor. Borsa İstanbul'un yüzde 81'ini ise 10 milyon TL ve üzeri portföy sahipleri oluşturuyor. Yeni yatırımcıları en çok cezbeden seçenekler neler?

Finans 03-05-24 16:53

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 03-05-24 16:49

Tatilden döndükten sonra kabusu yaşadı! Yaygın semptomları görmezden geldim; neredeyse ölüyordum

Avustralya'nın Queensland bölgesinde uzun bir tatilden sonra Galler'deki evine dönen 18 yaşındaki Claudia Gill baş ağrısı, yorgunluk ve çınlama sesi gibi semptomlar yaşadı. Yaşadığı belirtileri ilk başta ciddiye almadığını dile getiren Gill, Meningokok hastalığına yakalandığından habersizdi. Ölümcül hastalığına dair insanları uyarmak istediğini dile getiren Gill, "O kadar hızlı gelişti ki... oldukça korkutucuydu" dedi.

Trend 03-05-24 14:48

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 02-05-24 18:18

BİM'e şarjlı dikey süpürge, çay makinesi, airfryer geliyor! 3 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 3 Mayıs Cuma tarihli yeni sayısını merak edenler buraya! Sizin için BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'na bu içeriğimizde yer verdik. Gelin bakalım Bim'de bu hafta neler var? İşte detaylar!

Haber 02-05-24 17:15

Enflasyon ve yüksek fiyatlar tasarrufa yöneltti! İşte birikimlerinizi artırmanızın yolları

Enflasyon ve yüksek fiyatlar nedeniyle vatandaşlar yatırım araçlarıyla tasarrufa yöneldiler. Peki yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken neler?

Finans 02-05-24 15:07