Masterchef Sergen Kac Yasinda Haberleri

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Tahsin, Esra, Barbaros, Sergen ve Hasan MasterChef All Star'a 5. olarak veda etmemek için yarıştılar. Gecenin sonunda önlüğe veda eden isim belli olacak. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

Magazin 2023-12-31 11:15:12

MasterChef 4.ceket kimin oldu? 28 Aralık MasterChef All Star'da 4. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te dördüncü şef ceketi dün akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının oldu. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren, Kıvanç ve Sergen dördüncü ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te dördüncü ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 2023-12-29 09:11:46

MasterChef'te ceketi kim kazandı? 27 Aralık 2023 MasterChef All Star 3. ceketi kim aldı, 2. finalist hangi yarışmacı oldu?

MasterChef'te üçüncü ceketin sahibi merak konusu oldu. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. MasterChef'in dün yayınlanan bölümüne Şef Osman Sezener konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç olmuştu. Bu isimlerden Tahsin ve Barbaros ilk 2 ceketi almıştı. Peki, MasterChef 27 Aralık'ta 3. ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi üçüncü finalist isim...

Magazin 2023-12-28 07:58:45

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? 25 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? Büyük finale adım adım!

MasterChef'te ilk ceketi kazanan isim araştırılmaya başladı. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. 25 Aralık akşamı MasterChef'in yeni bölümüne Michelin yıldızlı Japon Şef Yoshuzumi Nagaya konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç oldu. Peki, MasterChef 25 Aralık'ta ilk ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi ilk finalist isim...

Magazin 2023-12-26 23:56:39

MasterChef eleme gecesinde duygusal veda! Batuhan'ın sözleri şefleri duygulandırdı: Kupayı ve önlüğü kaçırdım belki ama...

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacı potadan çıkmak için hünerlerini sergiledi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda Batuhan, Esra, Sergen ve Eren ilk etapta karnabahar ve muskat ile yaratıcı yemekler yaptı. Şeflerin puanlama sistemine geçtiği yarışmada ilk etapta 20 puan alan Eren birinci oldu. İkinci etabın sonunda ise elenen isim belli oldu. Mehmet Şef'in "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözleri geceye damga vurdu.

Magazin 25-12-23 13:02

MasterChef'te Sergen ve Dilara arasında ipler gerildi! 'Benimle konuşursan adisin'

MasterChef All Star'da haftanın son dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Her hafta 6 isim takım oyunlarında, yedinci isim ise cumartesi günleri bireysel dokunulmazlık oynanarak seçiliyor. Heyecanın oldukça yüksek olduğu gecede yarışmacılar arasındaki tartışma ise günün konusu oldu.

Magazin 18-11-23 23:14
ele

MasterChef'te kritik gece! Elenen isim herkesi şoke etti! 'Kalbim duracak sandım'

MasterChef All Star'da bir eleme gecesi daha geride kaldı. Geçtiğimiz hafta MasterChef 2018 sezonu ikincisi Kerem Giritlioğlu yarışmaya veda etmişti. Bu haftanın eleme adayları ise Alican, Cemre, Metin, Kıvanç, Sergen, Eren ve Tanya oldu. Zorlu geçen mücadelenin ardından beklenmedik bir veda yaşandı.

Magazin 23-10-23 00:20

'Hayaller yarım kaldı!' MasterChef'te veda eden yarışmacı şoke etti, kimse beklemiyordu!

MasterChef All Star bir eleme gecesiyle daha ekranlara geldi. TV8'de yayınlanan program büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Bu haftanın eleme adayları Esra, Metin, Kerem, Kıvanç, Tahsin, Sergen ve Tolga oldu. Zorlu geçen gecenin ardından elenen isim açıklandı.

Magazin 16-10-23 10:08

MasterChef'te hayrete düşüren kavga! Barış ve Barbaros birbirine girdi, Somer Şef önlüğü çıkarmasını istedi

MasterChef Türkiye'de büyük final adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki rekabetin dozu da artıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı programda yarışmacılar arasında kavga çıktı. Önce Kıvanç ve Sergen tartıştı. Barış ve Barbaros arasındaki fiziksel temas ise görenleri hayrete düşürdü. Somer Şef bir yarışmacıdan önlüğü çıkarmasını istedi.

Magazin 05-10-23 07:49

Masterchef'te ipler koptu! Favori yarışmacı gözyaşları içerisinde rest çekti: Gitmek istiyorum buradan!

MasterChef All Star'da takım oyununun kazananı kırmızı takım oldu. Mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununda kozlarını paylaştı. Tahsin eleme adayı olarak Tanya'nın adını verdi. Barış ve Eda'nın kavgası ise olay oldu. MasterChef'te sular durulacak gibi görünmüyor. Eda "Gitmek istiyorum buradan!" diyerek serzenişte bulundu. Sergen ve Cemre arasında ise tartışma yaşandı.

Magazin 27-09-23 07:14

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 24 Eylül 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı...

MasterChef All Star'da elenen isim dün yayınlanan bölümde belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Sergen, Azize, Tanya, Kerem, Dilara, Barbaros ve Sefa oldu. Geçtiğimiz hafta Gamze MasterChef All Star'dan elenen isim olmuştu. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "24 Eylül 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 24 Eylül Pazar MasterChef All Star'a hangi yarışmacı veda etti? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-09-23 08:14

MasterChef'te üzen veda! O ağladı, herkes ağladı! 'Bu olacak iş mi şimdi'

MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Eleme potasında olan Kerem, Sefa, Tanya, Azize, Barbaros, Dilara ve Sergen MasterChef'te bir hafta daha kalabilmek için kıyasıya yarıştılar. Gecenin sonunda elenen isim ise izleyicileri oldukça üzdü.

Magazin 25-09-23 00:25

MasterChef'te eski defterler açıldı! Favori yarışmacı yumruğunu masaya vurdu: Takımımda kaos istemiyorum

MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu oynandı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada sinirler gerildi. Sergen ile kişisel problemi olduğu için, onu takıma almak istemeyen Kerem, arkadaşlarının onu istediklerini belirtmesi üzerine rest çekti.

Magazin 19-09-23 07:10

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Eylül 2023 Pazar MasterChef'e hangi yarışmacı veda etti? Dikkat çeken hata!

MasterChef All Star'da elenen isim dün akşam ekrana gelen bölümde belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Sefa, Sergen, Ayaz, Barbaros, Eda, Dilara ve Gamze olmuştu. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "17 Eylül 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Eylül Pazar MasterChef All Star'a hangi yarışmacı veda etti? İşte detaylar...

Magazin 18-09-23 07:39

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 20 Ağustos 2023 MasterChef All Star'a veda eden isim...

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Azize, Alican, Sergen, Ayaz, Esra, Sefa ve Rıfat seçilmişti. Kıyasıya mücadelenin ardından elenen yarışmacı da belli oldu. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? iŞTE, 20 Ağustos 2023 Pazar günü MasterChef All Star'a veda eden isim...

Magazin 21-08-23 07:48

MasterChef Sergen uyuyakalıp geç geldi, şeflerin tavrı tepki çekti! Kimin yakını bu adam

MasterChef All Star sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununa yarışmacılar arasında yer alan Sergen'in uyuyakalıp programa geç kalması damga vurdu. Şeflerin yarışmacıyı gülerek karşılaması izleyicilerden tepki topladı.

Magazin 18-08-23 16:52

MasterChef’te Mert’in Dilara ile ilgili paylaşımı Sergen’i çıldırttı! Özel hayatımı buraya taşıma

MasterChef All Star sezonu tüm hızıyla devam ediyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışmada dün akşam yeni haftanın takımları belirlenirken Mert ve Sergen arasında gerginlik yaşandı. Sergen Mert’e Dilara ile ilgili sosyal medyadan yaptığı imalı paylaşımı hatırlatınca ortalık karıştı. Yeni bölüm fragmanında kuliste Mert ve Sergen'in birbirine girdiği anlar görüntülendi.

Magazin 08-08-23 16:42

Kimse beklemiyordu! MasterChef All Star'da şoke eden eleme! İlk veda eden o oldu

MasterChef All Star'da sezonun ilk eleme heyecanı yaşandı. Ana kadroya seçilen yarışmacılar Sergen ve Eray'ın kaptanlığında yarıştılar. İlk haftadan potaya giren Rıfat, Eray, Batuhan, Gamze, Mert, Berker ve Güzide arasından elenen yarışmacı belli oldu.

Magazin 17-07-23 00:22
ele

MasterChef Sergen'in o yarışmacıya söyledikleri şoke etti! Ben bu kadını parçalarım

MasterChef All Star sezonu yarışmacıları arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Ana kadroya seçilen isimler arasında ilk kaptanlık oyununu Sergen kazandı ve Mavi Takımın kaptanı oldu. Sergen takımına seçeceği kişileri belirlerken arkadaşları ile konuşan Suna yaşadıkları tartışmayı anlattı, duyanlar inanamadı.

Magazin 11-07-23 14:48

MasterChef All Star'da ortalık karıştı, yarışmacılar birbirine girdi! Getir götürümüzü yaparlar

MasterChef All Star'da ilk kaptanlar belli oldu. Mavi Takımın kaptanı Sergen olurken Kırmızı Takımın kaptanı ise Eray oldu. Sezonunun ilk oyununu oynayacak takımlar arasında ipler gerildi, yarışmacılar adeta birbirine girdi.

Magazin 11-07-23 09:53

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 20. yarışmacı!

MasterChef All Star ile ilgili internette yapılan araştırmalar hız kazandı. Şimdiye kadarki tüm sezonlarda başarılı olan yarışmacılar, All Star'a girebilmek için ter döküyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da başladı. Ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacılar sırasıyla Güzide, Suna, Eda,Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray,Berker, Sergen, Burcu, Tahsin, Dilara, Mert, Çağatay, Ayaz ve Gamze olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi?

Magazin 07-07-23 08:22

MASTERCHEF ALL STAR KADROSU 2023: MasterChef ne zaman başlıyor, saat kaçta? Sergen, Cemre, Güzide, Barbaros! İşte All Star kadrosu...

MasterChef All Star kadrosu ile yarışmanın ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Öte yandan yayınlanan tanıtımda Mehmet Şef'in Yılmaz Öztürk'ü stüdyoya davet etmesiyle birlikte Somer Sivrioğlu'nun yerine ünlü şefin geleceği iddia edildi. Peki, MasterChef ne zaman başlıyor, saat kaçta? İşte 2023 MasterChef All Star kadrosu...

Magazin 11-06-23 13:24

MasterChef All Star yarışmacıları belli oldu! Kimler var kimler! Sergen, Cemre, Güzide, Barbaros...

MasterChef All Star sezonu için geri sayım başladı. 14 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan MasterChef All Star’ın yarışmacıları arasında kimlerin olduğu yayınlanan yeni fragman ile belli oldu. Heyecanlandıran MasterChef kadrosunun belli olmasının yanı sıra, daha önceki sezonlarda jüri üyeleri arasında bulunan Somer Sivrioğlu’nun fragmanda yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 05-06-23 11:08

MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında? Tekirdağ'ın ünlü köftecisi MasterChef Sergen kepenk indirdi!

MasterChef'in bu akşamki bölümünde eski yarışmacılar ve yeni yarışmacılar birlikte yemek yapacaklar. Tekirdağ'ın ünlü köftecisi olarak tanınan Sergen Özen'de bu akşam yeniden MasterChef'te olacak. Peki, MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşındadır? İşte MasterChef Sergen Özen hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 30-11-22 16:06

MasterChef 2021'i 4'üncü olarak tamamlayan Sergen Özen: Köfteciliğe geri döndüm

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından Sergen Özen, canlı yayındaki büyük finale konuk oldu. MasterChef 2021 finalini diğer yarışmacılarla birlikte Sergen Özen de stüdyodan izledi. MasterChef Sergen yarışma bittikten sonra köfteciliğe geri döndüğünü açıkladı. MasterChef'i 4. olarak tamamlayan Sergen Özen'in Tekirdağ'da bir köfteci dükkanı bulunuyor.

Magazin 14-01-22 23:23

MasterChef ilk finalist kim oldu? 11 Ocak MasterChef'te finale kim kaldı?

MasterChef'in en son yayınlanan yeni bölümünde Hasan ile Sergen arasında kıyasıya rekabet gerçekleşmiş ve bu rekabetin sonucunda ilk 3'e girmeye hak kazanan isim Hasan olmuştu. Sergen MasterChef'e veda ederken Tahsin, Hasan ve Eren ilk 3'e kaldı. Peki MasterChef ilk finalist kim oldu? 11 Ocak MasterChef'te finale kim kaldı?

Magazin 12-01-22 14:18

MasterChef hayallerini noktalayan Sergen Özen'den veda paylaşımı: Ailemsiniz artık

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından Sergen Özen, çeyrek finalde yarışmaya veda etmişti. MasterChef'e 4. olan Sergen, Instagram hesabından yarışmaya veda paylaşımı yaptı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu ile çekilen fotoğrafını paylaşan MasterChef Sergen, "Hepiniz ailem gibi oldunuz" dedi.

Magazin 12-01-22 02:45

Dün gece MasterChef'te kim elendi? Sergen mi Hasan mı? 10 Ocak MasterChef 3. finalist kim oldu?

MasterChef Türkiye'nin 10 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelen son bölümünde çeyrek final heyecanı yaşandı. Aylardır süren MasterChef maratonunda ilk 3 yarışmacı arasına adını yazdıran ilk iki isim Tahsin ve Eren olmuştu. MasterChef'te çeyrek finalist olan Sergen ve Hasan arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Puanlama sonunda bir yarışmacı daha ilk 3 arasına girmeyi başardı. MasterChef'in sevilen ismi ise hayallerine veda etti. Peki MasterChef'te kim elendi? İlk 3'e hangi yarışmacılar kaldı?

Magazin 11-01-22 08:47

MasterChef Dilara Başaran aşk iddiaları hakkında konuştu! ''Çok seviyorum onu ama...''

Geçtiğimiz günlerde MasterChef Türkiye macerası son bulan Dilara Başaran, Sergen Özen ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Magazin 10-01-22 10:38

MasterChef'te ilk üçe kalan ikinci yarışmacı kim oldu? Kaderlerini 'Ben saksı değilim' yemeği belirledi

MasterChef Türkiye'nin 9 Ocak Pazar akşamı ekrana gelecek olan son bölümünde çeyrek final heyecanı yaşandı. Aylardır süren MasterChef maratonunda ilk 3 yarışmacı arasına adını yazdıran ilk isim Eren olmuştu. MasterChef'te çeyrek finalist olan Sergen, Tahsin ve Hasan arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Yarışmacıların kaderini ise son turdaki 'Ben saksı değilim' yemeği belirledi. Puanlama sonunda ise bir yarışmacı daha ilk 3 arasına girdi. Peki, MasterChef’te kim kazandı?

Magazin 10-01-22 07:31

MasterChef büyük finali ne zaman? MasterChef 2021 ne zaman bitiyor?

MasterChef Türkiye'de aylardır süren maraton büyük finalle noktalanmaya hazırlanıyor. MasterChef'te çeyrek finalde yarışan Tahsin Küçük ve Eren Kaşıkçı yarı finale adlarını yazdırmayı başardı. Sergen Özen ve Hasan Biltekin arasındaki mücadele ise bu hafta noktalanacak. Yarı finalde yarışacak olan 3 yarışmacı, büyük finale kalmak için tezgah başına geçecek. MasterChef 2021 final bölümünün yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 10-01-22 01:55

MasterChef'te ilk 3'ekalan ikinci isim kim oldu? 9 Ocak MasterChef ilk 3'ekalan isim açıklandı mı?

TV8'in popüler yarışma programı MasterChef'te finale doğru gün sayılıyor. Koca bir sezonun ardından son 4'e kalan başarılı yarışmacılar Hasan Biltekin, Tahsin Küçük, Eren Kaşıkçı ve Sergen Özen oldu. Son 5'te elenen yarışmacı ise Dilara Başaran olmuştu. Peki MasterChef'te ilk 3'e kalan ikinci isim kim oldu?

Magazin 10-01-22 00:57

MasterChef Türkiye ne zaman final yapacak? MasterChef Türkiye ne zaman bitiyor? Büyük ödül ne?

Reyting rekortmeni MasterChef Türkiye'nin final bölümü için geri sayım başladı. MasterChef'te son dörde Eren, Sergen, Tahsin ve Hasan kaldı. Finale doğru adım adım giderken kazanana verilecek ödül merak konusu oldu. Peki MasterChef Türkiye ne zaman final yapacak?

Magazin 08-01-22 21:03

MasterChef Sergen Özen aşk iddialarına son noktayı koydu!

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Dilara Başaran ve Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih eden Sergen Özen, Dilara Başaran'a veda ettiği paylaşımıyla, aşk iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 07-01-22 08:28

MasterChef 2021'de final heyecanı! İşte kupa işte tezgah MasterChef'te ilk 3 arasına girecek yarışmacı kim olacak?

MasterChef Türkiye'nin 7 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek olan 152. yeni bölümünde çeyrek final heyecanı yaşanacak. Aylardır süren MasterChef maratonunda çeyrek finale kalan Sergen Özen, Tahsin Küçük, Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı ilk 3 yarışmacı arasına girebilmek için tezgah başına geçecek. MasterChef'in yeni bölüm fragmanında Mehmet Yalçınkaya'nın "İşte kupa işte tezgah" sözleri dikkat çekiyor. MasterChef'te ilk 3 yarışmacı arasında girecek isim yeni bölümde belli olacak.

Magazin 07-01-22 03:08

MasterChef'te son finalist kim oldu? Şef ceketini Dilara mı Tahsin mi giydi? 6 Ocak MasterChef'ten kim elendi?

MasterChef 2021'in 6 Ocak Perşembe ekrana gelen son bölümünde Tahsin Küçük ile Dilara Başaran çeyrek finale yükselebilmek için mücadele etti. MasterChef'te ilk üç çeyrek finalist Hasan, Sergen ve Eren olmuştu. Tahsin ve Dilara ise çeyrek finale adını yazdırarak ve şef ceketini giyebilmek için, konuk şef Osman Sezener’in özel tarifini yaparak yarıştı. Şeflerin tadımları sonunda ise bir isim MasterChef'ten elendi. Peki MasterChef'te çeyrek finale kim kaldı? Şef ceketini kim giydi, kim elendi?

Magazin 07-01-22 00:42

MasterChef'te üçüncü finalist kim oldu? Şef ceketini hangi yarışmacı giydi? 5 Ocak MasterChef 2021'de çeyrek finale kim kaldı?

MasterChef 2021'in 5 Ocak Çarşamba ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar, çeyrek finale yükselebilmek için mücadele etti. MasterChef'te ilk iki çeyrek finalist Hasan ve Sergen olmuştu. Tahsin, Dilara ve Eren ise çeyrek finale kalıp, şef ceketini giymek için tezgah başına geçti. Yarışmacılar, ünlü şef Ömür Akkor'un özel menüsündeki yemekleri yaparak yarıştı. Puanlama sonunda MasterChef'in üçüncü çeyrek finalisti belli oldu. Peki MasterChef'te çeyrek finale kim kaldı? Şef ceketini kim giydi?

Magazin 06-01-22 00:26

MasterChef'te ikinci finalist kim oldu? Şef ceketini hangi yarışmacı giydi? 4 Ocak MasterChef 2021'de çeyrek finale kim kaldı?

MasterChef 2021'in 4 Ocak Salı ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar, çeyrek finale yükselebilmek için mücadele etti. MasterChef'te ilk çeyrek finalist Sergen olmuştu. Tahsin, Hasan, Dilara ve Eren 2. çeyrek finalist olarak şef ceketini giymek için tezgah başına geçti. Yarışmacılar, ünlü şef Ahmet Dede’nin özel tarifini en iyi şekilde yapabilmek için yarıştı. Puanlama sonunda MasterChef'in ikinci çeyrek finalisti belli oldu. Peki MasterChef'te çeyrek finale kim kaldı? Şef ceketini kim giydi?

Magazin 05-01-22 00:31

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? Şef ceketini giyen isim kim oldu? 3 Ocak MasterChef 2021'de çeyrek finale kim kaldı?

MasterChef 2021'in 3 Ocak Pazartesi ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar, çeyrek finale yükselebilmek için mücadele etti. MasterChef'te son 5'e kalan Tahsin, Sergen, Hasan, Dilara ve Eren, artık takım oyununun olmadığı yarışmada bireysel olarak tezgah başına geçti. Şef Yılmaz Öztürk'ün konuk olduğu bölümde, MasterChef'in ilk çeyrek finalisti belli oldu. MasterChef'te finalistleri temsil eden şef ceketini ilk giyen isim açıklandı. Peki MasterChef'te çeyrek finale kim kaldı?

Magazin 04-01-22 00:53

MasterChef Türkiye Mehmet Yalçınkaya, Tahsin'in yemeğine kaşık attı! MasterChef'te 'kaşık atmak' ne anlama geliyor?

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde dokunulmazlık oyununda yarışmacılar en iyi yemekleri yapmak için tezgah başına geçti. MasterChef'te son 6 yarışmacı arasına kalan Burcu, Dilara, Eren, Hasan, Sergen ve Tahsin iki ayrı takımda mücadele etti. Yarışmada ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya'nın kaşık atması dikkat çekti. Mehmet Şef dokunulmazlık oyununda Tahsin’in yaptığı yemek için kaşık attı. MasterChef'te kaşık atma olayı ise bu sene üçüncü defa gerçekleşti.

Magazin 28-12-21 21:45

MasterChef Türkiye'de son kaptanlık oyununu kim kazandı? 27 Aralık MasterChef'te mavi ve kırmızı takımlarda kimler var?

MasterChef Türkiye 2021'in 27 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelen 143. bölümünde sezonun son kaptanlık oyunu oynandı. MasterChef'te son 6 yarışmacı arasına kalan Burcu Önal, Dilara Başaran, Eren Kaşıkçı, Hasan Biltekin, Sergen Özen ve Tahsin Küçük mavi takım kaptanı olabilmek için yarıştı. Kaptanlık oyununda yarışmacılarından 'beef wellington' isimli yemeği yapmaları istendi. Peki, MasterChef’te son kaptanlık oyununu kim kazandı? Takımlar nasıl oluştu?

Magazin 28-12-21 01:31

MasterChef Türkiye yeni bölümde Sergen ve Görkem kavgası: Bu mafya ayaklarını bırak

MasterChef Türkiye'nin 8 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde, dokunulmazlık oyunu sırasında ortalık karışıyor. Mavi takımda yer alan Sergen ile Görkem arasında gergin anlar yaşanıyor. Yemek yapımı sırasında çıkan tartışmada Görkem'in 'Kardeşim' çıkışına Sergen "Bu mafya ayaklarını bırak" yanıtını veriyor.

Magazin 08-12-21 02:18

MasterChef yarışmacıları Dilara Başaran ve Sergen Özen hakkında bomba aşk iddiası!

MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosunda yer alan Dilara Başaran ve Sergen Özen’in aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu iddialardan sonra gözler ikilinin yapacağı açıklamaya çevrildi.

Magazin 25-11-21 21:41

Kavgaları bitmiyordu! MasterChef'te gizli aşk iddiası ortalığı karıştırdı!

TV8'in iddialı yarışma programı MasterChef Türkiye yarışmacılarından Sergen Özen ve Dilara Başaran'ın aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 24-11-21 09:47

MasterChef'te kim elendi? İşte 21 Kasım MasterChef 2021'den elenen yarışmacı

MasterChef Türkiye 2021'in 21 Kasım Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. MasterChef'te bu hafta eleme adayı olan Azize, Pelin, Tahsin, Sergen, Safanur ve Hasan tezgah başına geçerek şeflerin istedikleri yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Eleme adaylarının yemekleri sonrasında ise ünlü şefler kararlarını açıkladı ve MasterChef'ten elenen isim belli oldu.

Magazin 22-11-21 00:06

MasterChef'te kim elendi? İşte 14 Kasım MasterChef 2021'den elenen yarışmacı

MasterChef Türkiye 2021'in 14 Kasım Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. MasterChef'te bu hafta eleme adayı olan Pelin, Sergen, Burcu, Dilara, Azize ve Araz tezgah başına geçerek şeflerin istedikleri yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Eleme adaylarının yemekleri sonrasında ise ünlü şefler kararlarını açıkladı ve MasterChef'ten elenen isim belli oldu. MasterChef'ten elendiği açıklanınca gözyaşlarına boğulan yarışmacıyı, ünlü şefler teselli etti.

Magazin 15-11-21 00:22

Ekranlarda fırtınalar estiren MasterChef yarışmasında isyan! 'Jüri komple değişsin!'

TV8'in iddialı yapımlarından MasterChef yarışmasının dün yayınlanan bölümü, eleştiri oklarının hedefi oldu. Yarışmacılardan Sergen Özen'in, Pelin ve Burcu ile girdiği tartışma sonrası sergilediği tavırlar ve jüri üyelerinin bu tavırlar karşısında gülüp eğlenmesi, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Magazin 26-10-21 09:07

MasterChef Rabia kimdir? MasterChef Rabia Nur Çamurlu kaç yaşında, nereli?

Masterchef Türkiye'nin yeni bölümünde Rabia Nur, Emre, Hasan, Pelin, Sergen ve Dilara hayallerine devam edebilmek için büyük mücadele sarf etti. '24 Ekim Masterchef'e kim veda etti?' sorusu ise merak ediliyor. Peki MasterChef'e veda eden Rabia kimdir? MasterChef Rabia Nur Çamurlu kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 25-10-21 04:01

24 Ekim MasterChef'te kim elendi? MasterChef'e kim veda etti?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de yeni bölümde eleme gecesi heyecanı yaşandı. Potada yer alan Rabia Nur, Emre, Hasan, Pelin, Sergen ve Dilara hayallerine devam edebilmek için büyük mücadele sergiledi. Peki 24 Ekim'de MasterChef'te kim elendi? MasterChef'e kim veda etti? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-10-21 01:00