Mauro Icardi Wanda Nara Haberleri

Wanda Nara ile boşanacağı söylenen Icardi gündemde! Simge En yakışıklı futbolculardan deyince sosyal medya yıkıldı

Wanda Nara'nın Mauro Icardi’yle ayrıldıklarını açıklamasının ardından Galatasaray'ın golcüsü gündem oldu. Özel hayatıyla gündemde olan Icardi'ye sık sık Simge yakıştırması yapılıyordu. Tam bu günlerde Simge de Icardi yorumu yapınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin

Wanda Nara Mauro Icardi'yi takipten çıktı! Gündem olan boşanma iddiası... 'Tüm mülkleri istiyor' iddiası

Wanda Nara, Mauro Icardi'yi takipten çıkardı. İddialara göre Wanda Nara, Mauro Icardi'den boşanmak istiyor. Galatasaray'ın yıldız oyuncusunun tüm mülkleri eşine bırakması da bu süreçte isteniyor. İşte gündem olan o iddia...

Magazin

Icardi'nin menajerliği yapan Wanda Nara, Instagram'ı yine yaktı geçti! Son paylaştığı fotoğrafa sarı-kırmızılılar beğeni yağdırdı...

Galatasaray'da şampiyonluğun mimarlarından olan Icardi'nin geleceği henüz netlik kazanmazken, hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara'dan yürek hoplatan bir paylaşım geldi.

Spor

Wanda Nara mayosuyla havuza girdi! Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile keyif anları dikkat çekti...

Mauro Icardi'nin menajerliğini yapan hayat arkadaşı Wanda Nara mayosuyla dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray Arjantinli golcü için tüm imkanlarını seferber ederken Mauro Icardi ve Wanda Nara yaz aylarının keyfini çıkarıyor. Ünlü çiftin havuza girdiği paylaşım sosyal medyayı salladı.

Spor

Mauro Icardi Wanda Nara

Mauro Icardi Wanda Nara Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mauro Icardi Wanda Nara Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Galatasaraylı Pelin Öztekin'den şaşırtan Icardi itirafı: Wanda olmasaydı düşünürdüm

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin 6 ayda 93 kilo vererek 60 kiloya ulaşmıştı. Son hali sık sık gündem olan Öztekin, değişimiyle övgü topluyor. Galatasaray'a olan sevdasıyla da bilinen ünlü oyuncudan şaşırtan Mauro Icardi yorumu geldi.

Magazin

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi tırnaklarına oje sürdürdü! Aman Wanda Nara görmesin

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi son Instagram paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. MasterChef Arjantin'de sunuculuk yapan eşi Wanda Nara ile hasret gideren ünlü futbolcunun, yer verdiği görüntü ve fotoğraflara çok sayıda beğeni ve yorum geldi. İşte Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin o paylaşımı...

Magazin

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi MasterChef jürisi oldu! Arjantinli golcüden Wanda Nara'yı mest eden hareket

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi eşi Wanda Nara'nın sunuculuk yaptığı MasterChef programında konuk jüri oldu. German, Damián, Donato gibi ünlü şeflerle birlikte MasterChef Arjantin'de yarışmacıları değerlendiren Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya büyük bir jest geldi. İşte Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin o paylaşımı...

Magazin

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi baba mı oluyor? Wanda Nara'dan akılları karıştıran paylaşım!

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara arasındaki aşk kaldığı yerden devam ediyor. MasterChef'te sunuculuğa başlayan Wanda Nara, Instagram hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bu durum "Mauro Icardi baba mı oluyor?" sorusunu da beraberinde getirdi. İşte Wanda Nara'nın kafa karıştıran o paylaşımı...

Spor

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara'ya taraftar tepkisi: 'Ayrılın artık şampiyon olmamız lazım!'

Galatasaray'a transfer olduğundan beri taraftarın sevgilisi olan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, Wanda Nara ile aşka geldi. Geçtiğimiz haftalarda çapkınlık turu yaparken basın mensuplarına yakalanan Mauro Icardi'nin paylaşımı dikkat çekerken birçok Galatasaray taraftarı 'Ayrılın artık şampiyon olmamız lazım!', 'Fenerin şampiyon olma olasılığı ile Icardi'nin Wanda'yı bırakma olasılığı aynı.' gibi yorumlar yaparak ünlü çifte tepki gösterdi.

Spor

Icardi Wanda Nara ilişkisinde yeni bomba! Keita Balde'nin Wanda Nara'ya attığı mesajların ses kayıtları ortaya çıktı!

Mauro Icardi, evli ve 2 çocuğu olan eski takım arkadaşı Keita Balde’nin Wanda Nara'ya mesajlar atarak taciz ettiğini açıklamıştı. Gece yarısı Instagram hesabından bu iddiayı paylaşan Icardi sosyal medyada gündeme oturmuş ve uzun süre konuşulmuştu. Bu konuyla ilgili yeni ses kayıtları ortaya çıktı.

Spor

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eski aşkı Wanda Nara kalça pozuyla intikam aldı! Tanga bikinisini giydi ortalık yıkıldı

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi'nin eski aşkı Wanda Nara sosyal medya paylaşımlarıyla yine adından söz ettirmeyi başardı. Çift, basında çarşaf çarşaf yer alan aldatma haberleri sonrası 8 yıllık birlikteliklerini noktalamıştı. Wanda Nara, adı Floppy Tesouro ile anılan Mauro Icardi'ye misilleme yaptı. Wanda Nara'nın tangalı paylaşımları, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'ye ne kaybettiğini göstermek için yaptığı düşünüldü.

Magazin

Fenerbahçe derbisinin kahramanı Icardi'nin eski eşi Wanda Nara o isme göz koydu! İstanbul'a döndü ve ortalık karıştı

Galatasaray'ın son haftalarda gösterdiği performansla adeta yıldızı olan Arjantinli oyuncu Mauricio Icardi, Türkiye kariyerinin ilk günlerinde ayrıldığı eşi Wanda Nara ile gündemden düşmezken, Nara için bu kez çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor

Wanda Nara'nın seks kaseti ortaya çıktı! Icardi ayrılığı sonrası yayınlanan videolar akıllarda soru işareti bıraktı! Kasıtlı mı?

Icardi'nin hayranları, Wanda Nara'nın eski cinsel içerikli videolarını sosyal medya platformlarına servis etti. Başka erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği anları paylaşılan Wanda Nara'dan henüz bir açıklama gelmedi. Arjantin'de ortaya çıkan görüntüler kısa süre içinde dünyanın tüm ülkelerine yayıldı. Icardi ile ayrılığının ardından bu görüntülerin servis edilmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Spor

Wanda Nara'nın başkasından hamile mi kaldı?! Icardi gece yarısı canlı yayın açtı: 'Benden olmayan çocukları...'

Son dakika: Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile yaşadığı ilişki ile gündemden düşmezken, ikilinin arasında her gün yeni bir fırtına daha koptu... Geçtiğimiz günlerde Wanda Nara için Arjantinli rapçi 'L-Gante'den hamile' iddiaları sonrası bir kez daha gündemin ilk sırasına yerleşen Icardi, bu haberler sonrası sosyal medya hesabından bir yayın açtı ve 'Bu sirk bitmeli' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor

Son dakika: Wanda Nara ile Mauro Icardi aşkı sona erdi! Ayrılığı duyurduktan sonra Maxi Lopez'den olay yaratan hamle...

Son dakika haberleri: Son dönemde ilişkileriyle ilgili birçok iddia gündeme gelen Wanda Nara ve Mauro Icardi ikilisi için sıcak bir gelişme yaşandı. Wanda Nara, Galatasaray'a yeni transfer olan Icardi ile ayrıldıklarını resmen açıkladı. Nara'nın açıklamasında, "Bunu yaşamak benim için çok acı verici. Ancak maruz kaldığım şeyler ve medya spekülasyonlarını göz önüne alınca insanların bunu benden bilmelerini tercih ediyorum." ifadeleri yer aldı.

Spor

Mauro Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan şok hamle! Eski eşini jet hızıyla...

Wanda Nara, yaklaşık 8 yıllık eşi Mauro İcardi ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Bu haber tez duyulurken Nara'nın jet hızıyla yaptığı o hamle ise sosyal medyada olay oldu.

Magazin

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi kimdir? Mauro Icardi nereli ve kaç yaşında, eşi Wanda Nara ile kaç yıldır evli?

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yıldız futbolcuyu havaalanında birçok Galatasaray taraftarı karşıladı. Yıldız futbolcu şu an için 1 seneliğine geldiğini ifade ederken aynı zamanda menajeri olan eşi Wanda Nara düşme tehlikesi atlattı. Peki, Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi kimdir? Mauro Icardi nereli ve kaç yaşında, eşi Wanda Nara ile kaç yıldır evli?

Spor

Son dakika: 'İstanbul'a geliyor!' Wanda Nara, Galatasaray için ateşi yaktı! Mauro Icardi transferi için taraftarı heyecanlandıran sözler...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen ve bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılı taraftarlar; sabırsızlıkla Mauro Icardi transferini beklerken, yönetim de dört koldan anlaşma sağlamak için girişimlerini sürdürüyor. Arjantinli futbolcu için Galatasaray ile görüşmelerini gerçekleştiren Wanda Nara'dan camiayı heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Spor

Son dakika: Galatasaray taraftarının gözü kulağı bu haberdeydi! Dursun Özbek'ten Mauro Icardi için flaş sözler...

Son dakika haberleri: Galatasaray taraftarlarının gözü kulağı Mauro Icardi transferindeydi. Başkan vekili Erden Timur, golcü transferi yapacaklarını açıklamış ve gündeme Mauro Icardi ismi gelmişti. PSG ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Arjantinli yıldız için sarı - kırmızılıların görüşmelerde bulunduğu iddia edilmişti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi için ilk kez konuştu. İşte ayrıntılar...

Spor