Motorcu Yagmurluk Haberleri

Karşıdan karşıya geçen kadına çarptı, kendini bakın nasıl savundu

Kadıköy'de yayalara kırmızı ışık yanarken yolun karşısına geçmeye çalışan kadına motosiklet çarptı. Kadın kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza anı kask kamerasına yansıdı. Etraftakiler "niye dikkat etmiyorsun, çok hızlı geliyorsun" diyerek motorcuya tepki gösterdi. Motorcu ise kendisine yeşil ışık yandığını belirtti.

Haber 2024-06-13 09:45:19

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Motorcudan ara gaz istedi... Cevabı arkadaşı verdi: Benzinin litresi 50 lira olmuş, adam sana ara gaz verdirir mi?

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde motorcu ve çevresini saran küçük çocuklar yer aldı. Çocuklar ve motorcu arasındaki diyalog sosyal medya kullanıcılarını gülümsetti. Bir çocuk motorcudan ara geaz istedi cevabı ise ara gaz isteyen çocuğun arkadaşı "Benzinin litresi 50 lira olmuş, adam sana ara gaz verdirir mi?" sözleriyle verince ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Manşet 2024-06-01 13:32:30

Elazığ’da tek teker üstünde giden motorcu tehlike saçtı

Elazığ’da tek teker üstünde giden motorcu, hem kendi canını hem arkadaşının canını hem de trafiği tehlikeye attı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 2024-03-08 11:01:38

Kadın sürücüye şok tehdit kamerada! 'Senin kemiklerini kırar eline veririm'

Fatih’te bir kadın motorcu, sinyal vermeden önüne kırdığını iddia ettiği bir sürücü ile yolun ortasında tartışma yaşadı. Adam kendisine tepki gösteren kadına, “Bak senin kemiklerini kırar eline veririm" diye bağırdı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Haber 2024-02-12 10:59:21

Otobüs şoförü ve motorcu arasında geçen diyalog izleyenlerin içini ısıttı!

Ankara'da motorcu ile otobüs şoförü arasında geçen bir konuşma sosyal medyada gündem oldu. Videodaki konuşma izleyenlerin içini ısıttı. Videoda otobüs şoförü yol veremediği motorcuya 'Sizlere yol bırakmadığım için özür dilerim.' dedi.

Haber 10-12-23 22:45

Sarıyer'de bir motorcu, tartıştığı taksiciyi durdurmak için kaputta yolculuk yaptı

Sarıyer'de bir motorcu, tartıştığı taksiciyi durdurmak için kaputta yolculuk yaptı

Yurthaber 06-08-22 19:01

Motorcu ne demek? Motorcu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız anlam ve ifadelerden oluşan zengin kelime hazinesine sahip bir dildir. Günlük konuşma dilinde kullanılan birçok kelimenin anlamı ise merak konusu. Sosyal hayatta sıkça kullanılan kelimelerin birçoğunun gerçek anlamı bilinenin aksine çok daha farklı olabiliyor. Peki hemen hemen hepimizin çeşitli ortamlarda, yayınlarda maruz kaldığı Motorcu ne demek? Motorcu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 15:47

Turan çiftinin hayatını kaybettiği motosiklet kazasında acı detay: 1 metre daha uzun olsaydı kurtulabilirlerdi

Ankara'da Hüseyin Sinan Turan ve eşi Ayşenur Turan'ın hayatını kaybettiği motosiklet kazasıyla ilgili acı bir detay ortaya çıktı. Talihsiz çiftin kaza yaptığı yerin 1 metre uzağında motorcu dostu bariyer olduğu belirtilirken, çiftin arkadaşı Emrah Çetin, "Motor ile virajı alamayıp, kaza yapmışlar. Belki 'motorcu dostu bariyerler', 1 metre daha uzun olsaydı kurtulabilirlerdi" diye konuştu.

Haber 10-05-22 12:01

Bakan Karaismailoğlu'ndan 'motorcu dostu bariyer' açıklaması: Çok daha artırmamız gerekiyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma Bakanlığı olarak işletmesinde bulunduğumuz bütün yollarda, motorcu dostu bariyerler uygulamasını tamamlayana kadar çalışmamız bitmeyecek. Bugüne kadar 14 bin metreye yakın motorcu dostu bariyer uyguladık ve arazide kullanımını gerçekleştirdik. Bu yıl da 40 bin metreye kadar planlamıştık ama anlaşılıyor ki çok çok daha artırmamız gerekiyor" açıklamasını yaptı.

Haber 10-04-22 14:28

Ankara’da motosikletli kapkaç şüphelisi yakalandı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde motorlu kapkaç şüphelisi 60’a yakın güvenlik kamerasının izlenmesi sonucunda çalıştığı iş yerinde yakalandı.Ankara’nın Keçiören ilçesinde uzun süre bir kadını takip eden motorcu, kadının boş bulunduğu esnada çantasını alıp kayıplara karıştı.

Haber 13-12-20 07:14

(ÖZEL) Kaldırımda motorcu dehşeti: 6 yaşındaki çocuk ezilmekten son anda kurtuldu

Esenler’de ailesiyle kaldırımda yürüyen küçük çocuk az daha dehşeti yaşıyordu.

Haber 22-11-20 10:07

Tek teker üstünde kırmızı ışıkta geçen iki motorcu polisten kaçamadı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde iftar vaktine dakikalar kala 20 yaş altı iki motorcu tehlikeli motor kullanmak ve kırmızı ışıkta geçmekten dolayı ceza yerken kullandıkları motor ise bağlandı.

Haber 11-05-20 20:18

Yurt dışından Çanakkale’ye gelen 2 araçtan çok sayıda gümrük kaçağı ürün çıktı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şube ekipleri tarafından 2 araçta yapılan aramalarda çok sayıda gümrük kaçağı ürün ele geçirildi.KOM şube ekipleri tarafından Lapseki ilçesinde yurt dışından Türkiye’ye geldiği tespit edilen şüpheli 2 araçta yapılan aramalarda 900 paket gümrük kaçağı sigara, 120 paket gümrük kaçağı bira, 67 adet gümrük kaçağı viski, 45 adet gümrük kaçağı rakı, 25 adet gümrük kaçağı votka, 10 adet gümrük kaçağı şarap, 1 adet gümrük kaçağı likör, 18 kilogram gümrük kaçağı kahve, 19 adet gümrük kaçağı motorcu eldiveni, 19 adet gümrük kaçağı motorcu eldiveni, 14 adet gümrük kaçağı motorcu pantolonu, 10 adet gümrük kaçağı motorcu botu ve 5 adet gümrük kaçağı motorcu montu ele geçirildi.

Haber 30-01-20 12:33

Metrobüs yoluna girerek kaza yapan genç motorcu, son yolcuğuna uğurlandı

Mecidiyeköy’de metrobüse çarparak hayatını kaybeden genç motosiklet sürücüsü Emrecan Azder son yolcuğuna uğurlandı.Mecidiyeköy’de dün akşam yaşanan kazada metrobüs ile kafa kafaya çarpışan motosikletli sürücü Emrecan Azder, hayatını kaybetmişti.

Haber 20-01-20 17:22

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan motorcu paylaşımı

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan motorcu paylaşımı

Haber 07-01-20 15:41

Motorsporları Kulübünden ‘Motorcu Dostu Trafik’ söyleşisi

Anadolu Üniversitesi Motorsporları Kulübü, geliştirdikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ‘Motorcu Dostu Trafik’ söyleşisi düzenledi.Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirilen söyleşiye konuşmacı olarak, akademisyen kimliğinin yanı sıra 17 yıllık motosiklet kullanıcısı ve tutkunu Öğretim Gör.

Yurthaber 27-11-19 11:01

Motorcu Dostu Trafik projesine Altın Örümcek Ödülü

Kurumsal Haberler- Aytemiz’in öncülüğünde hayata geçirilen Motorcu Dostu Trafik projesi, tasarım, kullanıcı deneyimi, teknik alt yapı ve özgünlük kriterlerine göre 2002 yılından bu yana Türkiye’nin en başarılı pazarlama iletişimi projelerini belirleyen Altın Örümcek Ödülleri’nde sosyal sorumluluk kategorisinde ödül aldı.

Haber 20-11-19 15:03

Motorcu Dostu Trafik projesine Altın Örümcek ödülü

Motorcu Dostu Trafik projesine Altın Örümcek ödülü

Yurthaber 20-11-19 15:01

Motorcu Dostu Trafik projesine ’Altın Örümcek’ ödülü

Motorcu Dostu Trafik projesi, tasarım, kullanıcı deneyimi, teknik alt yapı ve özgünlük kriterlerine göre Altın Örümcek Ödülleri’nde sosyal sorumluluk kategorisinde ödül aldı.Akaryakıt sektörünün önemli şirketlerinden Aytemiz’in öncülüğünde hayata geçen Motorcu Dostu Trafik sosyal sorumluluk projesi, Türkiye’nin en iyi internet ve dijital uygulamalarının belirlendiği ve bu yıl 17’incisi düzenlenen Altın Örümcek Ödülleri’nde akaryakıt sektöründen ödül alan tek proje oldu.

Finans 20-11-19 12:59

Motorcu dostları Edirne’de buluşuyor

‘Motorcu Dostu Trafik’ projesi ile trafikte motosiklet ve diğer araç kullanıcılarını karşılıklı empatiye davet eden Aytemiz, proje kapsamda başlattığı Asil Özbay’la Yol Deneyimleri gezici etkinliklerine 27 Ekim Pazar günü Edirne’de devam ediyor.Aytemiz liderliğinde 2018 yılında hayata geçirilen Motorcu Dostu Trafik projesinin tüm Türkiye’yi kapsayan gezici etkinlikleri ikinci etabı Kocaeli, Bursa, İzmir ve Antalya’dan sonra Edirne’de devam ediyor.

Haber 26-10-19 10:05

Motorcu Dostu Trafik projesi Antalya'da devam ediyor

Aytemiz, "Motorcu Dostu Trafik" projesi ile trafikte motosiklet ve diğer araç kullanıcılarını empatiye davet ederek, proje kapsamda başlattığı Asil Özbay'la Yol Deneyimleri gezici etkinliklerini Akdeniz Motosiklet Kulübü iş birliğiyle Antalya'da sürdürüyor

Haber 18-10-19 11:22

Motorcu Dostu Trafik projesi Antalya'da devam ediyor

Aytemiz, "Motorcu Dostu Trafik" projesi ile trafikte motosiklet ve diğer araç kullanıcılarını empatiye davet ederek, proje kapsamda başlattığı Asil Özbay'la Yol Deneyimleri gezici etkinliklerini Akdeniz Motosiklet Kulübü iş birliğiyle Antalya'da sürdürüyor

Yurthaber 18-10-19 11:21

Motorcu Dostu Trafik projesi Antalya’da devam ediyor

Motorcu Dostu Trafik projesi ile trafikte motosiklet ve diğer araç kullanıcılarını karşılıklı empatiye davet eden Aytemiz, proje kapsamda başlattığı Asil Özbay’la Yol Deneyimleri gezici etkinliklerine Akdeniz Motosiklet Kulübü iş birliğiyle Antalya’da devam edecek.

Haber 18-10-19 11:20

Motorculardan öğrencilere hediye yağmuru

Kütahya’nın Simav’ın Hisarbey İlkokulu öğrencileri, ‘Bin motorcu bin çocuk’ projesi kapsamında, İstanbullu motorcularla buluştu.

Haber 12-10-19 10:33

Motor sırtında dünya evine girdiler

Bursa’da 5 yıldır tanışan ve evlilik kararı alan iki motorcu, dünya evine girdi.

Haber 14-09-19 13:20

999 basamağı 56 saniyede tırmandı

Çin’de Yan Jie isimli motorcu, Tianmen Dağı’na çıkan 999 basamağı motoruyla 56 saniyede tırmandı.Çin’de 33 yaşındaki motorcu Yan Jie, Hunan eyaletindeki Tianmen Dağı’na çıkan 999 basamağı motosikletiyle yalnızca 56 saniyede tırmandı.

Haber 02-08-19 13:09

Tamer Karadağlı'nın yeni imajına Özgür Ozan’dan yorum!

Oyuncu Tamer Karadağlı bir süredir motorcu arkadaşlarıyla birlikte tur yapıyordu! Karadağlı dönüş vaktinin geldiğini duyuran paylaşımıyla eski partneri Özgür Ozan'dan yorum aldı.

Trend 21-07-19 14:47

Frost&Sullivan'dan Aytemiz'e Müşteri Değeri Liderliği ödülü

Aytemiz Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Özge Kansu Gökçek: - "Bugüne kadar sektörümüzde hiçbir markanın sahiplenmediği motosiklet kullanıcılarının talep ve isteklerini gözeterek Motorcu Dostu İstasyon projemizi, motosiklet kullanıcılarının önce akaryakıt istasyonlarında, sonra da trafikteki algılarını yükseltmek amacıyla 2017 yılında 50 istasyonumuzda başlattık" - "Motorcu Dostu İstasyonlarda, motosiklet kullanıcılarına özel park alanları ve bu alanın önünde kask, mont ve eldiven gibi eşyalarını bırakabilecekleri kişiye özel kilitli dolaplar ile istasyon marketlerinde motosiklet kullanıcılarının beklenti ve ihtiyaçlarına göre özel ürünlere yer veriliyor"

Haber 11-07-19 13:18

Frost&Sullivan'dan Aytemiz'e Müşteri Değeri Liderliği ödülü

Aytemiz Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Özge Kansu Gökçek: - "Bugüne kadar sektörümüzde hiçbir markanın sahiplenmediği motosiklet kullanıcılarının talep ve isteklerini gözeterek Motorcu Dostu İstasyon projemizi, motosiklet kullanıcılarının önce akaryakıt istasyonlarında, sonra da trafikteki algılarını yükseltmek amacıyla 2017 yılında 50 istasyonumuzda başlattık" - "Motorcu Dostu İstasyonlarda, motosiklet kullanıcılarına özel park alanları ve bu alanın önünde kask, mont ve eldiven gibi eşyalarını bırakabilecekleri kişiye özel kilitli dolaplar ile istasyon marketlerinde motosiklet kullanıcılarının beklenti ve ihtiyaçlarına göre özel ürünlere yer veriliyor"

Yurthaber 11-07-19 13:17

Frost & Sullivan’dan Aytemiz’e ‘müşteri değeri liderliği’ ödülü

Aytemiz’e, ABD merkezli Frost & Sullivan piyasa araştırma ve danışmanlık şirketi tarafından ’Türkiye akaryakıt sektörü müşteri değeri liderliği’ ödülü verildi.Aytemiz, sektördeki yenilikçi hizmetleri ve üretici marka anlayışı ile geliştirdiği projelerinden biri olan ’motorcu dostu istasyon’ projesi ile ABD merkezli piyasa araştırma ve danışmanlık şirketi Frost & Sullivan tarafından ’2018 müşteri değeri liderliği’ ödülüne layık görüldü.Londra’da düzenlenen törende ödülü alan Aytemiz Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Özge Kansu Gökçek, Aytemiz olarak motosikletler dahil her türlü taşıt kullanıcısına yüksek kalitede hizmet vermeyi hedefleyen bir yaklaşıma sahip olduklarını, tüketicilerine sürekli ve sürdürülebilir, yenilikçi ve üretici uygulamalar sunduklarını söyledi."Motorcuların trafikteki algısını ve saygınlığını yükselteceğiz"Tüketici taleplerinin her geçen gün değiştiği bir dünyada, şirket olarak artık sadece yakıt satan bir firma olmanın ötesinde büyük bir perakende markası olarak konumlanmaya çalıştıklarını belirten Gökçek, "Bu strateji doğrultusunda da self servis, mobil ödeme sistemleri, elektrikli araçlar için hızlı şarj alanları ve ücretsiz internet gibi müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya yönelik bir çok farklı hizmeti istasyonlarımızda kendilerine sunuyoruz.

Haber 11-07-19 13:14

(Özel) 100 motorla düğün konvoyu

Kayseri’de dünya evine giren motorcu çift, evlenirken de motorlarından inmediler.Kayseri’de yaşayan motosiklet tutkunu Ali ve Ayşe Avcı çifti, motosiklet tutkularını düğünlerinde de gösterdiler.

Haber 06-07-19 12:28

Motorcu Dostu Trafik projesi İzmir'de

Motosikletiyle üç kıtayı arşınlayan Asil Özbay, yollara dair hikayelerini sürücülerle paylaştı

Haber 26-06-19 23:26

Motorcu Dostu Trafik projesi İzmir'de

Motosikletiyle üç kıtayı arşınlayan Asil Özbay, yollara dair hikayelerini sürücülerle paylaştı

Yurthaber 26-06-19 23:25

Motorcu dostları Bursa’da buluştu

‘Motorcu Dostu Trafik’ projesi ile trafikte motosiklet ve diğer araç kullanıcılarını karşılıklı empatiye davet eden Aytemiz, proje kapsamda başlattığı Asil Özbay’la Yol Deneyimleri gezici etkinlikleri Iron Horse Riders, Royal Moto Club ve Sancak Chopper kulüpleri işbirliğiyle Bursa’da yapıldı.Aytemiz liderliğinde 2018 yılında hayata geçirilen Motorcu Dostu Trafik projesinin tüm Türkiye’yi kapsayan ikinci etap gezici etkinlikleri bu kez Bursa’da motorcu dostlarıyla buluştu.

Haber 26-06-19 14:45

‘Motorcu Dostu Trafik’ projesi İzmir’de devam edecek

‘Motorcu Dostu Trafik’ projesi ile trafikte motosiklet ve diğer araç kullanıcılarını karşılıklı empatiye davet eden Aytemiz, proje kapsamda başlattığı Asil Özbay’la Yol Deneyimleri gezici etkinliklerine İzmir’de devam edecek.

Finans 25-06-19 15:59

Motorcu Dostu Trafik projesi İzmir'de devam ediyor

Aytemiz, proje ile trafikte motosiklet ve diğer araç kullanıcılarını karşılıklı empatiye davet ediyor

Haber 25-06-19 14:16

Motorcu Dostu Trafik projesi İzmir'de devam ediyor

Aytemiz, proje ile trafikte motosiklet ve diğer araç kullanıcılarını karşılıklı empatiye davet ediyor

Yurthaber 25-06-19 14:16

’Motorcu Dostu Trafik’ projesi ikinci etabına Kocaeli’den başlıyor

‘Motorcu Dostu Trafik’ projesi ile trafikte motosiklet ve diğer araç kullanıcılarını karşılıklı empatiye davet eden Aytemiz, proje kapsamda başlattığı Asil Özbay’la Yol Deneyimleri gezici etkinliklerinin ikinci etabını Kocaeli’den başlatıyor.

Haber 13-06-19 15:04

Motosiklet grubundan öğrencilere sürpriz

Kahramanmaraş’ta gönüllü olarak bir araya gelen 10 kişilik motosiklet grubu Pazarcık’ta bir okulu ziyaret ederek 200 öğrenciye hediyeler verdi.Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bulunan Sakarkaya İlkokuluna, gönüllüler tarafından oluşturulan motorcu grubu tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.

Yurthaber 15-05-19 17:35

‘Motorcu Dostu Trafik’ projesinde yeni dönem

TRAFİKTEKİ motosiklet sürücüleri ve diğer sürücülerin birbirlerini daha iyi anlaması ve güvenli bir sürüş ortamı sağlanması hedefiyle geçtiğimiz yıl Aytemiz’in liderliğinde başlayan ‘Motorcu Dostu Trafik’ projesinin ikinci etabı başladı.  Projenin 2019 yılındaki ikinci etabında yeni etkinlikler ile birlikte toplamda 3 bin 500 motosiklet sürücüsüne ulaşılması hedefleniyor.

Finans 26-04-19 14:40

‘Motorcu Dostu Trafik’ projesinde yeni dönem

TRAFİKTEKİ motosiklet sürücüleri ve diğer sürücülerin birbirlerini daha iyi anlaması ve güvenli bir sürüş ortamı sağlanması hedefiyle geçtiğimiz yıl Aytemiz’in liderliğinde başlayan ‘Motorcu Dostu Trafik’ projesinin ikinci etabı başladı.  Projenin 2019 yılındaki ikinci etabında yeni etkinlikler ile birlikte toplamda 3 bin 500 motosiklet sürücüsüne ulaşılması hedefleniyor.

Finans 26-04-19 13:34

’Motorcu Dostu Trafik’ projesinin 2’nci etabı başlıyor

Trafikteki motosiklet sürücüleri ve diğer sürücülerin birbirlerini daha iyi anlaması ve güvenli bir sürüş ortamı sağlanması hedefiyle geçen yıl Aytemiz’in liderliğinde başlayan ’Motorcu Dostu Trafik’ projesinin ikinci etabı başlıyor.Aytemiz’in ’Motorcu Dostu İstasyon’ projesinin bir ileri aşaması olarak, ’Trafikte empati hareketi’ söylemi ile hayata geçen ’Motorcu Dostu Trafik’ sosyal sorumluluk projesinin ilk etabı tamamlandı.

Haber 26-04-19 13:10

Aytemiz Motorcu Dostu Trafik projesine devam edecek

Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke: - "Projemizin Türkiye geneline yayılabilmesi için yaptığımız 'Asil Özbay ile yol deneyimleri' gezici etkinliklerimizle 18 ilde yaklaşık 2 bini aşkın kişiye ulaştık" - "Çağımızın gereği olarak hızla hayatımıza giren kuryelerin trafikteki davranışları, tüm motorculara bakış açısını şekillendiriyor. Buradan hareketle, projemizin ikinci fazında, bu konuya biraz daha eğilmeye karar verdik"

Haber 26-04-19 12:01

Aytemiz Motorcu Dostu Trafik projesine devam edecek

Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke: - "Projemizin Türkiye geneline yayılabilmesi için yaptığımız 'Asil Özbay ile yol deneyimleri' gezici etkinliklerimizle 18 ilde yaklaşık 2 bini aşkın kişiye ulaştık" - "Çağımızın gereği olarak hızla hayatımıza giren kuryelerin trafikteki davranışları, tüm motorculara bakış açısını şekillendiriyor. Buradan hareketle, projemizin ikinci fazında, bu konuya biraz daha eğilmeye karar verdik"

Yurthaber 26-04-19 12:00

Üniversiteli Sefa kazada öldü, yoldan geçen bir kişi selfie yaptı

Karabük'ün Yenice ilçesinde, kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü üniversite öğrencisi Sefa Cinkavuk (21), yaşamını yitirdi. Yoldan geçerken kazayı görüp kanlar içinde yerde yatan Cinkavuk'u arkasına alarak selfie yapan İ.Ö., 'Maalesef motorcu rahmetli oldu gibi' diye paylaşımda bulundu.

Trend 24-04-19 17:09

Nilüfer’e motorcu dostu bariyer

Nilüfer Belediyesi, Türkiye Motosiklet Platformu ile birlikte motosiklet kazalarında ölüme ve ağır yaralanmalara sebep olan bariyerlere karşı yeni bir çalışma başlattı.

Haber 04-03-19 14:39

Bursa'da 'motorcu dostu bariyer' uygulaması

BURSA'nın Nilüfer ilçesinde, motosiklet kazalarında ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi amacıyla virajlarda bulunan bariyerlerin alt kısmı kapatıldı.

Haber 04-03-19 12:22

Bursa'da 'motorcu dostu bariyer' uygulaması

BURSA'nın Nilüfer ilçesinde, motosiklet kazalarında ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi amacıyla virajlarda bulunan bariyerlerin alt kısmı kapatıldı.

Haber 04-03-19 11:54

Bursa yollarına 'motorcu dostu' bariyer

BURSA'nın İznik ilçesinde, motor kulüplerinin başvuruları dikkate alınarak, Karayolları Genel Müdürlüğü'nce viraj ile tehlikeli noktalarda ölümlü ve yaralamalı motosiklet kazalarının en aza indirilmesi için yol kenarındaki bariyerlere ek olarak 'motorcu dostu' bariyer yerleştirildi.

Haber 01-03-19 18:03