Özgü Kaya Haberleri

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Reha Özcan, Berken Güven, Almida Ada ve Veda Yurtsever gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Türkan' karakteri ile adından söz ettiren Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Kaya bu defa estetiksiz hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-04-2024 15:58

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın eski hali sosyal medyayı salladı

Son dönemde başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Özgü Kaya şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü oyuncunun yıllar önceki halini görenler şoke oldu. Özgü Kaya'nın estetiksiz haline 'Bu nasıl değişim' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 13-01-2024 15:05

Üç Kız Kardeş'in yıldızı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali ortaya çıktı! Eski halini görenler şoke oldu

İclal Aydın'ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği Türkan karakteriyle büyük beğeni toplayan Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü ismin her paylaşımıyla olay oluyor. Özgü Kaya şimdi de estetiksiz haliyle gündem oldu. Güzel oyuncunun eski halini görenler inanamadı...

Magazin 24-10-2023 15:04

Üç Kız Kardeş bu akşam yok mu, neden yok? Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölüm ne zaman? 16 Mayıs 2023 Kanal D yayın akışı

Üç Kız Kardeş dizi neden yok sorusu merak edildi. Başrollerini Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtsever gibi isimlerin paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü Kanal D'nin 16 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Üç Kız Kardeş'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Üç Kız Kardeş bugün var mı, yok mu, neden yok? Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölüm ne zaman?

Magazin 16-05-2023 18:41

Özgü Kaya

Özgü Kaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özgü Kaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sürpriz aşk! Güzel oyuncu Özgü Kaya gönlünü rol arkadaşına kaptırdı

Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alan ünlü oyuncu Özgü Kaya bir süredir kapalı olan kalbinin kapılarını açtı. Güzel oyuncu, "Üç Kız Kardeş" dizisindeki rol arkadaşı Eren Ören'le el ele objektiflere takıldı.

Magazin 21-12-2022 15:27

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya gönlünü rol arkadaşına kaptırdı! El ele yakalandılar

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'te Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya, meslektaşı Burak Serdar Şanal ile yaşadığı aşktan sonra kalbinin kapılarını kapamıştı. Bir süredir yalnız olan Özgü Kaya, gönlünü Üç Kız Kardeş dizisindeki rol arkadaşına kaptırdı.

Magazin 21-12-2022 11:25

Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alanÖzgü Kaya'nın dizi ve filmleri

Özgü Kaya, 22 Şubat 2022'de yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisindeki Türkan Kalender Korman rolü ile adını duyurdu. Dizide başrolü canlandıran Özgü Kaya, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül aldı. Ünlü ismin biyografisi internette araştırılıyor. Peki Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan Özgü Kaya'nın dizi ve filmleri...

Magazin 05-12-2022 08:14

Üç Kız Kardeş'in Dönüş'ü Almila Ada süper minili pozuyla takipçilerini büyüledi

Başrollerini Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu ve İclal Aydın ile paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisinde 'Dönüş' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Almila Ada, siyah mini elbiseli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 17-11-2022 11:36

Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan'ın kardeşini görenler inanamadı! Cennet Mahallesi'nin yıldızı çıktı

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Berker Güven gibi isimlerin paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisi, salı akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Üç Kız Kardeş dizisinde 'Sadık' karakterine hayat veren Reha Özcan'ın kardeşi de çok ünlü çıktı.

Magazin 05-10-2022 12:35

Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya bikinili pozlarıyla yürek hoplattı! Bu ne taş mısın?

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterine hayat veren güzel oyuncu Özgü Kaya, güzelliğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla nefes kesen güzel oyuncu, son olarak kırmızı bikinisiyle muhteşem vücudunu sergiledi. Kaya, fit vücuduyla olay yarattı.

Magazin 04-08-2022 09:39

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya kırmızı mini elbisesiyle büyüledi

Oyuncu Özgü Kaya, 22 Şubat 2022'de başlayan Üç Kız Kardeş dizisinde başrol Türkan'a hayat veriyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle ön plana çıkan isim, kırmızı elbiseli pozuyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 11-06-2022 23:54

Üç Kız Kardeşler'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali şaşırttı! Görenler tanıyamadı

22 Şubat 2022'de yayın hayatına başlayan Üç Kız Kardeşler dizisinde Türkan rolünü canlandıran Özgü Kaya son dönemlerin popüler oyuncularından biri oldu. Güzelliğiyle dikkat çeken Özgü Kaya'nın eski hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 24-05-2022 19:54

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın derin göğüs dekoltesi yorum yağmuruna tutuldu! Bu kız felaket

Oyunculuk piyasasında 2017 yılından bu yana etkin olan Özgü Kaya, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği Türkan karekteri ile ekranlara geliyor. Cesur pozunu paylaşan oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 25-04-2022 18:37

Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor? Üç Kız Kardeş dizisi hangi şehirde çekiliyor? İşte çekim yeri!

Kanal D'de ekrana gelen ve reytinglerde oldukça başarılı olan Üç Kız Kardeş dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Üç Kız Kardeş dizisinde Reha Özcan, İclal Aydın başta olmak üzere Özgü Kaya ve Almila Ada gibi pek çok genç isim de yer alıyor. Peki Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor, hangi şehirde çekiliyor? İşte çekim yeri!

Magazin 23-03-2022 17:57

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya bikinili pozlarıyla nefes kesti! 'Cennetten mi düştün?'

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, ilk bölümünden itibaren izleyiciden tam puan aldı. Üç Kız Kardeş'te evin en büyük kızı Türkan'a hayat veren güzel oyuncu Özgü Kaya, bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 23-03-2022 17:50

Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı! Meğer Yılmaz Erdoğan'ın...

Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Reha Özcan'ın paylaştığı Üç Kız kardeş dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı. Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Mine' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı.

Magazin 09-03-2022 16:11

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın sevgilisi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı! Meğer rol arkadaşıymış

Başrollerini İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi isimlerin paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük ses getirdi. Dönüş, Derya ve Türkan isimli üç kız kardeşin hikayesini konu edinen dizi, kısa sürede izleyicinin gönlüne taht kurdu. Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya'nın büyük aşkı bakın kim çıktı...

Magazin 02-03-2022 10:38

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya kimdir? Özgü Kaya kaç yaşında ve nereli?

Özgü Kaya, ekranların yeni dizisi Üç Kız Kardeş'de 'Türkan' rolüne hayat veriyor. 1 Mart 2022 Salı itibarıyla ilk bölümüyle seyircilerle buluşan Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ının kim olduğu merak konusu oldu. Peki Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya kimdir? Özgü kaça kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 02-03-2022 00:21

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın kardeşi de oyuncu çıktı! Herkes estetik harikası sanıyordu! Meğer güzellik genetikmiş

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi; Derya, Türkan ve Dönüş'ün masalsı hikayesini konu ediniyor. Üç Kız Kardeş'in başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu paylaşıyor. Dizide kardeşlerin en büyüğü Türkan'a hayat veren Özgü Kaya'nın kardeşi de oyuncu çıktı.

Magazin 28-02-2022 13:43

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya kimdir? Özgü Kaya nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi kim? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya merak konusu oldu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizide Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya'nın oyunculuk kariyeri ile hayatı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya kimdir? Özgü Kaya nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi kim? Hangi filmlerde oynadı? İşte Özgü Kaya'nın hayatı, biyografisi ve oynadığı yapımlar...

Magazin 23-02-2022 00:38

Üç Kız Kardeş dizisi konusu nedir? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları kimler?

Üç Kız Kardeş dizisi yakında ekranlarda olacak. Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanacak olan Üç Kız Kardeş’in konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki çekimleri Ayvalık’ta yapılan Üç Kız Kardeş dizisinin konusu nedir? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 11-01-2022 23:43

Üç Kız Kardeş dizisinin başrol oyuncusu Özgü Kaya koronavirüse yakalandı

Kanal D'nin yeni yıldaki iddialı dizisi Üç Kız Kardeş'in çekimleri koronavirüs engeline takıldı. Dizi setindeki korona vakalarına bir yenisi daha eklendi. Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın da testi pozitif çıktı.

Magazin 27-12-2021 22:22

Burak Serdar Şanal, sosyal medyadan aşka geldi: Ben seversem ruhumla severim!

Oyuncu Burak Serdar Şanal ile meslektaşı Özgü Kaya çifti, iki yıldır mutlu bir beraberlik sürdürüyor. Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren çiftten Burak Serdar Şanal, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Magazin 14-11-2021 01:45

Ünlü oyuncu Özgü Kaya en acı günü! Anneannesini kaybetti

Tatil yaptığı sırada aldığı acı haberle yıkılan Özgü Kaya, sosyal medyadan bir mesaj paylaşarak anneannesini kaybettiğini duyurdu. Özgü Kaya son olarak Kimse Bilmez dizisinde rol almıştı.

Magazin 18-08-2021 14:56