Polis Maasi 2023 Haberleri

Bağcılar'da ortalık karıştı! Ekipler havaya ateş açtı... 4 polis ve 1 bekçi yaralı

Bağcılar'da husumetli iki aile arasında çıkan kavgayı polis ekipleri havaya uyarı ateşi açarak ayırdı. Kavgaya müdahale eden ekiplerden 4 polis, 1 mahalle bekçisi hafif şekilde yaralandı. Kavga sonrası 5 kişi gözaltına alınırken, o anlar kameraya yansıdı.

Haber 2024-05-22 06:18:12

PKK'nın kritik ismi Manisa'da yakalandı!

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik polis tarafından düzenlenen operasyonda, PKK'nın sözde özel kuvvetler birimi grup komutanı F.E.H. (33), yakalanıp, tutuklandı.

Haber 2024-05-21 23:06:46

1 Mayıs'ta polise taş ve sopalarla saldırdıkları tespit edilen 27 kişiye gözaltı!

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde tedbir alan polis ekiplerine taş ve sopalarla saldırdıkları tespit edilen 27 kişi daha yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Haber 2024-05-21 20:04:20

Seçim sonucu, uçak kazaları şimdi de İran yorumu... Astrolog İlayda Aşkın tahminleriyle sosyal medyayı salladı

2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen uçak kazalarını önceden tahmin eden astrolog İlayda Aşkın şimdi de İran yorumu ile gündeme geldi. Aşkın'ın İran ile ilgili sosyal medyada verdiği tarih ve sonrasında yaşanan olaylar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 2024-05-21 10:50:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıkladı! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle 1 günlük milli yas ilan edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalar yaptı. Türkiye'de doğum hızının düştüğüne işaret eden Erdoğan "TÜİK'in 2023 yılı doğum istatistikleri endişe vericidir. Bu, açık söylüyorum, Türkiye açısından varoluşsal bir tehdittir, bir felakettir" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybetmesi üzerine Türkiye'de 1 günlük ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.

Haber 20-05-24 20:04

Elazığ'da korkutan deprem! Naci Görür 2020 ve 2023 depremlerini işaret etti!

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 12.28'de meydana gelen deprem yerin 4 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Prof. Dr. Naci Görür, deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fay hattını işaret etti.

Haber 20-05-24 15:46

Cinayeti itiraf edip cesedinin yerini söylemişti! İfadeleri ağızları açık bıraktı: Çıkınca birlikte olurum

Muğla'da 22 Mart'ta ortadan kaybolan Şaban Ataş'tan bir daha haber alınamadı. Ataş'ın kaybolma vakası Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alındı. Şaban Ataş cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Polis ekiplerince yayından kelepçeyle sorguya götürülen anne, oğul ve sevgili tutuklandı.

Magazin 20-05-24 11:52

Polisten vatandaşa dolandırıcılık uyarısı

Erzurum’un Oltu ilçesinde polis vatandaşları başta dolandırıcılar olmak üzere asayiş konularında uyarmak için broşür dağıttı.

Haber 20-05-24 09:57

Reisi'nin ölüm haberi sonrası Özgür Demirtaş'ın paylaşımı gündem oldu! Mahsa Emini'nin ölümü dünyayı sarsmıştı

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindeki heyetin helikopter kazasında ölmesi dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Başörtüsüne karşı çıktığı için tutuklanan Mehsa Emini'nin (22) polis nezaretindeyken ölmesi üzerine ülkede başlayan protestolar tüm dünyaya yayılmıştı. Reisi'nin ölümüyle beraber Emini yeniden gündeme geldi. Prof. Dr. Özgür Demirtaş da dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Manşet 20-05-24 09:15

Astrolog Meral Çolak, 14 ay önce dün akşamı bilmiş! Tahminleri tek tek gerçek oldu, şampiyonu takımı da açıkladı: Mucizevi bir kutlama olacak!

Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk şansını son haftaya taşıyan Fenerbahçe, çok konuşulacak bir galibiyete ulaşırken; astrolog Meral Çolak'ın Mart 2023'te yaptığı tahmin yeniden gündeme geldi. Şampiyonluk mücadelesinin son haftaya kadar devam edeceğini ve hatta Galatasaray'ın 'ben şampiyonum' diyeceğini belirten Çolak'ın yorumları bir bir gerçek olurken, şampiyon olacak takımı da açıklamıştı. Şimdi ise herkes o tahmini konuşuyor. Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak?

Spor 20-05-24 07:41

Şırnak'ta dehşet! Birlikte yaşadığı kadını kıskançlık nedeniyle bıçaklayarak öldürdü

Şırnak'ta bir kişi, birlikte yaşadığı Zeliha Kaptıkaçtı'yı bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından kaçan şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüpheli ilk ifadesinde kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü itiraf etti.

Haber 19-05-24 22:14

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi kavga çıktı! Mert Hakan Yandaş ve Kerem Aktürkoğlu arasında gerilim yaşandı, polis sahaya girdi...

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi saha içinde iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Fenerbahçeli futbolcular zemin kontrolü için maç öncesi sahaya çıkıp yarı alanda beklerken, diğer yarı alanda bulunan Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı oyuncu Kerem Aktürkoğlu arasında sözlü atışma oldu. Galatasaraylı futbolcu Abdülkerim Bardakcı'nın da tartışmaya dahil olmasıyla gerginlik büyüdü.

Spor 19-05-24 17:48

Ayhan Bora Kaplan iddialarında adları geçiyordu! İfadeleri alındı, 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 kişi tutuklandı

Ankara Emniyeti'nde deprem etkisi yaratan, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasıyla ilgili gelişmeler ardı sıra yaşanmaya devam ediyor. İddialarda adı geçen ve gözaltına alınan 7 şüpheli Ankara Adliyesi'ne getirildi. 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 şüpheli son olarak savcılıktaki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandılar.

Haber 19-05-24 16:48

Bakan Yumaklı duyurdu! 15 adet HES'i daha geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "2023 yılında 10 adet HES'i tamamladık. 2024 yılında ise 15 adet HES'i daha hizmete sunmayı planlıyoruz" açıklamasını yaptı. Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve Hidroelektrik Santrali, 4 yılda toplam 9,7 milyar kilovatsaat elektrik üreterek ülke ekonomisine 31 milyar lira katkı sağladı

Finans 19-05-24 11:21

İzmir'de kayboldular! O ilde kameralara yakalandılar: Polis her yerde onları arıyor

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de kaybolan 16 yaşındaki Rojda Çelik ile 19 yaşındaki Bengüsu Bütüner için hem aileleri hem de ekipler seferber oldu. 2 gencin en son Denizli'de kent güvenlik sistemi kameralarına yansıdığı iddia edildi. Çaresiz aileler Denizlili vatandaşlardan yardım istedi.

Haber 19-05-24 07:38

Polise ateş açmıştı, hayatını kaybetti! Hepsi cinsel organından çıktı

Arnavutköy'de polis ekiplerine ateş açarak hayatını kaybeden şahsın cinsel organından çıkanlar şoke etti. Ölen şahsın cinsel organında sakladığı satışa hazır vaziyette 16 parça eroin bulundu.

Haber 18-05-24 23:40

Yer: İstanbul! Polis geniş güvenlik önlemi aldı, ortalık bir anda karıştı: Silah tutukluk yapınca olanlar oldu

Sultangazi'de 2 grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 2 eski ortak, aralarındaki husumeti çözmek için akrabalarıyla birlikte yol kenarında buluştu. Buluşma sırasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Karşı tarafın silahının tutukluluk yapmasını fırsat bilip ateş ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Olayın görgü tanığı o anları anlattı.

Haber 18-05-24 18:51

Phil Foden, 23 yaşında İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi! Ne Haaland ne de Salah...

İngiltere Premier Lig’de 2023-2024 sezonunda yılın futbolcusu Manchester City forması giyen İngiliz futbolcu Phil Foden seçildi.

Spor 18-05-24 17:12

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll deniz sezonunu açtı! Pamuk şekere benzetildi... Yorum yağmuruna tutuldu

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na katıldıktan sonra bir anda popülerliğe kavuşan eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll yaz sezonunu açtı. Fenomen isim pembe bikini takımıyla sahilde çekilen pozlarını paylaşınca hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 18-05-24 13:37

Kerevitaş'tan 3.8 milyar TL'lik brüt kâr

Yıldız Holding markalarından Kerevitaş, 2023 yılı finansal sonuçlarını KAP'a açıkladı. 3.8 milyar TL brüt kâr ve 2.16 milyar TL FAVÖK elde eden şirketin 2023 yılı ihracatı ise 2.2 milyar TL olarak gerçekleşti. Üst Yönetici Mert Altınkılın, "Sektörde etki ettiğimiz geniş ekosistemde dönüştürücü rolümüzün bilinciyle tüm paydaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve uzun vadeli değer yaratmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Finans 18-05-24 11:22

Üsküdar'da güpegündüz eşkıyalık! Önünü kesti, döve döve gasp edip kaçırdı... O anlar kamerada!

İstanbul Üsküdar'da 3 kişi tarafından dövülen ve gasp edilen 56 yaşındaki emekli M.A., kaçırıldı. M.A.'nın kaçırılma anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken polis ekipleri 4 saat içerisinde M.A.'yı kurtardı. Görüntülerde, şüphelilerin kullandıkları otomobille mağdurun aracının önünü kestiği ve adamı döverek zorla kendi araçlarına bindirdiği anlar yer alıyor.

Haber 18-05-24 10:46

Yer: Kayseri! İnfiale yol açan görüntüler sonrası gözaltına alınmıştı: O anne hakkında yeni gelişme!

Kayseri'de sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak 8 yaşındaki kızı için ağza alınmayacak ifadeler kullanan anne, canlı yayın devam ederken polis baskınıyla gözaltına alınmıştı. Görüntülerin yayılmasının ardından sosyal medyada infiale yol açan olayda çocuğun babasında yaşadığı velayetinin de babasında olduğu öğrenildi. Ayrıca kızı için müstehcen ifadeler kullanan anne serbest bırakıldı.

Haber 17-05-24 16:07

Canlı yayında polis evini bastı! Küçük kızı için skandal ifadeler kullanan kadını izleyenler kulaklarına inanamadı

Canlı yayın açıp 8 yaşındaki kızı için müstehcen ifadeler kullandı, dinleyenlerin ağzını açık bırakan canlı yayın devam ederken evini polis bastı! Kayseri'de yaşayan kadının evden açtığı canlı yayın infiale neden oldu. Kadın polis tarafından gözaltına alındığı sırada da canlı yayın devam etti.

Haber 17-05-24 08:38

Çifte ihanet! En yakın arkadaşı ve sevgilisini yakaladı... Yasak aşkı öğrenince dehşet saçtı: Arkadaşını vurarak öldürdü

Taylandlı 18 yaşındaki Phichate isimli bir adam, kız arkadaşıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla en yakın arkadaşını vurarak öldürdü. Cinayetin ardından Phichate, Bangkok yakınlarındaki Samut Prakarn eyaletindeki Bang Phli Polis Karakoluna teslim oldu.

Trend 16-05-24 13:29

Putin Çin'de: 'Ticaret hacmimiz rekor kırdı'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Çin'le 2023'te ticaret hacmimizde 240 milyar dolarla rekor kırıldı" açıklamasını yaptı. Rusya'nın Çin'e yönelik gıda ihracatının da 1,5 kat artarak 7,6 milyar dolara ulaştığını anlatan Putin, iki ülke arasında değeri 200 milyar doları aşan 80 projenin ortak geliştirildiğini söyledi.

Finans 16-05-24 12:57

Merkez Bankası verileri paylaştı! İşte özel sektörün kredi borcu

Merkez Bankası'nın paylaştığı verilere göre, özel sektörün yurt dışından sağladığı krediler dolayısıyla toplam borcu, Mart 2024 itibarıyla 2023 yıl sonuna göre 1,7 milyar dolar artarak 165,7 milyar dolar oldu.

Finans 16-05-24 10:53

İşçiler fark etti! İnşaat kazısında bulundu, güvenlik çemberine alındı Evlerin altına doğru ilerliyor, Topkapı'ya kadar gittiği söyleniyor Yer: Başakşehir

Başakşehir’de bir inşaat çalışmasında işçiler yer altında odacık ve birbirine bağlanan kanallar olduğunu fark etti. Ekiplere yapılan ihbar neticesinde inşaat çalışması durduruldu, polis tespit edilen nokta ve çevresini güvenlik çemberine aldı. Mahalle sakinleri ise "Biz zamanında duyuyorduk kanal olduğunu biliyorduk. Mahallenin altından geçen. Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri kanalların sokak altından diğer evlerin altına doğru ilerlediğini iddia etti.

Haber 16-05-24 10:24

SON DAKİKA | Beşiktaş'ta doğalgaz patlaması! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberi: Beşiktaş Türkali Mahallesi'nde 5 katlı binanın 3. katındaki dairede doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlama etkisiyle çevredeki binalardaki dairelerinde camları kırıldı. Park halindeki iki otomobilin üzerine beton parçaları düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Patlama sırasında evde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralanırken, patlama anı güvenli kamerasına yansıdı.

Haber 16-05-24 09:15

Polis karakolunun önünde güpegündüz kadına cinsel saldırıda bulundu! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı

Polis, Londra'nın doğusunda bir kadının cinsel saldırıya uğramasının ardından saldırganı bulmak için acil arama başlattığını duyurdu. Olaya ilişkin yapılan açıklamada saldırının bir polis karakolunun önünde ve gündüz saatlerinde gerçekleştiği ifade edildi.

Trend 16-05-24 09:05

Doğum oranları rekor seviyeye düştü: TÜİK verileri bize ne söylüyor?

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 yılı doğum istatistiklerine göre Türkiye’de toplam doğurganlık hızı kayıtlara geçen en düşük seviyeye geriledi. Peki bu veriler, demografik gidişat için ne anlama geliyor?

Yurthaber 16-05-24 07:55

Futbolcunun eşi Kütahya'da yayalara çarptı! Kaza sonucu 2 kişi yaralandı

Kütahya'da futbolcunun eşi üst geçidin altında yayalara çarptı. Kaza sonucu iki kişi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler yaralıların yardımına koşarken, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü futbolcunun eşi çıktı. İşte detaylar...

Haber 16-05-24 01:08

Emekli polis, borç- alacak tartışmasında müteahhit ile arkadaşına kurşun yağdırdı! 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'da emekli bir polis, borç- alacak nedeniyle tartıştığı müteahhit Kerem Kaya ile Erkan Y.'ye sokak ortasında ateş açtı. Başından vurulan Kaya olay yerinde hayatını kaybederken Erkan Y. ise yaralandı. Olayın ardından şüpheli, polise giderek teslim oldu.

Haber 15-05-24 23:23

Son dakika: İstiklal Caddesi'nde bir mağazada yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti

Son dakika: Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki bir mağazada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Mağazada çıkan yangında bir kişi dumandan etkilenirken, yangın kısa sürede söndürüldü. Polis ekipleri önlem amacıyla caddeyi yaya trafiğine kapattı.

Haber 15-05-24 17:20

Fabrikada skandal! Kadın işçilerin soyunma kabininde kamera bulundu

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada iğrenç bir olay yaşandı. Kadın işçilerin soyunma kabininde kamera bulundu. İşçilerin ifadesi üzerine fabrikanın güvenlik amiri, polis ekiplerince gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 15-05-24 15:59

Adalet Bakanı Tunç'tan 'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasıyla ilgili açıklama: Yargımıza güvenelim!

Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve sonrasında 3 polis müdürünün gözaltına alınmasıyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Tunç, "Cumhuriyet savcılarımız her türlü iddiayı, en ince ayrıntısına kadar, detayına kadar inceler, araştırır, soruşturur ve yargının huzuruna getirir. O anlamda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda yargımıza güvenelim" dedi.

Haber 15-05-24 12:10

Katliam yapan polisin kan donduran mesajı ortaya çıktı! ‘Üstünüze kusacağım, kanınızı içsem doymam’

Bursa’da polis memuru Adem Ergüner (30), annesi Bedriye (67), ağabeyleri Mehmet (40) ve Remzi (45) ile yengesi Fatma Ergüner'i (39) tabancayla öldürdü. Zanlının olay günü ağabeyi Mehmet Ergüner’e, ‘Üstünüze kusacağım, kanınızı içsem doymam’ diye mesaj attığı ortaya çıktı. Mütalaasını açıklayan savcı, sanık için 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Mütalaayı reddeden Ergüner, “Çok şükür akıl sağlığım yerinde. Ben zaten deli değilim. O gün kontrolümü kaybettim” dedi. İşte detaylar...

Haber 15-05-24 11:30

Yasaklı madde etkisindeki anne 4 aylık bebeğini üçüncü kattaki evinin camından aşağıya sarkıttı... Polis anında müdahale etti

İskoçya'nın Lanarkshire bölgesinde bir apartmanın üçüncü katındaki dairesinden 42 yaşındaki Natalie Hutchison isimli bir kadın 4 aylık bebeğini aşağıya sarkıttı. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu belirtilen anne 9 metre yükseklikteki evinin penceresinden bebeğini dakikalarca baş aşağıya salladı. Durumu gören vatandaşlar anında durumu polise haber verdi.

Trend 15-05-24 11:22

Doğum oranlarında rekor düşüş! Yaş aralığı değişti: İşte doğurganlık hızı en yüksek şehirler

TÜİK, 2023 yılına ilişkin doğum istatistiklerini duyurdu. Buna göre toplam doğurganlık hızı 2001'de 2,38 çocukken, 2023'te 1,51 çocuk olarak gerçekleşti ve bu durum, doğurganlığın nüfusun yenilenme düzeyi olan 2,1'in altında kaldığını gösterdi. Anne olmada ise yaş aralığı değişti.

Finans 15-05-24 10:44

Kütahya'da polis memurunun ölümüne neden olan sanığa 25 yıl hapis cezası

Kütahya'da 8 yıl önce "dur" ikazına uymayan motosikletli iki şüpheliyi takip sırasında, tabancasının ateş alması sonucu polis memuru Engin Balcı'nın hayatını kaybetmesine ilişkin görülen davada sanıklardan İsmail T, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 15-05-24 09:43

Gaziantep’te 9 araçtan hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Gaziantep’te polis ekipleri tarafından farklı tarihlerde 9 araçtan hırsızlık yapan şahıs suçüstü yakalandı.

Yurthaber 15-05-24 09:37

Aydın’da ilginç olay

Aydın’ın Efeler ilçesinde karayolunda yaralanan iki şahıs hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri şahısların nasıl yaralandığını bulmak için uzun süre uğraştı.

Yurthaber 15-05-24 09:35

Yasak aşk kaçamağı kanlı bitti! Karısını evde başka bir erkekle yakalayan koca dehşet saçtı

Kırıkkale’de evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalanınca ortalık karıştı. Gece saatlerinde evine dönen H.Ç., karısı F.Ç.'yi evde İ.E. ile birlikte yakaladı. Öfkeli koca, kendisini aldatan karısını boru anahtarıyla, sevgilisini de bıçakla yaraladı. İ.E.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. H.Ç. polis ekiplerince gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 15-05-24 08:59

Hatay'da amatör ligde oynanan maçta çıkan kavgaya polis müdahale etti

Hatay'da, amatör ligde oynanan bir maçta sahada çıkan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Yurthaber 15-05-24 08:26

Kayseri'de tarihi eser operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Kayseri'de polis ekiplerince düzenlenen tarihi eser operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 15-05-24 07:49

Polis baskınında uyuşturucuyu tuvalete dökerken yakalandı!

Batman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli, baskını fark edip uyuşturucu maddeyi tuvalete dökerken yakalandı. Operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 14-05-24 22:45

'Bakkala gidiyorum' diyerek çıkıp evine dönmeyen 14 yaşındaki Betül'den haber var! 4 gün sonra ortaya çıktı

Bursa'da, ‘Bakkala gidiyorum’ diyerek evden çıkan Betül A.'dan haber geldi. , 14 yaşındaki Betül A. 4 gün sonra ortaya çıktı. Polis, arkadaşına ulaşarak onu aramasını sağladı ve buluşma ayarlattı. Buluşma noktasına gelen Betül, polis tarafından ifade vermesi için merkeze götürüldü. Betül'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haber 14-05-24 19:40

Kırıkkale’de KISKAÇ-15 operasyonu: 6 FETÖ üyesi gözaltına alındı

Kırıkkale’de polis ekiplerince düzenlenen "KISKAÇ-15" operasyonunda, FETÖ üyesi olduğu tespit edilen 6 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 14-05-24 15:09

Yer: Adana! Kafasına kova geçirip trafiğe çıktı... Polisle aralarındaki ilginç diyalog sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan ilginç bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde kafasına kova getiren bir kişinin trafiğe çıkarak video çektiği anlar yer aldı. Sürücü ve polis arasındaki ilginç diyalog sosyal medya kullanıcıları arasında popüler oldu.

Trend 14-05-24 14:10

Bebek arabasından külçe külçe altın çıktı! Piyasa değeri 180 milyon lira

İstanbul Havalimanı'nda altın kaçakçılarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Polis ekipleri, uluslararası suçların önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında Dubai'den gelen 2 kişiyi yakın takibe aldı. Düzenlenen operasyonda 2 şüphelinin yanlarında bulunan bebek arabasına gizlenmiş, her biri 1 kilo ağırlığında 73 adet külçe altın ele geçirildi. Yakalanan altının piyasa değerinin yaklaşık 180 milyon lira olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 13:40