Saatçi Haberleri

Ziya usta yarım asırdır saatlere ayar veriyor

Kocaaeli ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki Ziya Altay, 11 yaşından bu yana saat tamir ediyor

Yurthaber 22-09-2022 11:51

Saat doktoru zanaatını 3 metrekarelik iş yerinde icra ediyor

Edirne'de, 9 yaşında çırak olarak başladığı mesleğini 45 yıldır sürdüren Recep Tango, müşterilerine küçücük dükkanında hizmet veriyor - Saat tamircisi Tango: - "3 metrekareye insan sığmıyor ama ben hayatımı sığdırdım"

Yurthaber 11-09-2022 11:14

Tarihi Saat Kulesi'nde şoke eden olay! Orijinal saatini çalıp plastiğini takmışlar

Antalya'da, tarihi Kaleiçi'nin ana giriş kapısındaki Saat Kulesi'nde devam eden restorasyonda şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Kulenin tepesine 19'uncu yüzyıl başlarında takılan orijinal saatin çalındığı, yerine plastik saat takıldığı belirlendi. Plastik saati tutturmak için kullanılan demir çerçevenin de tarihi taşları çatlattığı görüldü. İşte şaşkına çeviren olayın detayları!

Haber 06-06-2022 11:15

Şu an saat kaç? Türkiye’de şu an saat kaç? Saatler ileri mi alındı?

Kalıcı yaz saatine geçmiş olan ülkemizde vatandaşların cep telefonları ya da elektronik saatleri otomatik olarak yaz saatine geçiş yapabilmekte. Bu sebeple olası karmaşanın önüne geçmek isteyen kişiler "Saat kaç" sorusunu merak ediyor. Doğru saati öğrenmek için manuel saatlerinizi (kol saati, duvar saati vb.) ya da internette "saat kaç" araması yaparak kontrol edebilirsiniz. Peki şu an saat kaç? Türkiye’de şu an saat kaç ve saatler ileri mi alındı? İşte ayrıntılar...

Haber 27-03-2022 19:59

Saatçi

Saatçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saatçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Saatlerinizi kıyafetlerinizle kombinlemenin harika yolları

Aksesuar seçeneklerinden en şık olanı ve göze hitap edeni hiç şüphesiz, saatler. Doğru seçilmiş bir saat, kombinlerinizin en önemli tamamlayıcısı olabilir. Hem kadınlar hem erkekler için pek çok farklı saat modeli bulunuyor. Bu modeller arasında özel günler, ofis stili ya da günlük kullanım için alternatifler bulmak mümkün. Önemli olan doğru tarz ile doğru saati kullanmak. Saatleri kıyafetlerle kombinlemenin bazı püf noktaları bulunuyor. Bunlara dikkat ederek hangi kıyafet ile hangi saati tercih

Haber 16-02-2022 15:24

Harika bir çift olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak, Sevgililer Günü'ne özel çift saatleri

Yılın en romantik zamanı Sevgililer Günü'ne çok az kaldı. Aşkınızı anlatmak için bundan daha güzel bir fırsat olamaz. Peki, hayatınızdaki en özel kişiye duyduğunuz sevgiyi herkese göstermeye ne dersiniz? Çift saatleriyle bu Sevgililer Günü'nü ölümsüz kılabilirsiniz! Eğer siz de harika bir çift olduğunuzu göstermek isterseniz hem sevgilinize hem size çok yakışacak birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı yazımızı mutlaka incelemelisiniz.

Haber 07-02-2022 13:35

Akıllara durgunluk veren saat hırsızlığı! Ellerinde balyozlarla geldiler

Çekya’nın başkenti Prag’da lüks bir saat mağazasına gelen soyguncular, balyozlarla saatlerin bulunduğu bölmelerin camlarını kırarak saatleri çaldı. Hırsızlar, yaklaşık 820 bin euro değerinde saatle kayıplara karıştı.

Haber 17-01-2022 15:51

Şu an saat kaç? Saatler geri alındı mı, saatler Türkiye'de geri alınacak mı?

Türkiye senelerdir yaz saati uygulamasını kullanmayı sürdürüyor. Dünyanın birçok yerinde ise saatler geri alındı. Bu sebeple saat konusunda tereddüt yaşayan vatandaşlar saatin kaç olduğunu araştırıyor. Peki şu an saat kaç? Saatler geri alındı mı ve Türkiye'de geri alınacak mı? İşte merak edilenler...

Haber 31-10-2021 17:14

157 yıldır ‘saat’ gibi çalışıyor! 5 padişah, 12 cumhurbaşkanı, 27 başbakan gördü

Ahmed Eflâkî Dede’nin yetiştirdiği ustalardan Mehmed Şükrü’nün 1864 yılında yapmış olduğu şaheser saat, tam 157 yıldır tıkır tıkır çalışıyor. 5 padişah, 12 cumhurbaşkanı ve 27 başbakanı geride bırakan sanat eseri, 1,5 asırdır zamanı şaşırmadan muntazam bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Haber 06-10-2021 09:21

Casio G-Shock fark yaratacak

Biraz zaman aldı ama Wear OS’yi çalıştıran ilk Casio G-Shock sonunda geldi. Casio G-Squad Pro GSW-H1000’e merhaba deyin.

Haber 03-04-2021 09:20

İngiltere’de zamanı satarak kazandığı parayla emekli olan kadın: Ruth Belville

Zaman hepimiz için en değerli hazinedir. Çünkü geri döndüremediğimiz tek şey zamandır. Kişisel gelişim kitaplarında mutlaka “dün geçti, gelecek henüz yaşanmadı ve elimizde olan tek şey andır” cümlesine rastlanmışsınızdır. Peki zamanı satın almak mümkün müdür? Zamanı satmak ve satın almak bir dönem mümkünmüş hatta ciddi bir gelir kaynağıymış.

Trend 12-03-2021 10:52

'Yok artık' dedirtti! Saatine taktırdığı kordonu beğenmeyince, saatçiyi bıçakla kovaladı

Diyarbakır’da saatine taktırdığı kordonu beğenmeyen A.B. (21), iş yeri sahibi M.S.'yi (33) elinde bıçakla caddede kovaladı. A.B.'nin polis ve bekçiler tarafından etkisiz hale getirildiği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 18-09-2020 11:01

Yarım asırdır sevdalinka söyleyip saat tamir ediyor

Bosna Hersek'in Mostar şehrinde yaşayan 80 yaşındaki Ekrem Duvnjak, 50 yıldır hem sevdalinka olarak bilinen Boşnak halk müziği şarkılarını seslendiriyor hem de saat tamiri ile uğraşıyor - Mostarlı saat ustası Duvnjak: - "Kol, duvar ve cep saatlerinin yerini cep telefonları aldı. Bu durum benim işimi de olumsuz etkiliyor. Ama sağlığım imkan verdikçe dükkanımda sevdalinkalar eşliğinde saat tamir etmeye devam edeceğim"

Haber 01-12-2018 11:25

Saça sakala şekil, saatlere ayar veriyor

Eskişehir'de yaşayan 73 yaşındaki Mehmet Günay, iş yerinde hem berberlik hem de saat tamirciliği yapıyor - Günay: "Tıraş yaparken saat tamiri için gelen olunca hemen diğer tarafa geçiyorum. 14 metrekarelik iş yerimde hem berberlik hem de saatçilik yapıyorum. Bir ömre ve bir dükkana iki mesleği sığdırdım"

Haber 27-06-2018 11:12