Sora Haberleri

Uludağ’da yaralı ayı seferberliği

Bursa-Uludağ yolunda araba çarpması sonrası yaralandıktan sora gecenin karanlığında ormana kaçıp dere yatağında mahsur kalan genç ayı, ekiplerin 24 saat süren nefes kesen operasyonuyla kurtarıldı.

Yurthaber 2024-05-09 14:45:37

Bu videoların hiçbiri gerçek değil! OpenAl'ın yeni metinden videoya yapay zeka modeli 'Sora' büyük yankı uyandırdı: Yeni bir dönem başlıyor! 'O hayal, gerçeğe artık daha yakın olabilir'

ChatGPT'nin geliştiricisi San Francisco merkezli teknoloji şirketi OpenAl, yeni bir dönemi başlattığı inanılan, metin komutlarıyla gerçekçi ve yaratıcı sahneler oluşturabilen yapay zeka modeli Sora'yı tanıtarak yankı uyandırdı! "Metinden videoya" yapay zeka modeli Sora, herkesi şoke etti. eğer herhangi bir etik engel yok ise, yaşanan son yapay zeka gelişmeleriyle birlikte birçok kişinin hayali hâline gelen yapay zekayla kendi filmini oluşturma fikri gerçeğe dönüşmeye artık daha yakın olabilir.

Haber 2024-02-16 12:51:52

Seydikemer’de eşini öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde eşini bıçaklayarak öldürüp, cesedini ormanlık alana bıraktıktan sora kayıp başvurusunda bulunan Özgür Çet’in cezası belli oldu.

Yurthaber 2024-01-23 15:27:01

Aynı apartmanda 11 ay arayla aynı korkunç son! İki kadına mezar oldu

Adana'da dün 3 çocuk annesi Müzeyyen T., eşi A.T. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Polis ekipleri kocayı yakalamak için her yerde çalışma başlatılırken, aynı apartmanda yaklaşık 11 ay önce yine bir kadının kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Geçen yılki cinayette Yunus Emre Uyaner, eşini öldürdükten sora kendi kafasına da sıkarak intihar etmişti. Bununla birlikte 11 ay geçmeden ikinci kez kadının kocası tarafından öldürülmesi apartmanda korku oluşturdu.

Haber 2022-11-25 15:20:10

Sora sora Bağdat (veya Kâbe) bulunur ne demek? Sora sora Bağdat (veya Kâbe) bulunur TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Sora sora Bağdat (veya Kâbe) bulunur sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Sora sora Bağdat (veya Kâbe) bulunur ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:22

Rusya'dan Batı'ya gözdağı! Törende yer alacak, 'kıyamet' 12 yıl sonra...

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi devam ederken Moskova yönetimi, bugün Zafer Günü nedeniyle yapacağı askeri geçit töreniyle Batı'ya gözdağı vermeyi planlıyor. Törende bir nükleer savaş patlak verdiğinde Putin'in savaşı yönetmeye devam etmesine izin verecek 'kıyamet' olarak adlandırılan Ilyushin II-80 uçağı da yer alacak. Geçit töreni provasına katılan uçak, 12 yıl aradan sora tekrardan Moskova semalarında göründü.

Haber 09-05-22 08:11

Her satırı iğrenç! Serviste zihinsel engelli kadına cinsel saldırıda bulundu

Ankara'nın Mamak ilçesinde servis şoförü Ali Akbal, rehabilitasyon merkezine giden zihinsel engelli B.A. (20) adlı kadına, araçta cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. B.A., ifadesinde 2 Şubat'ta rehabilitasyon merkezinden evine gitmek için servis aracına bindiğini, Akbal'ın herkesi indirdikten sora ıssız yere kendisini götürerek, araçta cinsel saldırıda bulunduğunu daha sonra kimseye anlatmaması için bıçakla tehdit ettiğini anlattı. İşte iğrenç olayın detayları!

Haber 01-03-22 14:50

Bursa'ya inşa edilen TOGG fabrikasının inşaatı 1 ay sonra tamamlanıyor

Türkiye’nin otomobili TOGG’un Gemlikte kurulan fabrikasının kaba inşaatının 1 ay sora tamamlanması bekleniyor. 2022 sonunda üretime hazır olması planlanan fabrikanın 18 Temmuz 2020’de başlayan inşaat çalışmaları plan dahilinde ilerliyor.

Finans 04-11-21 12:21

Sora Kozmetik ABD, Avrupa ve Afrika pazarına göz dikti

Kozmetik sektöründe global markalarla rekabet eden yerli şirket Sora Kozmetik, ihracatta gaza bastı. 2 yıl önce 3 kıtada satış ofisleri kuran Sora Kozmetik, önümüzdeki 3 yıl içerisinde yüzde 200 büyüme hedefliyor. Profesyonellerin saç bakım ve şekillendirme markası Morfose ile öne çıkan Sora Kozmetik’in Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karahan, ABD, Avrupa ve Güney Afrika pazarına odaklandıklarını belirtti.

Finans 12-07-21 18:44

İş makinelerinden mazotu böyle çaldı

Kahramanmaraş’ta iki iş makinesinden bidon ile mazot çaldıktan sora yakalanan şüpheli tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri mazot hırsızlığı ihbarları üzerine çalışma başlattı.Yapılan kamera incelemeleri ve detaylı çalışmada, mazot hırsızlığı olayını bir şahsın gece yarısı iki farklı iş makinasının mazot depolarından hortumla 2 bidona mazot çektiği, yakın bölgede kendi aracına taşıdığı, taşıma anında bidondan mazot sızarak iz bıraktığı görüldü.

Haber 09-02-21 15:20

Denizde kaybolan gencin babası: Yürek dayanmıyor artık

Hatay’ın Samandağ ilçesinde 6 gün önce denize açıldığı botun alabora olması sonucu kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor.30 Aralık Perşembe akşamı denize açıldıktan sora botun alabora olması sonucu düşerek kaybolan Ali Nail Gündoğan’ı (23) Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, denizden, havadan ve kıyıdan yaptığı çalışmalarla arıyor.

Haber 04-01-21 11:49

Yaralı yavru kartal tedavi altına alındı

Muş’un Bulanık ilçesinde bir vatandaş tarafından yaralı halde bulunan yavru Kartal, yetkiler tarafından teslim alındıktan sora tedavi altına alındı.Bulanık ilçesine bağlı Altınoluk köyünde yaralı halde bulunan yavru Kartalı kendi imkanlarıyla veterinerine götürüp tedavi ettirmeye çalışan Barış Ekmekçi isimli vatandaş, veteriner hekimin kanadının kırk olduğunu tedavisinin buradaki imkanlarla yapılamayacağını söyledi.

Yurthaber 16-10-20 15:58

Yenişehir’de cuma namazı hazırlığı

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi, yaklaşık 2 ay önce korona virüs tedbirleri kapsamında cemaate kapanan ve yarın açılacak olan camilerde dezenfekte çalışmalarını tamamladı.Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatlarıyla, belediye temizlik ekipleri tarafından sürdürülen dezenfekte çalışmaları uzun bir aradan sora yarın ilk olarak kılınacak olan cuma namazı için hazırlıklar devam ediyor.

Yurthaber 28-05-20 16:13

14 gün sora ölü bulunan dağcının cenazesi 14 saatte kurtarıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 14 önce antrenman tırmanışı için çıktığı Mendos Dağı’nda kaybolan ve dün cansız bedenine ulaşılan dağcının cansız bedeni, 14 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.Fethiye ilçesinde, 14 gün önce antrenman tırmanışı için Mendos Dağı’na çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 35 yaşındaki Fikret Emre’nin annesi, 112 Komuta Merkezini arayarak oğlu için kayıp ihbarında bulunmuştu.

Yurthaber 27-05-20 11:17

Dezenfekte çalışmaları sürüyor

Kilis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından korana virüs tedbirleri kapsamında caddeler sabunlu suyla yıkandıktan sonra dezenfekte çalışmaları sürüyor.Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından korana virüs tedbirleri kapsamında Mercidabık Caddesi sabunlu suyla yıkandıktan sora dezenfekte çalışmasını yapıldı.

Yurthaber 07-04-20 15:20

İbadethaneler Koronavirüse karşı ilaçlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ortak kullanım alanları olan toplu taşıma araçları ile duraklardan sora şimdide ibadet alanlarında gerekli tedbirleri alıyor.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarının başladığı ilk günden itibaren bizzat çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmaların sadece önlem ve tedbir amaçlı olduğunu belirterek, vatandaşların tedirgin olmalarını gerektirecek bir durumun şu an itibariyle bulunmadığını belirtti.Büyükşehir Belediyesi ekipleri Söğütlü Camii ile Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yapıldı.Küresel ölçekli yaşanan Koronavirüsü’ne karşı ortak kullanım alanlarında hijyen uygulaması çalışmalarına zaman kaybetmeden başladıklarını belirten Gürkan, “Almış olduğumuz tedbirler vatandaşlarımızın sağlığı için alınmış olan tedbirlerdir.

Yurthaber 15-03-20 15:34

Triatlonda ilk yarış koşuldu

Antalyaspor triatlon takımı hafta sonunda koşulan Gran Fondo Antalya yarışını başarı ile tamamladı.2019 yılına Talya Bitkisel Ürünler sponsorluğunda başlayan ve 2020 yılında da aynı sponsorla yola devam edecek olan kırmızı beyazlı ekip, Gran Fondo Antalya’ya özel olarak Sora Tekstil sponsorluğunda koştu.

Yurthaber 24-02-20 14:17

Depremin ardından Diyarbakır’da 8 bina yıkıldı, 16 binada ağır hasar var

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Diyarbakır’da 8 binanın yıkıldığını, farklı ilçelerde ise 16 binanın ağır hasarlı olduğunu söyledi.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin üzerinden 60 saat geçtikten sora ikinci değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Haber 27-01-20 14:15

Sora Kozmetik Grup’tan iki markaya dev yatırım

Kozmetik sektörünün önemli şirketlerinden Sora Kozmetik Grup, 2016 yılında kişisel bakım ve kozmetik ürünleri Morfose markasını satın almasının ardından, bu yıl bünyesine kattığı Alix Avien ile de renkli kozmetik sektörüne adım attı.

Finans 26-12-19 12:27

AK Parti’li Kaçar: Neler yapılabileceğini istişare ediyoruz

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, 31 Mart öncesi belediye olarak hangi sözler verilmişse bunların hayata geçirmesi ile ilgili bundan sora ne yapılabileceğini istişare ettiklerini söyledi.Kaçar, Kırıkhan ilçesindeki AK Parti ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

Yurthaber 09-12-19 17:19

’En güzel ve en lezzetli çiğ köfte’yi yapabilmek için yarıştılar

İhlas Vakfı Kütahya Huzur Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri, ’En güzel ve en lezzetli çiğ köfte’yi yapabilmek için yarıştı.7 ayrı öğrenci grubu, kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi.Ahmet Aksongur, Necmettin Canbek, Mehmet Kırıcı, Cemil Ceylan ve Bayram Baykara’dan oluşan juri heyeti, öğrenciler tarafından yapılan çiğ köftelere lezzet ve görünümüne puan verdi.Yarışmada birinciliği yurdun Silah grubu, ikinciliği Anadolu grubu ve üçüncülüğü Yıldızlar grubu öğrencileri elde etti.Huzur Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Necmettin Canbek, sosyal etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirdikleri ’En güzel ve en lezzetli çiğ köfte’ yarışmanın bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini dile getirdi.Yarışma öğrencilere hediye takdimi ve yapılan çiğ köftelerin ikramıyla sora erdi.

Yurthaber 25-11-19 11:00

Tatil bitti, sokaklar terk edilmiş hayvanlarla doldu

Muğla’da bu yıl daha uzun süren yaz tatilinin sonra ermesinin ardından turizm beldelerindeki barınaklar sahipleri tarafından terk edilen hayvanlarla doldu.Barınak yetkilileri,hayvan sahiplenmek ne kadar güzel bir davranış ise bir süre sonra o hayvanı sahipsiz bırakıp sokağa terk etmenin o kadar kötü bir davranış olduğunu belirterek özellikle tatil beldelerinde pek çok köpeğin bir anda kimsesiz ve aç susuz yaşamaya mahkum edildiği öne sürüdü.Türkiye’de pek çok velinin çocuğuna yaz tatili başlangıcında karne hediyesi olarak kedi köpek aldığını belirten Muğla Hayvan Hakları Platformu Koordinatörü Semin Biter, yaz tatilinin sora ermesi ile birlikte tatil beldelerinde onlarca hayvanın sokağa terk edildiğini belirtti.

Yurthaber 24-10-19 15:08

GÜNCELLEME - Kapkaç ölümüyle sonuçlandı

Kapkaç şüphelilerinin sabah saatlerinde Beylikdüzü Yakuplu Mahallesinde otobüs durağında bekleyen 2 kişinin cep telefonunu çaldıktan sora Esenyurt'a gelerek ikinci olaya karıştıkları belirlendi - Öte yandan kapkaç yaptıktan sonra motosikletiyle kaçan şüphelileri otomobiliyle takip eden kişi de gözaltına alındı OLAYLA İLGİLİ DETAYLAR GÜNCELLENDİ

Haber 24-10-19 14:35

TÜRSAB bundan böyle borçlanamayacak

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya: - "Bizim için kurumsal olma açısından bakıldığında en radikal değişiklik, TÜRSAB'ın bundan böyle borçlanamayacak olması, borçlanmasını yasayla yasaklıyoruz. Kefil de olamayacak. Biz Haziran 2018'de 560 milyon lira borçla devraldık" - "Bundan sora TÜRSAB'a yönetici olacak arkadaşların ticari zevkleri veya ticari hırsları kendi şirketlerinde yapacakları şeyler olacak, burada olamayacak. TÜRSAB'ı hiçbir şekilde bir borca kefil yapamayacaklar"

Yurthaber 01-10-19 23:56

TÜRSAB bundan böyle borçlanamayacak

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya: - "Bizim için kurumsal olma açısından bakıldığında en radikal değişiklik, TÜRSAB'ın bundan böyle borçlanamayacak olması, borçlanmasını yasayla yasaklıyoruz. Kefil de olamayacak. Biz Haziran 2018'de 560 milyon lira borçla devraldık" - "Bundan sora TÜRSAB'a yönetici olacak arkadaşların ticari zevkleri veya ticari hırsları kendi şirketlerinde yapacakları şeyler olacak, burada olamayacak. TÜRSAB'ı hiçbir şekilde bir borca kefil yapamayacaklar"

Finans 01-10-19 23:54

Kazada hayatını kaybeden uzman çavuş toprağa verildi

Yozgat’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kayseri İl Jandarma Alay Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Soner Kaya(22), Samsun’un Vezirköprü ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.Soner Kaya’nın cenazesi Vezirköprü Devlet Hastanesi morgundan alınarak ilçeye bağlı Sarıalan Mahallesi’nde cuma namazından sora gözyaşları ile toprağa verildi.

Yurthaber 20-09-19 17:05

PKK'nın kaçırdığı kız çocukları jandarmaya sığındı

Şırnak'ta 1,5 ay önce kaçırılarak PKK'nın dağdaki mağarasına götürülen 18 yaşından küçük iki kız çocuğu, film senaryolarını aratmayan kaçış öyküsüyle jandarmaya sığındı - İki gün boyunca aç yürüyen, gizlendikleri mağarada nöbetleşe uyuyan kız çocukları, yaşadıkları zorlukları jandarmaya anlattı - Jandarmaya sığınan kız çocuğu: - "Kaç gün işkence ve cinsel istismara maruz kaldık hatırlamıyoruz. Toprak'a 'Buradan kaçmalıyız yoksa bunlar bizi öldürecekler' dedim. Bir gün işkencenin ardından mağara başında nöbetçi olmadığı bir anda dışarı çıktık, taşların arkasına gizlene gizlene uzaklaştık" - "Neredeyiz, burası neresi, sorularını sora sora dağdan indik. Bir gün boyunca hiç durmadan yürüdük. Yorulduğumuzu hissettiğimiz anda bir mağara bulup içeri girdik. Birbirimizin başında nöbet tutarak yarım saat kadar uyuduk"

Yurthaber 04-09-19 14:16

PKK'nın kaçırdığı kız çocukları jandarmaya sığındı

Şırnak'ta 1,5 ay önce kaçırılarak PKK'nın dağdaki mağarasına götürülen 18 yaşından küçük iki kız çocuğu, film senaryolarını aratmayan kaçış öyküsüyle jandarmaya sığındı - İki gün boyunca aç yürüyen, gizlendikleri mağarada nöbetleşe uyuyan kız çocukları, yaşadıkları zorlukları jandarmaya anlattı - Jandarmaya sığınan kız çocuğu: - "Kaç gün işkence ve cinsel istismara maruz kaldık hatırlamıyoruz. Toprak'a 'Buradan kaçmalıyız yoksa bunlar bizi öldürecekler' dedim. Bir gün işkencenin ardından mağara başında nöbetçi olmadığı bir anda dışarı çıktık, taşların arkasına gizlene gizlene uzaklaştık" - "Neredeyiz, burası neresi, sorularını sora sora dağdan indik. Bir gün boyunca hiç durmadan yürüdük. Yorulduğumuzu hissettiğimiz anda bir mağara bulup içeri girdik. Birbirimizin başında nöbet tutarak yarım saat kadar uyuduk"

Haber 04-09-19 14:15

Manus Adası'ndaki mültecilere taşınma teklifi

Avustralya'ya teknelerle ulaşmaya çalışırken yakalandıktan sora Papua Yeni Gine'nin (PNG) Manus Adası’ndaki gözaltı merkezine gönderilen mültecilere PNG’nin başkenti Port Moresby’e taşınmaları teklifi geldi.

Haber 20-08-19 06:59

Unutulmaya yüz tutan enstrümanları geleceğe taşıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı çimon yapım sanatçısı Emrah Kaya, Türkiye'yi il il gezerek bulduğu kaybolmaya yüz tutan müzik aletlerine yeniden hayat veriyor - Emrah Kaya: - "İnsanlara sora sora enstrümanları bulmaya çalıştım, kaynaklarla da teyit edince enstrümanlar ortaya çıktı"

Yurthaber 09-05-19 11:07

Unutulmaya yüz tutan enstrümanları geleceğe taşıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı çimon yapım sanatçısı Emrah Kaya, Türkiye'yi il il gezerek bulduğu kaybolmaya yüz tutan müzik aletlerine yeniden hayat veriyor - Emrah Kaya: - "İnsanlara sora sora enstrümanları bulmaya çalıştım, kaynaklarla da teyit edince enstrümanlar ortaya çıktı"

Haber 09-05-19 11:07

Ölümlerine neden olduğu gençlerin ailesine, duruşmada başsağlığı diledi

ANTALYA'da, motosiklet sürücüsü Ahmet Turan Çelik (22) ile arkasında oturan Muhammet Açıkgöz'ün (17) hayatlarını kaybettiği kazaya neden olduğu iddiasıyla olaydan 41 gün sora tutuklanan Elçin Özyurt, hakim karşısına çıktı.

Haber 23-04-19 10:39

Fatsa’da av tarihleri belirlendi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde av komisyonu toplantısı Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşti.2019-2020 av sezonu komisyon toplantısında açıklamalarda bulunan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, “Bıldırcın ve üveyik avı 24 Ağustos 2019 tarihinde başlayacak, 10 Kasım 2019 Pazar günü sora erecek.

Yurthaber 01-02-19 15:50

Kendi ürettikleri droneları uçuruyorlar

Manisalı ortaokul öğrencileri, "Robot ve Uzay Teknolojileri Kulübü"nde tasarımını kendilerinin yaptığı "drone"ları uçurmanın mutluluğunu yaşıyor - Müdür Yardımcısı Ertuğ Gözaydın: - "Öğrencilerimin daha da ilerleyeceğini, lisede ve üniversitede ülkemize yerli ve milli yazılım noktasında daha faydalı olacağını düşünüyorum" - Öğrencilerden Burakhan Arıkanlı: - "Tasarımı üç boyutlu yazıcımızdan çıkardık. Daha sora temin ettiğimiz fırçasız motorunu, pervanelerini, motor sürücüsünü, radyo alıcısını, pilini ve bağlantı kablolarını taktık"

Haber 23-01-19 11:20

Kader arkadaşları için helva üretiyorlar

Kilis Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlülerce üretilen helva, çeşitli illerdeki cezaevlerine gönderiliyor - Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş: - "Şu anda sade ve kakaolu helva üretimi yapılıyor ancak ilerleyen günlerde fıstıklı, cevizli, bademli ve fındıklı helva çeşitlerinin de üretimine başlayacağız" - Hükümlü Hasan K: - "Tahliye olduktan sora işim hazır, çocuklarımın rızkını bu şekilde karşılamak istiyorum"

Haber 17-11-18 11:08

Kader arkadaşları için helva üretiyorlar

Kilis Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlülerce üretilen helva, çeşitli illerdeki cezaevlerine gönderiliyor - Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş: - "Şu anda sade ve kakaolu helva üretimi yapılıyor ancak ilerleyen günlerde fıstıklı, cevizli, bademli ve fındıklı helva çeşitlerinin de üretimine başlayacağız" - Hükümlü Hasan K: - "Tahliye olduktan sora işim hazır, çocuklarımın rızkını bu şekilde karşılamak istiyorum"

Yurthaber 17-11-18 11:06

En acı teşhis! 'Eşimle beraber yüzüyorduk, o dayanamadı'

Umuda yolculuk faciayla bitti. 8 kaçak göçmen bindikleri botun devrilmesiyle can verdi. Onlardan ikisi de Mıhabat İsmael Ali'nin eşi ve çocuğuydu. Talihsiz kadın teşhis için geldiği morg kapısında güçlükle ayakta durabildi. "Bir süre eşiyle beraber yüzdüğünü, ancak onun daha sora dayanamayıp boğulduğunu söyleyen Ali gözyaşlarına boğuldu

Haber 16-10-18 13:38

’En güzel ve en lezzetli çiğ köfte’yi yapabilmek için yarıştılar

İhlas Vakfı Kütahya Huzur Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri, ’En güzel ve en lezzetli çiğ köfte’yi yapabilmek için yarıştı.5 ayrı öğrenci grubu, kendi taktik ve yöntemleriyle en iyi köfteyi yoğurabilmek için büyük çaba gösterdi.Mehmet Kırıcı, Cemil Ceylan, Mustafa Gökteke, Serdar Kaya, İlker Manav, Ramazan Sarıkaya ve Bayram Baykara’dan oluşan juri heyeti, öğrenciler tarafından yapılan çiğ köftelere lezzet ve görünümüne puan verdi.Yarışmada birinciliği yurdun Ortadirek grubu, ikinciliği Revan grubu, üçüncülüğü Hakimi grubu, döndüncülüğü Krallar grubu ve beşinciliği de Fırtına grubu öğrencileri elde etti.Huzur Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Necmettin Canbek, sosyal etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirdikleri ’En güzel ve en lezzetli çiğ köfte’ yarışmanın bu yıl ikincisi düzenlediklerini dile getirdi.Yarışma öğrencilere hediye takdimi ve yapılan çiğ köftelerin ikramıyla sora erdi.

Yurthaber 14-10-18 23:45

Leyla Türkiye’yi Yasa Boğdu

Ağrı’da Ramazan Bayramı’nın ilk günü Bezirhane köyünde kaybolan ve 18 gün sora ölü bulunan minik...

Yurthaber 03-07-18 16:54

101 Yaşındaki Fatma Nine Cumhurbaşkanı Erdoğan Görmek İstiyor

Malatya Ak Parti Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı, Akçadağ ilçesini ziyaret etikten sora Doğanşehir ve mahallelerini...

Yurthaber 17-06-18 15:11

Başbakan Yıldırım, canlı yayında soruları yanıtladı

Başbakan Binali Yıldırım: (3) - "Yeni dönemde OHAL'ın süresi bitince tekrar uzatılmayacağını düşünüyorum" - "Adil Öksüz, FETÖ darbe girişiminin önemli isimlerinden biri. Ne yazık ki, yine o kargaşada FETÖ elamanlarınca yurt dışına kaçışı sağlandı. Almanya'da olduğuna dair bir istihbari bilgiye sahibiz. Bunun üzerine hiç vakit kaybetmeden kendisinin iade edilmesi hususunda Alman hükümetine resmi müracaatta bulunduk. Şimdiye kadar 'Bizde böyle biri yok veya var' şeklinde bir cevap gelmedi" - "Adil Öksüz'ün yakınları kilisede toplanıyorlarmış, ağlıyorlarmış, Amerika bayrağını öpüyorlarmış. Nereye öperlerse öpsünler, onları Amerika bayrağı da kurtaramaz. Bu kadar insanın kanına girdikten sonra Türkiye'yi büyük bir badireye soktuktan sora onları hiçbir şey kurtaramaz. Eninde sonunda Türk adaletine hesaplarını verecekler. Dünya onlara dar gelecek"

Haber 15-06-18 00:34

Samsun’da DEAŞ’tan gözaltına alınan kadına adli kontrol

Samsun’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Irak uyruklu kadın çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan istihbari bilgiler doğrultusunda Irak uyruklu Sora Anwar Sabbar Sabbar’ı (33) gözaltına aldı.

Haber 22-03-18 16:26

Lübnan Başbakanı Hariri: Suudi Arabistan Lübnan’ın tam bağımsız olmasını istiyor

Suudi Arabistan’ın daveti üzerine Riyad’a gelen Lübnan Başbakanı Saad Hariri, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdul Aziz ile Riyad’daki El Yamama sarayında görüştükten sora yaptığı basın toplantısında Suudi Arabistan’ın kendi kendisinin efendisi ve tam bağımsız olmasını istediğini söyledi.Başbakan Hariri ile Kral Selman’ın görüşmesinde Lübnan ve Suudi Arabistan arasında ilişkilerin geliştirilmesi konuları ve Lübnan’daki son gelişmelerin ele alındığı kaydedildi.Lübnan Başbakanı Suudi Arabistan’dan Pazartesi günü aldığı davete bugün icabet etti.Hariri yaptığı görüşme sonunda yaptığı basın toplantısında Suudi Arabistan’ın Lübnan’ın kendi kendisinin efendisi ve tam bağımsız olmasını istediği söyledi.Hariri, Suudi Arabistan’da bir ziyarette bulunduğu sırada geçen Kasım ayında Lübnan Başbakanlığından istifa ettiğini söylemiş daha sonra istifasını geri çekmişti.

Haber 28-02-18 16:02

Etiyopya’nın Rabia’sı

Etiyopya’da birkaç yıl önce misyonerlerin faaliyetleri sonucu tüm köylüleri gibi “Animizm” olan dinini değiştirerek, Hristiyanlığa geçen Halime Gobu Sora, yeni dinini sindiremeyince, kilometrelerce mesafedeki Müslüman köylerine gidip, İslamiyet’i öğrendi.

Haber 06-02-18 10:55

Porno yıldızı Sora Aoi ünlü müzik yıldızıyla nişanlandı! Ülke çalkalandı

Çin'in ünlü porno yıldızı Sora Aoi, Japon müzik yıldızı DJ Non ile nişanLandı. Haberin duyulması sosyal medya sitesi Weibo'da bomba etkisi yarattı.

Haber 25-01-18 20:19

2. Lig Kadınlar Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Büyükşehir Kupası 2. Lig Kadınlar Voleybol Turnuvası sora erdi.30 Eylül-1...

Yurthaber 03-10-17 12:12

Kontrolden Çıkan Otobüs Kaldırımdaki Adamı Altına Aldı

Sarıyer Ayazağa’da hareket etmesinden kısa bir süre sora kontrolden çıkan belediye otobüsü, yol kenarında oturan...

Yurthaber 15-09-17 12:02

Bursaspor Başkanı Ali Ay: fikstür Hayırlı Olsun

Cemal EKENTOK / BURSA, (DHA)- BURSASPOR Kulübü Başkanı Ali Ay, fikstür çekimintden sora, “Hayırlı olsun” dedi. DHA'YA AÇIKLAMA YAPTI Fikstürle ilgili olarak DHA'la

Yurthaber 11-07-17 16:37

Kuyuya Düştükten Sora Burada 8 Yavru Yapan Köpek, Afad Tarafından Kurtarıldı

Van merkez İpekyolu ilçesinde düştüğü 15 metre derinliğindeki kuyuya düştükten sonra 8 yavru doğuran köpek...

Yurthaber 10-07-17 14:55