Kozmetik Haberleri

Yer: Bağdat Caddesi! Yüzlerce kişi hediye için tüm gece kuyruk bekledi... Kapıların açılmasıyla izdiham yaşandı

İstanbul Kadıköy'de ünlü bir kozmetik mağazasının açılışında hediye verileceğinin duyurulması üzerine yüzlerce kişi Bağdat Caddesi'ne akın etti. Gece başlayan kuyruktaki bekleyiş sabah saatlerine kadar sürdü. Kapıların açılmasıyla vatandaşlar hediyelere ve diğer ürünlere sahip olabilmek için mağaza içinde de yoğunluk oluşturdu.

Haber 11-11-2023 13:55

Dermokozmetik ürünler nelerdir? Neden dermokozmetik ürünler kullanmalıyız?

Dermokozmetik cilt sağlığını ve görünümünü iyileştirmeye yönelik farmasötik ve kozmetik ürünlerin bir sentezi olarak ortaya çıkan önemli bir kavramdır. Dermokozmetik ürünler, cilt bakımında bilimsel yaklaşımı ve etkinliği bir araya getirerek, dermatolojik sorunları tedavi ederken aynı zamanda güzellik ve estetikle ilgili ihtiyaçları da karşılamayı amaçlar.

Kadin 29-08-2023 16:55

Solutions Day'e özel The Purest Solutions ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Sağlıklı görünen, canlı ve aydınlık bir cilde mi sahip olmak istiyorsunuz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. En sevilen doğal kozmetik markaları arasında yer alan The Purest Solutions'ta Solutions Day'e özel indirim başladı. Siz de cildinize ve çevreye bir iyilik yapmak için The Purest Solutions ürünlerini keşfedebilir, indirimlerden yararlanabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 22-08-2023 14:46

Armani, Kiko, Lancome, YSL... Parfümden maskaraya %40'a varan indirim

Lancome'dan Yves Saint Laurent'e, Armani'den Kiko'ya dünyaca ünlü kişisel bakım ve kozmetik markalarında yaz indirimleri başladı. Parfümden şampuana, maskaradan ruja her ihtiyaca uygun ürünlere %40'a varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, işte detaylar!

Haber 13-07-2023 00:53

Kozmetik

Kozmetik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kozmetik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Maskaralardan nemlendiricilere mutlaka denemeniz gereken kozmetik ürünleri

Işıl ışıl saçlara, pürüzsüz bir tene sahip olmanın yolu, düzenli bakım ve makyaj rutinlerinden geçiyor. Bu rutinleri etkili kılmak içinse doğru ürünleri kullanmak gerekiyor. "Peki ama ihtiyaçlarıma uygun ürünleri nasıl bulacağım?" diye düşünüyorsanız bu konuyu merak etmenize hiç gerek yok. Sosyal medyada çok konuşulan ve kullanıcıların genelinden olumlu yorumlar alan kozmetik ürünlerini sizin için seçtik. Haydi gelin, mutlaka denemeniz gereken o ürünleri inceleyelim.

Kadin 05-07-2023 15:52

Cilt bakımında devrim yaratan Shiseido'da çok al az öde fırsatı

Güneş koruyucudan fondötene, inceltici kremden parfüme cilt bakım ve makyaj rutininize ekleyebileceğiniz Shiseido markasının ürünlerinde çok al az öde fırsatı başladı. Yüksek kaliteli ürünleriyle öne çıkan markanın yenilikçi teknolojiler kullanarak ürettiği ürünler cildinize hak ettiği değeri vermenizi sağlayacak!

Kadin 27-06-2023 18:20

Güneş kreminden rimele: Bu sezonun favorileri arasına girmeye aday 10 cilt bakım ve kozmetik ürünü

Cilt bakımı ve kozmetik ürünlerinin çeşitliliği arasında kaybolduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Sizin için son zamanların en dikkat çeken kozmetik ve cilt bakım ürünlerini bir araya getirdik. Bakımını ve güzelliğini önemseyen herkesin ihtiyacı olan ürünlere gelin birlikte göz atalım.

Kadin 27-06-2023 17:08

Bioderma'dan Lancome'a cilt bakım ürünlerinde fırsat

Güzelliğinize güzellik katacak kişisel bakım ürünlerindeki fırsatları keşfetmeye ne dersiniz? Bioderma'dan Lancome'a cilt bakım rutininizi güçlendirecek, cildinizin sağlıkla ışıldamasını sağlayacak kişisel bakım ürünlerine indirimli fiyatlarla ulaşmak için acele edin.

Haber 29-05-2023 10:00

Sezonun son büyük indirimleri! Modadan kozmetiğe ünlü markalardaki fırsatları kaçırmayın

Hemen hemen herkesin bildiği üzere, dünya genelinde birçok tanınmış marka kişisel bakım, ev yaşamı, moda ve kozmetik ürünleriyle adından söz ettiriyor. Fakat bu ürünlerin fiyatları genellikle yüksek oluyor ve bütçemizi zorlayabiliyor. Neyse ki, şimdi birçok ünlü markada %50'ye varan indirimler başladı ve siz alışveriş severleri bekliyor. Ünlü markaların kaliteli ürünlerine cazip fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 27-04-2023 14:15

İhtiyacınız olan ürünleri bütçenizi sarsmadan almanızı sağlayacak indirimler burada!

Yeni bir hafta, yeni bir indirim fırsatı! Moda, kozmetik, ev yaşam başta olmak üzere birçok kategoride bayram ve yaz indirimleri devam ediyor. Uygun fiyatlarla ihtiyacınız olan harika ürünleri satın almak istiyorsanız sizin için derlediğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. Sizler için araştırıp bir araya getirdiğimiz bu fırsatları kaçırmamak için okumaya devam edin!

Haber 13-03-2023 09:13

En popüler markaların kaçırılmayacak sezon sonu indirimlerini sizin için seçtik

İhtiyacınız olan ürünleri bütçenizi yormadan satın almak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Spor giyimden klasik giyime, kişisel bakımdan kozmetiğe en popüler markaların indirimlerini sizin için bir araya getirdik. Gelin, fırsatları birlikte keşfedelim.

Haber 08-03-2023 10:43

Cildinizdeki lekelere karşı savaşan en iyi leke kremi markaları

Güneşe maruz kalma, yaşlanma, akne gibi etkenler ciltte lekelenmeye sebep olabiliyor. Ancak, günümüzde üretilen son teknoloji leke kremleri sayesinde bu lekeler kolayca yok edilebiliyor. Leke kremi seçerken en çok dikkat edilen konular arasında kremin içeriği ve leke üzerindeki etkisi yer alıyor. Siz de cilt lekelerinden mustaripseniz inatçı lekeler için üretilen en etkili leke kremlerine ihtiyacınız var demektir. Sizler için en iyi leke kremlerini listeledik. İşte detaylar!

Kadin 05-02-2023 19:53

Ala Tokel'in en favori kozmetik ürünlerinin listesi!

Kişisel bakımına özen gösteren ve makyaj yapmayı seven kadınların sosyal medyadaki yolu, bir kez de olsa Ala Tokel'in sayfasına düşmüş olmalı. En çok takip edilen influencerlardan biri olan Ala Tokel, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Siz de makyaj ve cilt bakım stiliyle ilham kaynağı olan Tokel'in koleksiyonundan esinlenerek hazırladığımız kişisel bakım ürünlerine bakmaya hazırsanız böyle buyurun!

Magazin 18-11-2022 16:29

Sepetinize eklediğinize değecek etkili kozmetik ürünleri

Güzellik anlayışı çağlar boyunca farklılık gösterse de kozmetiğe olan ihtiyaç her zaman baki. Güzelliğine ve öz bakımına düşkün kadınlar piyasada yer alan pek çok marka ve ürün seçeneği içerisinde pişman olmayacağı, en etkili kozmetik ürünlerini araştırıyorlar. Eğer siz de etkili kozmetik ürünlerini arıyorsanız birbirinden başarılı markaların yer aldığı listemize mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 13-11-2022 22:58

Kozmetik ürün kullanan herkesi ilgilendiriyor! Çok sayıda ürün denetimden geçemedi... İşte isim isim liste

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından yapılan denetimlerde, denetlenen 371 kozmetik üründen 302'sinin uygunsuz ve güvensiz olduğu belirlendi. Buna göre 302 kozmetik ürün için 813 bin 584 lira para cezası kesildi. İşte o güvensiz kozmetik ürünlerin listesi...

Haber 19-10-2022 17:58

İzmir'de bir kozmetik fabrikasında yangın çıktı

İzmir'de bir kozmetik fabrikasında yangın çıktı

Yurthaber 17-09-2022 11:51

Gülü ve lavantasıyla ünlü Isparta, kozmetikte Güney Kore'ye yöneldi

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu: - "Isparta'nın kozmetik sektöründeki ihracatını artırmak için Güney Kore'ye ticari heyet ziyareti düzenleyeceğiz"

Yurthaber 16-09-2022 10:49

Tüm dünyanın gözü onda! Karagül cilt problemlerini kökten çözüyor

Herkes pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak istiyor. Ancak sağlıksız beslenme, stres, uykusuzluk, genetik faktörler gibi etkenler nedeniyle çeşitli cilt problemleri yaşanabiliyor. Şanlıurfa'da yetişen karagül aklınıza gelecek her türlü cilt problemine karşı koruma sağlıyor.

Haber 07-09-2022 10:18

Şanlıurfa'da son kullanma tarihi geçmiş kozmetik ürünler imha edildi

Şanlıurfa'da son kullanma tarihi geçmiş kozmetik ürünler imha edildi

Yurthaber 26-08-2022 15:58

Kimya mühendisinden çok konuşulacak sözler! 'Sabun, krem ve parfüm gibi ürünler cinsiyet kaymasına neden oluyor'

Yüksek Kimya Mühendisi Kudret Livaoğlu, Zeytinburnu’nda gerçekleştirilen bir etkinlikte kozmetik ürünleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Livaoğlu, "Yapılan bilimsel çalışmalarda sabun, parfüm, krem, deodorant gibi ürünlerde bulunan fitalat maddesinin, DNA hasarına ve cinsiyet kaymalarına sebep olduğu tespit edildi" diye konuştu.

Haber 25-08-2022 17:18

GÜNCELLEME - Samsun'da gıda ve kozmetik fabrikasında yangın

Yangın kısmen kontrol altına alındı YANGININ KISMEN KONTROL ALTINA ALINDIĞI BİLGİSİ EKLENDİ

Yurthaber 23-08-2022 01:14

Samsun'da gıda ve kozmetik fabrikasında yangın çıktı

Samsun'da gıda ve kozmetik fabrikasında yangın çıktı

Yurthaber 23-08-2022 00:36

Hatay'da kozmetik malzeme deposu olarak kullanılan evde yangın çıktı

Dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı

Yurthaber 17-08-2022 01:10

Dezenfektandan kozmetiğe! Sahte ürünlere ceza yağdı: 1,4 milyon lira...

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun (TİTCK) 6 aylık denetimlerinde, uygunsuz ve güvensiz olduğu belirlenen 470 kozmetik ürün için 645 bin lira para cezası kesildi. Sahte, kaçak veya taklit yaklaşık 7 bin parfüm ve deodorant imha edildi. Ayrıca ruhsatsız ve teknik düzenlemeye aykırı el dezenfektanı, antibakteriyel sıvı sabun ve sinek kovucu gibi ürünleri piyasaya sürenlere de 752 bin 400 lira idari para cezası verildi

Finans 11-07-2022 11:31

Biyoenformatik ve Genetik mezunları ne iş yapar? Biyoenformatik ve Genetik bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Teknolojinin gelişimi, farklı meslek gruplarının ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Bilimin gelişmesi için büyük adımlar atılmasını sağlayan teknoloji, genetik bilimine de fayda sağlamıştır. Bu faydalardan biri sonucunda Biyoenformatik ve Genetik bilimi ortaya çıkmıştır. Sayısal bilimlere ilgisi ve bu alanlarda yeteneği olan kişiler meslek seçimlerini bu yönde yaparlar. Biyoenformatik ve Genetik mezunları ne iş yapar, iş imkanları nelerdir?

Egitim 10-07-2022 23:05

GÜNCELLEME - Diyarbakır'da fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor

Dumandan etkilenen 11 kişiye, 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti, 2'si hastaneye kaldırıldı DUMANDAN ETKİLENENLERİN SAYISI VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 13-06-2022 15:27

AB'den kozmetik eşya hamlesi! O ürünlere yasak geliyor

Avrupa Birliği'nde (AB), gıdaya benzeyen kozmetik ürünlerin yasaklanması gündeme geldi. Çocukların meyve, şekerleme, çikolata gibi gıdalarla karıştırarak yeme riski bulunduğu için "banyo topu" gibi kozmetik ürünlerinin AB ülkelerinde yasaklanabileceği iddia edildi.

Haber 02-06-2022 17:34

Türk bilim insanı sinekten kozmetik hammaddesi üretti

Dokuz Eylül Üniversitesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emel Erdal Çalıkoğlu'nun siyah asker sineği olarak da bilinen BSF'nin larvasından ürettiği yüksek protein ve yağ içeren hammadde, antiaging kozmetik ürünlerde kullanılacak - Prof. Dr. Emel Erdal Çalıkoğlu: - "Antibakteriyel özelliği, temizleyici özelliği aynı zamanda nemlendirici özelliği olan bir ürün. O yüzden yara iyileşmesinde de başarılı olacağını düşünüyoruz"

Yurthaber 06-05-2022 11:03

Influencerların en çok tavsiye ettiği ekonomik cilt bakım ürünleri

Konu cilt olunca doğru bakım çok daha önemli bir konu haline geliyor. Binlerce ürün arasından cildimize en iyi gelecek olan seçimleri yapabilmek için ise güvendiğimiz ve sosyal medyada beğenerek takip ettiğimiz influencerlar yardımımıza koşuyor. Kendi deneyimlerini aktararan internet yıldızlarının en çok tavsiye ettiği ekonomik cilt bakım ürünlerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 04-02-2022 14:34

Bildiğiniz tüm yanlışların doğrusunu öğrenmeye hazır olun! Yanlış bilinen güzellik ve bakım uygulamaları sizlerle...

Kusursuz güzelliğe ulaşmak ve daha iyi hissetmek için bazen kozmetik ürünlerden yardım alınıyor bazense doğanın mucizesine sığınılıyor. Ancak farkında olmadan uzak durmanız gerekenleri de bakım rutininize ekleyebiliyorsunuz. En bilinen yanlış güzellik uygulamalarını sizler için derledik. Aralarında sizin de yanlış yaptıklarınız var mı bir bakın deriz!

Kadin 21-01-2022 11:42

Evde kendi doğal kozmetiklerini yapmayı sevenlere: Evde makyaj temizleyici nasıl yapılır?

Gün içinde yapılan makyajın uyumadan önce iyice temizlenmesi gerekir. Temizlenmeyen makyaj gözenekleri tıkayarak sivilce ve siyah nokta oluşumuna, cildin erken yaşlanmasına neden olur. Yapay makyaj temizleyicileri kullanmak size güvenilir gelmiyorsa ve tercihiniz kendi ürününüzü yapmaktan yanaysa hazırladığımız bu rehber tam size göre olabilir. Doğal makyaj temizleyicilerinin ayrıntıları yazımızda.

Kadin 03-01-2022 10:55

Hepsiburada'da bu yıl en çok satılan kozmetik ürünü ayak maskeleri oldu

Makyaj grubunda "maskara", cilt bakımında "yüz temizleme cihazları" öne çıktı

Yurthaber 29-12-2021 13:39

Meyvesi, kurusu ya da yağı fark etmiyor, o her şekilde çok faydalı! Kayısı çekirdeği yağının cilt ve saç için mucizevi etkileri neler?

Günümüzde kozmetikten cilt bakımına hatta ev temizliğine kadar doğal yağlar sıkça tercih ediliyor. Bazı yağlar ise cilt ve saç bakımında artık gelenekselleşen kullanımlarıyla öne çıkıyor. Hem meyvesini hem kurusunu severek tükettiğiniz kayısının çekirdeğinden elde edilen yağın cilt ve saç bakımında da kullanıldığını biliyor muydunuz? Detaylar yazımızda.

Kadin 23-12-2021 08:28

Yılbaşı hazırlıklarına başlayanlar için en güzel kozmetik temalı hediye önerileri

Bir yılı daha geride bırakmaya sayılı günler kaldı. Haliyle yılbaşı heyecanı da şimdiden başladı! Yeni yıla mutlu bir başlangıç yapmasını istediğiniz sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel kozmetik temalı hediye seçeneklerini sizler için araştırdık.

Kadin 06-12-2021 16:05

Türkiye'den 120 ülkeye kozmetik ihracatı

Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman: - "Sağlık Bakanlığının verilerine göre 3 bin 600 civarında üretim yeri var. Avrupa'da ve Orta Doğu'da birçok firmanın üretimi burada yapılıyor. Alternatif üretim merkeziyiz" - Antalya'da düzenlenen 5. Uluslararası Kozmetik Kongresi Başkanı Fuat Arslan: - "Salgın sürecinde sektör büyüme kaydetti. Her yıl ortalama yüzde 10 büyüyen sektör, özellikle son 2 yıldır yüzde 20 seviyesinde büyüme gerçekleştirdi. İhracat noktasında pandemi sürecinde yeni pazarlara açılma imkanı bulduk. Pek çok ülke ile iş birliği geliştirdik"

Yurthaber 28-11-2021 11:10

Kozmetik sektörünün temsilcileri Antalya'da buluştu

Kozmetik sektörünün temsilcileri Antalya'da buluştu

Yurthaber 26-11-2021 10:45

Kozmetik ürün seçerken mevsim şartlarını da göz önünde bulundurun

Yaz aylarının hareketliliğine mevsim geçişi de eklenince cildimiz savunmasız kalabilir. Bu noktada cildin yıpranmaması için kozmetik ürünleri mevsim şartlarına göre seçmek önem taşır. Konu ile ilgili bilgi veren Dermatoloji Uzmanı Dr. Bilge Ateş, kozmetik ürün seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Kadin 24-10-2021 17:34

Hepsini piyasaya sürmüşler! Antibakteriyel ve sinek kovarlara 1,5 milyonluk ceza

Son 6 ayda en çok kullanılan dezenfektan, antibakteriyel sıvı sabun ve sinek kovucu gibi ürünlerden ruhsatsız ve teknik düzenlemelere aykırı olduğu saptananlara 1 milyon 480 bin lira ceza kesildi. Para cezası uygulanan ürünlerin piyasadan geri çekilerek imha edildiği öğrenildi. Kozmetik ürünlerde de yapılan denetimler sonucu sahte, kaçak ya da taklit olduğu tespit edilen 8 bin 72 parfüm ele geçirildi. Tüm ürünler imha edildi.

Haber 21-10-2021 09:29

Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo fuarı, Antalya'da açıldı

"Beauty Life Expo" ve "Cosmo Hair Expo" fuarı, Antalya'da açıldı

Yurthaber 03-10-2021 15:57

Meksika, kozmetik ürünlerin hayvanlar üzerinde test edilmesini yasakladı! Yapana 7 yıl hapis cezası

Meksika’da hayvanlar üzerinde yapılan kozmetik testlerin yasaklanmasını içeren Genel Sağlık Yasa Tasarısı, Senatonun İkinci Yasama Çalışmaları Komisyonu ve Birleşik Sağlık Komisyonları tarafından oy birliği ile onaylandı. Buna göre ürünlere hayvanlar üzerinde test edilmediğini gösteren etiketler konulacak, hayvanlar üzerinde kozmetik ürünleri test edenlere 2 ila 7 yıl hapis cezası verilecek.

Haber 27-08-2021 07:49

Kylie Jenner Türk saç tasarım uzmanı ile ortak oluyor

Ünlü kozmetik girişimcisi Kylie Jenner, Türk saç tasarım uzmanı Barış Karagöz ile ortaklık kuruyor. Karagöz, en kısa zamanda Jenner ile ortak olarak bir güzellik salonu açacaklarını söyledi.

Magazin 23-07-2021 16:39

Sora Kozmetik ABD, Avrupa ve Afrika pazarına göz dikti

Kozmetik sektöründe global markalarla rekabet eden yerli şirket Sora Kozmetik, ihracatta gaza bastı. 2 yıl önce 3 kıtada satış ofisleri kuran Sora Kozmetik, önümüzdeki 3 yıl içerisinde yüzde 200 büyüme hedefliyor. Profesyonellerin saç bakım ve şekillendirme markası Morfose ile öne çıkan Sora Kozmetik’in Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karahan, ABD, Avrupa ve Güney Afrika pazarına odaklandıklarını belirtti.

Finans 12-07-2021 18:44

Çorum'da seyir halindeyken alev alan tekstil ve kozmetik malzemesi yüklü tır yandı

Çorum'da seyir halindeyken alev alan tekstil ve kozmetik malzemesi yüklü tır yandı

Yurthaber 08-07-2021 16:27

Scarlett Johansson güzellik sektörüne kendi markası ile adım atacak!

Hollywood sinemasının ünlü ismi Scarlett Johansson, sektör değişikliği yapıyor. Başarılı oyunculuk performansı ile tüm dünyaya adını duyuran Johansson, bu kez de güzellik sektörüne adım atıyor. Son olarak Netfilx orijinal yapımı olan 'Marriage Story'de boy gösteren Johansson, güzellik sektörüne kendi markası ile girmeye hazırlanıyor...

Magazin 29-06-2021 09:31

Yaz aylarında çantanızda bulunması gereken indirimli kozmetik ürünleri

Sıcak yaz aylarının başlamasıyla beraber, yazın en çok kullanılan makyaj malzemelerini sizler için seçtik...

Kadin 28-06-2021 14:28

Kozmetik malzemeleri bulunan iş yerinde korkutan yangın

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir binanın altındaki kozmetik malzemeleri bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Yangında, iş yeri ve etrafında bulunan 3 otomobil küle döndü. Yangın sırasında iş yerinde bulunan kozmetik malzemelerin patlama sesleri vatandaşları korkuttu.

Haber 23-06-2021 22:50

Amazon Prime Day indirimlerini keşfediyoruz: Kozmetik

“Amazon Prime Day” kapsamında bulabileceğiniz birbirinden uygun kozmetik ürünleri…

Haber 16-06-2021 20:26