Tanyeli Haberleri

Yıllar sonra Türkiye'ye dönmüştü! Tanyeli'nin İstanbul'daki mütevazi evi dikkat çekti

Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programının konuğu Pankreas kanserine yakalandıktan Avustralya’daki evini kapatıp Türkiye’ye yerleşen Tanyeli oldu. Ünlü oryantal yeşillikler içerisinde yer alan evinin kapılarını açtı.

Magazin 05-03-2024 09:18

Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! '49 kiloya düştüm'

Geçtiğimiz mayıs ayından bu yana pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programının konuğu oldu. Canlı yayında yaşadığı zor süreci anlatan Tanyeli gözyaşlarını tutamadı. 49 kiloya düştüğünü söyleyen ünlü isim 'Can pazarındayım' diyerek herkesi üzdü.

Magazin 13-01-2024 09:33

Kanser tedavisi gören Tanyeli Milano’da podyuma çıkacak! Son halini paylaştı

Türkiye'yi terk edip yıllar önce ailesiyle Avustralya'ya taşınan oryantal Tanyeli, uzun bir süre önce fazla kilolarından kurtulmak için mide operasyonu geçirmişti. Mide ameliyatından sonra 99 kilodan 60 kiloya kadar düşen Tanyeli tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti. Şimdilerde kanser tedavisi gören Tanyeli, Milano Fashion Week’te podyuma çıkacak ve kanser hastalığına dikkat çekecek.

Magazin 22-09-2023 15:37

Kanser tedavisi gören Tanyeli isyan etti! Adını kullanıp yardım gecesi düzenlemişler ama...

Birkaç ay önce pankreas kanserine yakalandığı ortaya çıkan Tanyeli, iki haftadır paylaşım yapmıyordu. Son paylaşımıyla adını kullanıp yardım gecesi düzenleyen dostlarına sitem eden Tanyeli, "İki haftadır beni çok üzen şeyler oldu" dedi ve açıklamalarıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 21-08-2023 15:32

Tanyeli

Tanyeli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tanyeli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Petek Dinçöz teyzesi Tanyeli ile bir araya geldi! 20 yıl sonra görüşmeleri dikkat çekti

Bir süre önce pankreas kanseri olduğu ortaya çıkan eski oryantal Tanyeli, Petek Dinçöz ile bir araya geldi. Tanyeli ile akraba olan Dinçöz sosyal medya hesabından o anları paylaştı. Ünlü isimlerin 20 yıl sonra bir araya gelmiş olması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 02-08-2023 13:19

Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti! Tanyeli kemoterapi öncesi son durumunu paylaştı

Bir süre önce pankreas kanseri olduğu ortaya çıkan eski oryantal Tanyeli, yaptığı yeni paylaşım ile sevenlerine sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Tanyeli, kemoterapiden önce muayene olduğu anları Instagram'ın hikaye bölümünden takipçileri ile paylaştı. Ünlü isim paylaşımında "Geçici hastane günlüklerim başladı. Kemoterapi öncesi muayenemiz tamam" ifadelerini kullandı.

Magazin 25-07-2023 16:24

Kanserle mücadele eden Tanyeli'yi şaşırtan soru! Ne yanıt vereceğini bilemedi: Korkmuyorum, teslimim

Eski oryantal Tanyeli, şu sıralar pankreas kanseriyle mücadele ediyor. Hastalığıyla ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık konuşulan Tanyeli, bu kez de verdiği bir röportajla gündem oldu. Kendisine sorulan soruyla şoke olan Tanyeli, ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 23-07-2023 08:52

Kansere yakalanan Tanyeli saçlarını kazıttı, peruk taktı! İşte son hali

Bir dönem sahnelerin vazgeçilmez dansçılarından olan oryantal Tanyeli Avustralya'dan ayrılıp Türkiye'ye geri döndü. Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını açıklayan sevilen isim saçlarını kazıttığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 17-07-2023 16:59

Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti! Ünlü şarkıcı Zara, Tanyeli'nin son halini paylaştı

Bir dönemin en ünlü oryantali Tanyeli'den geçtiğimiz günlerde üzen bir haber gelmişti. Tanyeli, tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrendiğini duyurmuştu. Ünlü şarkıcı Zara, Tanyeli'nin son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 07-07-2023 14:43

Mide küçültme ameliyatıyla zayıflamıştı! Tanyeli'den üzen haber... Pankreas kanserine yakalandı

Türkiye'ye kısa süre önce dönüş yapan oryantal Tanyeli bir süre önce zayıflamak için mide küçültme ameliyatı geçirmişti. Son haliyle sık sık gündeme gelen Tanyeli'den üzen haber geldi. Tanyeli'nin pankreas kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Tedavisine başlanan Tanyeli'nin hastanedeki halini ise eşi paylaştı.

Magazin 22-06-2023 07:17

Son haliyle şaşırtmıştı! 10 ayda 34 kilo veren Tanyeli formunu nasıl koruduğunu açıkladı

Bir dönem sahnelerin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Tanyeli aldığı kilolarla gündem olmuştu. Avustralya'dan ayrılıp Türkiye'ye geri dönen ünlü isim mide küçültme ameliyatı olarak 10 ayda eski haline geri dönmüştü. 34 kilo veren Tanyeli formunu nasıl koruduğuna dair açıklama yaptı.

Magazin 27-04-2023 15:39

Türkiye'ye dönüp maneviyata yönelmişti! 39 kilo veren oryantal Tanyeli paylaştı... Doğal olmuşsun

Bir dönem sahnelerin vazgeçilmez dansçılarından olan oryantal Tanyeli Avustralya'dan ayrılıp Türkiye'ye geri döndü. Maneviyata yöneldiğini açıklayan ve bir dönem aldığı kiloları veren Tanyeli son haliyle dikkat çekti. Lens takarak paylaşım yapan ünlü oryantale "Her halin güzel" yorumları yağdı.

Magazin 31-03-2023 07:59

Tanyeli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Evsiz kaldığımda çocuğumla camiye sığındım itirafı olay olan ünlü Oryantal Tanyeli 2. Sayfa'da

Tanyeli, bugün Sayfa magazin programının canlı yayın konuğu oldu. Oryantal olmak istemediğini ama 14 yaşında geçinmek ve çocuğuna bakabilmek için dans etmeye başladığını ifade eden ünlü dansçı "Evsiz kaldığımda çocuğumla Ortaköy Camii'ne sığındım" demişti. Ünlü oryantal bu kez, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Tanyeli kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Tanyeli'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 20-01-2023 10:22

Zayıf halini paylaşan Tanyeli Dine yönelen kişinin böyle takıntıları olmamalı yorumuna yanıt verdi

İbo Show'daki danslarıyla hafızalara kazınan Tanyeli, tüp mide ameliyatı olmasının ardından 39 kilo vermişti. Son dönemde maneviyata yöneldiğini açıklayan Tanyeli son halini paylaştı. Tanyeli "Dine yönelen kişinin böyle takıntıları olmamalı" yorumuna uzun uzun yanıt verdi.

Magazin 08-01-2023 14:49

100 kiloya kadar çıkmıştı! 39 kilo veren Tanyeli eski günlerine göndü

Bir döneme kıvrak danslarıyla damga vuran Tanyeli, 99 kiloya kadar çıkınca mide ameliyatı olmaya karar verdi. Doğum gününü kutlayan ve yeni yaşına tam 39 kilo vererek giren Tanyeli, sosyal medyada yayınladığı pozla görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 07-01-2023 15:51

Tanyeli kimdir? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı gecesi konuğu Tanyeli'nin biyografisi!

Tanyeli, yılbaşı akşamında Şarkılar Bizi Söyler programının konukları arasında yer aldı. Bununla birlikte şarkıcı Tanyeli hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Tanyeli Salla Girsin, Dansöz Dünya, Come On Everybody gibi şarkıları seslendirdi. Peki Tanyeli kimdir? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı gecesi konuğu Tanyeli'nin biyografisi!

Magazin 01-01-2023 05:19

Maneviyata yönelmişti! Aldığı kilolarla gündeme gelen oryantal Tanyeli son halini paylaştı

Bir dönem sahnelerin vazgeçilmez dansçılarından olan oryantal Tanyeli Türkiye'ye dönüş kararı almış ve maneviyata yöneldiğini açıklamıştı. 99 kilo olunca mide ameliyatı olan Tanyeli sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Tanyeli son olarak bir paylaşım yaptı, hayranları ise "Bu haliniz çok iyi" yorumları yaptı.

Magazin 25-12-2022 11:26

Oryantal Tanyeli son hali... Ülkeye dönüp, maneviyata yöneldi

Bir dönem sahnelerin vazgeçilmez dansçılarından olan oryantal Tanyeli uzun süredir gözlerden uzak yaşıyor. Tanyeli, Armağan Çağlayan'a konuk olarak Türkiye'ye dönüş kararı aldığını açıkladı. Maneviyata yönelen oryantal bu konuda da şaşırtan sözler söyledi.

Magazin 14-10-2022 17:41

Mide ameliyatı olmuştu... 99 kilodan 70 kiloya düşen oryantal Tanyeli'nin son hali

Bir süredir Avustralya'da yaşayan Tanyeli, 99 kiloyu görünce mide ameliyatı olmak için Türkiye'ye gelmişti. Oryantal Tanyeli aldığı kilolardan sonra kendini Türk doktorlarına emanet etti. Operasyonu başarılı geçen Tanyeli'nin son hali ortaya çıktı. İşte 99 kilodan 70 kiloya düşen Tanyeli'nin son hali...

Magazin 04-08-2022 15:53

Mide ameliyatı olan Tanyeli son halini paylaştı

Eşi İlker Sünneli ile Avustralya'ya yerleşen oryantal Tanyeli, 99 kiloyu görünce mide ameliyatı olmak için Türkiye'ye gelmişti. Operasyonu başarılı geçen ünlü isim, sağlık durumu hakkında bilgi verdi…

Magazin 13-07-2022 15:36

Ünlü oryantal Tanyeli fazla kilolarından kurtulmak için harekete geçti

Oryantal denince akla gelen ilk isimlerden Tanyeli aldığı kilolarla çok konuşulmuştu. Fazla kilolarından kurtulmak için harekete geçen Tanyeli, kariyerine geri dönmek için gün sayıyor.

Magazin 21-06-2022 11:11

Tanyeli kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Tanyeli'nin son hali!

Tanyeli, 21 Haziran 2022 Salı günü 2. Sayfa magazin programının canlı yayın konuğu oldu. Ünlü oryantal, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemi ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Peki Tanyeli kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Tanyeli'nin son hali...

Magazin 21-06-2022 09:59

Dansöz Tanyeli’nin son halini görenler “yıllar acımamış” demeden edemedi

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen, kıvrak dansıyla hafızalara kazınan Dansöz Tanyeli, boyuna gelen oğullarıyla sosyal medyada fotoğraflarını paylaştı. Tanyeli’nin son halini görenler “yıllar acımamış” demeden edemedi.

Magazin 15-09-2021 15:01

İbo Show'un efsane oryantali Tanyeli oğullarıyla fotoğraf paylaştı! Bu yasaktan sonra söz verdim kendim

İbo Show'un efsane oryantallerinden Tanyeli bir süredir ortalarda görünmüyordu. Tanyeli oğullarıyla pozunu paylaşıp sokağa çıkma yasağına dair hissettiklerini paylaştı. Tanyeli'nin son hali de gündem oldu.

Magazin 19-08-2021 10:09