Tefal Actifry Haberleri

Fiyatı 4 bin 299 TL'ye düştü! Kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkan Tefal airfryer indirime girdi

Mutfakta sağlıklı ve pratik yemekler yapmanın yolu yeni nesil yağsız fritözlerden geçiyor. Piyasadaki onlarca model arasından ihtiyacınıza en uygununu arıyor ve alacağınız airfryerın kaliteli, dayanıklı, uzun ömürlü, kullanıcı dostu olmasını istiyorsanız Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic Airfryer tam size göre! Yılın Son Fırsatları kapsamında çok kısa süreliğine indirimde olan bu ürüne gelin biraz daha yakından bakalım.

Haber 2023-08-10 15:17:55

Tost makinesi arayanlara Tefal marka en iyi tost makineleri

Günlük hayatın koşturmacası içinde kimi zaman günler çok yoğun geçebiliyor. Bu yüzden bazen yemek yemeye bile fırsatımız olmuyor, aperitif ürünlerle karnımızı doyurup anı geçiriyoruz. Bu aperitif ürünlerin en çok tercih edileniyse tostlar. Siz de leziz ve pratik tostlar yapmaktan hoşlanıyor, kaliteli bir tost makinesi arıyorsanız Tefal'in tost makinelerine bir göz atabilirsiniz. İşte birbirinden şık görünümlü ve fonksiyonel Tefal tost makineleri...

Yemek 2023-04-19 17:40:44

Yeni bir ütü arayanların bir numaralı tercihi olacak Tefal marka en iyi ütüler

Kıyafetlerinizi jilet gibi bir görünüme kavuşturmak için ütü yaparken her yerinizin ağrımasından sıkıldınız mı? Bu soruya yanıtınız "Evet!" ise işinizi kolaylaştıracak önerilerimiz olacak! Ütülediğiniz kıyafetlerinizi çok zaman harcamadan ve yorulmadan pürüzsüz bir hâle getirmek için “En iyi Tefal ütü hangisi?” sorusuna yanıt arıyorsanız gelin, en iyi Tefal ütüleri birlikte inceleyelim!

Haber 2023-03-24 11:26:25

Kullanışlı Tefal ürünleri arayanlar için en iyi çaycı ve kettle modelleri

Elektrikli çay makineleri ve su ısıtıcıları, günümüz mutfaklarının vazgeçilmez ürünleri arasındaki yerini aldı. Pek çok modelde ve kapasitede karşımıza çıkan bu cihazlar, tavşankanı çaylar demlemek ve pratik bir şekilde su ısıtmak için kullanılıyor. Özellikle zamandan tasarruf sağlayan çay makineleri ve su ısıtıcıları, mutfakta pratiklik arayanların âdeta eli ayağı oluyor. Kalitesiyle fark yaratan Tefal çaycı ve kettle modellerini listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 2023-01-26 17:58:11

Uzun ömürlü ve kullanışlı bir tava isteyenlere en iyi Tefal marka tava önerileri

En gözde tava markalarının başında yer alan Tefal'in uzun ömürlü ve kullanışlı ürünleri arasında tercih yapmak istiyor, "En iyi tefal tava serisi hangisi?" diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Bir araya getirdiğimiz birbirinden kaliteli Tefal tava modelleri arasından size ve mutfağınıza en uygun ürünü hızlı bir şekilde seçmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber 15-12-22 16:21

Tefal ve Arçelik Airfryer karşılaştırması ve kullanıcı yorumları

Pratiklik sunan klasik fritözler, özellikle kızartmaların lezzetini kat kat artırırken yeni nesil fritözler olan airfryer modelleri; sıcak hava teknolojisini kullanarak dışı çıtır, içi yumuşacık yemekler pişiriyor. Leziz ve sağlıklı yemekler pişirmek istiyorsanız Arçelik Airfryer ve Tefal Actifry modellerini inceleyebilirsiniz. Gelin, mutfaktaki işinizi kolaylaştıracak bu ürünlerin özelliklerine ve onlara alternatif olabilecek airfryer ve klasik fritöz modellerine beraber bakalım.

Yemek 08-11-22 17:34

Çok beğenilen iki marka olan Schafer ve Tefal airfryer karşılaştırması

Yağlı ve sağlıksız yemekler tüketmekten sıkılanlara tavsiye edilen airfryer modelleri, çok az yağ ya da hiç yağ kullanmadan enfes lezzetlerin hızlıca pişirilmesini sağlıyor. Gelin, en iyi airfryer markaları arasında yer alan Schafer ve Tefal markalarının yeni nesil yağsız fritöz modellerini karşılaştıralım.

Yemek 26-10-22 15:53

Philips Airfryer vs Tefal Actifry karşılaştırması ve kullanıcı yorumları

Sıcak hava fritözleri, son dönemlerde oldukça revaçta olan mutfak ürünleri arasında yer alıyor. Yemek pişirmeyi daha pratik hâle getiren bu ürünlerin yanında bir de yenilikçi tasarımla karşımıza çıkan, kendi kendine yemek pişirebilen fritöz benzeri ürünler mevcut. Ayrı ayrı baktığınızda hangisinin daha üstün olduğunun anlamak zor olabilir. Avantajları, dezavantajları ve kullanıcı yorumlarıyla Philips Airfryer ve Tefal Actifry karşılaştırması yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte detaylar!

Yemek 24-10-22 15:36

Fiyatı 3000 TL'ye düştü! Mutfağınıza sağlık ve lezzet getirecek Tefal airfryer indirimde

Mutfağınıza pratiklik, yemeklerinize lezzet ve sağlık katacak teknoloji harikası bir ürünle tanışmaya ne dersiniz? Son yılların mutfaktaki en gözde ürünlerinden yağsız fritözler bir diğer deyişle airfryerlar kullanıcıları tarafından oldukça seviliyor. Kalitesi ve tasarımıyla göz dolduran Tefal airfryer, Amazon Prime Özel Fırsat Günleri kapsamında kısa bir süreliğine indirimde! Bizden söylemesi acele edin, bu fırsat kaçmaz! İşte detaylar...

Yemek 11-10-22 14:49

Kızartmalarını çıtır çıtır isteyenler için Tefal fritöz kullananlar ve yorumları

Günün her öğününde kızartma yiyebilirim diyenler burada mı? Lezzetli ve çıtır çıtır kızartmalar yapmanızı sağlayan fritözler, mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir. Hangi fritözü alacağınıza karar veremiyorsanız sizin için Tefal Uno M Fritöz'ü mercek altına aldık! Aklınızdaki tüm soruları ortadan kaldıracak Tefal Uno M Fritöz incelemesine göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 30-05-22 12:53

Samsung ile Tefal'den ortak kampanya

Kampanya kapsamında belirli model Samsung buzdolabı ve çamaşır makinelerini satın alanlara Tefal ütü ve tost makinesi hediye ediliyor

Finans 10-08-18 10:25

Yemek Yarışmasında Lezzet Avcıları Buluştu

Eğlence ve yaşam merkezi Prime Mall İskenderun, Prime Mall-Tefal 2. Yemek Yarışması ile lezzet avcılarını...

Yurthaber 25-02-13 14:52