Fritöz Haberleri

Az yağ ile çok lezzetli yemekler yapmanızı sağlayacak 4000 TL altı airfryer modelleri

Evinizde sağlıklı yemekler yapmanın ve atıştırmalıkları daha hafif, daha az yağlı bir şekilde hazırlamanın en pratik yolu olan airfryerlar sağlıklı yaşam tarzınıza uygun alternatifler sunuyor. 4000 TL'nin altında uygun fiyatlarla sunduğumuz bu derlemede, lezzetli yemekleri kolayca hazırlamanızı sağlayacak en popüler airfryer modellerini sizler için bir araya getirdik. Hem bütçenize dost hem de mutfakta size keyifli bir deneyim sunacak airfyerlara gelin, göz atalım.

Yemek 11-01-2024 16:26

Fiyatı 2447 TL'ye düştü! Cosori airfryerda kaçırılmayacak fırsat

Hem sağlıklı hem lezzetli yemekler hazırlamanın en pratik yolunu sunan Cosori airfryer kısa süreliğine indirime girdi. Az yağ kullanarak en lezzetli yemekleri hazırlayabileceğiniz, kalitesi ve dayanıklılığıyla bilinen Cosori airfryer ile sağlık dolu öğünlerin keyfini çıkarmak için acele edin. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 09-03-2023 16:35

Kullanıcıların bayıldığı ve tam puan verdiği ürünler listesi

Alışveriş yapmak dünyanın en güzel ve en zevkli aktivitelerinden biri olabilir. Ancak bu süreçte ihtiyacınıza uygun, doğru ve kaliteli ürünleri bulmak zaman alabiliyor. Giyimden aksesuara, kozmetikten cilt bakıma kadar birçok ürün arasından en çok beğenilen ve kaliteli çözümler sunan parçaları sizin için bir araya getiriyoruz. Listemize bakmaya ne dersiniz?

Haber 15-12-2022 17:09

Fiyatlar artmadan bu büyük indirim döneminde mutfağınıza eklemeniz gereken airfryer modelleri

Yeni pişirme teknolojilerini keşfederek mutfağına akıllı ve pratik dokunuşlar yapmak isteyenler, tercihini airfryer çeşitlerinden yana kullanıyor. Fazla yağ tüketimini azaltıp sıcak buhar yöntemiyle yiyecekleri dışı çıtır, içi sulu şekilde pişirerek enfes lezzetlerin kapısını ardına dek açıyor. Gelin, en başarılı markaların bol özellikli ve performansı yüksek en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım!

Yemek 16-11-2022 15:39

Yemekten tatlıya canınızın çektiği her şeyi yapabileceğiniz en iyi airfryer marka ve modelleri

Airfryerlar, mutfakta hünerlerini sergilemek isteyenlere sıklıkla öneriliyor. Yemekten tatlıya birçok farklı yiyeceği en kısa sürede pişiren airfryerlar, tadına doyum olmayan lezzetlerin hazırlanmasını sağlıyor. Üstelik yağa ihtiyaç duymadığı için gıdaların besin değerini de koruyor. Gelin, en iyi markaların en kaliteli airfryer modellerini hep beraber inceleyelim.

Haber 15-11-2022 15:07

Bir kez kullandıktan sonra, bunca zaman neden almadığınızı düşündürtecek mutfak ürünleri

Mutfakta zaman geçirmekten hoşlanmıyorsanız bunun sebebi doğru ve kullanışlı mutfak eşyalarına sahip olmayışınız olabilir. Makarna kesme makinesinden kahve öğütücüye, airfryerdan süt köpürtücüye, blerderdan stand miksere kadar bir araya getirdiğimiz birbirinden kullanışlı ürünlerle mutfaktan çıkmak istemeyecek ve yıllardır neden bu ürünlere sahip olmadığınızı sorgulayacaksınız. İşte mutlaka edinmeniz gereken o ürünler!

Haber 14-11-2022 18:10

Tefal ve Arçelik Airfryer karşılaştırması ve kullanıcı yorumları

Pratiklik sunan klasik fritözler, özellikle kızartmaların lezzetini kat kat artırırken yeni nesil fritözler olan airfryer modelleri; sıcak hava teknolojisini kullanarak dışı çıtır, içi yumuşacık yemekler pişiriyor. Leziz ve sağlıklı yemekler pişirmek istiyorsanız Arçelik Airfryer ve Tefal Actifry modellerini inceleyebilirsiniz. Gelin, mutfaktaki işinizi kolaylaştıracak bu ürünlerin özelliklerine ve onlara alternatif olabilecek airfryer ve klasik fritöz modellerine beraber bakalım.

Yemek 08-11-2022 17:34

Sem ve Electrolux Airfryer kullanıcı yorumları ve karşılaştırması

Sağlıklı ve lezzetli öğünler hazırlamasıyla meşhur olan Airfryer pişiriciler; yüksek hızla sıcak havayı kullanarak dışı çıtır, içi yumuşacık yemekler yapıyor. Neredeyse hiç yağ kullanmadan yemek pişirebilen Sem ve Electrolux markalı airfryerlar, en beğenilen iki marka olarak karşımıza çıkıyor. Eğer bu iki markanın airfryer ürünlerini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, bu cihazların teknik özelliklerinden kullanıcı yorumlarına bütün detayları birlikte inceleyelim.

Yemek 08-11-2022 17:18

Airfryer ile kısa sürede hazırlayabileceğiniz hem lezzetli hem sağlıklı tarifler

Son günlerde en popüler mutfak aletleri arasında bulunan airfryer, mutfakta harcanan süreyi minimuma indirirken aynı zamanda inanılmaz lezzetli yemekler hazırlamanızı sağlıyor. Normalden çok daha kısa bir sürede yemek hazırlamanızı sağlayan bu cihazla hazırlanan tarifler, az yağlı olduğu ya da hiç yağ içermediği için son derece sağlıklı. Birbirinden leziz yemekleri dakikalar içerisinde hazırlamanızı sağlayan airfryer ile birbirinden farklı tarifler denemeye ne dersiniz?

Yemek 31-10-2022 17:09

Fast food lezzetlerini sofrasına taşımak isteyenler için airfryerda soğan halkası tarifi

Fast food ürünlerinin en sevilen lezzetlerinden biri olan soğan halkası, yediden yetmişe herkesin severek tükettiği tariflerin başında gelir. Siz de sevdikleriniz için hazırlayacağınız evde soğan halkası tarifi ile herkesi şaşırtabilirsiniz. Airfryerda soğan halkası tarifini yağ kullanmadan dışı çıtır çıtır, içi yumuşak şekilde yapabilirsiniz. Üstelik bu basit soğan halkası tarifi oldukça lezzetli!

Yemek 31-10-2022 16:38

Ne koku ne duman bu dertlerin hiçbiri olmadan Airfryerda steak tarifi

Et yemekleri, tüm dünya mutfaklarında olduğu gibi Türk mutfağında da oldukça önemli bir yere sahip. Et yemeklerinin en meşhurlarından olan steak tarifini airfryerda yapmayı hiç düşündünüz mü? İşte, en meşhur restoranlarda yediklerinizden farksız, dışı nar gibi kızarmış içi yumuşacık airfryerda steak tarifi...

Yemek 31-10-2022 16:26

Philips ve Schafer Airfryer karşılaştırması, kullanıcı yorumları

Yemek pişirirken pratiklik kazanmak isteyenlere airfryer tavsiyesi yapılıyor. Airfryerlar sıcak hava buharıyla yiyecekleri daha az yağ kullanarak hem lezzetli ve sağlıklı hem de hızlı bir şekilde pişiriyor. En iyi airfryer markaları arasında Schafer ve Philips yer alıyor. Gelin, Schafer ve Philips airfryer karşılaştırması yapalım ve markaların modellerini yakından inceleyelim!

Yemek 30-10-2022 22:20

Philips ve Karaca airfryer karşılaştırması, kullanıcı yorumları

Airfryerlar, ister az yağ kullanarak ister hiç yağ eklemeden birbirinden sağlıklı ve lezzetli yiyecekler pişirilmesini sağlıyor. En iyi airfryer markaları söz konusu olduğunda ise Karaca ve Philips markaları, kaliteleriyle öne çıkıyor. Gelin, mutfakta kolaylık sağlayan Philips ve Karaca airfryer karşılaştırması yapalım ve en iyisi hangisi, hep birlikte karar verelim!

Yemek 27-10-2022 18:50

Çok beğenilen iki marka olan Schafer ve Tefal airfryer karşılaştırması

Yağlı ve sağlıksız yemekler tüketmekten sıkılanlara tavsiye edilen airfryer modelleri, çok az yağ ya da hiç yağ kullanmadan enfes lezzetlerin hızlıca pişirilmesini sağlıyor. Gelin, en iyi airfryer markaları arasında yer alan Schafer ve Tefal markalarının yeni nesil yağsız fritöz modellerini karşılaştıralım.

Yemek 26-10-2022 15:53

Fiyatı 3000 TL'ye düştü! Mutfağınıza sağlık ve lezzet getirecek Tefal airfryer indirimde

Mutfağınıza pratiklik, yemeklerinize lezzet ve sağlık katacak teknoloji harikası bir ürünle tanışmaya ne dersiniz? Son yılların mutfaktaki en gözde ürünlerinden yağsız fritözler bir diğer deyişle airfryerlar kullanıcıları tarafından oldukça seviliyor. Kalitesi ve tasarımıyla göz dolduran Tefal airfryer, Amazon Prime Özel Fırsat Günleri kapsamında kısa bir süreliğine indirimde! Bizden söylemesi acele edin, bu fırsat kaçmaz! İşte detaylar...

Yemek 11-10-2022 14:49

Bulaşık makinesi tabletini yalnızca bulaşıklarda kullanıyorsanız yanlış yapıyorsunuz! İşte bulaşık makinesi tabletinin şaşırtan kullanım alanları

Daha temiz olmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Özellikle bulaşıklar gıdalar ile direkt temas ettiği için hijyenlerine ekstra dikkat etmek gerekiyor. Bulaşık makinesi tabletleri bu durumda yardımınıza koşuyor. Ancak bulaşık makinesi tabletlerinin tek faydası bulaşıkları temizlemek değil. Birçok farklı alanda faydaları bulunuyor.

Kadin 05-10-2022 07:46

Philips ve Xiaomi Airfryer karşılaştırması ve detaylı ürün incelemeleri

Sağlığına dikkat eden ve yiyeceklerini özenle en pratik şekilde pişirmek isteyenlere airfryer fritöz modelleri tavsiye ediliyor. Airfryer denildiğinde zirvede yer alan Xiaomi ve Philips markaları, sağlıklı ve lezzetli yiyeceklerin kapısını aralamak isteyenlere müthiş özellikler sunuyor. Eğer siz de "Hangi airfryer markası alınır?" sorusuna yanıt arıyorsanız gelin, birlikte airfryer Philips ve Xiaomi karşılaştırması yapalım ve en iyi model hangisi siz karar verin!

Yemek 19-09-2022 15:46

Fiyat performans ürünü airfryer arayanların tercihi Sem Airfryer kullananlar ve yorumları

Az miktarda yağ ile size bir öğün yetecek kadar kızartma yapabilen fritözler, mutfaklarınızın başköşesinde yer almayı hak ediyor. Piyasada birçok fritöz bulunuyor. Bunlardan biri de fiyat performans ürünü olan Sem Airfryer. Sem Airfryer hakkındaki soru işaretlerinizi kaldırmak için ürün incelemesine göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 31-08-2022 11:43

Pratik ve sağlıklı tarifler için Schafer Airfryer kullananlar ve yorumları

Bol yağda kızarmış patates kızartmasından vazgeçmek istemiyorsunuz ama sağlıksız ve kalorili olduğunu düşündüğünüz için de uzak durmaya mı çalışıyorsunuz? O zaman sizi sıcak hava fritözleri ile tanıştıralım. Airfryerlar yani sıcak hava fritözleri sayesinde çok az yağ kullanarak ya da hiç yağ kullanmadan lezzetli ama bir o kadar da sağlıklı yiyecekler yapabilirsiniz. Peki, kullananların çok sevdiği Schafer Fit Fry Dijital Airfryer'ı birlikte incelemeye ne dersiniz?

Yemek 31-08-2022 11:43

Azıcık yağ ile harikalar yaratmanızı sağlayan airfryerda kolayca yapabileceğiniz çıtır patates tarifi

Kızartma yaparken etrafa sıçrayan yağ sorununu ortadan kaldıran, sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmanızı sağlayan airfryerlar, son zamanların en gözde mutfak ürünlerinden. Kullananların mutfaktaki en yakın arkadaşı olan bu yeni nesil fritözlerde aklınıza gelecek her türden yemeği pişirmeniz mümkün. Siz de airfryerda nasıl yemek yapıldığını merak ediyorsanız ya da yeni satın aldığınız airfryerda ne pişireceğinizi düşünüyorsanız sizin için seçtiğimiz bu tarife bakmadan geçmeyin. İşte detaylar!

Yemek 30-08-2022 11:28

Dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü ile dikkat çeken Arçelik Airfryer incelemesi

Son zamanlarda fritöz ve fırın teknolojisinin birleşerek airfryer adında bir ürünün piyasaya çıkması, herkesin dikkarini çekiyor. Bu ürün, sıcak hava teknolojisini kullanarak çıtır çıtır kızartmalarla lezzetli ızgaralar yapmamıza olanak sağlıyor. Üstelik mutfağı hiç kirletmeden ve başında beklemeye gerek kalmadan yemek yapmaya yardımcı oluyor.En iyi airfryer seçeneklerinden biri olan Arçelik FR 6032 A Resital Az Yağlı Fritöz'ü merak ediyorsanız ürünün özelliklerine göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 29-08-2022 15:53

Çıtır çıtır kızartma isteyenlerin bir numaralı tercihi Karaca Airfryer kullananlar ve yorumları

Son dönemlerde hayatımıza giren yağsız fritözler sayesinde çok az yağ kullanarak ya da hiç yağ kullanmadan sağlıklı kızartmalar yapabilmek artık mümkün. Airfryerlar yani sıcak hava fritözleri sayesinde mutfağınızı ağır kokulardan ve etrafa sıçrayan yağlardan kurtarabilirsiniz. Birçok markanın airfryer teknolojisi ile ürettiği fritöz çeşitleri mevcut. Henüz marka ve modelleri incelemediyseniz Karaca Multifry Single Pan Yağsız Fritöz'e göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 29-08-2022 15:48

Uygun fiyatı ile dikkat çeken Electrolux Airfryer kullanıcı yorumları ve incelemesi

Sağlıklı ve lezzetli yiyecekler tüketmek isteyenlere airfryer modelleri tavsiye ediliyor. Airfryerlar, sıcak havayı başarılı bir şekilde pişirme haznesinde dolaştırarak en lezzetli yiyeceklerin pratik şekilde hazırlanmasını sağlıyor. Gelin, birlikte Electrolux Explore 6 E6AF1-4ST Airfryer'ın detaylı incelemesini yapalım ve modelin bilinmeyen tüm özelliklerini keşfedelim!

Yemek 29-08-2022 15:42

Hızlı ve yağsız bir şekilde kızartma yapmak isteyenlerin bir numaralı tercihi Philips Airfryer kullananlar ve yorumları

Sizi sağa sola sıçrayan yağ derdinden kurtaracak müthiş bir ürün önerimiz var. Son zamanların yükselen yıldızı fritözler, neredeyse her mutfakta kendine yer edinmeye başladı. Philips HD9870/20 Airfryer XXL Smart Sensing Star White Fritöz, yağsız kızartma özelliğiyle mutfakta en iyi dostunuz olmaya aday. Öyleyse gelişmiş teknolojisiyle kullanıcıların karşısına çıkan Philips Airfryer inceleme yazısına göz atmaya hazır mısınız?

Yemek 25-08-2022 14:28

Her evde mutlaka olması gereken Airfryer fritöz çeşitleri

Yağ kullanmadan çıtır çıtır patates kızartması hazırlayabileceğinizi biliyor musunuz? Evet, yanlış duymadınız. Yeni nesil airfryer fritöz modelleri sayesinde kısa sürede en iyi ve en sağlıklı kızartmaları hazırlamak artık mümkün. Piyasada pek çok özellikte airfryer üretiliyor. Sizler için birbirinden kaliteli airfryerları listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Yemek 19-08-2022 16:08

Fırınınız varsa mutfaktaki bir eşyayı çöpe atabilirsiniz! Az bilinen ayar sayesinde yemekleriniz daha sağlıklı

Fırın her mutfağın olmazsa olmazıdır. Yeni jenerasyon fırınlardaki özellikler ise yemeklerin daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Özellikle fırınınızda az bilinen bir ayar varsa fritöze kesinlikle ihtiyacınız kalmayacak. Kızartma için fritöz yerine fırın kullanmaya başladığınızda birçok alanda tasarruf yapabilir üstelik sağlığınıza sağlık katabilirsiniz.

Haber 13-08-2022 07:03

Az yağ ile en sağlıklı ve lezzetli yiyecekleri pişirmenizi sağlayacak en iyi sıcak hava fritözleri

Kızartmaya bayılıyor ama sağlıksız olduğu için yemekten çekiniyor musunuz? O zaman sizi böyle alalım. Minimum yağ ile maksimum lezzet sunan yeni nesil sıcak hava fritözleri tam da bu derdimize çare olarak ortaya çıktı. Üstelik sadece kızartma da değil aklınıza gelen her türlü yemeği pişirmenizi sağlıyor, sunduğu lezzetle deyim yerindeyse damakları çatlatıyor. Siz de azıcık yağ ile sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmek istiyorsanız en iyi sıcak hava fritözü önerilerimize bakmadan geçmeyin!

Yemek 13-07-2022 17:21

Gördüğünüzde evinizde olmadığına inanamayacağınız ve hemen almak isteyeceğiniz ürün önerileri

Hayatın akışına ayak uydururken işlerinizi kolaylaştıracak ürünlerden yardım almak isteyebilirsiniz. Özellikle ev işlerini kolaylaştıracak ve hayat kalitenizi arttıracak ürünlere yönelmek, size zaman kazandırarak kendinize daha fazla vakit ayırmanızı da sağlar. Birbirinden kaliteli, kullanışlı ürünler yazımızda sizi bekliyor. Eğer hazırsanız evinize yenilik katacak muhteşem ürünlerle tanışın!

Haber 27-06-2022 10:22

Kızartmalarını çıtır çıtır isteyenler için Tefal fritöz kullananlar ve yorumları

Günün her öğününde kızartma yiyebilirim diyenler burada mı? Lezzetli ve çıtır çıtır kızartmalar yapmanızı sağlayan fritözler, mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir. Hangi fritözü alacağınıza karar veremiyorsanız sizin için Tefal Uno M Fritöz'ü mercek altına aldık! Aklınızdaki tüm soruları ortadan kaldıracak Tefal Uno M Fritöz incelemesine göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 30-05-2022 12:53

Ekonomik ve sağlık dolu Kumtel yağsız fritözü inceliyoruz

Yağsız fritözler, alışılagelmiş fritözlerden farklı olarak son zamanların en popüler mutfak ürünleri arasında yer alıyor. Çok az miktarda yağ kullanarak ya da hiç yağ kullanmadan sağlıklı kızartmalar yapan yağsız fritözlerden biri Kumtel Fastfryer. Damak zevkine göre farklı modları ayarlanabilen ürünü alanlar, mutfağından eksik etmek istemiyor. Ürünle ilgili aklınızdaki tüm soru işaretlerini kaldıracak ürün incelemesine ve benzer ürünlere birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 27-05-2022 16:14

Sağlıklı kızartmalar için mutfağınızdan eksik etmemeniz gereken en iyi yağsız fritöz modelleri

Sağlıklı beslenmek istiyor ancak kızartmalardan vazgeçemiyor musunuz? Öyleyse mutfağınızda yağsız da kızartma yapabilmenizi sağlayan fritözlere yer açmalısınız. Üstelik bazı fritöz modellerinde sadece kızartma değil birçok farklı yemek pişirmeniz de mümkün. Hem sağlıklı hem leziz yemeklere imza atabileceğiniz en iyi yağsız fritöz modellerini sizler için bir araya getirdik. İncelemeye ne dersiniz?

Yemek 25-05-2022 10:31

Yağsız kızartma özelliğiyle dikkat çeken Xiaomi Air Fryer çok sağlıklı!

Mutfakta geçirilen zamanı kısaltıp sağlıklı pişirilmiş yiyecekler tüketmek isteyenler tercihlerini airfryer fritözlerden yana kullanıyor. En iyi fritöz modelleri arasında yer alan Xiaomi Mi Smart Air Fryer, yiyecekleri sağlıklı şekilde pişiriyor. Birbirinden faydalı özellikleriyle öne çıkan ürün, pratik kullanım sunuyor. Gelin, Xiaomi Air Fryer incelemesi yapalım ve alternatifi olabilecek ürünleri değerlendirelim!

Haber 06-05-2022 09:31

Mutfağında kızartmalarını en lezzetli halde isteyenlere özel Philips Airfryer inceleme

Geleneksel yöntemlerle kıyaslandıklarında yağ ve enerji tasarrufu sağlayan fritözler, birçok kişinin mutfağında pratik yardımcılar arasında yer alıyor. En kaliteli fritöz çeşitleri arasında bulunan Philips HD9650/90 Airfryer XXL Fritöz, geniş pişirme ve kızartma kapasitesinin yanı sıra kullanıcı dostu özellikleriyle de beğeni kazanıyor. Gelin, hep beraber Philips HD9650/90 Airfryer XXL Fritöz'ün incelemesini yapalım ve alternatif ürünlere göz atalım!

Haber 31-03-2022 12:41

Kızartmalarınızı kolayca yapabileceğiniz en iyi fritöz modelleri

Lezzetten ödün vermeden mutfakta pratik çözüm arayanların tercihlerinden biri de fritözler. Gelişen teknoloji ile üretilen fritözler sayesinde kızartma artık sağlıksız bir aperatif olmaktan çıktı. Üstelik bu teknoloji harikaları, kızartmaların en lezzetli şekliyle sofralarımıza gelmesini sağlıyor. Piyasada yer alan binlerce model ve marka arasından en iyi fritöz tavsiyelerini sizler için araştırdık. Peki, en iyi fritöz markası nedir, öğrenmek ister misiniz?

Yemek 16-10-2021 17:23