Ukrayna Rusya Savaşı Haberleri

Zelenskiy'nin danışmanı yaptığı açıklamayla gündem oldu! Adeta isyan etti

Ukrayna-Rusya savaşı aylardır sürerken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin danışmanı olarak görev yapan Ukraynalı politikacı Mykhailo Podolyak, kişisel Twitter hesabından dikkat çeken bir açıklama yayınladı. Podolyak, Elon Musk'ı etiketleyerek Twitter'ı ülkede devam eden çatışmalarla ilgili bilgileri gizlemekle suçladı. Podolyak'ın iddiasına göre, Twitter trendlerinden "Ukrayna'da Savaş" kayboluyor.

Haber 14-12-2022 13:06

Ukrayna lideri Zelenskiy açıkladı: Luhansk bölgesinde savaşarak yavaş yavaş ilerliyoruz

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Luhansk bölgesinin Rus ordusundan geri alınması için savaşarak yavaş yavaş ilerlemeye devam ettiklerini söyledi. Zelenskiy, en şiddetli çatışmaların ise Donetsk cephesinde yaşandığını kaydetti.

Haber 21-11-2022 00:08

Ukrayna resmen duyurdu! 'İzyum'da askerlerin gömüldüğü toplu mezara ulaştık'

Rusya-Ukrayna savaşı sürerken kan donduran gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Ukrayna Parlamentosu'ndan tüyler ürperten bir açıklama geldi. İnsan Hakları Komiseri Dmitri Lubines, Rus güçlerinden geri alınan İzyum kentinde yaklaşık 20 Ukraynalı askerin gömülü olduğu toplu mezar bulunduğunu açıkladı.

Haber 16-09-2022 19:31

Türkiye, tahıl koridorunun açılmasıyla ayçiçeği yağı ihracatında önemli rol üstlenebilir

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç: - "Ukrayna'da geçtiğimiz yıldan devir stokları var. 4-5 milyon ton civarı ayçiçeği bulunduğunu tahmin ediyoruz. Bu, tahıl koridoru sayesinde Türkiye üzerinden bir şekilde dünya ülkelerine ulaştırılacak" - "Ayçiçeğinde çok yüksek kırma kapasitesine sahibiz. Avrupa, daha önce bunu Ukrayna'dan tedarik ederken, bu süreçte ülkemizden ihraç anlamında bir çalışma yapabilir"

Yurthaber 29-07-2022 11:05

Ukrayna Rusya Savaşı

Ukrayna Rusya Savaşı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ukrayna Rusya Savaşı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.