Jeffrey Epstein Haberleri

Epstein skandalı konuşulurken İncirlik'te ABD'li askerlere satılan çocuklar ortaya çıktı! Babası çocuğunu bakın ne kadara vermiş

Dünya Jeffrey Epstein'in iğrenç fuhuş bataklığını konuşurken Türkiye'de ABD askerlerine satılan çocuklar olduğu ortaya çıktı. Adana'da birden fazla ailede karşılaşılan bu durum kamuoyunda büyük şaşkınlık yaratırken televizyon programına katılan bir kadının sözleri tüm dikkatleri o tarafa çevirdi.

Magazin 16-01-2024 15:03

Epstein davasının detayları dünyayı sarstı! O isimler içinde yok yok: Hollywood'un karanlık yüzü mü ortaya çıktı? Eğer doğrulanırsa bu durum ciddi bir uluslararası skandal yaratma potansiyeline sahip

Epstein davası dosyaları dünyanın 1 numaralı gündemi hâline geldi. Birçok ünlü ismin Epstein ile ilişkisini ortaya koyan belgelerde, başta Hollywood yıldızları olmak üzere, adı geçen bazı isimler şoke etti! Yaşananlar özellikle "Hollywood'un karanlık yüzü mü ortaya çıktı?" sorusunu gündeme taşırken, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Ana Bilim Dalı Başkanı ve Dijital İletişim Araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, Epstein davasını Mynet'e değerlendirdi.

Haber 12-01-2024 17:44

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 12-01-2024 16:53

Tüm dünyanın midesini bulandıran Epstein'in '0' noktası: Her şey matematik dersleriyle başlamış! Öğrencisinin velisi, hayatını değiştirdi

Dünya tarihine geçen en azılı sapıklardan biri olan Jeffrey Epstein'in '0 noktası' ortaya çıktı. Aralarında Türkiye'den kaçırılanların da dahil olduğu öne sürülen sayısız çocuğun, Epstein'in 'seks adasında' dünyaca tanınan isimlere sunulması skandalında çok ilginç bir detay gündeme geldi. Tüm bu sapkınlığa başlamadan önce Epstein bambaşka bir yoldaydı ancak her şey Epstein'in bir öğrencisinin velisinin devreye girmesiyle değişti. İşte milyonerlerin parasından seks adasına uzanan o süreç...

Haber 12-01-2024 15:25

Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jeffrey Epstein Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Epstein skandalındaki Türk: Banu Küçükköylü! 1991 yılındaki güzellik yarışmasına katıldığı görüntüler ortaya çıktı... İlk kez konuştu

Jeffrey Epstein'in fuhuş ve pedofili skandalındaki Türkiye detayı gündem yarattı. Tüm dünyayı sarsan ve araların pek çok ünlü ismin karıştığı skandalda Türk vatandaşı Banu Küçükköylü'nün mağdur sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı. 'Banu Küçükköylü kimdir?' sorusuna yanıt aranırken, Küçükköylü'nün 1991 yılında güzellik yarışmasına katıldığı iddia edilirken o anların görüntüleri yayımlandı. Türkiye'nin bir anda gündemine oturan Küçükköylü ise sessizliğini ilk kez bozdu.

Magazin 11-01-2024 15:17

Epstein skandalı Kurtlar Vadisi'nde işlenmiş! Çocuk cinayetleri ve 'Adrenokrom' detayı sonrası herkes onu paylaşıyor

Başta ABD olmak üzere dünyayı sarsan Jeffrey Epstein skandalında ortaya çıkan yeni detaylar, Kurtlar Vadisi'ndeki meşhur sahneyi akıllara getirdi. Dünyaca ünlü isimlerin adının karıştığı pedofili ve istismar şebekesinin asıl amacının çocuklardan "adrenokrom" hücreli kan alarak zenginlerin ömrünü uzatmak olduğu iddia edilmişti. Kurtlar Vadisi'nde söz konusu olayın yıllar önce işlendiği ortaya çıktı. O sahne sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-01-2024 09:55

'Sapık olduğunu herkes biliyor' Epstein skandalında sadece ona şaşırdı! 'Gözüme kulağıma dilime dinime inanamadım'

Dünyadaki en sapkın organizasyonların başında gelen Epstein davasında ortaya çıkan detaylar mide bulandırmaya yetti! Küçük yaşta çocukları farklı ülkelerden kaçırtıp ABD'ye getiren ve burada siyasetçisinden ünlüsüne, bilim adamından, fizikçisine kadar yüzlerce sapkın kişiye sunan Jeffrey Epstein'in kara kaplı defterinden çıkan isimler adeta kan dondurdu! Fatih Altaylı'nın yorumu ise güne damgasını vurdu.

Magazin 11-01-2024 09:38

Epstein'in pedofili skandalındaki isimler arasında bir tek ona şaşırdı!

Dünyadaki en sapkın organizasyonlardan biri olan Epstein davasında ortaya çıkan detaylar mide bulandırmaya yetti! Küçük yaşta çocukları farklı ülkelerden kaçırtıp ABD'ye getiren ve burada siyasetçisinden ünlüsüne, bilim adamından, fizikçisine kadar yüzlerce sapkın kişiye sunan Jeffrey Epstein'in kara kaplı defterinden çıkan isimler adeta kan dondurdu! Fatih Altaylı'nın yorumu ise güne damgasını vurdu.

Magazin 11-01-2024 08:34

Pedofil Jeffrey Epstein belgelerinde şoke eden iddia: 17 yaşındayken Prens Andrew ile seks yapmam için...

Pedofil Jeffrey Epstein skandalının yankıları sürüyor. Mağdurlardan olan Virginia Giuffre'nin ifadesindeki iddialar gündeme geldi. Virginia Giuffre, yeni ortaya çıkan belgelerde pedofil Jeffrey Epstein'in 17 yaşındayken Prens Andrew ile seks yapması için kendisine 15.000 dolar ödediğini iddia ediyor.

Magazin 10-01-2024 14:17

YIL 1999, YER YALOVA! Depremin ardından kaybolan çocuklar 25 sene sonra korkunç bir iddiayla gündemde

Çocukları kaçırdı, ünlülere siyasetçilere pazarladı, kayıtları sakladı! 1999 depreminin sonrası yaşananlar ve Jeffrey Epstein skandalındaki Bill Clinton ve Türkiye detayı çok konuşulacak. Dünyayı sarsan Epstein skandallarında yeni bir perde yaşanıyor. ABD başkanlarından şarkıcılara, oyunculardan, siyasetçilere kadar birçok ismi henüz çocuk sayılabilecek yaşlardaki kızlarla eşleştiren ve bu anları kayda alan Epstein'in en yakınındakilerden birisi Türkiye'den de çocuk kaçırıldığını itiraf etti.

Haber 10-01-2024 08:31

Epstein'in 'Seks Adası' skandalının yankıları sürüyor! Ünlü isimlerin seks kasetleri ortaya çıktı... Mahkeme belgelerindeki 'Türkiye' detayı olay oldu

Jeffrey Epstein'in Karayipler'de bulunduğu tahmin edilen 'Seks Adası' skandalında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in oluşturduğu reşit olmayan kız ve erkek çocuklarına yönelik cinsel istismar, fuhuş, insan kaçakçılığı ve pedofili ağı deşifre olmayı sürdürüyor. İş insanları, politikacılar, sanat ve spor dünyasındaki ünlü isimlerin kasetlerinin bulunduğu ifade edilirken mahkeme belgelerindeki 'Türkiye' detay çok konuşuldu.

Trend 09-01-2024 09:15

Ünlü model Ruslana Korshunova intihar etmişti! Jeffrey Epstein davasında yeni gelişme: O gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasında yeni detaylar ortaya çıktı. 2008 yılında intihar eden Rus asıllı model Ruslana Korshunova'nın, Epstein'in adasına seyahat ettiği belirlendi. Adada neler yaşandığı aktarılmazken, dosyalarda bunun Korshunova'nın intiharıyla ne derece bağlantılı olduğuna dair bir bilginin yer almadığı kaydedildi.

Haber 05-01-2024 19:49

En ünlü pedofili suçlusu Jeffrey Epstein’in sevgilisi Ghislaine Maxwell davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacak

ABD'de cinsel taciz, tecavüz ve pedofili hükümlüsü Jeffrey Epstein'in sevgilisi olan Ghislaine Maxwell, 65 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kaldığı beş ayrı suçlama için hakim karşısına çıkacak. Şu anda cezasını bekleyen Maxwell, Amerika Birleşik Devletleri’nde bir süredir yargılanıyor. İngiltere basınında yer alan haberlere göre, 60 yaşındaki sosyetik ismin bugün hüküm giymesi bekleniyor.

Trend 28-06-2022 16:03

Jeffrey Epstein'in Karayipler'deki adaları 125 milyon dolara satışa çıkarıldı

ABD'de seks amaçlı insan kaçakçılığıyla ve çocuk istismarıyla suçlanan ve 2019'da hapishane hücresinde ölü bulunan milyarder iş adamı Jeffrey Epstein'in Karayipler'deki adaları 125 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Haber 24-03-2022 12:59

Jeffrey Epstein'in ortağı ve sevgilisi Ghislaine Maxwell suçlu bulundu!

ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in suç ortağı olduğu iddia edilen Ghislaine Maxwell, yargılandığı seks ticareti davasında suçlu bulundu. İkili kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanıyordu.

Magazin 30-12-2021 13:41

Maxwell davası sürüyor! Kraliyet ailesiyle ilgili detaylar gündem yarattı

Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük ses getiren seks tarikatı ve cinsel istismar davasında tanınan iş insanı Jeffrey Epstein’in kız kardeşi Ghislaine Maxwell yargılanıyor. Davaya yönelik gelişmeler ortaya çıktı ve Maxvell ile Epstein'in kraliyet bağlantıları bir kez daha gündeme geldi.

Trend 20-12-2021 11:26

Sapık milyarder Jeffrey Epstein hakkında yeni iddialar! Fuhuş ağındaki ortağı ve sevgilisini...

Reşit olmayan kızların istismar edildiği, geniş bir fuhuş ağı kuran ve genç kızları ünlü isimlere sunan ABD'li sapık milyarder Jeffrey Epstein ölse de yaptığı iğrençliklerin detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Epstein'ın eski sevgilisi Maxvell'i Trump'ın kız arkadaşıyla aldattığı öne sürüldü.

Magazin 17-12-2021 14:07

En ünlü pedofili suçlusu Jeffrey Epstein ve Ghislaine Maxwell'in fotoğrafları ortaya çıktı

Cezaevinde intihar eden çocuk istismarı ve cinsel taciz suçlusu ABD'li pedofili milyarder Jeffrey Epstein ve Ghislaine Maxwell'in eski fotoğrafları ortaya çıktı. Sevgililerin fotoğrafları dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Magazin 10-12-2021 13:41

Fuhuş ağı kurmuştu! Hapisten ilk fotoğraf

ABD'de milyarder sevgilisi Jeffrey Epstein'le fuhuş ağı oluşturduğu suçlamasıyla tutuklanan Ghislaine Maxwell'den aylar sonra ilk fotoğraf geldi. Maxwell'in cezaevi fotoğrafında yüzündeki morluk dikkat çekti. Maxwell'in avukatları morluğun sebebini açıkladı.

Haber 30-04-2021 09:23

The Crown dizisinde Prens Andrew'i oynayacak oyuncu bulunamıyor

Emmy ödüllü The Crown dizisinin yeni sezonunda, Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein ile yakın ilişkisi olduğu ortaya çıkan ve hakkında 17 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları ortaya atılan Prens Andrew’i canlandıracak kişi henüz bulunamadı.

Magazin 26-04-2021 11:53