Wright Haberleri

Tarihi transfer açıklandı! Haji Wright, rekor kırarak Antalyaspor'dan İngiltere'ye gitti...

FTA Antalyaspor’un ABD’li golcü oyuncusu Haji Wright, İngiltere Championship takımlarından Coventry City FC Kulübü’ne 9 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Wright, bu transferle kulüp tarihinin en çok bonservis bedeli kazandıran oyuncusu olarak tarihe geçti.

Spor 04-08-2023 21:37

Nuri Şahin, Haji Wright’a sahip çıktı! ''Ben hayatım boyunca ıslıklamayı anlamış bir insan değilim''

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, 81. dakikada oyundan çıkarken bazı taraftarlar tarafından ıslıklanan Haji Wright’a sahip çıktı. Haji Wright’nin eşinin doğum yaptığını ve ilk kez babalık duygusunu tattığını belirten Şahin, "Ben hayatım boyunca ıslıklamayı anlamış bir insan değilim. Şaşırdım, şaşırdım çünkü Haji’nin bize bugüne kadar verdikleri ve verecekleri ortada" dedi.

Spor 22-05-2023 07:53

Transfer sezonunun gözdesi olmuştu! Ne Fenerbahçe Ne Galatasaray... Antalyaspor'un yıldızı Haji Wright için karar

Antalyaspor forması altında gösterdiği etkili performansla dikkatleri çekmeyi başaran ABD'li yıldız oyuncu Haji Wright için Galatasaray başta olmak üzere birçok ekip devreye girerken, Wright için karar verildi. İşte detaylar...

Spor 06-03-2023 07:36

Galatasaray'ın Haji Wright aşkı yeniden kabardı! Sarı-kırmızılılar Antalyaspor'un kapısını bir kez daha çaldı

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci yarısı için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Antalyaspor'da forma giyen Haji Wright'ı yeniden gündemine alan sarı-kırmızılılar Antalyaspor ile görüşme gerçekleştirdi.

Spor 23-02-2023 13:42

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği Haji Wright için resmi açıklama geldi!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Haji Wright konusunda Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin itiraflarda bulundu. Yıldız oyuncusuna gelen teklifleri canlı yayında açıklayan Çetin, Türkiye'den Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Haji Wright ile ilgilendiğini söyledi.

Spor 05-02-2023 09:59

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk'ten Galatasaray maçı sonrası Haji Wright transferine dair açıklama!

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, “Geri kalan maçlarda iyi performans sergilemeliyiz. Bu stattan başımız dik ayrılıyoruz. Galatasaray’ı tebrik ediyorum” dedi ve Haji Wright transferi konusuna dair de açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 22-01-2023 01:12

Galatasaray'dan Antalyaspor maçı öncesi transfer görüşmesi! Haji Wright için bonservis pazarlığı yapıldı... Fenerbahçe taraftarı çıldırdı

Seferovic'te umduğunu bulamayan Galatasaray'da golcü arayışları hız kesmeden devam ediyor. Icardi'nin bonservisini almak için PSG yönetimi ile temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar'ın gündemindeki bir diğer isim ise Antalyaspor'un golcüsü Haji Wright... Fenerbahçe'nin de gündeminde olan ABD'li golcü için Sarı-Kırmızılılar 20. haftada sahasında ağırladığı Antalyaspor'un yöneticileri ile Nef Stadyumu'nda görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 21-01-2023 18:43

Haji Wright konusunda resmi açıklama Antalyaspor cephesinden geldi! Fenerbahçe ve Galatasaray...

Fraport TAV Antalyaspor Asbaşkanı Emrah Çelik, transferin gözde ismi olan ABD'li Haji Wright'a 3 ülkeden 7 takımın çok büyük ilgisi olduğunu söyledi. Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüştüklerini itiraf eden Emrah Çelik, Fenerbahçe ile daha çok yol aldıklarını söyledi.

Spor 18-01-2023 11:03

Antalyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Kayserispor maçı canlı yayın bilgileri!

Antalyaspor ile Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu maçında karşılaşacak. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Maçta Hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Cemil Tunç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alpaslan Şen olacak. Antalyaspor Kayserispor maçı canlı izle ekranı araştırılıyor. Peki, Antalyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-01-2023 14:49

İrfan Can Kahveci'yi isteyen takım Fenerbahçe yönetimini bile şoke etti! Hemen masadan kalktılar...

Fenerbahçe'de Haji Wright transferi için tüm şartlar zorlanıyor. Antalyaspor kulübüne 3 milyon Euro öneren sarı-lacivertliler bu paranın yanında Bruma, Lemos ve Nazım Sangare'yi verdi. Antalyaspor ise bu oyuncuları beğenmeyerek Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci'yi istedi. Yönetimi bile şaşırtan bu karşı teklifin ardından sarı-lacivertliler masadan kalktı.

Spor 15-01-2023 14:15

Fenerbahçe ve Galatasaray peşindeydi! Antalyaspor'dan ses getiren Haji Wright açıklaması

Ara transfer döneminin paylaşılamayan yıldızı haline gelen Antalyaspor'un golcüsü Haji Wright için hem Fenerbahçe hem de Galatasaray Akdeniz ekibinin kapısını çaldı. 24 yaşındaki oyuncunun yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken, Antalyaspor Asbaşkanı Emrah Çelik'ten konuyla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 13-01-2023 15:26

Son dakika: İşler bir anda değişti! Fenerbahçe'den saatler içerisinde Galatasaray'a transfer çalımı! Haji Wright'ın rotası Kadıköy'e döndü...

Son dakika haberleri: Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte gelişmeler saatler içerisinde değişmeye devam ediyor. Sezon başında transfer ettiği Haris Seferovic'ten istediği verimi alamayan Galatasaray, İsviçreli golcüyle yollarını ayırmak için harekete geçmişti. Antalyaspor ile görüşmelerini sürdüren sarı - kırmızılılara rakip olarak Fenerbahçe devreye girdi. Sarı - lacivertliler, Antalyaspor'dan Haji Wright ve bir futbolcunun daha transferini bitirmek için harekete geçti.

Spor 12-01-2023 15:39

Galatasaray'dan Haji Wright girişimi! Rekor bonservis bedeliyle sezon sonunda...

Galatasaray, Antalyaspor'un golcüsü Haji Wright'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Önümüzdeki sezonun kadrosunu yavaş yavaş kurma çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılılar Fenerbahçe derbisinin ardından düğmeye bastı. Ayrıca Lokomotiv Moskova, Haji Wright için Antalyaspor'a 8+2 milyon Euro resmi teklif yaptı. Haji Wright, Rusya’ya gitmek istemedi ve transfer askıya alındı.

Spor 09-01-2023 18:31

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Antalyaspor'un golcüsüne kafayı taktı! ''Bana onu alın''

Dünya Kupası'na verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen sarı-lacivertliler forvet transferine yoğun mesai harcıyor. Joao Pedro'nun sakatlığının ardından gaza basan sarı-lacivertliler, Antalyaspor'un forveti Haji Wright'a göz dikti. Akdeniz temsilcisinde attığı gollerle kendinden söz ettiren ve milli takıma kadar yükselen Haji Wright için girişimlere başlayan sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'tan da olumlu rapor aldı.

Spor 17-12-2022 14:11

Nuri Şahin’in Dünya Kupası'ndaki favorisi Arjantin!

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, "Güzel bir final olsun ama Fransa 2018’de aldığı için Messi’nin de özellikle bu turnuvada sergilediği performanstan ötürü Messi’nin almasını biraz da istiyorum" dedi.

Spor 16-12-2022 15:40

Süper Lig'in yıldızı, attığı golle Dünya Kupası'na damga vurdu! Haji Wright'tan muhteşem vuruş...

Dünya Kupası haberleri: 2022 FIFA Dünya Kupası'nda grup etabının tamamlanmasıyla birlikte son 16 turu heyecanı başladı. Son 16 turunun ilk maçında Hollanda ile ABD karşı karşıya geldi. Karşılaşma; Hollanda'nın 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanırken, ABD'nin tek sayısının sahibi Haji Wright'ın attığı gol sosyal medyanın gündemine oturdu. Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen Wright'ın golü, izleyenleri adeta büyüledi.

Spor 03-12-2022 21:12

Son dakika: Hollanda, ABD'yi devirdi ve çeyrek finale adını yazdırdı! Denzel Dumfries şov yaptı...

Son dakika haberleri: 2022 FIFA Dünya Kupası'nda son 16 turu heyecanı resmen başladı! Hollanda ile ABD'nin karşı karşıya geldiği maçta büyük bir tempo yaşanırken, futbolseverler karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi. 90 dakikası nefes kesen maçta kazanan taraf, 3-1'lik skorla Hollanda oldu ve Portakallar adını çeyrek finale yazdırdı. İşte maçtan detaylar...

Spor 03-12-2022 19:57